- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #28.361
canım nasılsın ne zamandır karşılaşmadık nasıl gidio bebiş nasılkızlar herkese günaydınlar ceren hnm niye gelmediki halaaa
iyidir hayatım uğraşıyorum işte eve işe artık zorlanmaya başladım sırtım belim çok ağrıyor ama dayanmaya çalışıyorum son zamana kadar izne ayrılmamak için
sen nasılsın nasıl gidio
ben böyle çok istediğim sürece sanırım bu streside yaşıcam belkide bunun tek yolu hiç istememek....
kızlar herkese günaydınlar ceren hnm niye gelmediki halaaa
canım seni çok iyi anlıyorum seni hepimiz aynı şeyleri aynı duyguları yaşadık ve yaşıyoruz ama bu kadar erken test yapıp olmadı diye üzülüp kendini harap etmenin bi anlamı yok lütfenn artık est yapma ve günün geçmesini bekle canım tamammı inşallah rabbim birgün o testte çift çizgi görmeyi nasip edicek bize pozitif olmalısınpek iyi değilim kızlar biliyorum kızıcaksınız ama yedi günüm var ve ben dayanamayıp yine sabah uyanır uyanmaz test yaptım ve koca bir tek çizgi çıktı ağlamaktan harap oldum sabahtan beri çok moralim bozuldu zaten bu varmı yokmu olayı yeterince beni germişti bir boşalma yaşadım resmen
günaydın canım nasılsın bebişn nasılkızlar günaydın hepininze bi merhaba diyeyim dedim
beyazcım kendine çok dikkat et haberlerini bekliyoruz
jasmin kızıyorum ama bu kadar önceden test yapıp neden moralini bozuyorsun canım yaa yazık değil mi sana
günaydın canım hoşgeldin nasılsın bebişin nasıl test sonuçların güzel çıkmış çok sevindimkızlar herkese günaydınlar ceren hnm niye gelmediki halaaa
haklısın canım sağol artık öyle düşünüyorum zatenevet yaa son zamanalr çok zor olurr ben şimdiden bel ağrıları çekiyorum ama son ana kadar katlanıcaz hemen izine ayrılamamak için senin gibi düşünüyorum
hayırlısı olsun de hep olmasındada olmamasında da mutlaka vardır bi hayır
günaydın canım evet cereni bende merak ettim msn dede yok
rahatsızandımı acaba doktoramı gitti yoksa hiç hatırlamıyorum gidicem dediğini ama :sm_confused:
canım seni çok iyi anlıyorum seni hepimiz aynı şeyleri aynı duyguları yaşadık ve yaşıyoruz ama bu kadar erken test yapıp olmadı diye üzülüp kendini harap etmenin bi anlamı yok lütfenn artık est yapma ve günün geçmesini bekle canım tamammı inşallah rabbim birgün o testte çift çizgi görmeyi nasip edicek bize pozitif olmalısın
günaydın canım nasılsın bebişn nasıl
günaydın canım hoşgeldin nasılsın bebişin nasıl test sonuçların güzel çıkmış çok sevindim
duydumki beni merak etmişsinizzzz canlarımmmmmm kurban olurum ben sizeeeeeeeeeee
canlarım benim biliyorsunuz artık sona doğru yaklaşıyoruz ve sıkıntılar çoğalıyor malesef. geceleri uyku uyuyamıyorum 3 gündürde bacağıma giren kramptan dolayı bacak ağrısı çekiyorum üzerine basamıyorum bu sabah kalkamadım yine ve bu yüzden geç geldim. saat 10'a kadar yattım uyudum sonrada kalktım kahvaltımı yaptım ve işe geldim. Sizler nasılsınız kuzucuklarım herkesler iyimi? Keyifler yerindemi?
canlarım benim biliyorsunuz artık sona doğru yaklaşıyoruz ve sıkıntılar çoğalıyor malesef. geceleri uyku uyuyamıyorum 3 gündürde bacağıma giren kramptan dolayı bacak ağrısı çekiyorum üzerine basamıyorum bu sabah kalkamadım yine ve bu yüzden geç geldim. saat 10'a kadar yattım uyudum sonrada kalktım kahvaltımı yaptım ve işe geldim. Sizler nasılsınız kuzucuklarım herkesler iyimi? Keyifler yerindemi?
canım seni çok iyi anlıyorum seni hepimiz aynı şeyleri aynı duyguları yaşadık ve yaşıyoruz ama bu kadar erken test yapıp olmadı diye üzülüp kendini harap etmenin bi anlamı yok lütfenn artık est yapma ve günün geçmesini bekle canım tamammı inşallah rabbim birgün o testte çift çizgi görmeyi nasip edicek bize pozitif olmalısın
günaydın canım nasılsın bebişn nasıl
günaydın canım hoşgeldin nasılsın bebişin nasıl test sonuçların güzel çıkmış çok sevindim
ettik kız valla nerde kaldın sen bakim :))duydumki beni merak etmişsinizzzz canlarımmmmmm kurban olurum ben sizeeeeeeeeeee
amin canım rabbim tüm isteyenlere nasip etsinhaklısın canım sağol artık öyle düşünüyorum zaten
haklısın canım ama alışana kadar böyle gidicek herhalde bi yandan bugün tek çizgiyi görmekte iyi oldu üzüldüm ağladım ama biraz deşarj oldum sanki şimdi adet günümü heycanla stresle beklemiorum inşallah canım sende tez zamanda yaşarsın o duyguyu
canım geçmiş olsun bizde merak ettik şimdi nasılsın ağrın yoktur inşallahcanlarım benim biliyorsunuz artık sona doğru yaklaşıyoruz ve sıkıntılar çoğalıyor malesef. geceleri uyku uyuyamıyorum 3 gündürde bacağıma giren kramptan dolayı bacak ağrısı çekiyorum üzerine basamıyorum bu sabah kalkamadım yine ve bu yüzden geç geldim. saat 10'a kadar yattım uyudum sonrada kalktım kahvaltımı yaptım ve işe geldim. Sizler nasılsınız kuzucuklarım herkesler iyimi? Keyifler yerindemi?
iyiyiz canım bebişte iyidir heralde önümüzdeki hafta c.tesi dr a gitcez bakalım ne kadar olmuş inşallah iyidir sen nasılsın
ettik kız valla nerde kaldın sen bakim :))
bak ya hatuna cerenin yastıkları kapmış keyif yapıyo gelince sormazmı o sana :CüvCüv:nurr nasıl yastık alıcan ilaydaya
bak ben 4 çeşit yastık adlım biliyonmu
abarttım yani oalyı kaydirigubbakcemile3
biri bebecikken yatsın diye yan yatırma yastığı
biri boğulma önleyici yastık
biri linensten kuş tüyü antialerjik yastık
birde standart bebek yastığı
şuan son ikisini ben kullanıyorum kaydirigubbakcemile3
maşallah canım sonuna kadar rahat huzurlu geçecek inşalklah içini ferah tutkızlar yarın annem geliyor bu birinci sebebim.
doktora gittim ve bana çok iyi ilerlediğimi erken doğumu ciddi anlamda ekarte ettiğimi söledi.bebişim 40 cm olmuş ve ben zayıf diye çok üzülüyordum ama 1300 olmuş.nasıl yediysem 9 günde 400 gram almış kuzum.suyu çok güzel nst de sancı çıkmadı.rahim ağzı kapalı ölçümü iyi.daha ne olsun....
allah hep güldürsün emi balımmmkızlarrrr molfix in yeni reklamını izledinizmi?
Bir sürü bebek var reklamda hepside birbirinden güzel ve çok tatlılar
nasıl gülüyorlar yaa canlarım benim
ben o reklamı izlerken kopuyorum resmen kahkaha ile gülüyorum yaaa
izlemediyseniz mutlaka izleyin derim...
http://www.molfix.com/turkce/reklamlar_kukla_show.asp
günaydın canım nbrgünaydın kızlaaarrrrr a.s.
hepinize güzel bir gün diliyorummm
selam canım günaydınn güzel günlerrrgünaydın kızlar nasılsınız hepinize hayırlı günlerrrrrrra.s.
aaaaaaaaaaaaaaa beyaaz gelmemiş bu sabah yoksa zeynepmi geldiii
canım ya nasılsın hoşgeldin gerçi ben seni kaçırdım amagünaydınnnnnnnnn,işte geldim burdayım,kayınvalidem evde olmasına rağmenkaydirigubbakcemile3
nasıslınız bakalım?
hoşçakal canımhadi ben kaçtım kızlar,herkese benden selammmmmhihoyyythihoyyythihoyyyt
günaydın iyiyim canım sen nasılsınherkese günaydın nasılsınız kızlar
ana yarınmı geliyor sezeryanmı ay ne oluyor benim haberim yok kesinmi ayy çok heyecanlııalkisalkisalkisgünaydın kıslar
bulcuk hissediyormusun bebişi ben hala hissedemiyorum
kumsalım sen nasılsın canım
yarın zeynepmi geliyor vay be büyük gün geldi desenize hayırlısıyla gelsin inş.
ne desek boş sana kar etmeyecek belli sopayı hakettin aslında ama bu seferlik affedelim boşuna ağladığını göreceksinpek iyi değilim kızlar biliyorum kızıcaksınız ama yedi günüm var ve ben dayanamayıp yine sabah uyanır uyanmaz test yaptım ve koca bir tek çizgi çıktı ağlamaktan harap oldum sabahtan beri çok moralim bozuldu zaten bu varmı yokmu olayı yeterince beni germişti bir boşalma yaşadım resmen
günaydın tatlımkızlar günaydın hepininze bi merhaba diyeyim dedim
beyazcım kendine çok dikkat et haberlerini bekliyoruz
jasmin kızıyorum ama bu kadar önceden test yapıp neden moralini bozuyorsun canım yaa yazık değil mi sana
bende merak ettim diyecektim ama geldiii:teytey:kızlar herkese günaydınlar ceren hnm niye gelmediki halaaa
canımya o bahsedilen kramplardan ilk defa bu sabaha karşı girdi acıyla uyandım eşimde korktu ne oldu dedi bacağım diyebildim sadece allahtan çok uzun sürmedi yokmu bunun bir çözümü gülüm ya ileride napıcam ben daha şimdiden kramplar başladıcanlarım benim biliyorsunuz artık sona doğru yaklaşıyoruz ve sıkıntılar çoğalıyor malesef. geceleri uyku uyuyamıyorum 3 gündürde bacağıma giren kramptan dolayı bacak ağrısı çekiyorum üzerine basamıyorum bu sabah kalkamadım yine ve bu yüzden geç geldim. saat 10'a kadar yattım uyudum sonrada kalktım kahvaltımı yaptım ve işe geldim. Sizler nasılsınız kuzucuklarım herkesler iyimi? Keyifler yerindemi?
o ne kız nokta nokta iyimi kötümü ??..................
bak ya hatuna cerenin yastıkları kapmış keyif yapıyo gelince sormazmı o sana :CüvCüv:
maşallah canım sonuna kadar rahat huzurlu geçecek inşalklah içini ferah tut
allah hep güldürsün emi balımmm
günaydın canım nbr
selam canım günaydınn güzel günlerrr
canım ya nasılsın hoşgeldin gerçi ben seni kaçırdım ama
hoşçakal canım
günaydın iyiyim canım sen nasılsın
ana yarınmı geliyor sezeryanmı ay ne oluyor benim haberim yok kesinmi ayy çok heyecanlııalkisalkisalkis
ne desek boş sana kar etmeyecek belli sopayı hakettin aslında ama bu seferlik affedelim boşuna ağladığını göreceksin
günaydın tatlım
bende merak ettim diyecektim ama geldiii:teytey:
canımya o bahsedilen kramplardan ilk defa bu sabaha karşı girdi acıyla uyandım eşimde korktu ne oldu dedi bacağım diyebildim sadece allahtan çok uzun sürmedi yokmu bunun bir çözümü gülüm ya ileride napıcam ben daha şimdiden kramplar başladısanada geçmiş olsun canım
o ne kız nokta nokta iyimi kötümü ??
slm kızlar sabahtan beri kötüyüm daha yeni kendime gelmeye başladım sabah ssk ya gittim sonrada orada bir posta çıakrdım işe gelincede berbattım sonra biraz rahatladım gibi ama şimdi hem uykum var hemde başımın agrısı tam geçmedi sinir oldum..ya kızlar dua edin bana uzaklaşsın bu hastalık sıkıntılar benden... tırsıyorum yemek yemege su içmeye ...ssk dada işimi hallaedemedim gidip rezil oldugumla kaldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?