Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

canım ya çok geçmiş olsun kolay değil haklısın sıcaklarda gelmeye başladı kendine çok dikkat et fazla yormamaya çalış kendini iyi yapmışsın bugün uyumakla

sağol balım sağollll
allahtan şu sıra sıcaklarla sıkıntım yok ama bu gidişle olacak tabii allahım hepimize sabırlar ve kolaylıklar versin. Sende benim canımı sıktın haberin olsun daha geçen hafta arife için atıp tutuyordun bu kez dayanıcam yapmıcam diye ne oldu cicim ne çabuk unuttun o günleri daha günü geçmemiş hatta gelmemiş bile ama kendi kendisini strese sokmak için bir şeyler arıyor karı ya tam sopalıksın valla yasemin tam klava:

allah dedik ceren süpriz yaptı galiba delikafadulden
şimdi nasıl bacağın tatlım

yok balım ceren şimdilik sürpriz yapmadım ve umarımda yapmaz vaktiyle gelsin diye dua ediyorum hep :Saruboceq:
bacağım iyi sayılır gülüm otururken bir şey yokta ayağa kalkınca basamıyorum üstüne fecii bir durum damarlarım çekiliyor sanki. senağlama

ettik kız valla nerde kaldın sen bakim :))

anca gelebildim gülüm artık böyle her gün bir şeyler çıkabilir valla malum şunun şurasında ne kaldı delikafadulden

..................

pardon bacım nedir bu :uhm:

canım geçmiş olsun bizde merak ettik şimdi nasılsın ağrın yoktur inşallah

burcuyada dediğim gibi işte gülüm nasıl olayım kramp sıkıntısını çok fazla çekmiyorum haftada bir defa oluyor ama sonrasında acısı uzun sürüyor malesef nedense. Bakalım cumartesi doktora gittiğimde sorucam kesin magnezyum verecek a.s
sen nasılsın birtanem varmı bir gelişme?

canım benim benim bulunduğum döneme geldiğinde emin ol seninde çok işine yarayacak o bebek yastıkları ben kızımın rahatı için kullanıyorum. Göbek büyüdükçe yatmak zorlaşıyor gülüm sırtüstü yatman hele imkansız yan yatacaksın hep yan taıncada sanki bir şeyler batıyor bende o yastıklardan birini yan yatıp bacak arama koyuyorum rahat ediyorum birinide boynumun altına mide yanmasından dolayı anca böyle 1-2 saat uyuyabiliyorum mirmirmirmir

amin canım amin rabbim hepimizi her daim güldürsün inşallaahhhh

zeynebimiz yarın geliyor nasipse inşallah beyaz önce gidicek doktora sancı yok ise suni sancı verecekler eğer suni sancı ile açılma olmazsa en son çare sezeryana alacaklar çünkü artık beklemelerinin bir anlamı yok. İnşallah ne sezeyana nede suni sancıya gerek kalmadan normal yoldan zeynep gelir :Saruboceq:

canım benim sende erken başlamış kramplar tatlım. ben süt ve süt ürünlerini çok fazla tüketiyorum sanırım bu yüzden diş ağrısı ve kramp yaşamadım bu yaşadıklarımıda anladım aslında kendimi cumartesi günleri farkında olmadan yoruyorum pazar sabahıda krampla uyanıyorum yoksa neden kaç haftadır hep pazar günleri yaşıyayımki bunu :uhm:
seninde aklında bulunsun yoğurt peynir süt mutlaka tüket balım çok faydalı...

geçmiş olsun mavi yaa yinemi kötü oldun az kaldı ama bak sabır birtanem çok az kaldı bu sıkıntılı günlerinin geçmesine inan.....
neden işini halledemedin ssk da? Ne oldu?

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK: DOĞAN GÜNEŞ İNŞALLAHHH hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................40. haftamızdayız (K)(14 mayıs) {ZEYNEP}

2. Ceren......................................35. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

3. Nur_84....................................33. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

4.İerror........................................30 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

5. Entelliye ................................ 29. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

6.Kayra_42..................................29. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

7. Htc80......................................20. haftamızdayız (?) (17 Eylül)

8.Katar38038...............................20. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

9.Bulcuk....................................19. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

10.Pembeinci..............................19. Haftamızdayız (K) (13 Ekim)

11.Gcan......................................19. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MİRAÇ}

12.Ciğdem...................................17 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

13.Benssenb...............................16. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

14.Mavideniz...............................14 Haftamızdayız (15 kasım )

15.Rüzgar Deniz..........................12.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

16.Ra_ra......................................13. Haftamızdayız (23 Kasım 2009)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
(en taze annemiz):dance::dance::dance::dance:

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

gülçin valla sabah sen aklıma geldin kaydirigubbakcemile3 testi yaparken bunu yazdığımda gülçin beni kesin haşlıcak dedim içimden kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gülçin valla sabah sen aklıma geldin kaydirigubbakcemile3 testi yaparken bunu yazdığımda gülçin beni kesin haşlıcak dedim içimden kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

madem biliyorsun başına geleceğinide neden yapıyorsun???
Yapma gülüm kendini boş yere üzüp yıpratma daha çok çok yolun başındasın bunları yapman böyle üzülüp ağlaman kahrolman için çok erken hatta yersiz gereksiz bence senin canın sıkılmış acaba ne yapsam ne etsemde moralimi bozsam diye düşünerek uyanmışsın bunu kullanmışsın. Ama bu son olsun lütfen. Günün geçse bile yapma idrar testi evde. Güzelim bak ben 7 haftalık hamile olduğum halde çıkmadı idrar testinde diyorum sana ümitlen diye söylemiyorum ama güvenme bunlara gel bize takıl başka şeylerden konuşalım unut bir süreliğine bebek mevzusunu. Takvim tarih hesaplama yoksa olan sana olur daha bebeğin göbişine gelmeden sana yerleşmeden yıpranır yorulursun bu kez hamileliğe dayanacak tahammülün takatin kalmaz. anlıyormusun beni balım....

kızlarrrrrr çitlenbiğimin örgü elbiseleri nasıllll?
Burdan bir arkadaş yapıyordu modelini gönderdim ve ördü sağolsun şimdide bitmiş hallerinin resimlerini yolladı bana hemen sizinle paylaşayım istedim. Bu gün elime ulaşıcak inşallah kızımın cicileri.

Son düzenleme:
haklısın canım evet zaten son zamanlarda çok hassaslaştım en ufak şeye ağlar oldum farkında olmadan çok şartlandırıyorum galiba artık olmassa olmaz olursa olur napayım Allaha kalmış birşey diye düşünmeye çalışıyorum hayırlısı artık....

çokk cici olmuşş çokta yakışır eminim mink cerene Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin canım

kaydirigubbakcemile3 aferin kayınavlide dediğin öyle ourr erkenden aklksın kavaltıyı hazırlasın bakiim sende kızınla keyif yap
şimdi zeynep yarın kesin geliyor dimi
he tabi sende,ben kalktım kahvaltıy hazırladım,yediler:mymeka:keyifmiş,neyse bişey yapmadım hazır olanları koydum bendehihoyyythihoyyyt
bugün gelmezse yarın kesin geliyor cnmkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

canım benim ya bende öyle alışmışım ki kendimi eksik hissediyorum:çok üzgünüm:
inş kısa sürer ayrılığımızŞeniz

Merhaba kızlar. Keyifler nasıl?

Ben 2 gündür yatak döşek yatıyorum. Klima çarpmasına uğradım. Bütün vücudum acıyor. Bugün zaro zor kalkıp hastaneye gittik. Dopler ultrason randevum vardı. Bebiş gayet iyiymiş çok şükür. Kız olduğu kesinleşti bu arada. Hiçbir anomalisi çıkmadı. RAbbim herkesin bebişine sağlık sıhhat versin. Şimdi 21 hafta 3 günlük kilosu da 437 gram.

Sizler ne yaptınız? Beyazcım valla güzel bir sürpriz yaptı bebişim. Kız ismi hiç düşünmedik şimdiye kadar. Güzel bir isim bulacağız artık.

Filiz abla, Kumsal, Bulcuk sağolun kızlar. Kumsal en azından herşeyi net bir biçimde öğrenmişsin. Kafan rahattır artık. Bulcuk, aslında erkek görününce pek değişmez derler ama bende değişti valla. HAyırlısı olsun güzelim. Filiz abla, herşey iyi gidiyor okuduğum kadarıyla. Allah devamına erdirsin inşaallah.

Ceren elbiselere bayıldım. Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin. Kramp sorunu bende de başladı. Bir kere oldu şimdiye kadar o da çok hafifti. Doktor hemen magnezyum verdi. Bir daha olmadı.

Mavi Deniz geçmiş olsun canım.

kız ceren naber yaaaa görüşemiyoruz ya çok üzülüyorum
kumsal tatlım sen nasılsın ben iyi diyim iyi olsun başımdan iki kötü olay geçti

slmmmmmmm ben geldim yine,azcık bakıp gitçem daha giremem belki
ceren çok şekermiş bunlar,güle güle giysin kzıın inş

hoş geldin gülüm beniimmm Şeniz
inşallah canım inşallah ceren bu cicilerin içindeykende resimlerini çeker eklerim
RAbbim hepimize nasip etsin. :Saruboceq:

heh böyle ol işte. Ama yazdığını uygula lütfen. İnan kimseye bir şey olmaz olan sana olur üzüldüğünle kalırsın. Diğer yandan da evliliğini ilişkişi ve eşini yıpratırsın. Sen ne yaparsan yap bebeişinin keyfi gelmeden gelmicek nasılsa o yüzden hırpalama artık kendini....

amin canım cümlemizinkine....

hatice hoş geldin güzelim çok geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine klimaya karşı oturma koru kolla kendini biraz yavrum.
Demek bebeğimiz kesinleşti bir kız daha geliyor öylemi hadi gözümüz aydınnn burcuuuu kız duydunmu sana bir gelin adayı daha çıktı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bizlerde iyiyiz işte canım bildiğin gibi bazen sıkıntılı bazen normal geçiriyoruz günleri işte.
Evet kramp kötü ya rabbim kimseye yaşatmasın ihmal etme magnezyumu devam ette tekrarlamasın canım. Tekrar geçmiş olsun balım...

kendinize iyi bakın fıstıklarrrrrrrrŞeniz

Canım benim birtanem sende kendine iyi bak emi gülüm artık senden güzel haberleri bekliyoruz yarına kadar fırsat bulupta girebilrisen gel canım ama bulamazsanda zorlama kendini bu gece uyku tutmaz seni sakin olmaya çalış emi balım güzel şeyler düşün hep yarın allahımın izini ile kızına kavuşuyorsun inşallah gülüm. Dualarımız seninle :Saruboceq:

birincisi nisanın 16 sında bizim binanın merdivenlerinden inerken 4 basamak kızak yaptım allahtan korkuluklara tutunuyodum düşüceğimi anlayınca abanmışım demirlere kendimi askıda zar zor tuuttum belimi karnımı vurmadım kollarım ve ayağımın altt baldırını yaraladım ben ogün bebiş hareket ediyo kanamada yok diye dr umu aradım aradan 3-4 saat geçti bişey olmadıysa bebek hareket ediyosa kanaman da yoksa sorun yok dedi ama gelde kocişe anlat hemen eve geldi kollarımın yarasını görünce ben bu gece yinede rahat yatamam deyip hastaneye ultrasona götürdü şükürler olsun hiç bişeycik olmamışş eşide kendide sapa sağlam dedi dr biz en çok plesantada oynama olmuşmu diye bakarız dedi birinci olay bu ikinci ise 9 mayıs günü oldu saniyeler öncesi önünden geçtiğim 3 katlı cam raflar şangır şangır arkama yere düşüp patladı ordada rabbim korudu ama yaşadığım korkuyu gel bide bana sor

kız ceren naber yaaaa görüşemiyoruz ya çok üzülüyorum
kumsal tatlım sen nasılsın ben iyi diyim iyi olsun başımdan iki kötü olay geçti

canım benim ya evet görüşemiyoruz neden iş yerinde yasakladılarki sanki kopardılar bizi günaha girdiler ama yaa şuan nerdesin nasıl girebildin siteye balım? iyisin demi cemremiz nasıl keyifler yerindemi?
Hayırdır gülüm ne geçti başından?

hemen başımdan tuz çevirip bide bir miktar bi fakire para yardımı yaptık öyle yapın dedi büyükler nazar olmuşsundur dediler hani çalışıyoruz aktifiz ya göz değer dediler

valla ceren gizlice girdim yakalasalar bile razıyım sizi çok özledim napıyım ne derlerse desinler şimdi kaçıcam yine gele bilirsem gelirim sizleri çok seviyorum eşimle bile sürekli sizlerin sohbetini bilem yapıyoz

oy oy oy canım benim çok büyük geçmiş olsun hayatım nazarmı değdi acaba gülüm ya bir okut kendini üzerinde nazar boncuğu dua felan taşı balım. Rabbim senide meleğimizide korumuş ne bu böyle ya aman çok dikkatli ol güzelim. Allah korusun her an her şey olabilir. Canım ya kim bilir nasıl bir korku yaşamışsındır güzelim benim kıyamam sana :teselli: :teselli: Allah beterlerinden korusun sakınsın inşallah :Saruboceq:

hemen başımdan tuz çevirip bide bir miktar bi fakire para yardımı yaptık öyle yapın dedi büyükler nazar olmuşsundur dediler hani çalışıyoruz aktifiz ya göz değer dediler

iyi yapmışsın gülüm çok iyi etmişsin allah kem gözlerden kötü bakışlardan şerden korusun yarabbim amiiiinnnnnnn :Saruboceq:

canım yaa bizde seni çok özlüyoruz valla ama sen yinede enselenme kuzum canın sıkılmasın durduk yere fırsat bulursan gelirsin üzme kendini emi balım.... a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…