Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

günaydın gerçi öğlen oldu ama nasılsın canım bebiş nasıl seninde günün güzel olur inşallah
canım çok geçmiş olsun .üzüldüm ya inşallah en kısa son bulur bu rahatsızlıklar
ben yemeğe gidiyorum kızlar hepinize afiyet olsun
afiyet olsun canım
tekrar geçmiş olsun keşke daha önce verseymiş magnezyumuu bu acıyı yaşamazdın neyse artık.bende iyiyim balım sağol hala bi değişiklik yok cumadan sonra bakıcaz artık
çok ama çok güzeller güle güle kullanın allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin miniğimize
inşallah canım allah taz zamanda kavuştursun
canım geçmiş olsun dikkat et kendine kızın oluyomuş hayırlı olsun canım allah kucağına almayıda nasip etsin evet canım daha belli değil ama biryerden başladık hiç değilse dediğin gibi kafam rahat en azından sağol canım
kendinize iyi bakın fıstıklarrrrrrrrşeniz
görüşürüz canım benim
kız ceren naber yaaaa görüşemiyoruz ya çok üzülüyorum
kumsal tatlım sen nasılsın ben iyi diyim iyi olsun başımdan iki kötü olay geçti

iyiyim canım çok sağol hayırdır güzelim ne olduki önemli bişi değildir umarım

canım çok geçmiş olsun allah beterinden korusun canım ucuz atlatmışsın ama korkusu yeter canım kendine çok dikkat et sen dahil bütün hamile arkadaşlarım lütfen dikkat edin yalnız başınıza sokağa çıkmayın ne olur ne olmaz allah kötülüklerden kazadan beladan korusun çok şükür bebişimizde sende iyiysin buna çok sevindim
hemen başımdan tuz çevirip bide bir miktar bi fakire para yardımı yaptık öyle yapın dedi büyükler nazar olmuşsundur dediler hani çalışıyoruz aktifiz ya göz değer dediler
allah kabul etsin canım kötü gözlerden fitne fesattaan korusun

bizde seni çok özledikkkk canımmm

Ceren sağol canım. Tramvaya binmiştim. Onun da ayarını bir türlü yapamıyorlar, buz gibi. 3 durak gittim ama hissettim çarpıldığımı iş işten geçti. Çantayı da hazırlamışsın ne güzel.Benim hiçbirşeyim yok daha. Artık başlayacağım ben de. Sizlerden gördüm ne de olsa neler alınmalı. Bir de benim taşınma işim var. Evimiz yapılıyor ama müteahhit bugün yarın oyalıyor teslimi. Temmuz gibi bitse de taşınsak. Daha geç olursa ne yaparız bilmiyorum. Çok kafamı kurcalıyor valla.

Kumsalcım sağol canım. Sevindim rahat olmana.

canım benim sağolasın birtanem geçrmeye çalışıyoruz işte ayağa kalkamaya kalkıyorsamda fazla ayakta durmamaya dikkat ediyorum.
Cumadan sonra belli olucak demek herşey hadi bakalım hakkında hayırlısı güzelim.

Teşekkür ederiz teyzesi inşallah seninde böyle bebeğine aldığın cicileri görmemiz nasip olur :Saruboceq:

canım benim yaa sen kendini koruyup kollasanda çevreden geliyor dimi zarar ne yapacaksın gülüm. Biz tedbiri elden bırakmayalımda gerisi allaha kalmış artık. Dualarla duruyoruz zaten.
Evet canım çanyatı hazırladık ama hala sanki eksikler varmış gibi geliyor bana nedense herkese böylemi oluyor acaba :uhm: ben hastaneye gşdene kadar heralde bir çanta daha yaparım kaydirigubbakcemile3
Tabii canım sende eksiklerini tamamla alış verişini bitir fazlada geçe bırakmadan sonra çantanı hazır edersin dursun kenarda akmaz kokmaz valla menzil gülünün haberinden sonra trstım hemen hazır ettim çantayı kaydirigubbakcemile3
canım ya birde bu halinle ev taşıma işiylemi uğraşıcan off allah yardımcın olsun birtanem sakın sen iş yapma zaten biz kendimize zor bakıyoruz yetiyoruz birde iş açma başına emi gülüm. Umarım istediğin sürede evinizi teslim ederler ne güzel kızınızda yep yeni eve gelir hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

hatice canım bu arada daha önce yazmıştım sanırım ama görmemiş olabilirsin
takvimin gözükmüyor tatlım istersen değiştir haftanı takip edemiyoruz aklında olsun balım

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK: DOĞAN GÜNEŞ İNŞALLAHHH hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................40. haftamızdayız (K)(14 mayıs) {ZEYNEP}

2. Ceren......................................35. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

3. Nur_84....................................33. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

4.İerror........................................30 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

5. Entelliye ................................ 29. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

6.Kayra_42..................................29. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

7. Htc80......................................22. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

8.Katar38038...............................20. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

9.Bulcuk....................................19. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

10.Pembeinci..............................19. Haftamızdayız (K) (13 Ekim)

11.Gcan......................................19. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MİRAÇ}

12.Ciğdem...................................17 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

13.Benssenb...............................16. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

14.Mavideniz...............................14 Haftamızdayız (15 kasım )

15.Rüzgar Deniz..........................12.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

16.Ra_ra......................................13. Haftamızdayız (23 Kasım 2009)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
(en taze annemiz):dance::dance::dance::dance:

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

sende artık bişiler almaya başla canım anca toparlarsın taşınma işleride zor oluyor allah yardımcın olsun canım inşallah çok uzmadan yeni evinize 3 kişi olarak girersiniz

yorulma hayatım gerekmedikçe kalkma yerinden evet cumadan sonra adetim gelir diye tahmin ediyorum sonra testler var zaten bakalım sonuç ne olucak çok merak ediyorum geçen internette biraz baktım ay neler var canım sıkıldı bende bakmadım bidaha en iyisi beklemek inşallah cerencim rabbim o günleri görmeyi nasip etsin bize

htc ve ierror geçmiş osun kızlarr yaa dikkat edin kendinize
ediyoruz hepimiz asındada işte oldumu oluyor yapcak bişey yok
ceren ben bu elbislere bayıldım yaaa çok güsellerrrr iyi günerde giysin işallah cerenimiz

Ceren, Burcu sağolun kızlar. Takvim için uğraştım ama yapamadım. Neden kayboldu ki acep? Biraz halsizleştim yine kızlar. Gidip uzanayım azcık. Görüşmek üzere kendidinize iyi bakın.

Bende öyle yapmaya çalışıyorum balım oturmaktan bir taraflarımda bir şeyler çıkacak ama ne yapayım mecbur idare etçez artıkın.
Canım benim yaa nette bu tür şeyleri araştırma internet yararlı olduğu kadar gerçekten zararlıda oluyor benim doktorum bana kızmıştı mesela yaa her nette okuduğuna inanma bu kadar araştırma yapma diye haklıda aslında. Herkes kendi yaşadığını bildiğini duyduğunu yazıyor ve bizlerde okuyoruz tabii mübalaa yapanlarda yok değil.
Boşver sen doktorunu dinle onun dediklerini uygula yeter gülüm benim. Herşey çok güzel olucak inşallah :Saruboceq:

ceren ben bu elbislere bayıldım yaaa çok güsellerrrr iyi günerde giysin işallah cerenimiz

Canım benim teşekkür ederim gerçekten çok cici duruyorlar demi bakalım üstünde nasıl duracak çitlenbiğimin alkisalkisalkis hihoyyyt

Ceren, Burcu sağolun kızlar. Takvim için uğraştım ama yapamadım. Neden kayboldu ki acep? Biraz halsizleştim yine kızlar. Gidip uzanayım azcık. Görüşmek üzere kendidinize iyi bakın.

canım tekrar geldiğinde yeni bir takvim yaparız o halde. Takvimi yaptığımız sitelerde bazen sorunlar oluyor ve gözükmeyebiliyor daha öncede olmuştu bu. Yenilenme vakti gelmiş senin takvimin anlayacağın. Hadi sen şimdi dinlen güzelim daha sonra tekrar grş. inş.

bi ağırlık çöktü bana ya kafam kalkmıyor hiç mirmirmirmir

allah allah neden acaba
kızz burcu sen hamile olmayasın yoksa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bu arada cicim takvimini değiştirmişsin yine güle güle kullan çok şeker olmuş alkisalkisalkis

kızlar merhabalar beni merak etmediniz değil misenağlama
sabahtan beri doktordayız meleğim çok iyi teyzeleri 44 cm 2135 gram olmuş kuzucum maşallah diyin....
sancılarım vardı drum erken doğum mu yoksa diye nstye kattı allaha şükür öyle bişey yok ama feci halde idrar yolu enfeksiyonumuz varmış birde bel ağrılarım için başka bi dra yolladı ona gidilecek geçmişe bakamadım bi yaramazlık yok değil mi?

allah allah neden acaba
kızz burcu sen hamile olmayasın yoksa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bu arada cicim takvimini değiştirmişsin yine güle güle kullan çok şeker olmuş alkisalkisalkis

delikafadulden gebemiyim yoksaaa
alkisalkisalkis ehemen kocama müjdeyi verem o zaman
sağol değişiklik yapayım dedim kaydirigubbakcemile3

:dilcikar:ne merak etcez senii yenimisin yoksa bu topikde hiç tanımıyoruz CADIARZU
maşallah büyümüş ilayda şu enfeksyon peşimizi bırakmıcak galiba hiç
zaman azaldı ağrılar arttı tabii dimi

evet canım çok yüksek çıktı enfeksiyon ona biraz moralim bozuldu aslında

merhaba kızlaaaaaaar :) nasılsınız? koca sınıfta 4 öğrenci olunca kantine yolladım test çözsünler diye ben de buraya geldim... geçmiş olsun nurcum üzüldüm hayatım, ama napalım bu idrar yolu enfeksiyonu hamileliğin bir cilvesi galiba... aman olmayanlar tahtaya vurun saçınızı falan çekin Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…