- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #28.401
günaydın gerçi öğlen oldu ama nasılsın canım bebiş nasıl seninde günün güzel olur inşallahbak ya hatuna cerenin yastıkları kapmış keyif yapıyo gelince sormazmı o sana :cüvcüv:
Maşallah canım sonuna kadar rahat huzurlu geçecek inşalklah içini ferah tut
Allah hep güldürsün emi balımmm
günaydın canım nbr
selam canım günaydınn güzel günlerrr
canım ya nasılsın hoşgeldin gerçi ben seni kaçırdım ama
hoşçakal canım
günaydın iyiyim canım sen nasılsın
ana yarınmı geliyor sezeryanmı ay ne oluyor benim haberim yok kesinmi ayy çok heyecanlııalkisalkisalkis
ne desek boş sana kar etmeyecek belli sopayı hakettin aslında ama bu seferlik affedelim boşuna ağladığını göreceksin
günaydın tatlım
bende merak ettim diyecektim ama geldiii:teytey:
Canımya o bahsedilen kramplardan ilk defa bu sabaha karşı girdi acıyla uyandım eşimde korktu ne oldu dedi bacağım diyebildim sadece allahtan çok uzun sürmedi yokmu bunun bir çözümü gülüm ya ileride napıcam ben daha şimdiden kramplar başladısanada geçmiş olsun canım
o ne kız nokta nokta iyimi kötümü ??
canım çok geçmiş olsun .üzüldüm ya inşallah en kısa son bulur bu rahatsızlıklarslm kızlar sabahtan beri kötüyüm daha yeni kendime gelmeye başladım sabah ssk ya gittim sonrada orada bir posta çıakrdım işe gelincede berbattım sonra biraz rahatladım gibi ama şimdi hem uykum var hemde başımın agrısı tam geçmedi sinir oldum..ya kızlar dua edin bana uzaklaşsın bu hastalık sıkıntılar benden... Tırsıyorum yemek yemege su içmeye ...ssk dada işimi hallaedemedim gidip rezil oldugumla kaldım..
afiyet olsun canımben yemeğe gidiyorum kızlar hepinize afiyet olsun
tekrar geçmiş olsun keşke daha önce verseymiş magnezyumuu bu acıyı yaşamazdın neyse artık.bende iyiyim balım sağol hala bi değişiklik yok cumadan sonra bakıcaz artıksağol balım sağollll
allahtan şu sıra sıcaklarla sıkıntım yok ama bu gidişle olacak tabii allahım hepimize sabırlar ve kolaylıklar versin. Sende benim canımı sıktın haberin olsun daha geçen hafta arife için atıp tutuyordun bu kez dayanıcam yapmıcam diye ne oldu cicim ne çabuk unuttun o günleri daha günü geçmemiş hatta gelmemiş bile ama kendi kendisini strese sokmak için bir şeyler arıyor karı ya tam sopalıksın valla yasemin tamklava:
Yok balım ceren şimdilik sürpriz yapmadım ve umarımda yapmaz vaktiyle gelsin diye dua ediyorum hep :saruboceq:
Bacağım iyi sayılır gülüm otururken bir şey yokta ayağa kalkınca basamıyorum üstüne fecii bir durum damarlarım çekiliyor sanki. Senağlama
anca gelebildim gülüm artık böyle her gün bir şeyler çıkabilir valla malum şunun şurasında ne kaldı delikafadulden
pardon bacım nedir bu :uhm:
Burcuyada dediğim gibi işte gülüm nasıl olayım kramp sıkıntısını çok fazla çekmiyorum haftada bir defa oluyor ama sonrasında acısı uzun sürüyor malesef nedense. Bakalım cumartesi doktora gittiğimde sorucam kesin magnezyum verecek a.s
sen nasılsın birtanem varmı bir gelişme?
Canım benim benim bulunduğum döneme geldiğinde emin ol seninde çok işine yarayacak o bebek yastıkları ben kızımın rahatı için kullanıyorum. Göbek büyüdükçe yatmak zorlaşıyor gülüm sırtüstü yatman hele imkansız yan yatacaksın hep yan taıncada sanki bir şeyler batıyor bende o yastıklardan birini yan yatıp bacak arama koyuyorum rahat ediyorum birinide boynumun altına mide yanmasından dolayı anca böyle 1-2 saat uyuyabiliyorum mirmirmirmir
amin canım amin rabbim hepimizi her daim güldürsün inşallaahhhh
zeynebimiz yarın geliyor nasipse inşallah beyaz önce gidicek doktora sancı yok ise suni sancı verecekler eğer suni sancı ile açılma olmazsa en son çare sezeryana alacaklar çünkü artık beklemelerinin bir anlamı yok. Inşallah ne sezeyana nede suni sancıya gerek kalmadan normal yoldan zeynep gelir :saruboceq:
Canım benim sende erken başlamış kramplar tatlım. Ben süt ve süt ürünlerini çok fazla tüketiyorum sanırım bu yüzden diş ağrısı ve kramp yaşamadım bu yaşadıklarımıda anladım aslında kendimi cumartesi günleri farkında olmadan yoruyorum pazar sabahıda krampla uyanıyorum yoksa neden kaç haftadır hep pazar günleri yaşıyayımki bunu :uhm:
Seninde aklında bulunsun yoğurt peynir süt mutlaka tüket balım çok faydalı...
Geçmiş olsun mavi yaa yinemi kötü oldun az kaldı ama bak sabır birtanem çok az kaldı bu sıkıntılı günlerinin geçmesine inan.....
Neden işini halledemedin ssk da? Ne oldu?
çok ama çok güzeller güle güle kullanın allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin miniğimizekızlarrrrrr çitlenbiğimin örgü elbiseleri nasıllll?
Burdan bir arkadaş yapıyordu modelini gönderdim ve ördü sağolsun şimdide bitmiş hallerinin resimlerini yolladı bana hemen sizinle paylaşayım istedim. Bu gün elime ulaşıcak inşallah kızımın cicileri.
[ımg]http://img219.imageshack.us/img219/8210/bdp1b4tmplzr.jpg[/ımg]
[ımg]http://img219.imageshack.us/img219/3023/esg1b3tmp.jpg[/ımg]
inşallah canım allah taz zamanda kavuştursunhe tabi sende,ben kalktım kahvaltıy hazırladım,yediler:mymeka:keyifmiş,neyse bişey yapmadım hazır olanları koydum bendehihoyyythihoyyyt
bugün gelmezse yarın kesin geliyor cnmkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
canım benim ya bende öyle alışmışım ki kendimi eksik hissediyorum:çok üzgünüm:
Inş kısa sürer ayrılığımızşeniz
canım geçmiş olsun dikkat et kendine kızın oluyomuş hayırlı olsun canım allah kucağına almayıda nasip etsin evet canım daha belli değil ama biryerden başladık hiç değilse dediğin gibi kafam rahat en azından sağol canımmerhaba kızlar. Keyifler nasıl?
Ben 2 gündür yatak döşek yatıyorum. Klima çarpmasına uğradım. Bütün vücudum acıyor. Bugün zaro zor kalkıp hastaneye gittik. Dopler ultrason randevum vardı. Bebiş gayet iyiymiş çok şükür. Kız olduğu kesinleşti bu arada. Hiçbir anomalisi çıkmadı. Rabbim herkesin bebişine sağlık sıhhat versin. şimdi 21 hafta 3 günlük kilosu da 437 gram.
Sizler ne yaptınız? Beyazcım valla güzel bir sürpriz yaptı bebişim. Kız ismi hiç düşünmedik şimdiye kadar. Güzel bir isim bulacağız artık.
Filiz abla, kumsal, bulcuk sağolun kızlar. Kumsal en azından herşeyi net bir biçimde öğrenmişsin. Kafan rahattır artık. Bulcuk, aslında erkek görününce pek değişmez derler ama bende değişti valla. Hayırlısı olsun güzelim. Filiz abla, herşey iyi gidiyor okuduğum kadarıyla. Allah devamına erdirsin inşaallah.
Ceren elbiselere bayıldım. Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin. Kramp sorunu bende de başladı. Bir kere oldu şimdiye kadar o da çok hafifti. Doktor hemen magnezyum verdi. Bir daha olmadı.
Mavi deniz geçmiş olsun canım.
görüşürüz canım benimkendinize iyi bakın fıstıklarrrrrrrrşeniz
kız ceren naber yaaaa görüşemiyoruz ya çok üzülüyorum
kumsal tatlım sen nasılsın ben iyi diyim iyi olsun başımdan iki kötü olay geçti
iyiyim canım çok sağol hayırdır güzelim ne olduki önemli bişi değildir umarım