Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

inşallah cerencim inşallah benim için faydasından çok zararı oluyo şimdilik

burcu takvimin çok güzel olmuş güle güle kullan

nurcum geçmiş olsun canım maşallah ilaydaya ne kadar büyümüş

abla hoşgeldinnn nasılsın

oo ablacım öğrenciler kaytarmış bugun anlaşılan
keşke iştete öyle bişey olsa az işçi gelse patron eve yollasa kaydirigubbakcemile3

çok iyi yapmışsın abla hayırdır toplu firarmı var okulda

hoşbulduk tatlım :) iyiyim, sen nasılsın?
oo ablacım öğrenciler kaytarmış bugun anlaşılan
keşke iştete öyle bişey olsa az işçi gelse patron eve yollasa kaydirigubbakcemile3
hiç sorma, havalar ısındı öğrenciler kaçmaya başladı, 3. sınavları da bitmeye başladı, artık sadece canı isteyen geliyor okula :)
çok iyi yapmışsın abla hayırdır toplu firarmı var okulda
canın 2 hafta sonra hiçbiri gelmeyecek, işte o zaman değmeyin keyfime sositososito sositososito sositososito çok üzüldüm çok üzüldüm yapacağım :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

hoşgeldin ablacım çok sağol bu enfeksiyon bırakmayacak artık peşimizi anladık

ilaç falan verdimi ne yapman lazımmış işallah çabuk atlatırsın
inş canım ilaç verdi dr bakalım ne olacak

teşekkür ederim canım

bende iyiyim sağol ablacım oooohhhhhh senden iyisi olmucak ozaman sonrada okullar kapanıyor zati rahat edersin bebişnle birlikte

bende iyiyim sağol ablacım oooohhhhhh senden iyisi olmucak ozaman sonrada okullar kapanıyor zati rahat edersin bebişnle birlikte

inşallah güzelim, o günleri iple çekiyorum valla... havalar ısındıkça öğrenciler cozuttu, bugün neredeyse hava 30 derece, çok sıcak, sınıflarda zor duruluyor zaten, bir an önce bitse de okul rahatlasak hepimiz

kızlar bugün odamız geliyor bitmiş akşama getireceklermişhihoyyythihoyyythihoyyyt

ohhh ne güzel, gözün aydın hayatım, artık bir tek İlayda kaldı gelecek (galiba bir de çoraplar kaydirigubbakcemile3 ) şimdi kızımız güzel güzel büyüsün ve zamanında gelsin anneciğinin kollarına :)

inş ablacım sağlıkla gelsinler evet teyzesi çoraplarımız yoksadece iki tane varmışsenağlamasenağlama

oy oy oy kıyamam ben ona alınırmıita darılırmışta canım benim gel bir öpem seni kuzum Şeniz Şeniz

canım benim yaaa maşallah ilaydamıza maşallah tosuncuk olcak sanırsam bu kız ay bizimki kaç kilo oldu acaba ya çok merak ediyorum inşallah biraz almıştır kilo. :Saruboceq:
canım yaa idrar yolu enfeksiyonu senin kabusun oldu dimi oooffff ne diyim inşallah yeni dr. işe yarar geçirir bunu balım gerçi havalarda ısındı kolay kolay üşütmezsin kendini tabii yinede dikkat et cicim...

delikafadulden gebemiyim yoksaaa
alkisalkisalkis ehemen kocama müjdeyi verem o zaman
sağol değişiklik yapayım dedim kaydirigubbakcemile3

evet evet kocişine sürpriz yap :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3

ablaaammmm hoş geldin hadi yine iyisin valla her gün gitsin bu öğrenciler o halde bizim işimize gelir dimi kızlar naniknanik naniknanik

inşallah cerencim inşallah benim için faydasından çok zararı oluyo şimdilik

o halde sana şuandan itibaren interneti yasaklıyorum canım sadece kk ya girip topikte takılabilirsin o kadar :mymeka:

yaşasın çiğdemm geldi fanatazii zamanıııı alkisalkisalkis

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
sapık burcu :roflol:

kızlar bugün odamız geliyor bitmiş akşama getireceklermişhihoyyythihoyyythihoyyyt

oyy hadi bakalım gelsin artık gelsinde yrleşsin oda çıksın aradan :dance: :dance:

ceren yine kayıplara karıştıı evemi gittiki

yok balım gitmedim işlerimi toparladım fakat gitmek için ayak yapıyorum her an kaçabilirim

heh geldi cerendeee

geldim kaydirigubbakcemile3

inş ablacım sağlıkla gelsinler evet teyzesi çoraplarımız yoksadece iki tane varmışsenağlamasenağlama

kız delüüüüü iki çift varmış işte çorap yeter zaten çocuk temmuzun sıcağında doğacak çıplak kalsın ayacıkları hava alsın nolcek kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…