- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #28.421
evet canım çok yüksek çıktı enfeksiyon ona biraz moralim bozuldu aslında
merhaba kızlaaaaaaar :) nasılsınız? koca sınıfta 4 öğrenci olunca kantine yolladım test çözsünler diye ben de buraya geldim... geçmiş olsun nurcumüzüldüm hayatım, ama napalım bu idrar yolu enfeksiyonu hamileliğin bir cilvesi galiba... aman olmayanlar tahtaya vurun saçınızı falan çekin Allah korusun
merhaba kızlaaaaaaar :) nasılsınız? koca sınıfta 4 öğrenci olunca kantine yolladım test çözsünler diye ben de buraya geldim... geçmiş olsun nurcumüzüldüm hayatım, ama napalım bu idrar yolu enfeksiyonu hamileliğin bir cilvesi galiba... aman olmayanlar tahtaya vurun saçınızı falan çekin Allah korusun
hoşbulduk tatlım :) iyiyim, sen nasılsın?inşallah cerencim inşallah benim için faydasından çok zararı oluyo şimdilik
burcu takvimin çok güzel olmuş güle güle kullan
nurcum geçmiş olsun canım maşallah ilaydaya ne kadar büyümüş
abla hoşgeldinnn nasılsın
hiç sorma, havalar ısındı öğrenciler kaçmaya başladı, 3. sınavları da bitmeye başladı, artık sadece canı isteyen geliyor okula :)oo ablacım öğrenciler kaytarmış bugun anlaşılan
keşke iştete öyle bişey olsa az işçi gelse patron eve yollasa kaydirigubbakcemile3
canın 2 hafta sonra hiçbiri gelmeyecek, işte o zaman değmeyin keyfime sositososito sositososito sositososito çok üzüldüm çok üzüldüm yapacağım :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:çok iyi yapmışsın abla hayırdır toplu firarmı var okulda
hoşgeldin ablacım çok sağol bu enfeksiyon bırakmayacak artık peşimizi anladıkmerhaba kızlaaaaaaar :) nasılsınız? koca sınıfta 4 öğrenci olunca kantine yolladım test çözsünler diye ben de buraya geldim... geçmiş olsun nurcumüzüldüm hayatım, ama napalım bu idrar yolu enfeksiyonu hamileliğin bir cilvesi galiba... aman olmayanlar tahtaya vurun saçınızı falan çekin Allah korusun
inş canım ilaç verdi dr bakalım ne olacakilaç falan verdimi ne yapman lazımmış işallah çabuk atlatırsın
inşallah cerencim inşallah benim için faydasından çok zararı oluyo şimdilik
burcu takvimin çok güzel olmuş güle güle kullan
nurcum geçmiş olsun canım maşallah ilaydaya ne kadar büyümüş
abla hoşgeldinnn nasılsın
hoşbulduk tatlım :) iyiyim, sen nasılsın?
hiç sorma, havalar ısındı öğrenciler kaçmaya başladı, 3. sınavları da bitmeye başladı, artık sadece canı isteyen geliyor okula :)
canın 2 hafta sonra hiçbiri gelmeyecek, işte o zaman değmeyin keyfime sositososito sositososito sositososito çok üzüldüm çok üzüldüm yapacağım :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
bende iyiyim sağol ablacım oooohhhhhh senden iyisi olmucak ozaman sonrada okullar kapanıyor zati rahat edersin bebişnle birlikte
kızlar bugün odamız geliyor bitmiş akşama getireceklermişhihoyyythihoyyythihoyyyt
oyy ne güzel odada geliyooo ve geriye tek bir şeyyy kalıyooo
ilaydanın gelmesiiii hihoyyyt
sağol canım sağlıkla ve zamanında inş
kızlar bugün odamız geliyor bitmiş akşama getireceklermişhihoyyythihoyyythihoyyyt
ohhh ne güzel, gözün aydın hayatım, artık bir tek ılayda kaldı gelecek (galiba bir de çoraplar kaydirigubbakcemile3 ) şimdi kızımız güzel güzel büyüsün ve zamanında gelsin anneciğinin kollarına :)
inş ablacım sağlıkla gelsinler evet teyzesi çoraplarımız yoksadece iki tane varmışsenağlamasenağlama
kızlar merhabalar beni merak etmediniz değil misenağlama
sabahtan beri doktordayız meleğim çok iyi teyzeleri 44 cm 2135 gram olmuş kuzucum maşallah diyin....
sancılarım vardı drum erken doğum mu yoksa diye nstye kattı allaha şükür öyle bişey yok ama feci halde idrar yolu enfeksiyonumuz varmış birde bel ağrılarım için başka bi dra yolladı ona gidilecek geçmişe bakamadım bi yaramazlık yok değil mi?
delikafadulden gebemiyim yoksaaa
alkisalkisalkis ehemen kocama müjdeyi verem o zaman
sağol değişiklik yapayım dedim kaydirigubbakcemile3
inşallah cerencim inşallah benim için faydasından çok zararı oluyo şimdilik
yaşasın çiğdemm geldi fanatazii zamanıııı alkisalkisalkis
ceren yine kayıplara karıştıı evemi gittiki
heh geldi cerendeee
inş ablacım sağlıkla gelsinler evet teyzesi çoraplarımız yoksadece iki tane varmışsenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?