Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kızlar benim yavaş yavaş toparlanmam lazım, birazdan zil çalacak... hepinizi çok öpüyorum, akşama okurum gün içinde yazdıklarınızı... byeeee

gülçinim anlamadım valla normali 0-4 arasıymış benimki 25 çıktı çok moralim bozuldu bide sancı yapıyor drum bile korktu hemen nstye yolladı

oyyyy kıyamaaaaam çıplak ayaklı kontes mi o şimdi???? kaydirigubbakcemile3
evet ablacım babası yalın ayaklı prensesim diye seviyor onukaydirigubbakcemile3
kız delüüüüü iki çift varmış işte çorap yeter zaten çocuk temmuzun sıcağında doğacak çıplak kalsın ayacıkları hava alsın nolcek kaydirigubbakcemile3

evet bende diyorum zaten çoğu şeyi patikli ama benim kocacım kendisi çorapsız durmadığı için sıpasınıda öyle sanıyor

nur senden çorap olayını duyunca benimkinede hemen koşup 4 dane aldım kaydirigubbakcemile3 malum kış bebesi olcak

bağlantımızda problem vardı sinir oldum sık sık kopuyor iki saattir girmek için cebelleşiyorum neyse geçmişide yarım yamalak okuyabildim ben kapatmak zorundayım kızlar öpüyorum hepinizi yarın umarım sorunsuz girer rahat rahat yazarım mavideniz geçmiş olsun canım,cerencim sütümü içicem bol bol krampların azalması için sağol canım bulcuk,beyaz,nur yazamadıklarım hepinize çok selamlar yarın görüşmek üzere bu arad örgü elbiseler süper çok yakışacak prensesimize annesi maşallah allah nazarlardan korusun

inşallah 2 hafta sonra hep böyle olacak gülüm :teytey: :teytey: :teytey:

inşallah ablacım 2 hafta sonra sen gelirsin buralara sık sık bu seferde ben gelemem :çok üzgünüm:

kızlar benim yavaş yavaş toparlanmam lazım, birazdan zil çalacak... hepinizi çok öpüyorum, akşama okurum gün içinde yazdıklarınızı... byeeee

tamam ablam kendine ve bebeğe iyi bak dikkatli ol evden grş. artık denk gelirek tabii...

gülçinim anlamadım valla normali 0-4 arasıymış benimki 25 çıktı çok moralim bozuldu bide sancı yapıyor drum bile korktu hemen nstye yolladı

ayy canım benim yaaa neden böyle oluyorki acaba vücuttaki başka birşeymi tetikliyor yada yediğin içtiğin bişeyler anlamadım yaa antibiyorik bile fayda etmiyor yani he. Gerçi gebelikte verilen antibiyotikten nolur dimi.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bizde de öyle ama insan herşeyi almak istiyor heves ediyor gülüm.

nur senden çorap olayını duyunca benimkinede hemen koşup 4 dane aldım kaydirigubbakcemile3 malum kış bebesi olcak

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayy kızlara ne süslü çopiler var bayılıyorum şu poposu fırfrılı kilotu çoraplardan alın öyle gezsinler çok şeker oluyolarr

ee sen bizim kızlara talip oluyon ya anacım kaynana adayı olarak al o fırfırlı çoraplardan bizde giydirelim kızlara hatta popolarının resmini çekelim sende ona göre beğenirsin kaydirigubbakcemile3
eskiden kaynanalar gelin adaylarını hamama götürüp kalça çıkığı felan varmı diye bakarmış ya o hesap kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

annnaa terkedimişim yaa benn vııyy vıyıı dosstlaarrrrdelikafadulden

deliii geldim ben

evet canım cerende gitti

yok gülüm çok sıkıldım biraz veranda da oturdum sıcak bastı valla dışarıda hava çok güzel hihoyyyt

canım benim sende kendine ve zeynebimize iyi bak balım sanada iyi akşamlar.
Sütünü iç yoğurdunu ye bol bol bişicik olmaz allahın izini ile.
Sende ördür güzelim zeynebe bu elbiselerden çok şekerler gerçekten. Rabbim giydirmeyi nasip etsin inşallah

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK: DOĞAN GÜNEŞ İNŞALLAHHH hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................40. haftamızdayız (K)(14 mayıs) {ZEYNEP}

2. Ceren......................................35. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

3. Nur_84....................................33. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

4.İerror........................................30 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

5. Entelliye ................................ 29. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

6.Kayra_42..................................29. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

7. Htc80......................................22. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

8.Katar38038...............................20. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

9.Bulcuk....................................19. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

10.Pembeinci..............................19. Haftamızdayız (K) (13 Ekim)

11.Gcan......................................19. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MİRAÇ}

12.Ciğdem...................................17 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

13.Benssenb...............................16. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

14.Mavideniz...............................14 Haftamızdayız (15 kasım )

15.Rüzgar Deniz..........................12.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

16.Ra_ra......................................13. Haftamızdayız (23 Kasım 2009)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
(en taze annemiz):dance::dance::dance::dance:

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

canalrım benim patron geldi topikde hareketli değil ben kapatayım yakalanmadan
hepinize iyi akşamlar çok öptüm iyi bakın kendinizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…