- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #28.441
ablaaammmm hoş geldin hadi yine iyisin valla her gün gitsin bu öğrenciler o halde bizim işimize gelir dimi kızlar naniknanik naniknanik
oyyyy kıyamaaaaam çıplak ayaklı kontes mi o şimdi???? kaydirigubbakcemile3
evet ablacım babası yalın ayaklı prensesim diye seviyor onukaydirigubbakcemile3oyyyy kıyamaaaaam çıplak ayaklı kontes mi o şimdi???? kaydirigubbakcemile3
kız delüüüüü iki çift varmış işte çorap yeter zaten çocuk temmuzun sıcağında doğacak çıplak kalsın ayacıkları hava alsın nolcek kaydirigubbakcemile3
:roflol:doğuştan seksi :roflol:
nur senden çorap olayını duyunca benimkinede hemen koşup 4 dane aldım kaydirigubbakcemile3 malum kış bebesi olcak
ee ne zannetini benim kızımı
kız sorma olay oldu bizim çorap bide beğenmiyor eşim bi görsen deli ediyor beni
annnaa terkedimişim yaa benn vııyy vıyıı dosstlaarrrrdelikafadulden
ben burdayım canım
bugun pek kimseciker gelmiyor gelen gidiyorr hemen
inşallah 2 hafta sonra hep böyle olacak gülüm :teytey: :teytey: :teytey:
kızlar benim yavaş yavaş toparlanmam lazım, birazdan zil çalacak... hepinizi çok öpüyorum, akşama okurum gün içinde yazdıklarınızı... byeeee
gülçinim anlamadım valla normali 0-4 arasıymış benimki 25 çıktı çok moralim bozuldu bide sancı yapıyor drum bile korktu hemen nstye yolladı
evet ablacım babası yalın ayaklı prensesim diye seviyor onukaydirigubbakcemile3
evet bende diyorum zaten çoğu şeyi patikli ama benim kocacım kendisi çorapsız durmadığı için sıpasınıda öyle sanıyor
nur senden çorap olayını duyunca benimkinede hemen koşup 4 dane aldım kaydirigubbakcemile3 malum kış bebesi olcak
ayy kızlara ne süslü çopiler var bayılıyorum şu poposu fırfrılı kilotu çoraplardan alın öyle gezsinler çok şeker oluyolarr
annnaa terkedimişim yaa benn vııyy vıyıı dosstlaarrrrdelikafadulden
evet canım cerende gitti
bağlantımızda problem vardı sinir oldum sık sık kopuyor iki saattir girmek için cebelleşiyorum neyse geçmişide yarım yamalak okuyabildim ben kapatmak zorundayım kızlar öpüyorum hepinizi yarın umarım sorunsuz girer rahat rahat yazarım mavideniz geçmiş olsun canım,cerencim sütümü içicem bol bol krampların azalması için sağol canım bulcuk,beyaz,nur yazamadıklarım hepinize çok selamlar yarın görüşmek üzere bu arad örgü elbiseler süper çok yakışacak prensesimize annesi maşallah allah nazarlardan korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?