- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #28.461
canalrım benim patron geldi topikde hareketli değil ben kapatayım yakalanmadan
hepinize iyi akşamlar çok öptüm iyi bakın kendinizee
slm kızlar ben öglen biraz hava almak için çıktım ama başım hala geçmedi midem normale döndü ama baş agrısı offf.... cerencim sskda işimi halledemedim rapor parası için başvuracaktım ama hastanenin ssk irtibat bürosu henüz kagıdı göndermemiş dolayısıyla işlemlerimi yaptıramadım...ne zaman göndereceklerinide bilmiyorum birde izin alıp oralara gitmek te bir dert sinir oldum iyice..
yok cnm muhasebeci zaten hallaetti sisteme giriş falan yaptı artık işyerinden dolayı bir sıkıntı yok sıkıntı hastanede bize raporu dolduran ssk irtibat bürosunun merkeze teslim etmemesinden kaynaklanıyor...oradaki adam henüz gelmedi dedi tarihte çok uzak degil 16-22 arası oldugu için..valla ben ablamdan da biliyorum o kendisi gidip sskya başvurup parasını postaneden sonra gidip aldı..hatta sahsın kendisi gitmesi gerekiyormuş..
kızlar beni bi ağırlık bastı ya bunaltıcı bi sıcak var dışarda
kızlar ben çıkıyorum biraz uzanayım iyi akşamlar
kızlar selam,şimdi kontrolden geldik,size haber vereyim dedim,kızım tam 3200 gr olmuş ,suyu falan ve keyfi yerindeymiş,her an olabilir ama bekleyelim dedi,yani yarın hastaneye yatmıyorum ,pazartesiye kadar doğurmamılş olursam pazartesi kontrole gidicem,açılma var mı diye kontrol edecek,eğer varsa suni sancı verecek hemen başlasın diye doğum,açılma yoksa beklemeye devam edecekmişiz,takip altına alınacakmışım ,kontroller sıklaşacakmış,haberiniz olsun dedim,öpüyorum hepinizi,iyi akşamlar.
günaydın jasmincim iyilik ne olsun geldik işe yine iştee
sen nasılsın biraz aksiliklerle başladı gün ama yinede iyyim
sabah yolda ince çorabım caarrt diye yırtıldı çıakrttım attım çöpe keko gibiyim kaydirigubbakcemile3
bende iyiyim canım sağol nerde işyerin? hadi yaaa :roflol::roflol: o çoraplar zaten çok kötü yaa boşa para gidiyo bir giyimlik resmen hemen kaçıveriyoklava:
sanayide iş yerim uzak evime otobüsle gidip geliyorum delikafadulden
ayy nur ilaydaya diyodu çorapları yok diye bende bugun öyle odumm çopisiz kaydirigubbakcemile3
organizedemi kız bende koruparka gidicem bugün ordaysa sana getiriverem bi çorap sende nurun kızı gibi küçük emrah misali olma bugün sırnaşık şey:roflol::roflol:sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?