Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

slm kızlar ben öglen biraz hava almak için çıktım ama başım hala geçmedi midem normale döndü ama baş agrısı offf.... cerencim sskda işimi halledemedim rapor parası için başvuracaktım ama hastanenin ssk irtibat bürosu henüz kagıdı göndermemiş dolayısıyla işlemlerimi yaptıramadım...ne zaman göndereceklerinide bilmiyorum birde izin alıp oralara gitmek te bir dert sinir oldum iyice..

iyide gülüm bunu neden sen yapıyorsun sen raporunu getirip muhasebecine vereceksin o senin kaydını yapacak sisteme girişin olucak daha sonra sen muhasebecinin söylediği zamanda gidip postaneden rapor paranı alacaksın artık ssk dan alınmıyorki rapor paraları. Muhasebecinizle bir görüşsene.

yok cnm muhasebeci zaten hallaetti sisteme giriş falan yaptı artık işyerinden dolayı bir sıkıntı yok sıkıntı hastanede bize raporu dolduran ssk irtibat bürosunun merkeze teslim etmemesinden kaynaklanıyor...oradaki adam henüz gelmedi dedi tarihte çok uzak degil 16-22 arası oldugu için..valla ben ablamdan da biliyorum o kendisi gidip sskya başvurup parasını postaneden sonra gidip aldı..hatta sahsın kendisi gitmesi gerekiyormuş..

allah allah ilginç bizim firmada öyle değil valla gülüm bizde raporlu olan herkesin işlemini ben hallediyorum burdan ssk ile görüşüyorum sistemde görünüyor ve söylüyorum personele gidip alıyorlar postaneden paralarını. Sizin işiniz zormuş o zaman ya yada bizim çalışanlar .çok şanslı kaydirigubbakcemile3

kızlar beni bi ağırlık bastı ya bunaltıcı bi sıcak var dışarda

evet sıcak daha şimdiden sıcak dersek yandık yazın ne etçez :1no2:

kızlar ben çıkıyorum biraz uzanayım iyi akşamlar

tamam cicim hadi uzan dinlen sen ilaydada uyusun birazcıcık sanada iyi akşamlar canım grş. :a015:

canlarım ciğerlerim kuzu sarmalarım bende çıkıyorum artık bir günü daha bitirdik sağlıcakla çok şükür yarın büyük gün dualarımız beyazla inşallah güzel haberlerini almak nasip olur bizlere. Hepiniz kendinize iyi bakın canlarım size iyi akşamlar vede şimdiden iyi geceler güzellerrrr

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK: DOĞAN GÜNEŞ İNŞALLAHHH hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................40. haftamızdayız (K)(14 mayıs) {ZEYNEP}

2. Ceren......................................35. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

3. Nur_84....................................33. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

4.İerror........................................30 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

5. Entelliye ................................ 29. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

6.Kayra_42..................................29. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

7. Htc80......................................22. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

8.Katar38038...............................20. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

9.Bulcuk....................................19. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

10.Pembeinci..............................19. Haftamızdayız (K) (13 Ekim)

11.Gcan......................................19. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MİRAÇ}

12.Ciğdem...................................17 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

13.Benssenb...............................16. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

14.Mavideniz...............................14 Haftamızdayız (15 kasım )

15.Rüzgar Deniz..........................12.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

16.Ra_ra......................................13. Haftamızdayız (23 Kasım 2009)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
(en taze annemiz):dance::dance::dance::dance:

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kızlar selam,şimdi kontrolden geldik,size haber vereyim dedim,kızım tam 3200 gr olmuş ,suyu falan ve keyfi yerindeymiş,her an olabilir ama bekleyelim dedi,yani yarın hastaneye yatmıyorum ,pazartesiye kadar doğurmamılş olursam pazartesi kontrole gidicem,açılma var mı diye kontrol edecek,eğer varsa suni sancı verecek hemen başlasın diye doğum,açılma yoksa beklemeye devam edecekmişiz,takip altına alınacakmışım ,kontroller sıklaşacakmış,haberiniz olsun dedim,öpüyorum hepinizi,iyi akşamlar.

topik yine terkedilmiş :uhm: canım ya herkes seni yarın doğurucaksın sanıyordu kaydirigubbakcemile3 hayırlısı olsun inş sağlıkla sıhhatle gelsinde günü önemli değil kendine çok dikkat et bu son günlerinde hayırlısıyla atlatman dileğiyle..

canlarım iyi akşamlar nasılsınız bakalım ben çok halsizim vallahi sıcaklar başladı ben bittim :))
beyazcım demek beklemedesin hayırlısı bakalım

günaydın kızlaarrrrr
beyazcımm zeynep hanımcım içerde biraz daha büyyim dedi demek
en iyisi orda büyümesi hayırlısyla vaktinde gelicek hanımefendi
bizede beklemek düşcek artık

günaydın jasmincim iyilik ne olsun geldik işe yine iştee
sen nasılsın biraz aksiliklerle başladı gün ama yinede iyyim
sabah yolda ince çorabım caarrt diye yırtıldı çıakrttım attım çöpe keko gibiyim kaydirigubbakcemile3

bende iyiyim canım sağol nerde işyerin? hadi yaaa :roflol::roflol: o çoraplar zaten çok kötü yaa boşa para gidiyo bir giyimlik resmen hemen kaçıveriyo klava:

bende iyiyim canım sağol nerde işyerin? hadi yaaa :roflol::roflol: o çoraplar zaten çok kötü yaa boşa para gidiyo bir giyimlik resmen hemen kaçıveriyo klava:

sanayide iş yerim uzak evime otobüsle gidip geliyorum delikafadulden
ayy nur ilaydaya diyodu çorapları yok diye bende bugun öyle odumm çopisiz kaydirigubbakcemile3

sanayide iş yerim uzak evime otobüsle gidip geliyorum delikafadulden
ayy nur ilaydaya diyodu çorapları yok diye bende bugun öyle odumm çopisiz kaydirigubbakcemile3

organizedemi kız bende koruparka gidicem bugün ordaysa sana getiriverem bi çorap sende nurun kızı gibi küçük emrah misali olma bugün sırnaşık şey:roflol::roflol:sırnaşık şey

organizedemi kız bende koruparka gidicem bugün ordaysa sana getiriverem bi çorap sende nurun kızı gibi küçük emrah misali olma bugün sırnaşık şey:roflol::roflol:sırnaşık şey

:roflol::roflol:
ben acılarrr cocuguyuumm elimde tespih olsa tam olcak :roflol:
beşevler küçük sanayideyim

hımm anladım canım,bide şu şarkıyı söyle tam olsun sırnaşık şey
yıllar yılı dert yolundaaaaaaaa ne ilk nedeee sonuncuyumm kahrediyor hayat beniiii acıların çocuğuyummmm :roflol::roflol::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…