Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

günaydın kızlar
ptesi için randevu aldık bakalım bebişimizin kesesini kalp atışlarını duyacaz mı;?

Günaydınnnn güzellerrrrr gününüz aydın neşeniz bol olsun inşallah nasılsınız canlarımmm

oy oy oy biz heyecanla bu günü beklerken zeynep hanım vazcaydı demek gelmekten sağlık olsun gülüm ne diyelim. Zeynepcik madem hayatından memnun o halde biraz daha dursun içerde hihoyyyt hihoyyyt

canlarım iyi akşamlar nasılsınız bakalım ben çok halsizim vallahi sıcaklar başladı ben bittim :))
beyazcım demek beklemedesin hayırlısı bakalım

Canımmm sıcaklarda zor valla ya allah sizlerin yardımcısı olsun
Benimki allahtan çok sıcaklara yakalanmadan doğacak allahın izini ile Rabbim sizede kolaylıklar versin. :Saruboceq:

günaydın kızlaarrrrr
beyazcımm zeynep hanımcım içerde biraz daha büyyim dedi demek
en iyisi orda büyümesi hayırlısyla vaktinde gelicek hanımefendi
bizede beklemek düşcek artık

Günaydın burcuuu naberrrr yerimseniben

herkese günaydın nasılsınız kızlar naber burcu

Günaydın bacım nassen? Erkencisin sende evde uyku tutmuyor zaaaarr?

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

günaydınn cerennnnn iyiyem sen nassen hehe evet uyku tutmuyo valla sabahın köründe kocişi yollamak için kalkıyom kahvaltısını hazırlıyom sonra uykum kaçıyo ideal türk kadınıyım zeher :roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3

günaydııın yeni anne adayısın belliki
işallah görürüsün keseyi canım

inş işte 6. hafta olucak umarım görürüz keseyi
kalp atışlarınıda duyar mıyım acaba gerçi vajinal muayene yaptırmıcam
sacede karından ultrasonla baktırcam ben o muayeneden korkuyorum((

canım benimmm yerim ben senii kıyamammm

günaydın kızlar nasılsınız

Günaydın cicim biz iyiyiz sen nasılsın balım?

aaa ceren gelmişş ceren kızz gördüm seni gel gel kaçmaaaa kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3

deli karı niye kaçayım
işte geldim burdayımmmmmm kaydirigubbakcemile3

gün içindee abur cubur stoğum olmayınca bende öyle dua ediyorumm
nollur bana çuku ver allamm diyee

ooyy canımmm benim çekmecede abur cubur dolu valla haftalık stok yapooorum ne olur ne olmaz kaydirigubbakcemile3

inş işte 6. hafta olucak umarım görürüz keseyi
kalp atışlarınıda duyar mıyım acaba gerçi vajinal muayene yaptırmıcam
sacede karından ultrasonla baktırcam ben o muayeneden korkuyorum((

canım şimdi görmesen bile endişelenme yeni çünkü
ben keseyi vajinal muaynede gördüm kal atışlarınıda daha sonraki haftalrda duydum

aynen bende stoklarımı p.tesiden koyyorum tam bir obur edasıyla gün içinde tüketiyorum onlarıı cokacimcoook

yani diyorsunki "kocadan sonra kalkan karıdan hayırmı gelir cümlesi ile erkenden yol alıyorum" süpppeerrrrr çok iyi ya gerçi ben evde olsam kalkmam zaaarr yatar uyurum mirmirmirmir tabii ceren doğana kadar kaydirigubbakcemile3 sonrasıda uyumak için dakika sayarım kaydirigubbakcemile3

cerencim günaydın bacımmm
iyyim çok şükürrr sen nasılsın bacağın nasıl bugun

İyiyim birtanem çok şükür bu gün daha iyiyim en azından bacağımın üzerine basınca ağrım olmuyor inşallahta olmaz. :Saruboceq:
Sen nasılsın paşamız nasıl?

aynen bende stoklarımı p.tesiden koyyorum tam bir obur edasıyla gün içinde tüketiyorum onlarıı cokacimcoook

canımmm ye ama olayı fazlada abartma bende 5-6. aylarda günde 3-4 tane çikolata yedim şiştimm :CüvCüv: ama şimdi günde bir tane yiyorum formumu koruyorum (reklam gibi oldu bee hamile halimle nasıl fomumu korucaksam kaydirigubbakcemile3 )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…