- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #28.481
hımm anladım canım,bide şu şarkıyı söyle tam olsun sırnaşık şey
yıllar yılı dert yolundaaaaaaaa ne ilk nedeee sonuncuyumm kahrediyor hayat beniiii acıların çocuğuyummmm :roflol::roflol::sm_cool:
günaydın kızlar nasılsınız
hoşgeldin arife sağol canım iyiyiz sen nasılsın keyifler nasıllgünaydın kızlar nasılsınız
jasmiinnn süperrrrrrrr bu resim:roflol:
gün içindee abur cubur stoğum olmayınca bende öyle dua ediyorumm
nollur bana çuku ver allamm diyee
kızlar selam,şimdi kontrolden geldik,size haber vereyim dedim,kızım tam 3200 gr olmuş ,suyu falan ve keyfi yerindeymiş,her an olabilir ama bekleyelim dedi,yani yarın hastaneye yatmıyorum ,pazartesiye kadar doğurmamılş olursam pazartesi kontrole gidicem,açılma var mı diye kontrol edecek,eğer varsa suni sancı verecek hemen başlasın diye doğum,açılma yoksa beklemeye devam edecekmişiz,takip altına alınacakmışım ,kontroller sıklaşacakmış,haberiniz olsun dedim,öpüyorum hepinizi,iyi akşamlar.
canlarım iyi akşamlar nasılsınız bakalım ben çok halsizim vallahi sıcaklar başladı ben bittim :))
beyazcım demek beklemedesin hayırlısı bakalım
günaydın kızlaarrrrr
beyazcımm zeynep hanımcım içerde biraz daha büyyim dedi demek
en iyisi orda büyümesi hayırlısyla vaktinde gelicek hanımefendi
bizede beklemek düşcek artık
herkese günaydın nasılsınız kızlar naber burcu
hımm anladım canım,bide şu şarkıyı söyle tam olsun sırnaşık şey
yıllar yılı dert yolundaaaaaaaa ne ilk nedeee sonuncuyumm kahrediyor hayat beniiii acıların çocuğuyummmm :roflol::roflol::sm_cool:
günaydın kızlar
ptesi için randevu aldık bakalım bebişimizin kesesini kalp atışlarını duyacaz mı;?
Günaydınnnn güzellerrrrr gününüz aydın neşeniz bol olsun inşallah nasılsınız canlarımmm
oy oy oy biz heyecanla bu günü beklerken zeynep hanım vazcaydı demek gelmekten sağlık olsun gülüm ne diyelim. Zeynepcik madem hayatından memnun o halde biraz daha dursun içerde hihoyyyt hihoyyyt
Canımmm sıcaklarda zor valla ya allah sizlerin yardımcısı olsun
Benimki allahtan çok sıcaklara yakalanmadan doğacak allahın izini ile Rabbim sizede kolaylıklar versin. :Saruboceq:
Günaydın burcuuu naberrrr yerimseniben
Günaydın bacım nassen? Erkencisin sende evde uyku tutmuyor zaaaarr?
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kaydirigubbakcemile3 ahh canımm işyerne yakın bakkal felan yokmu :roflol::roflol: (sanayide bakkalın ne işi varsa :roflol:)
günaydııın yeni anne adayısın belliki
işallah görürüsün keseyi canım
günaydın kızlar nasılsınız
aaa ceren gelmişş ceren kızz gördüm seni gel gel kaçmaaaa kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3
gün içindee abur cubur stoğum olmayınca bende öyle dua ediyorumm
nollur bana çuku ver allamm diyee
inş işte 6. hafta olucak umarım görürüz keseyi
kalp atışlarınıda duyar mıyım acaba gerçi vajinal muayene yaptırmıcam
sacede karından ultrasonla baktırcam ben o muayeneden korkuyorum((
canım benimmm yerim ben senii kıyamammm
Günaydın cicim biz iyiyiz sen nasılsın balım?
deli karı niye kaçayım
işte geldim burdayımmmmmmkaydirigubbakcemile3
ooyy canımmm benim çekmecede abur cubur dolu valla haftalık stok yapooorum ne olur ne olmaz kaydirigubbakcemile3
günaydınn cerennnnn iyiyem sen nassen hehe evet uyku tutmuyo valla sabahın köründe kocişi yollamak için kalkıyom kahvaltısını hazırlıyom sonra uykum kaçıyo ideal türk kadınıyım zeher :roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3
cerencim günaydın bacımmm
iyyim çok şükürrr sen nasılsın bacağın nasıl bugun
aynen bende stoklarımı p.tesiden koyyorum tam bir obur edasıyla gün içinde tüketiyorum onlarıı cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?