- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #28.501
İyiyim birtanem çok şükür bu gün daha iyiyim en azından bacağımın üzerine basınca ağrım olmuyor inşallahta olmaz. :Saruboceq:
Sen nasılsın paşamız nasıl?
canımmm ye ama olayı fazlada abartma bende 5-6. aylarda günde 3-4 tane çikolata yedim şiştimm :CüvCüv: ama şimdi günde bir tane yiyorum formumu koruyorum (reklam gibi oldu bee hamile halimle nasıl fomumu korucaksam kaydirigubbakcemile3 )
sus sus geldikten yarım saat sonra yazdın gördüm kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey:roflol:canım benimmm yerim ben senii kıyamammm
Günaydın cicim biz iyiyiz sen nasılsın balım?
deli karı niye kaçayım
işte geldim burdayımmmmmmkaydirigubbakcemile3
ooyy canımmm benim çekmecede abur cubur dolu valla haftalık stok yapooorum ne olur ne olmaz kaydirigubbakcemile3
yani diyorsunki "kocadan sonra kalkan karıdan hayırmı gelir cümlesi ile erkenden yol alıyorum" süpppeerrrrr çok iyi ya gerçi ben evde olsam kalkmam zaaarr yatar uyurum mirmirmirmir tabii ceren doğana kadar kaydirigubbakcemile3 sonrasıda uyumak için dakika sayarım kaydirigubbakcemile3
İyiyim birtanem çok şükür bu gün daha iyiyim en azından bacağımın üzerine basınca ağrım olmuyor inşallahta olmaz. :Saruboceq:
Sen nasılsın paşamız nasıl?
canımmm ye ama olayı fazlada abartma bende 5-6. aylarda günde 3-4 tane çikolata yedim şiştimm :CüvCüv: ama şimdi günde bir tane yiyorum formumu koruyorum (reklam gibi oldu bee hamile halimle nasıl fomumu korucaksam kaydirigubbakcemile3 )
aman ağrılar sızılar olmasın kimseciklerde işallahh
bende iyyim paşada iyi sanırım göbeğimi şişirip duruyo içerden hava basıyo galiba bu velet kaydirigubbakcemile3
bende günde 1 çuku yiyyorum en fazla :CüvCüv:
cerenin çoraplrı asmışın takvimeee kaydirigubbakcemile3
bi çift aşıram baride giyem ayağımaa:roflol:
sus sus geldikten yarım saat sonra yazdın gördüm kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey:roflol:
hehe yok ya kocam benden önce kalkiirr telefonu çalarken ta kulağımın dibine getirip benide zorlan kaldıriir :roflol::roflol: mecburiyetten kalkıyom yani ahhh anamın gözleri yaşarıyo zaten bunu duydukça :roflol::roflol:
evet evet balım Rabbim kimseye ağrı sızı vermesin göz açıp kapayana kadar hamilelik dönemimiz sağlıkla geçsin bebelerimiz doğsun inşallaahhhh :Saruboceq:
Evet günde bir çuku ideal abartma sakınnn :mymeka:
eee napiiim baktımki topikte bir çorap muhabbetidir gidiyorrr bende asam bari dedim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızzz sene ne zoru varr kocanın yazık sana uyursun acık ne güsell
amiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:
napim anam benim koca böyle kahvaltı yapmadan giderse işine konsantre olamıyomuş kendin hazırla madem diyom ben bi başıma neyleyim kahvaltıyı sensiz diiir oda senin gibi küçük emrah misali kaşlarını kaldırınca bende dayanamıyom :roflol::roflol::roflol:
napim anam benim koca böyle kahvaltı yapmadan giderse işine konsantre olamıyomuş kendin hazırla madem diyom ben bi başıma neyleyim kahvaltıyı sensiz diiir oda senin gibi küçük emrah misali kaşlarını kaldırınca bende dayanamıyom :roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:
sende öğe uykusu yaparsın sen sevdiğim uyku zamanı mirmirmirmir
buraya müptela olmadan önce yapardım ama artık sizden rahat yokkkiiii kalkamıyom başından pc nin sizin yüzünüzden sırnaşık şey:roflol: şaka bi yana iyiki varsınız kızlarr sayenizde kendimi yalnız hissetmiyorum a.s.
buraya müptela olmadan önce yapardım ama artık sizden rahat yokkkiiii kalkamıyom başından pc nin sizin yüzünüzden sırnaşık şey:roflol: şaka bi yana iyiki varsınız kızlarr sayenizde kendimi yalnız hissetmiyorum a.s.
doğru boşverr hem çok uyyan değil çok okuyan bilirmiş sen bizi oku bize takıl bilmiş ol :roflol:
sende iyiki varsınnn cicim :1hug:
çok uyuyan değil çok okuyanmı ilahii burcuuuu amma attın heeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sırnaşık şey:roflol: evet en az bir jinekolog kadar bilgim var artık :roflol::roflol: a.s.doğru boşverr hem çok uyyan değil çok okuyan bilirmiş sen bizi oku bize takıl bilmiş ol :roflol:
sende iyiki varsınnn cicim :1hug:
deli kız sen bizim topiği ne sandındı
biz gelenlere boşunamı sınav yapıyoruzzz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sende iyiki varsın güzelimmmmm iyiki aramıza katıldın neşemize neşe kattın a.s.
çok uyuyan değil çok okuyanmı ilahii burcuuuu amma attın heeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
topik felsefesi yeni çıktı :roflol::roflol:
sırnaşık şey:roflol: evet en az bir jinekolog kadar bilgim var artık :roflol::roflol: a.s.
kaydirigubbakcemile3 canım benim çok sağol kızlar benim çıkmam gerekiyor alışverişe gidicemde çok öpüldünüz kendinize iyi bakınnn sonra görüşmek üzereee mutlu kalın bebişlerinizede iyi bakınnnn :1hug:
beyzacım bence böyleolması daha iyi madem tehlike yok bekle zeynep doğacağı ana kararversin bir avazda krtulursun inşallah dualarımız seninle canım hayırlı haberlerini bekliyoruzkızlar selam,şimdi kontrolden geldik,size haber vereyim dedim,kızım tam 3200 gr olmuş ,suyu falan ve keyfi yerindeymiş,her an olabilir ama bekleyelim dedi,yani yarın hastaneye yatmıyorum ,pazartesiye kadar doğurmamılş olursam pazartesi kontrole gidicem,açılma var mı diye kontrol edecek,eğer varsa suni sancı verecek hemen başlasın diye doğum,açılma yoksa beklemeye devam edecekmişiz,takip altına alınacakmışım ,kontroller sıklaşacakmış,haberiniz olsun dedim,öpüyorum hepinizi,iyi akşamlar.
günaydın tatlım ben iyiyim sen nasılsınherkese günaydın nasılsınız kızlar naber burcu
ilahi bulcuk:roflol: komiksin kızgünaydın jasmincim iyilik ne olsun geldik işe yine iştee
sen nasılsın biraz aksiliklerle başladı gün ama yinede iyyim
sabah yolda ince çorabım caarrt diye yırtıldı çıakrttım attım çöpe keko gibiyim kaydirigubbakcemile3
yemelik bu yemelik
selam canımgünaydın kızlar nasılsınız
komik kızz acıların çocuğu çorapsız bulcukk iyiyim sen nasılsın? :)entelliye çiğdem mavii nasılsınız kızlarrrrr
yazmazmıyım ayol ancak okuyabildim geçmişi birde gelen giden ancak yazabildim gülçinim balımmbluenight21_80, Bulcuk+, CIGDEM79+, entelliye+, gozubuyuk99, jasminn_23+, karamanli+, kumsal+
arkadaşlar neden yazmıyorsunuz
burdasını işte görüyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?