Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

aman ağrılar sızılar olmasın kimseciklerde işallahh
bende iyyim paşada iyi sanırım göbeğimi şişirip duruyo içerden hava basıyo galiba bu velet kaydirigubbakcemile3

bende günde 1 çuku yiyyorum en fazla :CüvCüv:

cerenin çoraplrı asmışın takvimeee kaydirigubbakcemile3
bi çift aşıram baride giyem ayağımaa:roflol:

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN HAMıŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK: DOĞAN GÜNEŞ ıNŞALLAHHH (Güneş doğdu emme zeynep doğmadı kaydirigubbakcemile3 18 Mayısa kaldı nasipse) hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................40. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}

2. Ceren......................................35. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

3. Nur_84....................................33. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {ıLAYDA}

4.ıerror........................................30 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

5. Entelliye ................................ 29. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

6.Kayra_42..................................29. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

7. Htc80......................................22. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

8.Katar38038...............................20. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRıN SENA}

9.Bulcuk....................................19. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

10.Pembeinci..............................19. Haftamızdayız (K) (13 Ekim)

11.Gcan......................................19. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MıRAÇ}

12.Ciğdem...................................17 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

13.Benssenb...............................16. Haftamızdayız (1 Kasım) (ıkizler geliyor :))

14.Mavideniz...............................14 Haftamızdayız (15 kasım )

15.Rüzgar Deniz..........................12.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENıZ} :):):)

16.Ra_ra......................................13. Haftamızdayız (23 Kasım 2009)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERıNE KAVUŞAN TAZE ANNELERıMıZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELıS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
(en taze annemiz):dance::dance::dance::dance:

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Son düzenleme:
sus sus geldikten yarım saat sonra yazdın gördüm kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey:roflol:

hehe yok ya kocam benden önce kalkiirr telefonu çalarken ta kulağımın dibine getirip benide zorlan kaldıriir :roflol::roflol: mecburiyetten kalkıyom yani ahhh anamın gözleri yaşarıyo zaten bunu duydukça :roflol::roflol:

evet evet balım Rabbim kimseye ağrı sızı vermesin göz açıp kapayana kadar hamilelik dönemimiz sağlıkla geçsin bebelerimiz doğsun inşallaahhhh :Saruboceq:

Evet günde bir çuku ideal abartma sakınnn :mymeka:

cerenin çoraplrı asmışın takvimeee kaydirigubbakcemile3
bi çift aşıram baride giyem ayağımaa:roflol:

eee napiiim baktımki topikte bir çorap muhabbetidir gidiyorrr bende asam bari dedim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızzz sene ne zoru varr kocanın yazık sana uyursun acık ne güsell

amiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

kızzz sene ne zoru varr kocanın yazık sana uyursun acık ne güsell

amiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

napim anam benim koca böyle kahvaltı yapmadan giderse işine konsantre olamıyomuş kendin hazırla madem diyom ben bi başıma neyleyim kahvaltıyı sensiz diiir oda senin gibi küçük emrah misali kaşlarını kaldırınca bende dayanamıyom :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol:
sende öğe uykusu yaparsın sen sevdiğim uyku zamanı mirmirmirmir

o zaman sende peşin peşin söyle güzelim bak şimdilik kalkıyorum yarın öbür gün gebiş olunca zor görürsün beni ayakta de yoksa adama dumura uğrar valla çok alışmış baksana

:roflol::roflol:
sende öğe uykusu yaparsın sen sevdiğim uyku zamanı mirmirmirmir

buraya müptela olmadan önce yapardım ama artık sizden rahat yokkkiiii kalkamıyom başından pc nin sizin yüzünüzden sırnaşık şey:roflol: şaka bi yana iyiki varsınız kızlarr sayenizde kendimi yalnız hissetmiyorum a.s.

doğru boşverr hem çok uyyan değil çok okuyan bilirmiş sen bizi oku bize takıl bilmiş ol :roflol:
sende iyiki varsınnn cicim :1hug:

deli kız sen bizim topiği ne sandındı
biz gelenlere boşunamı sınav yapıyoruzzz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sende iyiki varsın güzelimmmmm iyiki aramıza katıldın neşemize neşe kattın a.s.

doğru boşverr hem çok uyyan değil çok okuyan bilirmiş sen bizi oku bize takıl bilmiş ol :roflol:

çok uyuyan değil çok okuyanmı ilahii burcuuuu amma attın heeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sırnaşık şey:roflol: evet en az bir jinekolog kadar bilgim var artık :roflol::roflol: a.s.

kaydirigubbakcemile3 canım benim çok sağol kızlar benim çıkmam gerekiyor alışverişe gidicemde çok öpüldünüz kendinize iyi bakınnn sonra görüşmek üzereee mutlu kalın bebişlerinizede iyi bakınnnn :1hug:

topik felsefesi yeni çıktı :roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

bir jinekolog kadar bilgin olması için daha çok takılman gerek güzelim buralara daha dur hele bir hamiş kal asıl o zaman öğreneceksin herşeyi yaşayarak.

nel alışverişi kızzz hayırdır ateşli bir gece için hazırlımı yapçan yohhsaammm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
neyse kendine iyi bak dikkatli ol sonra grş. yine :a015:

bluenight21_80, Bulcuk+, CIGDEM79+, entelliye+, gozubuyuk99, jasminn_23+, karamanli+, kumsal+

arkadaşlar neden yazmıyorsunuz
burdasını işte görüyorummmm

beyzacım bence böyleolması daha iyi madem tehlike yok bekle zeynep doğacağı ana kararversin bir avazda krtulursun inşallah dualarımız seninle canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
herkese günaydın nasılsınız kızlar naber burcu
günaydın tatlım ben iyiyim sen nasılsın

ilahi bulcuk:roflol: komiksin kız

yemelik bu yemelik

günaydın kızlar nasılsınız
selam canım

entelliye çiğdem mavii nasılsınız kızlarrrrr
komik kızz acıların çocuğu çorapsız bulcukk iyiyim sen nasılsın? :)

bluenight21_80, Bulcuk+, CIGDEM79+, entelliye+, gozubuyuk99, jasminn_23+, karamanli+, kumsal+

arkadaşlar neden yazmıyorsunuz
burdasını işte görüyorummmm
yazmazmıyım ayol ancak okuyabildim geçmişi birde gelen giden ancak yazabildim gülçinim balımm

kızlar hafta sonu yaklaşıyo ayy içim kıpır kıpır ohh sağdan soldan kıvır yukarıdan aşağıdan salla ohh ohhhhkaydirigubbakcemile2alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…