- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #28.521
ilahi bulcuk:roflol: komiksin kız
komik kızz acıların çocuğu çorapsız bulcukk iyiyim sen nasılsın? :)
kızlar hafta sonu yaklaşıyo ayy içim kıpır kıpır ohh sağdan soldan kıvır yukarıdan aşağıdan salla ohh ohhhhkaydirigubbakcemile2alkisalkisalkis
yettim yettimm
yazmazmıyım ayol ancak okuyabildim geçmişi birde gelen giden ancak yazabildim gülçinim balımm
kızlar hafta sonu yaklaşıyo ayy içim kıpır kıpır ohh sağdan soldan kıvır yukarıdan aşağıdan salla ohh ohhhhkaydirigubbakcemile2alkisalkisalkis
jasmin ne alcan koruparkdan kızzz :mymeka:
ceren kız farketttim yazıları kısaltabiliyorum artık hihoyyythihoyyyt
ben değil sen farkettinmi olcaktı o kaydirigubbakcemile3
slm kızlar ..ben dün işte idim ama çok iyi degildim akşam iş çıkışı eşimin yanında beklerken yine kustum bulantı ilacını içip eve gittim yemekten önce sızmışım sonra yemegi yiyip geri yattım ara ara kalktım hatrta yaprak dökümünü izleyecem diyorum ama gözler geri kayıyordu erkenden uyumuşum ama başım tam geçmedi maalesef bulantıda hafif hafif var.. sıkıntılı bir gün geçirmeye devam ediyorum maaalesef..valla bu halim kesilmez diye tırsıyorum...
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar günaydınlar hepinize, benim son iş günüm, yani hafta sonuna bu akşamdam itibaren giriyorum :) saatleri sayıyorum ama...
Zeynep yerinden çok memnun anlaşılan, iyi olsun da pazartesi gelsin önemli değil, biz bekleriz zevkle :)
aynen valla tatil deyince tüm hücrelerim kıpraşıyoralkisalkisalkisiyyim şekerim yaa okudun gibiyiz işteeekaydirigubbakcemile3
bende yarının cuma olma sevinicyle yaşıyorum bugun hafta sonu sevincine iki gün önceden başlıyoruz artık kaydirigubbakcemile3
ya geçmiş olsun mavicim bi rtürlü rahatlayamadın inaşşalh kısa zamanda geçer bol bol dinlenslm kızlar ..ben dün işte idim ama çok iyi degildim akşam iş çıkışı eşimin yanında beklerken yine kustum bulantı ilacını içip eve gittim yemekten önce sızmışım sonra yemegi yiyip geri yattım ara ara kalktım hatrta yaprak dökümünü izleyecem diyorum ama gözler geri kayıyordu erkenden uyumuşum ama başım tam geçmedi maalesef bulantıda hafif hafif var.. sıkıntılı bir gün geçirmeye devam ediyorum maaalesef..valla bu halim kesilmez diye tırsıyorum...
ohh süper valla keyfini çıkar bizim yerimizede tatil yap ,evet zeynep hanım pek rahatmış nazlanıyo minik cadı bekliyoruz merakla hepimiz hayırlısıyla gelir inşallahkızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar günaydınlar hepinize, benim son iş günüm, yani hafta sonuna bu akşamdam itibaren giriyorum :) saatleri sayıyorum ama...
Zeynep yerinden çok memnun anlaşılan, iyi olsun da pazartesi gelsin önemli değil, biz bekleriz zevkle :)
geçmiş olsun canım yaa az kaldı işallah ilerki haftalarda kamıcak böye sorunlarınslm kızlar ..ben dün işte idim ama çok iyi degildim akşam iş çıkışı eşimin yanında beklerken yine kustum bulantı ilacını içip eve gittim yemekten önce sızmışım sonra yemegi yiyip geri yattım ara ara kalktım hatrta yaprak dökümünü izleyecem diyorum ama gözler geri kayıyordu erkenden uyumuşum ama başım tam geçmedi maalesef bulantıda hafif hafif var.. sıkıntılı bir gün geçirmeye devam ediyorum maaalesef..valla bu halim kesilmez diye tırsıyorum...
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar günaydınlar hepinize, benim son iş günüm, yani hafta sonuna bu akşamdam itibaren giriyorum :) saatleri sayıyorum ama...
eee hani nerdeesin ben göremiyoomm kaydirigubbakcemile3
sanane kız amma meraklısın heee kaydirigubbakcemile3
aynen valla tatil deyince tüm hücrelerim kıpraşıyoralkisalkisalkis
canıııııııııııııııııım sağol iyiyim, akşam olsun diye iple çekiyorum, hava çok sıcak, henüz kendime hiçbir şey almadım, bir tek giyebildiğim yün bir pantalonum var, onu giyebiliyorum (gerçi o da çok sıkmaya başladı) pişiyorum resmen, eve gidip şortumu giymek istiyorum, bayılacağım, bir de bu sıcakta önlük giydiriyorlar bize baygınlık geçireceğim sıcaktanamanda aman kimler gelmiş kimlerrr
ablaaaaaaaaa nabeeeerrrrrrrrrr
valla tatil gibisi yok güzelim, Antalya nasıl? sıcaklar başlamıştır, bizim burada başladı çünkü :) akşamı iple çekiyorum (her fırsatta söylüyorum kaydirigubbakcemile3 )ohh süper valla keyfini çıkar bizim yerimizede tatil yap ,evet zeynep hanım pek rahatmış nazlanıyo minik cadı bekliyoruz merakla hepimiz hayırlısıyla gelir inşallah
canım benim, keşke evde olsaydın valla, çok zorsagolun ...ablacım valkla bilmem geçer mi artık dişimi sıka sıka yoruldum evde olsam yatacam edecem aynı sıkıntıyı yine çekecem ama iş yerinden bir yandan iş yaparken bir yandan bunları yaşamak sıkıntı oluyor...cerencim valla bilmiyorum kan demir eksikliginden mi ama baş agrım bir türlü geçmek bilmiyor...dün akşam azaldı gibi idi sabahtan bu yana daha da arttı...mide bir yandan su içince bulanıyor...
ohh ne güsel yaaa süpermişşş 18-19 mayısda tatildir dimi ablacım sana
slm canım iyyiz sen nasılsınkızlar nbr
19-20 tatil canım, 18'i okul var... benim sadece pazartesi ve perşembe okulum olacak bu durumda :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?