Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ilahi bulcuk:roflol: komiksin kız

komik kızz acıların çocuğu çorapsız bulcukk iyiyim sen nasılsın? :)

kızlar hafta sonu yaklaşıyo ayy içim kıpır kıpır ohh sağdan soldan kıvır yukarıdan aşağıdan salla ohh ohhhhkaydirigubbakcemile2alkisalkisalkis

iyyim şekerim yaa okudun gibiyiz işteeekaydirigubbakcemile3
bende yarının cuma olma sevinicyle yaşıyorum bugun hafta sonu sevincine iki gün önceden başlıyoruz artık kaydirigubbakcemile3

slm kızlar ..ben dün işte idim ama çok iyi degildim akşam iş çıkışı eşimin yanında beklerken yine kustum bulantı ilacını içip eve gittim yemekten önce sızmışım sonra yemegi yiyip geri yattım ara ara kalktım hatrta yaprak dökümünü izleyecem diyorum ama gözler geri kayıyordu erkenden uyumuşum ama başım tam geçmedi maalesef bulantıda hafif hafif var.. sıkıntılı bir gün geçirmeye devam ediyorum maaalesef..valla bu halim kesilmez diye tırsıyorum...

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar günaydınlar hepinize, benim son iş günüm, yani hafta sonuna bu akşamdam itibaren giriyorum :) saatleri sayıyorum ama...

Zeynep yerinden çok memnun anlaşılan, iyi olsun da pazartesi gelsin önemli değil, biz bekleriz zevkle :)

eee hani nerdeesin ben göremiyoomm kaydirigubbakcemile3

yazmazmıyım ayol ancak okuyabildim geçmişi birde gelen giden ancak yazabildim gülçinim balımm

oyyy kyamam sana dadlummm
sen arada bir yolla herkesi yanından kuzu biz daha önemliyiz kaydirigubbakcemile3

kızlar hafta sonu yaklaşıyo ayy içim kıpır kıpır ohh sağdan soldan kıvır yukarıdan aşağıdan salla ohh ohhhhkaydirigubbakcemile2alkisalkisalkis

kızz dur o kadar kıvırma zeynebi rahatsız etçennn :mymeka:

jasmin ne alcan koruparkdan kızzz :mymeka:

sanane kız amma meraklısın heee kaydirigubbakcemile3

ceren kız farketttim yazıları kısaltabiliyorum artık hihoyyythihoyyyt

vaayyyy harikasın çözdün bu işi kız süüpperrr yerimseniben

ben değil sen farkettinmi olcaktı o kaydirigubbakcemile3

anladım şeker kaydirigubbakcemile3

oy oy oy yinemi sıkıntı allah yardımcın olsun ya bulantı için ilaç kullanıyormusun şeker?
Birde demir ve kan hapı verdimi doktorun şuan bünyende bunlar hızla eksildiği için baş ağrısı şiddetinde çoğalıyor tatlım. Ama sabır azcık daha bak geçecek bunların hepsi inan...

amanda aman kimler gelmiş kimlerrr
ablaaaaaaaaa nabeeeerrrrrrrrrr

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK: DOĞAN GÜNEŞ İNŞALLAHHH (Güneş doğdu emme zeynep doğmadı kaydirigubbakcemile3 18 Mayısa kaldı nasipse) hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................40. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}

2. Ceren......................................35. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

3. Nur_84....................................33. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

4.İerror........................................30 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

5. Entelliye ................................ 29. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

6.Kayra_42..................................29. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

7. Htc80......................................22. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

8.Katar38038...............................20. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

9.Bulcuk....................................19. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

10.Pembeinci..............................19. Haftamızdayız (K) (13 Ekim)

11.Gcan......................................19. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MİRAÇ}

12.Ciğdem...................................17 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

13.Benssenb...............................16. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

14.Mavideniz...............................14 Haftamızdayız (15 kasım )

15.Rüzgar Deniz..........................12.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

16.Ra_ra......................................13. Haftamızdayız (23 Kasım 2009)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
(en taze annemiz):dance::dance::dance::dance:

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

iyyim şekerim yaa okudun gibiyiz işteeekaydirigubbakcemile3
bende yarının cuma olma sevinicyle yaşıyorum bugun hafta sonu sevincine iki gün önceden başlıyoruz artık kaydirigubbakcemile3
aynen valla tatil deyince tüm hücrelerim kıpraşıyoralkisalkisalkis

ya geçmiş olsun mavicim bi rtürlü rahatlayamadın inaşşalh kısa zamanda geçer bol bol dinlen

ohh süper valla keyfini çıkar bizim yerimizede tatil yap ,evet zeynep hanım pek rahatmış nazlanıyo minik cadı bekliyoruz merakla hepimiz hayırlısıyla gelir inşallah

sagolun ...ablacım valkla bilmem geçer mi artık dişimi sıka sıka yoruldum evde olsam yatacam edecem aynı sıkıntıyı yine çekecem ama iş yerinden bir yandan iş yaparken bir yandan bunları yaşamak sıkıntı oluyor...cerencim valla bilmiyorum kan demir eksikliginden mi ama baş agrım bir türlü geçmek bilmiyor...dün akşam azaldı gibi idi sabahtan bu yana daha da arttı...mide bir yandan su içince bulanıyor...

geçmiş olsun canım yaa az kaldı işallah ilerki haftalarda kamıcak böye sorunların

ohh ne güsel yaaa süpermişşş 18-19 mayısda tatildir dimi ablacım sana
eee hani nerdeesin ben göremiyoomm kaydirigubbakcemile3

sanane kız amma meraklısın heee kaydirigubbakcemile3

burdayım burdayımda patron karısı geldi birden açamadım topiği falan
bana diyene bak:mymeka: sende sordun kızaaa:dilcikar:
aynen valla tatil deyince tüm hücrelerim kıpraşıyoralkisalkisalkis

tatiilllll izin günerimi bekliyorum sabırsızlıkla sanki keyif yapabilcem delikafadulden
ama yinede bekliyorum adı tatil yaakaydirigubbakcemile3

amanda aman kimler gelmiş kimlerrr
ablaaaaaaaaa nabeeeerrrrrrrrrr
canıııııııııııııııııım sağol iyiyim, akşam olsun diye iple çekiyorum, hava çok sıcak, henüz kendime hiçbir şey almadım, bir tek giyebildiğim yün bir pantalonum var, onu giyebiliyorum (gerçi o da çok sıkmaya başladı) pişiyorum resmen, eve gidip şortumu giymek istiyorum, bayılacağım, bir de bu sıcakta önlük giydiriyorlar bize baygınlık geçireceğim sıcaktan
ohh süper valla keyfini çıkar bizim yerimizede tatil yap ,evet zeynep hanım pek rahatmış nazlanıyo minik cadı bekliyoruz merakla hepimiz hayırlısıyla gelir inşallah
valla tatil gibisi yok güzelim, Antalya nasıl? sıcaklar başlamıştır, bizim burada başladı çünkü :) akşamı iple çekiyorum (her fırsatta söylüyorum kaydirigubbakcemile3 )
canım benim, keşke evde olsaydın valla, çok zor Allah yardımcın olsun birtanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…