Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

maşallah kızımıza zeynebin keyfi yerinde anlaşılan bende busabah acaba doğpum yapmışmıdır diyodum o sağlıkla gelsinde biz bekleriz
günaydın kumsalım iyyizzz sen nasılsın
iyiyim canım sağol geldik çalışıyoruz işte bu aralar yoğun işler
hoşgeldin arife sağol canım iyiyiz sen nasılsın keyifler nasıll

hehe kaydirigubbakcemile3 evet bir bebeğin duası ancak böle bişi olabilir herhalde kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk canım iyiyim sağol sen nasılsın keyifelrde iyi çok şükür çalışıyoruz
günaydın kızlar
ptesi için randevu aldık bakalım bebişimizin kesesini kalp atışlarını duyacaz mı;?
günaydın hoşgeldin allah kucağına almayıda nasip etsin hayırlısıyla duyarsın inşallah kalp atışalarını
günaydın cerencim nasılsın canım bedne iyiyim sağol yoğunuz çalışıyoruz ceren nasıl bacağın nasıl oldu
bluenight21_80, Bulcuk+, CIGDEM79+, entelliye+, gozubuyuk99, jasminn_23+, karamanli+, kumsal+

arkadaşlar neden yazmıyorsunuz
burdasını işte görüyorummmm
geç oldu ama geldim şekerim
selam canım nasılsın çiğdemcim
geçicek inşallah mavişim sabır biraz daha benim arkadaşımında çok uzun sürmüştü bulantıları kan hapındanmı demir hapındanmı ne bulunayomuş meğer doktor hapları değiştirdi ne bulantı kaldı ne bişi bi konuş doktorunla istersen

günaydın ablaaaaa nasılsın

Antalya süper olsu bayıltıcı sıcaklar henüz gelmedi anma denize girme vakti başladı şimdilik iyide karnım iyicene şişince bu sıcaklarda ne olucam ben bilmiyorum halim nicedir aa dostlar dondurma gibi erimeyiz inşallha zeyneple ikimiz
slm canım takvimin için topikten çıkıp tekrar bir gir ayarlardamı birşey oldu acaba bir dene bakalım sen nasılsın keyifler nasıl

selam canım iyiyim sen nasılsın tatlım

ay ablacım en kısa zamanda al kendine bişiler pişicen o pantolonla abla göbüşün belli oluyomu artık nasıl çok güzel rengarenk hamiş kıyafetleri var cıvıl cıvıllar ben merak ettim şimdi son halinin bi resmini koysana rice etsem

nasılsın canım cemremiz nasıl evet takvimin görünmüyo değiştir istersen güzelim

hehehe... geçen hafta yaptım ya... indirdim bilgisayar laboratuvarına, onlar birşeylerle uğraşırken ben de size kaçtımkaydirigubbakcemile3

ben tüm ders öyle olurum kaydirigubbakcemile3
hadi hava güsel siz baçede dolanın çocukar ben sınıfda uyucam acık derim :roflol::roflol:

kumsalcım ben henüz kan ve demir hapı kullanımıyorum..sadece coraspin folik (günde bire indi) ve elevit kullanıyorum... ama doktorumu arayabilirim bu baş agrısı için ne yapacam geçmiyor diye..kesin yapacak birşey yok parol al diyecek..

canım yaa hatırlarsan bende çok çektim bu sıkıntıları sürekli izin alıp eve gidiyordum yatıyordum hep ama doktorda her defasında demir eksikliğinden ve kansızlıktan olduğunu söylüyordu ee tabii normal olmayıda beklememek lazım sonuçta hamileyiz ve bünye bunu ilk defa yaşıyor vücut bebeğe ve hamileliğe alışana dek malesef böyle sıkıntılar oluyor.

burdayım burdayımda patron karısı geldi birden açamadım topiği falan
bana diyene bak:mymeka: sende sordun kızaaa:dilcikar:

patron gidiyor karsısı geliyor karısı gidiyor babası geliyor anam ne dertlisin sen yaa allah yardımcın olsun valla elini sallasan bir patrona çarpacak kaydirigubbakcemile3
ilk ben sordum ama :dilcikar: kaydirigubbakcemile3

canım benim ya az kaldı ablacım bak öğlen oldu bile bu günde biter allahın izini ile inşallah

ayy canım bende de aynı sorun var valla elbiseler var ama iş yerinde giyemem rahat edemem iki tanede hamiş pantolonum var birini yıkıyorum diğerini giyiyorum yeni birşeyde almak istemiyorum şunun şurasında ne kaldıki diyorum sabır. Sanki doğurduktan sonra hemen eski halime dönecemde bir umut işte benimkiside kaydirigubbakcemile3
ama bence sen al abla bebişi sıkıştırma içerde bol bol rahat rahat kıyafetler al kendine çok iyi gelir bak rahat ederrsin elbise felan al hatta püfür püfür ne güzel alkisalkisalkis

merhaba gülüm hoşgeldinnn a.s.

kızlar takvimim çıkmıyooo

evet canım sabah benimkiside çıkmıyordu hemen yeniledim bu sitede var bir gariplik sende de yedek takvim varsa yenile olmadı var olan takvimi başka sayfada aç tekrar yapıştır profiline düzelir.

ya ben takvimimi nasıl görebilicem

bak yukarda anlattım balımmm

günaydın cerencim nasılsın canım bedne iyiyim sağol yoğunuz çalışıyoruz ceren nasıl bacağın nasıl oldu

Tünaydın birtanem farkıdanyım fazlası ile yoğunsun sesin soluğun çıkmıyor nerden çıktı şimdi bu yoğunluk
Biz iyiyiz çok şükür teyzesi cerende iyi maşallah ellerinden öper :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
bacağım bu gün daha iyi birtanem inşallah bir daha aynı şeyi yaşamam. :Saruboceq:

süper olur vallaaakaydirigubbakcemile3
çocuklar siz açın kitapları okuyun benim pcde işim varr (kk ya girmek ):roflol:

sen öğretmen olacanda eğitim verecende ulen senin eğittiğin çocuklardan da hayır gelmez heee kaydirigubbakcemile3

hehehe... geçen hafta yaptım ya... indirdim bilgisayar laboratuvarına, onlar birşeylerle uğraşırken ben de size kaçtımkaydirigubbakcemile3

ilahi abla sende az değilsin hee kaydirigubbakcemile3

hadi hava güsel siz baçede dolanın çocukar ben sınıfda uyucam acık derim :roflol::roflol:

al işte diyorum ben olmaz böyle bir öğretmen yaa öğrenciler en çok bunu sever heralde kaydirigubbakcemile3

canım yaa şaşırttın beni çünkü senin artık başlamış olman gerek kan ve demir hapına neden vermediki doktorun anlayamadım :uhm:
benimki daha ilk muayenede yazmıştı ve 9. haftadan beri her gün kullanıyorum kaç kutu içtim sen düşün oda olmasa ayakta duramam valla. Hatta sağlık ocağına gittiğimde de ebe söyledi mutlaka ama mutlaka için sakın ihmal etmeyin dedi demek kullanmak gerekiyormuş. Bence doktor söylemesede sen bir sor bakalım ne dicek bende merak ettim şimdi :uhm:

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK: DOĞAN GÜNEŞ İNŞALLAHHH (Güneş doğdu emme zeynep doğmadı kaydirigubbakcemile3 18 Mayısa kaldı nasipse) hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................40. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}

2. Ceren......................................35. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

3. Nur_84....................................33. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

4.İerror........................................30 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

5. Entelliye ................................ 29. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

6.Kayra_42..................................29. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

7. Htc80......................................22. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

8.Katar38038...............................20. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

9.Bulcuk....................................19. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

10.Pembeinci..............................19. Haftamızdayız (K) (13 Ekim)

11.Gcan......................................19. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MİRAÇ}

12.Ciğdem...................................17 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

13.Benssenb...............................16. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

14.Mavideniz...............................14 Haftamızdayız (15 kasım )

15.Rüzgar Deniz..........................12.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

16.Ra_ra......................................13. Haftamızdayız (23 Kasım 2009)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
(en taze annemiz):dance::dance::dance::dance:

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

cerencim ben daha hiç bir vitamin kan demir hapı falan kuanmıyorum doktorum 5. ay bitcek öyle vericem ilaçlara dedi

of of of Antalya'nın sıcağını iyi bilirim, Temmuz - Ağustos hiç çekilmez, klima var mı bari bulunduğun ortamda? Gerçi bizim buralarında aşağı kalır yanı yok ama Antalya gibi nemli olmuyor en azından :)
daha çok fazla karnım çıkmadı, sanki kilo almış gibiyim ama çekerim bir resim yarın falan koyarım canım :)
:roflol: :roflol: :roflol: vaaaayyy süper bir örtmen olurdun :roflol: :roflol: :roflol:

eveeeet iple çekiyorum valla akşamı, öğleden sonra 4 saat dersim var sonra eve inşallah :) alacağım canım ama şu iki hafta sonra doktora gitmeyi bekliyorum, herşey normal ise o zaman almaya başlayayım diyorum ama dayanabilecek miyim bakalım :)

kumsalcım iyiyim tatlım, sen nasılsın?
bende iyiyim ablacım sağol işlerle boğuşuyorum
bende iyiyim canım sağol çalışıyommmm((( hava çok güzel dışarda olmayı isterdim
canım allah sabır versin sen yinede bi ara doktorunu belki farklı bi öneride bulunur

bende bilmiyorum valla havalar ısındıkça bizim işler çoğalıyor malum yaz zamanı düğünde çok olunca mobilaya yetişremiyo müşteriler kaydirigubbakcemile3 yerim ben o bıcırığı sende benim için öpücük yolla bugün iyi olmana sevindim iyiyim diyede fazla yorma kendini ama gerekmedikçe kalkma yerinden

cerencim ben daha hiç bir vitamin kan demir hapı falan kuanmıyorum doktorum 5. ay bitcek öyle vericem ilaçlara dedi

allah allah bizim doktormu garip dicem ama ebedende onay alınca doğrusu bu dedim bende neyse canım her doktorun demek taktiği farklı.

geçer ablam geçer bak bizi düşün o zaman daha çabuk biter gün senin için biz yarında burdayız :çok üzgünüm:
anladım ablam ama endişeli stresli olma lütfen bu sefer herşey çok güzel olucak inşallah. Ve sende doya doya 9 ay boyunca hamileliğinin tadını çıkaracaksın becerbilrisen tabii kaydirigubbakcemile3

hee sen mobilya sektöründemisin canım? O zaman senin işler yoğunlaşır tabii normaldir allah ayrdımcın olsun yaz dönemi her sektörde yoğunluk var bir bizimki hariç. Sanırım en rahat ben geçiricem yazı kaydirigubbakcemile3 inşallah tabii kaydirigubbakcemile3
yok balım ne kalkması iyide olsam kötüde yerimden kımıldamıyorum bir tek wc ye iyice oturan boğa oldum zatii kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…