- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #28.541
canııııııım nasılsın?kızlar takvimim çıkmıyooo
slm canım iyyiz sen nasılsın
evet takvimini göremiyoruzz:sm_confused:
ohh süperrrr yaa
bende örtmen olmak istiyorumm alkisalkisalkis
maşallah kızımıza zeynebin keyfi yerinde anlaşılan bende busabah acaba doğpum yapmışmıdır diyodum o sağlıkla gelsinde biz beklerizkızlar selam,şimdi kontrolden geldik,size haber vereyim dedim,kızım tam 3200 gr olmuş ,suyu falan ve keyfi yerindeymiş,her an olabilir ama bekleyelim dedi,yani yarın hastaneye yatmıyorum ,pazartesiye kadar doğurmamılş olursam pazartesi kontrole gidicem,açılma var mı diye kontrol edecek,eğer varsa suni sancı verecek hemen başlasın diye doğum,açılma yoksa beklemeye devam edecekmişiz,takip altına alınacakmışım ,kontroller sıklaşacakmış,haberiniz olsun dedim,öpüyorum hepinizi,iyi akşamlar.
iyiyim canım sağol geldik çalışıyoruz işte bu aralar yoğun işlergünaydın kumsalım iyyizzz sen nasılsın
hoşbulduk canım iyiyim sağol sen nasılsın keyifelrde iyi çok şükür çalışıyoruzhoşgeldin arife sağol canım iyiyiz sen nasılsın keyifler nasıll
hehe kaydirigubbakcemile3 evet bir bebeğin duası ancak böle bişi olabilir herhalde kaydirigubbakcemile3
günaydın hoşgeldin allah kucağına almayıda nasip etsin hayırlısıyla duyarsın inşallah kalp atışalarınıgünaydın kızlar
ptesi için randevu aldık bakalım bebişimizin kesesini kalp atışlarını duyacaz mı;?
günaydın cerencim nasılsın canım bedne iyiyim sağol yoğunuz çalışıyoruz ceren nasıl bacağın nasıl olducanım benimmm yerim ben senii kıyamammm
Günaydın cicim biz iyiyiz sen nasılsın balım?
deli karı niye kaçayım
işte geldim burdayımmmmmmkaydirigubbakcemile3
ooyy canımmm benim çekmecede abur cubur dolu valla haftalık stok yapooorum ne olur ne olmaz kaydirigubbakcemile3
geç oldu ama geldim şekerimbluenight21_80, Bulcuk+, CIGDEM79+, entelliye+, gozubuyuk99, jasminn_23+, karamanli+, kumsal+
arkadaşlar neden yazmıyorsunuz
burdasını işte görüyorummmm
selam canım nasılsın çiğdemcimbeyzacım bence böyleolması daha iyi madem tehlike yok bekle zeynep doğacağı ana kararversin bir avazda krtulursun inşallah dualarımız seninle canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
günaydın tatlım ben iyiyim sen nasılsın
ilahi bulcuk:roflol: komiksin kız
yemelik bu yemelik
selam canım
komik kızz acıların çocuğu çorapsız bulcukk iyiyim sen nasılsın? :)
yazmazmıyım ayol ancak okuyabildim geçmişi birde gelen giden ancak yazabildim gülçinim balımm
geçicek inşallah mavişim sabır biraz daha benim arkadaşımında çok uzun sürmüştü bulantıları kan hapındanmı demir hapındanmı ne bulunayomuş meğer doktor hapları değiştirdi ne bulantı kaldı ne bişi bi konuş doktorunla istersenslm kızlar ..ben dün işte idim ama çok iyi degildim akşam iş çıkışı eşimin yanında beklerken yine kustum bulantı ilacını içip eve gittim yemekten önce sızmışım sonra yemegi yiyip geri yattım ara ara kalktım hatrta yaprak dökümünü izleyecem diyorum ama gözler geri kayıyordu erkenden uyumuşum ama başım tam geçmedi maalesef bulantıda hafif hafif var.. sıkıntılı bir gün geçirmeye devam ediyorum maaalesef..valla bu halim kesilmez diye tırsıyorum...
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar günaydınlar hepinize, benim son iş günüm, yani hafta sonuna bu akşamdam itibaren giriyorum :) saatleri sayıyorum ama...
Zeynep yerinden çok memnun anlaşılan, iyi olsun da pazartesi gelsin önemli değil, biz bekleriz zevkle :)
hadi seni de örtmen yapalım alkisalkisalkis
süper olur vallaaakaydirigubbakcemile3
çocuklar siz açın kitapları okuyun benim pcde işim varr (kk ya girmek ):roflol:
Antalya süper olsu bayıltıcı sıcaklar henüz gelmedi anma denize girme vakti başladı şimdilik iyide karnım iyicene şişince bu sıcaklarda ne olucam ben bilmiyorum halim nicedir aa dostlar dondurma gibi erimeyiz inşallha zeyneple ikimizcanıııııııııııııııııım sağol iyiyim, akşam olsun diye iple çekiyorum, hava çok sıcak, henüz kendime hiçbir şey almadım, bir tek giyebildiğim yün bir pantalonum var, onu giyebiliyorum (gerçi o da çok sıkmaya başladı) pişiyorum resmen, eve gidip şortumu giymek istiyorum, bayılacağım, bir de bu sıcakta önlük giydiriyorlar bize baygınlık geçireceğim sıcaktan
valla tatil gibisi yok güzelim, Antalya nasıl? sıcaklar başlamıştır, bizim burada başladı çünkü :) akşamı iple çekiyorum (her fırsatta söylüyorum kaydirigubbakcemile3 )
canım benim, keşke evde olsaydın valla, çok zorAllah yardımcın olsun birtanem
slm canım takvimin için topikten çıkıp tekrar bir gir ayarlardamı birşey oldu acaba bir dene bakalım sen nasılsın keyifler nasılkızlar nbr
selam canım iyiyim sen nasılsın tatlımmaşallah kızımıza zeynebin keyfi yerinde anlaşılan bende busabah acaba doğpum yapmışmıdır diyodum o sağlıkla gelsinde biz bekleriz
iyiyim canım sağol geldik çalışıyoruz işte bu aralar yoğun işler
hoşbulduk canım iyiyim sağol sen nasılsın keyifelrde iyi çok şükür çalışıyoruz
günaydın hoşgeldin allah kucağına almayıda nasip etsin hayırlısıyla duyarsın inşallah kalp atışalarını
günaydın cerencim nasılsın canım bedne iyiyim sağol yoğunuz çalışıyoruz ceren nasıl bacağın nasıl oldu
geç oldu ama geldim şekerim
selam canım nasılsın çiğdemcim
geçicek inşallah mavişim sabır biraz daha benim arkadaşımında çok uzun sürmüştü bulantıları kan hapındanmı demir hapındanmı ne bulunayomuş meğer doktor hapları değiştirdi ne bulantı kaldı ne bişi bi konuş doktorunla istersen
günaydın ablaaaaa nasılsın
ay ablacım en kısa zamanda al kendine bişiler pişicen o pantolonla abla göbüşün belli oluyomu artık nasıl çok güzel rengarenk hamiş kıyafetleri var cıvıl cıvıllar ben merak ettim şimdi son halinin bi resmini koysana rice etsemcanıııııııııııııııııım sağol iyiyim, akşam olsun diye iple çekiyorum, hava çok sıcak, henüz kendime hiçbir şey almadım, bir tek giyebildiğim yün bir pantalonum var, onu giyebiliyorum (gerçi o da çok sıkmaya başladı) pişiyorum resmen, eve gidip şortumu giymek istiyorum, bayılacağım, bir de bu sıcakta önlük giydiriyorlar bize baygınlık geçireceğim sıcaktan
valla tatil gibisi yok güzelim, Antalya nasıl? sıcaklar başlamıştır, bizim burada başladı çünkü :) akşamı iple çekiyorum (her fırsatta söylüyorum kaydirigubbakcemile3 )
canım benim, keşke evde olsaydın valla, çok zorAllah yardımcın olsun birtanem
kızlar nbr
hehehe... geçen hafta yaptım ya... indirdim bilgisayar laboratuvarına, onlar birşeylerle uğraşırken ben de size kaçtımkaydirigubbakcemile3
sagolun ...ablacım valkla bilmem geçer mi artık dişimi sıka sıka yoruldum evde olsam yatacam edecem aynı sıkıntıyı yine çekecem ama iş yerinden bir yandan iş yaparken bir yandan bunları yaşamak sıkıntı oluyor...cerencim valla bilmiyorum kan demir eksikliginden mi ama baş agrım bir türlü geçmek bilmiyor...dün akşam azaldı gibi idi sabahtan bu yana daha da arttı...mide bir yandan su içince bulanıyor...
burdayım burdayımda patron karısı geldi birden açamadım topiği falan
bana diyene bak:mymeka: sende sordun kızaaa:dilcikar:
canıııııııııııııııııım sağol iyiyim, akşam olsun diye iple çekiyorum, hava çok sıcak, henüz kendime hiçbir şey almadım, bir tek giyebildiğim yün bir pantalonum var, onu giyebiliyorum (gerçi o da çok sıkmaya başladı) pişiyorum resmen, eve gidip şortumu giymek istiyorum, bayılacağım, bir de bu sıcakta önlük giydiriyorlar bize baygınlık geçireceğim sıcaktan
kızlar nbr
kızlar takvimim çıkmıyooo
ya ben takvimimi nasıl görebilicem
günaydın cerencim nasılsın canım bedne iyiyim sağol yoğunuz çalışıyoruz ceren nasıl bacağın nasıl oldu
süper olur vallaaakaydirigubbakcemile3
çocuklar siz açın kitapları okuyun benim pcde işim varr (kk ya girmek ):roflol:
hehehe... geçen hafta yaptım ya... indirdim bilgisayar laboratuvarına, onlar birşeylerle uğraşırken ben de size kaçtımkaydirigubbakcemile3
ben tüm ders öyle olurum kaydirigubbakcemile3
hadi hava güsel siz baçede dolanın çocukar ben sınıfda uyucam acık derim :roflol::roflol:
kumsalcım ben henüz kan ve demir hapı kullanımıyorum..sadece coraspin folik (günde bire indi) ve elevit kullanıyorum... ama doktorumu arayabilirim bu baş agrısı için ne yapacam geçmiyor diye..kesin yapacak birşey yok parol al diyecek..
of of of Antalya'nın sıcağını iyi bilirim, Temmuz - Ağustos hiç çekilmez, klima var mı bari bulunduğun ortamda? Gerçi bizim buralarında aşağı kalır yanı yok ama Antalya gibi nemli olmuyor en azından :)Antalya süper olsu bayıltıcı sıcaklar henüz gelmedi anma denize girme vakti başladı şimdilik iyide karnım iyicene şişince bu sıcaklarda ne olucam ben bilmiyorum halim nicedir aa dostlar dondurma gibi erimeyiz inşallha zeyneple ikimiz
daha çok fazla karnım çıkmadı, sanki kilo almış gibiyim ama çekerim bir resim yarın falan koyarım canım :)ay ablacım en kısa zamanda al kendine bişiler pişicen o pantolonla abla göbüşün belli oluyomu artık nasıl çok güzel rengarenk hamiş kıyafetleri var cıvıl cıvıllar ben merak ettim şimdi son halinin bi resmini koysana rice etsem
:roflol: :roflol: :roflol: vaaaayyy süper bir örtmen olurdun :roflol: :roflol: :roflol:ben tüm ders öyle olurum kaydirigubbakcemile3
hadi hava güsel siz baçede dolanın çocukar ben sınıfda uyucam acık derim :roflol::roflol:
canım benim ya az kaldı ablacım bak öğlen oldu bile bu günde biter allahın izini ile inşallah
ayy canım bende de aynı sorun var valla elbiseler var ama iş yerinde giyemem rahat edemem iki tanede hamiş pantolonum var birini yıkıyorum diğerini giyiyorum yeni birşeyde almak istemiyorum şunun şurasında ne kaldıki diyorum sabır. Sanki doğurduktan sonra hemen eski halime dönecemde bir umut işte benimkiside kaydirigubbakcemile3
ama bence sen al abla bebişi sıkıştırma içerde bol bol rahat rahat kıyafetler al kendine çok iyi gelir bak rahat ederrsin elbise felan al hatta püfür püfür ne güzel alkisalkisalkis
bende iyiyim ablacım sağol işlerle boğuşuyorumkumsalcım iyiyim tatlım, sen nasılsın?
bende iyiyim canım sağol çalışıyommmmAntalya süper olsu bayıltıcı sıcaklar henüz gelmedi anma denize girme vakti başladı şimdilik iyide karnım iyicene şişince bu sıcaklarda ne olucam ben bilmiyorum halim nicedir aa dostlar dondurma gibi erimeyiz inşallha zeyneple ikimiz
slm canım takvimin için topikten çıkıp tekrar bir gir ayarlardamı birşey oldu acaba bir dene bakalım sen nasılsın keyifler nasıl
selam canım iyiyim sen nasılsın tatlım
canım allah sabır versin sen yinede bi ara doktorunu belki farklı bi öneride bulunurkumsalcım ben henüz kan ve demir hapı kullanımıyorum..sadece coraspin folik (günde bire indi) ve elevit kullanıyorum... ama doktorumu arayabilirim bu baş agrısı için ne yapacam geçmiyor diye..kesin yapacak birşey yok parol al diyecek..
canım yaa hatırlarsan bende çok çektim bu sıkıntıları sürekli izin alıp eve gidiyordum yatıyordum hep ama doktorda her defasında demir eksikliğinden ve kansızlıktan olduğunu söylüyordu ee tabii normal olmayıda beklememek lazım sonuçta hamileyiz ve bünye bunu ilk defa yaşıyor vücut bebeğe ve hamileliğe alışana dek malesef böyle sıkıntılar oluyor.
patron gidiyor karsısı geliyor karısı gidiyor babası geliyor anam ne dertlisin sen yaa allah yardımcın olsun valla elini sallasan bir patrona çarpacak kaydirigubbakcemile3
ilk ben sordum ama :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
canım benim ya az kaldı ablacım bak öğlen oldu bile bu günde biter allahın izini ile inşallah
ayy canım bende de aynı sorun var valla elbiseler var ama iş yerinde giyemem rahat edemem iki tanede hamiş pantolonum var birini yıkıyorum diğerini giyiyorum yeni birşeyde almak istemiyorum şunun şurasında ne kaldıki diyorum sabır. Sanki doğurduktan sonra hemen eski halime dönecemde bir umut işte benimkiside kaydirigubbakcemile3
ama bence sen al abla bebişi sıkıştırma içerde bol bol rahat rahat kıyafetler al kendine çok iyi gelir bak rahat ederrsin elbise felan al hatta püfür püfür ne güzel alkisalkisalkis
merhaba gülüm hoşgeldinnn a.s.
evet canım sabah benimkiside çıkmıyordu hemen yeniledim bu sitede var bir gariplik sende de yedek takvim varsa yenile olmadı var olan takvimi başka sayfada aç tekrar yapıştır profiline düzelir.
bak yukarda anlattım balımmm
Tünaydın birtanem farkıdanyım fazlası ile yoğunsun sesin soluğun çıkmıyor nerden çıktı şimdi bu yoğunluk
Biz iyiyiz çok şükür teyzesi cerende iyi maşallah ellerinden öper :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
bacağım bu gün daha iyi birtanem inşallah bir daha aynı şeyi yaşamam. :Saruboceq:
cerencim ben daha hiç bir vitamin kan demir hapı falan kuanmıyorum doktorum 5. ay bitcek öyle vericem ilaçlara dedi
eveeeet iple çekiyorum valla akşamı, öğleden sonra 4 saat dersim var sonra eve inşallah :) alacağım canım ama şu iki hafta sonra doktora gitmeyi bekliyorum, herşey normal ise o zaman almaya başlayayım diyorum ama dayanabilecek miyim bakalım :)
bende bilmiyorum valla havalar ısındıkça bizim işler çoğalıyor malum yaz zamanı düğünde çok olunca mobilaya yetişremiyo müşteriler kaydirigubbakcemile3 yerim ben o bıcırığı sende benim için öpücük yolla bugün iyi olmana sevindim iyiyim diyede fazla yorma kendini ama gerekmedikçe kalkma yerinden
yemeğe gidiyorum
hepinize afiyet olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?