- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #28.561
tabii ki sizin işiniz daha zor canım, çok haklısın, benim sıkıntım pantalondan yana, eve gidip bir an önce atmak istiyoruım üstümden, yarın da gidip bir pantalon alacağım kendime hemen, tak etti bugün canıma resmengeçer ablam geçer bak bizi düşün o zaman daha çabuk biter gün senin için biz yarında burdayız :çok üzgünüm:
anladım ablam ama endişeli stresli olma lütfen bu sefer herşey çok güzel olucak inşallah. Ve sende doya doya 9 ay boyunca hamileliğinin tadını çıkaracaksın becerbilrisen tabii kaydirigubbakcemile3
kız ne yedin de geldin jet gibi? bir şey yemedin doğru dürüst di mi?sağolun kızlar geldim bileee
klima olmazmı klimasız yaşanmaz burda elektirk kesilecek diye ödümüz patlar amanın burdaki nem sıcak hiçbiryerde yoktur ama yinede cennet gibidir her güzelin bir kusuru olduğu gibi buranında sıcağı var olucak artık o kadar deyip katlanıyoruz ama bebeişle baya zor olucak allahtan deniz yakınımda sık sık serin sulara atıcam kendimi artık napayımof of of Antalya'nın sıcağını iyi bilirim, Temmuz - Ağustos hiç çekilmez, klima var mı bari bulunduğun ortamda? Gerçi bizim buralarında aşağı kalır yanı yok ama Antalya gibi nemli olmuyor en azından :)
daha çok fazla karnım çıkmadı, sanki kilo almış gibiyim ama çekerim bir resim yarın falan koyarım canım :)
:roflol: :roflol: :roflol: vaaaayyy süper bir örtmen olurdun :roflol: :roflol: :roflol:
eveeeet iple çekiyorum valla akşamı, öğleden sonra 4 saat dersim var sonra eve inşallah :) alacağım canım ama şu iki hafta sonra doktora gitmeyi bekliyorum, herşey normal ise o zaman almaya başlayayım diyorum ama dayanabilecek miyim bakalım :)
ahh ahha dışarıda olmayı kim istemez civ civ gezerdim valla zaten şu sıralar iş çıkışı doğru bebek mağazalarında alıyorum soluğu elim kolum dolu giriyorum eve dün maşrapa ve su kovasını aldım eşim çok güldü erkekler anlamıyo pek öyle şeylerden bunun içindemi yıkıcaz diyo yok dedim küvetini alıcaz dedim öyle anladı saf kocam :)bende iyiyim ablacım sağol işlerle boğuşuyorum
bende iyiyim canım sağol çalışıyommmm((( hava çok güzel dışarda olmayı isterdim
canım allah sabır versin sen yinede bi ara doktorunu belki farklı bi öneride bulunur
bende bilmiyorum valla havalar ısındıkça bizim işler çoğalıyor malum yaz zamanı düğünde çok olunca mobilaya yetişremiyo müşteriler kaydirigubbakcemile3 yerim ben o bıcırığı sende benim için öpücük yolla bugün iyi olmana sevindim iyiyim diyede fazla yorma kendini ama gerekmedikçe kalkma yerinden
afiyet olsun şekerimyemeğe gidiyorum
hepinize afiyet olsunn
sağolun kızlar geldim bileee
tabii ki sizin işiniz daha zor canım, çok haklısın, benim sıkıntım pantalondan yana, eve gidip bir an önce atmak istiyoruım üstümden, yarın da gidip bir pantalon alacağım kendime hemen, tak etti bugün canıma resmen
slm kzılar ben geldimmmm,nasılsınız bakalım,biz hala zeynep hanımı bekliyoruz onunda pek niyeti yok gelmeyekaydirigubbakcemile3
sağlık ocağından çağırdılar,son kez kontrol için,oraya gittik geldik,ebe bişeyler anlattı işte,neyse,kayınvalidem yoruldu galiba,yattı biraz,bende size bir bakayım dedimkaydirigubbakcemile2
ben de yemeğe gidiyorum kızlar, görüşürüz, size de afiyet olsun :)
canım hayırlısıyla gelsin inşallah suni sansıcız normal bir vazda olur inşallah ohh kaynanayı uyutmuşun uyku ilacımı verdin yoksa kız :) zeynep gelsinde sıradakilerin sırası yaklaşsın artık benim zeynebimde büyüyor allah hepimize rahat doğumlar versin inşallah ben kaçtım yemeğe gidiyorum açım beennn aççslm kzılar ben geldimmmm,nasılsınız bakalım,biz hala zeynep hanımı bekliyoruz onunda pek niyeti yok gelmeyekaydirigubbakcemile3
sağlık ocağından çağırdılar,son kez kontrol için,oraya gittik geldik,ebe bişeyler anlattı işte,neyse,kayınvalidem yoruldu galiba,yattı biraz,bende size bir bakayım dedimkaydirigubbakcemile2
slm kzılar ben geldimmmm,nasılsınız bakalım,biz hala zeynep hanımı bekliyoruz onunda pek niyeti yok gelmeyekaydirigubbakcemile3
afiyet olsun ablacımben de yemeğe gidiyorum kızlar, görüşürüz, size de afiyet olsun :)
yine hiç beğenmediğin yemekler vardı dimi burcu
bu akdar çabuk döndüğüne göre kaydirigubbakcemile3
ay bende çok acıktım bende yemeğe gideyim kızlar kurtlar gibi acıktım bugün nedense akşamları çok efor sarfediyom ondan herhalde kaydirigubbakcemile3
canım hayırlısıyla gelsin inşallah suni sansıcız normal bir vazda olur inşallah ohh kaynanayı uyutmuşun uyku ilacımı verdin yoksa kız :) zeynep gelsinde sıradakilerin sırası yaklaşsın artık benim zeynebimde büyüyor allah hepimize rahat doğumlar versin inşallah ben kaçtım yemeğe gidiyorum açım beennn açç
canım hayırlısıyla gelsin inşallah suni sansıcız normal bir vazda olur inşallah ohh kaynanayı uyutmuşun uyku ilacımı verdin yoksa kız :) zeynep gelsinde sıradakilerin sırası yaklaşsın artık benim zeynebimde büyüyor allah hepimize rahat doğumlar versin inşallah ben kaçtım yemeğe gidiyorum açım beennn açç
birazadn bende yatarım cnm,akşamdan yemekler var,öğlen beraber yeriz onları,bu akşamda yemeği kayınvalide yapacak inş,onların memlekete özgü yemeklerden,evde malzemeler bozulmasın diye yapmak zorunda kaldı,kaç gündür ben yapıyorum valla,ben gelince bana bişey yaptırmaz sanmıştım ama neyse,yemek yapmak zor gelmiyor,başka işim olmasındasende acık uzansaydın yaa kızz
gerçi böyle iyi oluyo merak ediyoruz bize haberler getiriyosun zeynepden
afiyet olsun ablacım
makrna çorba vardı makaranayı yicektim öyle bi tuz atmışımki tuzdan yiyemedim onuda
çatlak gacı hamile halinle ateşli geceler senin neyine delüüüü
ama neyse yapabiliyorkene yap sen anacım çok ararsın bu günleri kaydirigubbakcemile3
sanada afiyet olsun şeker yarasın sana ve zeynep hanıma yediklerinn :CüvCüv:
çatlak gacıııı beyaz doğursunda sonra sıra bana gelsin dimi olmaz hayır gelmesin banane ben istemiyorum
beyaz doğurma sen tamammı nolur lütfen bak ağlarım ama senağlama
yyyaaaa noluyo bana yaaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden
cnm sağlık ocağında evde doğum yapma ile ilgili bişeyle söylediler,sakıncalarını falan anlattılar,bu konuda imza aldılar benden,doğumdan sonra da şimdi kullandığım ilaçlara devam etmemei istediler,en az 40 gün,bebek doğduktan 5 güğn sonra kontrole gel dediler,topuk kanı alınacakmış,birde korunma yöntemlerinden bahsettiler cnm
makrna çorba vardı makaranayı yicektim öyle bi tuz atmışımki tuzdan yiyemedim onuda
birazadn bende yatarım cnm,akşamdan yemekler var,öğlen beraber yeriz onları,bu akşamda yemeği kayınvalide yapacak inş,onların memlekete özgü yemeklerden,evde malzemeler bozulmasın diye yapmak zorunda kaldı,kaç gündür ben yapıyorum valla,ben gelince bana bişey yaptırmaz sanmıştım ama neyse,yemek yapmak zor gelmiyor,başka işim olmasında
kız sıra mı bekliyor bu bebişler
bak menzil gülüne
senin cerende gelirse şaşırmam valla
benim ki inatçı çıktı sude gibikaydirigubbakcemile3
çatlak karı yaa yemeği kendi ellerinle zehir ettin yani kaydirigubbakcemile3
eee nolcak şimdi açmı durucan?
aynen öyle yaptım vallaaa:çok üzgünüm:
peynir getirmiştim ekmek ayırdım bide saat 3-4 gibi onu yerim cokacimcoook
evin yakınsa ne güzel, bol bol yüz canım :)klima olmazmı klimasız yaşanmaz burda elektirk kesilecek diye ödümüz patlar amanın burdaki nem sıcak hiçbiryerde yoktur ama yinede cennet gibidir her güzelin bir kusuru olduğu gibi buranında sıcağı var olucak artık o kadar deyip katlanıyoruz ama bebeişle baya zor olucak allahtan deniz yakınımda sık sık serin sulara atıcam kendimi artık napayım
içerisi rahat geldi senin kıza kaydirigubbakcemile3 senin yatıp dinlenmen lazım kız, kaynanaya bak senslm kzılar ben geldimmmm,nasılsınız bakalım,biz hala zeynep hanımı bekliyoruz onunda pek niyeti yok gelmeyekaydirigubbakcemile3
hiç sorma, sıcaklar bastırdı en ufak şey bile ağırlık yapıyor insana...ayy sorma abla ya o sıkıntı bende de var valla ne kadar bol giyinsemde yok rahat edemiyorum herşey üstüme fazla geliyor evde nerdeyse çıplak durucam iç çamaşırına bile tahammül edemez hale geldim şişkinlikten heraaalll kaydirigubbakcemile3
:1shok: yapma be :1shok: dün akşam eşim geldi ve bana aynen şu ifadeyi kullandı "bugün çok yoruldum abi ya"... valla kanka modundayız artık :çok üzgünüm:ay bende çok acıktım bende yemeğe gideyim kızlar kurtlar gibi acıktım bugün nedense akşamları çok efor sarfediyom ondan herhalde kaydirigubbakcemile3
çatlak gacıııı beyaz doğursunda sonra sıra bana gelsin dimi olmaz hayır gelmesin banane ben istemiyorum
beyaz doğurma sen tamammı nolur lütfen bak ağlarım ama senağlama
yyyaaaa noluyo bana yaaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?