- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #28.761
annaa şimdi takvmimde gördüm yolu yarılamışım ben delikafadulden
günaydın çıtırlar nasıl keyifler bugün cuma yaşasınnn!!!!!
MENAPOZ NEDİR ?:))))
Aslında menapoz, kadınların tahmin ettiği gibi korkulacak bir şey olmayıp,
vücudun kendi diliyle konuşmasıdır diyebiliriz.
Şöyle ki: Normal zamanda *başım ağrıyor, bu gece olmaz*ları
yutmak zorunda kalan erkekler, zamanı gelip de tahammül sınırları zorlanınca
doğal olarak karşı savunmaya geçerler. ;
Bu noktada, kadın vücudunun doğası gereği vermiş olduğu bir tepkiyi doğurur: MENAPOZ
Şimdi sözcüğü birazcık açalım...
Menapoz, İngilizceden dilimize geçmiş bir sözcük olup 'Menapause' şeklinde yazılır.
Sözcüğü hecelere ayırdığımız zaman karşımıza şöyle bir şey çıkar:
MEN & A & PAUSE Yani...
Tercümesi....
- ADAM! Bİ DUR!
Ya da;
- DUR! BE ADAM!
Ya da;
- YA DUR Bİ ALLAHINI SEVERSEN, ALLAH ALLAH . . . . . . .
:)))
slm kızlar nasılsınız ..cumanız mübarek olsun...jasmin ne güzel haber geetirdin böyle sevindim inşallah kanda da bu haber dogrulanır....hadi bizede haber vermeyi unutma...bulçuk valla geçmişi okuyordum gerçi fazla geçmiş yok ama ..bende akşam bir ara açtım ama kimsecikler yoktu geri çıktım...beyaz bakla hee yalancııı.bizim zeynebin gelecegi yok sanırım hadi bakalım hayırlısı..
çok akıllı bu sıpalar ya
hoşbulduk canım :1hug:Burcu canım hoŞgeldİn ÇİĞdem sende nasılsınız bakalım keyİfler nasıl
slm kızlar nasılsınız ..cumanız mübarek olsun...jasmin ne güzel haber geetirdin böyle sevindim inşallah kanda da bu haber dogrulanır....hadi bizede haber vermeyi unutma...bulçuk valla geçmişi okuyordum gerçi fazla geçmiş yok ama ..bende akşam bir ara açtım ama kimsecikler yoktu geri çıktım...beyaz bakla hee yalancııı.bizim zeynebin gelecegi yok sanırım hadi bakalım hayırlısı..
cerencim bulçukcum aman tahtaya vurayım.bugün daha iyi gibiyim...inşallah yavaş yavaş toparlanırım..
cerencim bulçukcum aman tahtaya vurayım.bugün daha iyi gibiyim...inşallah yavaş yavaş toparlanırım..
duymammı heç ben seni balım duydum hatta gece kulaklarım çınladı tatlıyı yerkenkaydirigubbakcemile3
ne didim ben sana inatçı keçi boşuna üzülüyosun demedimmi kesin hamilesinalkisalkisalkisgünaydın kızlarrr nasılsınızzzz iyisiniz inşallah kızlar bu gece rüyamda habire çişimi yaptığımı gördüm bi kaba :roflol: hani sanki test yapar gibi :1rolleyes: içimden bi ses test yap dedi :) o dört gün öce gösteren testlerden almıştım benim beş günüm var ve bu sabah yaptım ve pozitif çıktı sonuç biraz silik bir pozitif çokta heycanlanıp kaptırmakta istemiyorum kendimi ama içime umut geldi çok fena olmazsa pazartesi günü felan kan testi yaptırıcammm inşşş doğrudur yaaa
daha nerelerin dolaşacak bak gör çok güzel bir haber canım inşallah herşey gönlünce olsun çok sevindimalkisalkisalkisaz önce ikinci testi yaptım başka bir markanın testi stoğum vardıda kaydirigubbakcemile3 oda pozitif çıktı yaaa çok bariz gözle görülür silik ikinci çizgi çıktı bundada kızlarrr ya yanlışlık olabilirmi iki testtede yaa bugün kan testi yaptırsam çıkarmı çok heycanlandım bennn biliyorum söz vermiştim test yapmıcam diye ama yaptım işte dayanamayıp eczacı çok övdü testi yeni çıktı çok güvenilir dört gün önce felan bile kesin sonuç veriyo dedi gaza geldim anlıcağınız ayy ben napam nerelere gidem elim ayağım dolaştı yaaa
günaydın canım aminnn:Saruboceq:kızlar günaydın canlarım nasılsınız
bugün kendimi çok iyi hissediyorum bunda jasmininde payı var tabiii iyi geldi sabah sabah bu haberi almak bugün cuma kızlar hem haftanın son günü hemde mübarek gün hepimizin duaları kabul olsun
inşallah :Saruboceq:
günaydın hoşgeldin canım zeynebimiz nasıl hala çıkmaya niyeti yok galiba gelsin artıkta görelim ya tembelliği bıraksın yazda geldi hadi minik zeynep bak ablaların bekliyor seni:CüvCüv:günaydınnnnnnnnnnnnn ben geldimmmmmmm
nasılsınız bakalım hepinzi?
hadi hadi geç bile kaldın dua ederiz canımcım hadi hayırlı haberlerle dön inşallah:Saruboceq:kızlarr hepinizden Allah razı olsunnn ben kaçtım dua edin nolurrr tamda cuma saatlerine denk gelicek sonucu öğrenişim nolurr dua edin hepinizi öptümm çoookkkk hemen giyinip çıkıyorummm kaydirigubbakcemile2
kız bulcuk valal yarılamışın ne güzel darısı başıma gerçi benimde az kaldı 20 haftanın bitmesine şükür geçiyo zamanannaa şimdi takvmimde gördüm yolu yarılamışım ben delikafadulden
canım geçmişi okuyordum ancak yazabildim ee malum akşamdanda yorgun olunca çay gazete keyfi derkene ancak kendime geldimkızlarr kimseden ses yok
çiğdem mavi nasılsınız kızlarrr
selam canım cuma olduğu için ve dört günlük tatile girdiğim için dipçik gibiyim maşallah hihoyyyt sen nasılsın canım bebiş nasılBurcu canım hoŞgeldİn ÇİĞdem sende nasılsınız bakalım keyİfler nasıl
canım günaydın iyiyim bomba gibiyim valla sen nasılsın kuşum cerenimzi nasıl ne güzel haberler var bugün yeni hamiş geliyor galibane olduu bacım tırstınmıııı kaydirigubbakcemile3
acaba bunu kadınmı adama söylüyor "DUR BE ADAM" diye
yoksa adammı kadına söylüyor "Bİ DUR BE KARI Bİ DUR" diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Sanırım ikinicisi bize daha çok uyuyor çiğdem ne dersin yerimseniben
Ruh ikizim benim nasılsın iyimisin?
Maviii günaydın bacım nassen? Nasıl hissediyorsun bu gün kendini?
aman maşallah inşallah daha iyi olursuncerencim bulçukcum aman tahtaya vurayım.bugün daha iyi gibiyim...inşallah yavaş yavaş toparlanırım..
duymammı heç ben seni balım duydum hatta gece kulaklarım çınladı tatlıyı yerkenkaydirigubbakcemile3
canım günaydın iyiyim bomba gibiyim valla sen nasılsın kuşum cerenimzi nasıl ne güzel haberler var bugün yeni hamiş geliyor galiba
evet canım bu fıkrada biz olaydık adamlar bize dur hatun dur azıcık derdi kesinkaydirigubbakcemile3
ĞİĞdemcİm saol bende İyİyİm İŞte yoĞun bİr Şekİlde ÇalıŞıyorum
kızlar o kadar ŞİŞtİmkİ her gÖren sen daha İzne Çıkmadınmı dİo yaw
çigdemcim sagol... burcu 20 haftalıkmı oldun maşallah gülüm yolu yarılamışsın..darısı başıma artık ben bu daha 13+5 söyle 20 leri geçsem ayy bizde sürekli acele ediyoruz ...
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: çok sevindim canım, ne bekleyeceksin pazartesiyi? bir de sen mi beklemyi düşünüyorsun? 1 hafta önceden test yapan hatun çift çizgiyi görünce pazartesiye kadar bekleyecek... pöööh yemezler kaydirigubbakcemile3günaydın kızlarrr nasılsınızzzz iyisiniz inşallah kızlar bu gece rüyamda habire çişimi yaptığımı gördüm bi kaba :roflol: hani sanki test yapar gibi :1rolleyes: içimden bi ses test yap dedi :) o dört gün öce gösteren testlerden almıştım benim beş günüm var ve bu sabah yaptım ve pozitif çıktı sonuç biraz silik bir pozitif çokta heycanlanıp kaptırmakta istemiyorum kendimi ama içime umut geldi çok fena olmazsa pazartesi günü felan kan testi yaptırıcammm inşşş doğrudur yaaa
tebrikler canım :) senin adına çok sevindim, eee ne bekliyorsun hastaneye gitmek için?az önce ikinci testi yaptım başka bir markanın testi stoğum vardıda kaydirigubbakcemile3 oda pozitif çıktı yaaa çok bariz gözle görülür silik ikinci çizgi çıktı bundada kızlarrr ya yanlışlık olabilirmi iki testtede yaa bugün kan testi yaptırsam çıkarmı çok heycanlandım bennn biliyorum söz vermiştim test yapmıcam diye ama yaptım işte dayanamayıp eczacı çok övdü testi yeni çıktı çok güvenilir dört gün önce felan bile kesin sonuç veriyo dedi gaza geldim anlıcağınız ayy ben napam nerelere gidem elim ayağım dolaştı yaaa
bak hala konuşutyor... kızım gitsene sen aaaa.... öğrenince hemen haber ver bizeben şoka girdim şu an transtayım elim ayağım saldı hiç bişi yapamıyom ne tam eminim nede yok diye düşünüyorum kan testinin sonucunu alana kadarda herhalde bu transtan çıkamıcam allahım bu mubarek günde böyle birşey varsa ve öğrenmiş isemm ayy ağlıcam şimdiiiiii bugün hemen gidip yaptırıcam kan testini kumsalll bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine inşallah önümüzdeki ay böyle bir cuma günü senin haberini alırız ama ben dediğim gibi hala kan testi sonucunu almadan tam emin olmucamm nolur dua edin bana
tebrikler canım, Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah :)inşlh canım inşllh bende evde yaptıgım idrar estinde ıkıncıyı silik gördüm ve şok oldum.hemen gittim kan testi vardım.eve geldim 1.5 saat sonra dediler dkk saniyeler gecmek bilmedi.görevli pozitif gebesiniz dedi.nasıl yani dedim sayısı oluyo ya o kac dedim 181 dedi.ya ben testi akşam üstü yaptırdımya ondan yediklerim filan degiştiriş olmasın ondan cıkmış olmasın diyorum adam yok hamilesiniz hayırlı olsun diyor kafayı yiyecektim resmen ,anlıyorum seni canım hayırlısı olsun:))
günaydın güzeller güzelim :) nasılsın birtanem?Günaydııııııııııınnnnnnnnnnnnnn Güzellleeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr
Hepinizin sabah şerifleri hayr olsun cumanız mübarek olsun kızlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr
Jasminnn kuzummm ne güzel bir haber getirdin sabah sabah bizlere hadi inşallah hayırlısı gülüm hiç bekleme git hemen kan testi yaptır sonra eve dön ve telefonla öğren sonucu eğer kanda da pozitif çıkarsa (ki inşallah çıkar) kocacığına güzel bir sürpriz hazırla emi gülüm.... Unutulmaz bir gün olsun....
Arifem nasılsın güzelim keyfin nasıl?
Beyazım hoş geldin birtanem ne durumdasın? Kaynana nerde kıızz?
sabırsızlıkla bekliyoruz canım Zeynep'i :) hehehe biz hemen verelim sana tarifi tatlım :)günaydın cnm,nasılsın?iyiim ben ne olsun bekliyoruz işte,kasık ağrım var,bugün biraz belimde ağrıyor bakalım,artık gelir umarım zeynep hanım:Saruboceq:
kayınvalidem burda öndeki koltukta oturuyor,pc yi göremiyor cnm,bakla tarifi bakmaya girdim nete size de bakayım dedimkaydirigubbakcemile3
bu kız hala burada... ben olsam şimdi çoktaaaaan gidip gelmiştim, hatta sonucu bile öğrenmiştim.... hadiiiiiiieveeett gaza gelmişken bütün stoğumu tamamlıyım elde kalmasın dedim ve üçüncü testide yaptım oda pozitiff pozitifff üç testte pozitiiff kızlar olmasa illaki biri negatif çıkardı dimiiiii ayy ben uçucammm kaydirigubbakcemile3hihoyyythihoyyythihoyyyt bana bu yolda destek olan herkesten tek tek Allah razı olsunnnnnnn çok mutluyumm inşallah bir aksilik olmaz inşallahhhh sağlıkla sıhhatle hayırlısıylaaa olurrr amiinn
dün gece biz de pencere açık yattık yoksa pişiyorduk valla... kızlar yaz birden geldi yaaa... o soğuk ve karlı günlerde bugünleri hayal ediyorduk :)canııııımmmmm çok sevindim haadi hayırlısı kan testi sonucunuda bekleyelim ama 3 testinde yanlış olması imkansız çook sevindim senin adına allah tamamına erdirsin inşallah
arife canımmm hakısın sıcaklar mahvediyor temmuzun sonuna kadar böle sıcaklarla boğuşacam vallahi artık kocişle yatakları ayırıp salonda klimanın karşısında yatıcam galiba napım :)))
ceren kızzzz günaydıııııın canım ben 30.haftaya girdim değiştir bacım şu listeyi yaw
nasılsın Burcucum? ne güzel bir haber değil mi?burdayım sabah açmadan işimi yapam dedim hemencik anaa bi açtım ne göreyim süper haberrrr
acıbademden 1saat içinde alırsın sonucu canım hadi bakalım işallah güsel haber getir bizee
hadiiiiiiiiiiii aaaa hala burada yaaaakızlarr hepinizden Allah razı olsunnn ben kaçtım dua edin nolurrr tamda cuma saatlerine denk gelicek sonucu öğrenişim nolurr dua edin hepinizi öptümm çoookkkk hemen giyinip çıkıyorummm kaydirigubbakcemile2
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: süpersin, geri kalan 20. haftanın sonunda anaa şimdi takvimde gördüm ben doğuracağım diyeceksin galiba :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:annaa şimdi takvmimde gördüm yolu yarılamışım ben delikafadulden
canıııııııııım nasılsın? sana da hayırlı cumalar güzelim :)slm kızlar nasılsınız ..cumanız mübarek olsun...jasmin ne güzel haber geetirdin böyle sevindim inşallah kanda da bu haber dogrulanır....hadi bizede haber vermeyi unutma...bulçuk valla geçmişi okuyordum gerçi fazla geçmiş yok ama ..bende akşam bir ara açtım ama kimsecikler yoktu geri çıktım...beyaz bakla hee yalancııı.bizim zeynebin gelecegi yok sanırım hadi bakalım hayırlısı..
iyi olmana sevindim, inşallah artık bitmiştir canımcım :)cerencim bulçukcum aman tahtaya vurayım.bugün daha iyi gibiyim...inşallah yavaş yavaş toparlanırım..
çigdemcim sagol... burcu 20 haftalıkmı oldun maşallah gülüm yolu yarılamışsın..darısı başıma artık ben bu daha 13+5 söyle 20 leri geçsem ayy bizde sürekli acele ediyoruz ...
Günaydın güzeller... Nasılsınız? hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt anlaşılan güne güzel haberlerle başlamışız :hooray:
günaydın güzeller güzelim :) nasılsın birtanem?
Günaydın ablacımmmmm hoş geldin nasılsın? Geç kaldın bu gün hayırdır? Dur tahmin edeyim
Temizlik için kadın geldi ve ona kahvaltı hazırladın dimi? Öylemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?