Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

günaydın ablacım iyyim çok şükürr sen nasılsın
kaydirigubbakcemile3 valla öyle olcak galibaa birinini dürtmesi yada biyerden okumam gerek hamile oduğumu anlamam için :roflol::roflol::CüvCüv:

kızlaaaar pazar günü 33 derece olacakmış Ayvalık :1shok: yandıııııııııık delikafadulden şimdiden böyle sıcak olursa haziran, temmuz, ağustos ne yapacağız?

Tamam sen merak etme, biz sana hatırlatırız günü gelince kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

kızlaaaar pazar günü 33 derece olacakmış Ayvalık :1shok: yandıııııııııık delikafadulden şimdiden böyle sıcak olursa haziran, temmuz, ağustos ne yapacağız?

delikafadulden uyyyyy ericez ericezz
ve bol bol:icecream: yicezzkaydirigubbakcemile3

iyiyim canım sağol :) evveeet temizlik var, kahvaltı hazırladım :) akıllı kardeşim benim :)

Nasıl anladım ama yerimseniben
O iş yarında bizde var yeni bir kadın gelecek bakalım nasıl temizmi titizmi beceriklimi duruma göre karar vereceğim devam edip etmemeya yarın size onlina anlatırım neler yaptığını kaydirigubbakcemile3

günaydın ablacım iyyim çok şükürr sen nasılsın
kaydirigubbakcemile3 valla öyle olcak galibaa birinini dürtmesi yada biyerden okumam gerek hamile oduğumu anlamam için :roflol::roflol::CüvCüv:

heee oldu canım sen öyle san son zamanlarda öyle bir anlayacaksınki oğluşun hiç rahat vermicek çünkü tepikleri yedikçe geliyor sancan kaydirigubbakcemile3

Çiğdem bugün enerji dolu maşallah valla :)

evet abla akşamki tatlı yaramış çiğdeme kaydirigubbakcemile3

allah yardımcınız olsun ablacım evde duracaksan klima şart valla ama sen genelde yazı tekneden geçiriyorsun değilmi?

kaydirigubbakcemile3

ayy evet bende kızımla dondurma yicem bol bol
yani ben dondurma yicem onada sütümden geçicek :dance: :dance: alkisalkisalkis

evet tepikleri yiyince anlıcam kaydirigubbakcemile3
evet bende bende :icecream: hihoyyythihoyyyt

çok aldım canım çok 15 kg daha iki aydan fazla var ben napcam ki bilmiyorum iş yeri uzak evime her sabah yarımsaat minübüslerdeyim bilmiom valla kızlar nasıl bitecek :)))

kaydirigubbakcemile3

aman gülüm dikkat edin magnum, nugger türü şeyler sakın yemeyin, normal dondurma yiyin :) hem size hem de bebeğinize çok zararlı o tür dondurmalar maalesef

cin gibisin valla, sen anlarsın :)

hmmm maharet tatlıda diyorsun yaniiiii :icecream: kaydirigubbakcemile3

evde olduğum süre içerisinde klima şart olacak ama dediğin gibi genelde teknede geçiyor vakit :) bu yaz ne kadar mümkün olur bilemiyorum tabii :uhm:

burcuya söylediğim senin içinde geçerli, normal dondurma yiyin canım :)

çok aldım canım çok 15 kg daha iki aydan fazla var ben napcam ki bilmiyorum iş yeri uzak evime her sabah yarımsaat minübüslerdeyim bilmiom valla kızlar nasıl bitecek :)))

ooyy canım ya biraz fazla almışsın malesef peki yediğine içtiğine dikkat ediyormusun canım? doktor beni uyardıktan sonra bazı şeyleri baya kısıtladım şeker un yağ gibi aklında bulunsun seninde çok faydasını gördüm bileydim en baştan yapardım valla :uhm:
Allah yardım ediyor bir şekilde ama dediğim gibi inan zor oluyor gülüm ya. :çok üzgünüm:
Birde minübüslerde senin işin dahada zor allah yardımcın olsun gülüm. :Saruboceq:

ĞİĞdemcİm saol bende İyİyİm İŞte yoĞun bİr Şekİlde ÇalıŞıyorum
kızlar o kadar ŞİŞtİmkİ her gÖren sen daha İzne Çıkmadınmı dİo yaw
canım çalışta çalışırken kendinide çok yorma kilolarıda bebişin almıştır inşallah sağlıkla doğsun canım inşallah

yidim yidimcokacimcoook aman iyi olun canım az kaldı az sık dişini mesai hemen bitivericek bugün merak etme sen burayı okurken geçer zaman canımcımkaydirigubbakcemile2

Çiğdem bugün enerji dolu maşallah valla :)
ablacım öyleyim valla hem tatil hem tatlı iyi geldi ondankaydirigubbakcemile3

buralarıda yanmaya başladı akşam yorganı tepip durduk bugün kaldıracak kadın artık daha ince şeylere geçiş zamanı klimaları açarız yakında biz ablam sıcaklardan ayvalıkta ayvayı yedin galiba bende burda-tatlicadiarzu-
dün evin tüm perde ve tülleri yıkandı asıldı bugünde büyük temizlik var dün akşam eve gider gitmez de dolaplarımı düzelttimçekmecelerimi düzelttim bir yığın gereksiz çöp attım:dance: gereksizlerde gitti ev cillop gibi olucak bugün akşam duş alıp tertemiz çarşaflara yatmaya bayılıyorum mis misss

ye annesi ye çilekli ye çilek gibi olsun ceren:icecream:

magnum sevmiyorum allahdan bana çilekli max yeter alkisalkisalkis

aman güzelim dikkat edin yediklerinize, inanılmaz bir şekilde sağlığımızla oynanıyor... iMedya.tv bunu mutlaka herkes seyretsin, ben artık aldığım herşeyin içeriğine bakıyorum ve öyle alıyorum... mono sodyum glutamat (msg) denilen bir madde varsa almıyorum... özellikle çocuklarımıza çok zararlı, direkt merkezi sinir sitemini tahrip ediyormuş, hamilelerde direkt olarak plasentayı geçebiliyormuş, korkutmak için söylemiyorum, lütfen dikkatli olalım hepimiz

günaydın çiğdemcim nasılsın canım fıkralar ve menopoz için teşekkür ederim çok güzeldi maşallah formdasın yine tatlı gerçekten baya etki etmişkaydirigubbakcemile3

günaydın maviş seninde cuman mübarek olsun nasılsın bugün daha iyisin daha iyi olucan inşallah hayatım

ablacım günaydın nasılsın temizlik varmış yine kolay gelsin

evet ablacım doğru söylüyorsun içeriğine bakmadan almamak lazımm herşeyi

ohhh demek ki kür belli, tatil ve tatlı kürü yapacağız kaydirigubbakcemile3 mesaj alınmıştır canımcım

valla hem de nasıl yedik ayvayı... son üç ayında olan hamileler için daha zor geçer, biz daha rahat geçiririz herhalde Çiğdemcim... en rahat döneme giriyoruz çünkü :)

ohhh süper... bende de temizlik var şimdi, zaten kışlıkları çoktan kaldırmıştım, atacaklarımı da atmıştım... süper oluyor valla.. hafiflemiş hissettim ben de kendimi :) ohhh sen bu akşam da yersin tatlıları bence mis kokulu öhm öhm... bak bak bak beni yine yoldan çıkardı bu gacılar

evet bitanem, sağolasın, evim yine mis gibi oluyor bana da huzur geliyor :)

yaaa öylemiii ne gibi zararı var?
Tüh ya bilmiyordum valla hiçte araştırmadım hay allah ama ben daha dün bir tane magnum yedim hemde bademli oofff ne olacak şimdi vicdan azabı çekmeye başladım. Aman yaa oofff nasıl normal dondurma abla ya anlamadım ben bak şimdi panik oldum hee delikafadulden delikafadulden

Yemişin canım belliiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Evet zaman geçsin akşam olsun gün bitsin ve tatil başlasınnnn :dance: :dance: :dance:

Çilek gibimi olsun kaydirigubbakcemile3 peki tamam a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…