Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

hoşbulduk canım

hoşbuldum ablacım...
ayyy çok sevnim inş hayırlısı ile gelir ama benim dershanem var:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
inşallah çabuk gelir canım, merakla bekliyoruz haberini :)

haklısın güzelim, bu kıyafet meselesi gerçekten büyük mesele haline gelmeye başladı benim içinde

kızlar saat 12:30 olmuş bile zeynep ben acıktım deyip duru biz yemeğe gidiyoruzcokacimcoook bayram şekerleri sizede afiyet olsun şimdiden

afiyet olsun yemege gdeceklere bende henüz gidemedim ama sanırım yemekte pek iyi birşeyler yok öyle duydum bilmem karnımı doyurabilecekmiyim..

Kızlarrrr biz mamamızı yedik ve geldikkkkk alkisalkisalkis
Hepinizede afiyet olsun canlarımmmm cokacimcoook

benede yarın temizlik vaar annemle ikimiz yapıcazz kaydirigubbakcemile3
dün akşam kışlıkarı kaldırdım bende atılcakları attımm valla rahatladım dolapalr düzenlendi sonundaa

ohoo desene bu hafta genel olarak temizlik haftası. Aman yorma kendini sakın dikkatli ol ağır iş felanda yapma emi cicim....

ahh be maviii ahh ne çok hasret özlem varmış içinde ne dertliymişsin be gülüm. Biz ne yapalım birde bizi düşün. Bu yıl bize tatil yok çünkü ceren geliyor eğer uslu bir çocuk olursa bizde ramazan bayramı tatilini değerlendirip antalyaya gitmek istiyoruz eylülde ama bakalım. Bizimki kuduruk bir bebiş olursa işimiz çok zor kaydirigubbakcemile3

heee biliyorum abla daha önce duymuştum ben onu okumuştum doğru şimdi hatırladım haklısın valla herşeyi evde kendimiz yapmalıyız heleki şu dokuz aylık dönemde çok önemli valla kafamçokkarıştı

Hadi bakalım sende hallet evdeki işlerini kadınıda çağır gelsin bir dip köşe temizlik yapsın oohh misler gibi olsun evlerimiz hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Allah iyiliğini versin burcu :roflol:

ayy inşallah ablacım ya bu kadını öneren arkadaşım çok övdü ama bakalım herkesin temizlik anhlayışı farklı malum inşallah bende senin gibi memnun kalırımda gözüm arkada kalmaz rahat rahat çağırırım.

merhabalar şekerşer nasılsınız bakalım geçmişi yarıda bıraktım değilse size yetişemeyeceğim özetleyin bakalım bize neler oldu....
bizim bugün dershanemiz var

nuuurrr hoş geldin güzelim nasılsın? Filiz ablam vermiş sana haberi zaten alkisalkisalkis
İlaydanın eşyları bittimi cicim yerleştimi herşeyi? Eee çantanı ne zaman hazırlamaya başlıyorsun?

yaaa kızlar kaç günlerdir neşe gelmiyor farkındamısınız?
Nerelerde kaldı bu kız yaa iyice kopardı kendisini bizden neler yaptı acaba? Tekrar doktora gidecekti ne olduki?

sağol cerenim senin cumanda mübarek olsun....
canım odasını sildik eşyaları yıkandı hastane için ilaydanın ve benim çantaya koyacaklarımız hazır ama çantaya koymadık daha babamız kızına yeniz çanta alacakmış koydurmadı o yüzden

afiyet olsun canımcım :)

evet içine sinen birini bulmak gerçekten çok zor... Cunda'da otururken bir kadın çağırmıştım geliniyle birlikte gelmişlerdi, iki kişi akşama kadar zor bitirmişlerdi işlerini çene yapmaktan... sanırsın ki malikane temizliyorlar... topu topu 3 oda bir salon yani, sinir olmuştum valla, hem de öyle güzel istediğim gibi bir temizlik olmamıştı... zor bu işler zoooorrr...

yaaa kızlar kaç günlerdir neşe gelmiyor farkındamısınız?
Nerelerde kaldı bu kız yaa iyice kopardı kendisini bizden neler yaptı acaba? Tekrar doktora gidecekti ne olduki?
evet farkındayım, sanırım biraz uzak kalmak istiyor, onu anlıyorum ama özlüyorum da
nerde kaldı bu jasmin yavv gelsin artık topiğeee
ben de çok merak ettim

o sorun bendede var ablacım ya güvenmekte zor komşularımı araştırıyorum bakalım

o sorun bendede var ablacım ya güvenmekte zor komşularımı araştırıyorum bakalım

evet, benim iş arkadaşımın annesine senelerdir giden bir kadıncağız, arkadaşım evlendikten sonra ona da gitmeye başlamış, onlar kefil oldular çok güvenilir diye, yoksa başka türlü çağıramazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…