- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #28.841
kızlar hepinizin cuması mubarek olsun rabbim bütün dualarımızı kabul etsinnnn
nerde kaldı bu jasmin yavv gelsin artık topiğeee
sağol cerenim senin cumanda mübarek olsun....
canım odasını sildik eşyaları yıkandı hastane için ilaydanın ve benim çantaya koyacaklarımız hazır ama çantaya koymadık daha babamız kızına yeniz çanta alacakmış koydurmadı o yüzden
ben gitmeden gelse iyi olur ben çatlarım valla
afiyet olsun canımcım :)
evet içine sinen birini bulmak gerçekten çok zor... Cunda'da otururken bir kadın çağırmıştım geliniyle birlikte gelmişlerdi, iki kişi akşama kadar zor bitirmişlerdi işlerini çene yapmaktan... sanırsın ki malikane temizliyorlar... topu topu 3 oda bir salon yani, sinir olmuştum valla, hem de öyle güzel istediğim gibi bir temizlik olmamıştı... zor bu işler zoooorrr...
kızlar hepinizin cuması mubarek olsun rabbim bütün dualarımızı kabul etsinnnn
amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn seninde balımmm.
Rabbim duysun sesimizi inşallaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh
Göbeğinde bebeğini taşıyanları rabbim sağ salim yavrusuna kavuştursun
amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Bebeğine kavuşmak için mücadele edenlerin rabbim yzünü güldürsün
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Bebeğine kavuşanları allahım bir ömür ayırmasın bütün mürvetlerini görmeyi nasip etsin inşallah
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Nerde darda sıkıntıda olan kulları varsa rabbim hızır a.s. göndersin herkesin derdine derman oldun hayırlı olanları nasip eylesin inşallaaaaaaaahhhhhhhhhh
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
evet bence de hastanede bekliyor sonucu :) inşallah güzel haberler alırız :)evet yaa eve dönmekten vazgeçti sanırsam hastanede bekliyor sonucu kaydirigubbakcemile3
öyle valla abla geçen bana gelen kadında öyleydi saat 9 da başladı temizliğe öğlen olmuştu ancak salonu bitirmişti ben bu halimle sabah 9 da başlasam öğlene kadar inan her yer bitmiş olurdu kadın acaip ağırdı ya yaşçada büyük olunca saygızılık tmek istemedim ama işte ilk ve son gelişi oldu. fisfisfis
amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn seninde balımmm.
Rabbim duysun sesimizi inşallaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh
Göbeğinde bebeğini taşıyanları rabbim sağ salim yavrusuna kavuştursun
amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Bebeğine kavuşmak için mücadele edenlerin rabbim yzünü güldürsün
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Bebeğine kavuşanları allahım bir ömür ayırmasın bütün mürvetlerini görmeyi nasip etsin inşallah
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Nerde darda sıkıntıda olan kulları varsa rabbim hızır a.s. göndersin herkesin derdine derman oldun hayırlı olanları nasip eylesin inşallaaaaaaaahhhhhhhhhh
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Filiz ablaaaaaaaaaaa yeni takviminde avatarında harikkkkkkkkaaaaaaaaaaaaaaa
Güle güle kullan emiiii
kızlar ben çıkıyorum öpüldünüz
cuma durgunluğu mu bu?
kızlar ben çıkıyorum öpüldünüz
güle güle canım, dikkatli ol yollarda :)kızlar ben çıkıyorum öpüldünüz
di mi? ben de kaydirigubbakcemile3amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:
mevlütte hisettim kendimi vallakaydirigubbakcemile3
Olabilir ablacım ben zaten malum ödeme yapıyorum bu gün pek hayır beklemeyiniz
Güle güle anım kendine ve ilaydaya iyi bak jasminden haber alınca ben sana haber ederim bitanem. İyi dersler :a015:
amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:
mevlütte hisettim kendimi vallakaydirigubbakcemile3
evet bence de hastanede bekliyor sonucu :) inşallah güzel haberler alırız :)
haklısın işte napıcaksın? mecburen susuyorsun kalbini kırmamak için, ama olan kendilerine oluyor bir daha gelemiyorlar aynı yere
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin, amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin, amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin, amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn
teşekkür ederiiiiiiiiiiiiiiiiiim alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
takvimdeki bebek resmi aynı zamanda bilgisayar ekranında da duvar kağıdı :) çok şeker bişii :)
güle güle canım, dikkatli ol yollarda :)
di mi? ben de kaydirigubbakcemile3
heeee napalım kader utansın
yaaa evet çok şeker bişi allah anasına babasına bağışlasın bizlerede nasip etsin inşallaaahhhh sağlıkla sıhhatle :Saruboceq:
kader utansın ah utansın bizi bizde bizi bizden çalan o zalim kader utansınnnn kaydirigubbakcemile3
ayy sıcak nasıl mayıştırdıı mirmirmirmir
ayy sıcak nasıl mayıştırdıı mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?