Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

nerde kaldı bu jasmin yavv gelsin artık topiğeee

evet yaa eve dönmekten vazgeçti sanırsam hastanede bekliyor sonucu kaydirigubbakcemile3

hımmm anladım cicim
amanda aman yesinler yeni çantamı alınacakmış hııhh pekte kıymetliymiş ilayda hanım baksana kız nur senin pabucun şimdiden dama atıldı heee kaydirigubbakcemile3

ben gitmeden gelse iyi olur ben çatlarım valla

senden sonra haber gelirse ben sana arka cepten yazarım gülüm meraklanma sen kaydirigubbakcemile3

öyle valla abla geçen bana gelen kadında öyleydi saat 9 da başladı temizliğe öğlen olmuştu ancak salonu bitirmişti ben bu halimle sabah 9 da başlasam öğlene kadar inan her yer bitmiş olurdu kadın acaip ağırdı ya yaşçada büyük olunca saygızılık tmek istemedim ama işte ilk ve son gelişi oldu. fisfisfis

kızlar hepinizin cuması mubarek olsun rabbim bütün dualarımızı kabul etsinnnn

amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn seninde balımmm.
Rabbim duysun sesimizi inşallaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh
Göbeğinde bebeğini taşıyanları rabbim sağ salim yavrusuna kavuştursun
amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Bebeğine kavuşmak için mücadele edenlerin rabbim yzünü güldürsün
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Bebeğine kavuşanları allahım bir ömür ayırmasın bütün mürvetlerini görmeyi nasip etsin inşallah
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Nerde darda sıkıntıda olan kulları varsa rabbim hızır a.s. göndersin herkesin derdine derman oldun hayırlı olanları nasip eylesin inşallaaaaaaaahhhhhhhhhh

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

mevlütte hisettim kendimi vallakaydirigubbakcemile3

evet bence de hastanede bekliyor sonucu :) inşallah güzel haberler alırız :)

haklısın işte napıcaksın? mecburen susuyorsun kalbini kırmamak için, ama olan kendilerine oluyor bir daha gelemiyorlar aynı yere

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin, amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin, amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin, amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn

Filiz ablaaaaaaaaaaa yeni takviminde avatarında harikkkkkkkkaaaaaaaaaaaaaaa
Güle güle kullan emiiii

teşekkür ederiiiiiiiiiiiiiiiiiim alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kızlar ben çıkıyorum öpüldünüz
güle güle canım, dikkatli ol yollarda :)

di mi? ben de kaydirigubbakcemile3
Olabilir ablacım ben zaten malum ödeme yapıyorum bu gün pek hayır beklemeyiniz

Güle güle anım kendine ve ilaydaya iyi bak jasminden haber alınca ben sana haber ederim bitanem. İyi dersler :a015:

heeee napalım kader utansın

çatlak gacıııı kaydirigubbakcemile3
bir fatiha oku bakiiimm :mymeka:

öyle ablacım her koyun kendi bacağından asılır misali kendi işlerini kendileri kaybediyor beni memnun etseydi ne olurdu parasınıda fazlası ile alırdı hayır duamıda.

takvimdeki bebek resmi aynı zamanda bilgisayar ekranında da duvar kağıdı :) çok şeker bişii :)

yaaa evet çok şeker bişi allah anasına babasına bağışlasın bizlerede nasip etsin inşallaaahhhh sağlıkla sıhhatle :Saruboceq:

güle güle canım, dikkatli ol yollarda :)

di mi? ben de kaydirigubbakcemile3

heeee napalım kader utansın

kader utansın ah utansın bizi bizde bizi bizden çalan o zalim kader utansınnnn kaydirigubbakcemile3

amin canım :)

aaaaaaaaahhhh ahhhhhhhh :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: senağlama

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)(yeni hamişimiz,birkaç saat sonra,alttaki listeye geçecek olan anniş adayı

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK: 2 hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................40. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}

2. Ceren......................................35. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

3. Nur_84....................................33. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

4.İerror........................................30 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

5. Entelliye ................................ 30. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

6.Kayra_42..................................29. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

7. Htc80......................................22. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

8.Katar38038...............................20. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

9.Bulcuk....................................19. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

10.Pembeinci..............................19. Haftamızdayız (K) (13 Ekim)

11.Gcan......................................19. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MİRAÇ}

12.Ciğdem...................................17 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

13.Benssenb...............................16. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

14.Mavideniz...............................14 Haftamızdayız (15 kasım )

15.Rüzgar Deniz..........................12.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

16.Ra_ra......................................13. Haftamızdayız (23 Kasım 2009)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
(en taze annemiz):dance::dance::dance::dance:

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…