- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #28.861
uykuda değildee böyle ağırık çöktü iyiceeekıyamam, uykun mu geldi?:1closedeyes:
ay evet ya bende terliyorum olduğum yerde valla
Cam kapı açık esiyor arada tırsıyorum klima açmaya çarpar diye
uykuda değildee böyle ağırık çöktü iyiceee
cam kapımı bende öyle bişey ok hiç klimada yok senağlama
olan tek cam karşıkı odayı görüyor tepemde gneş aşşada makinaların sıcağı
kavrulmuş çerez gibi oluyorum burda delikafadulden
lohusa şerbeti
Malzemeler
250 gr lohusa şekeri
3 su bardağı tozşeker
2-3 adet karanfil
2 çubuk tarçın
Yaklaşık 2 litre su
Yapılışı
Tencereye suyumuzu alıp üzerine tüm malzemelerimizi koyup kaynatıyoruz.. Daha sonra tarçın ve karanfillerimizi tenceremizden alıyoruz.. Soğuk yada sıcak olarak ikram edebilirsiniz. İstenirse servis esnasında ceviz yada kıyılmış fıstık ilave edilebilir..
çok işinize yarıcak ama adettir kaynananız yapsınkaydirigubbakcemile3
çifte kavrulmuş fıstığım :roflol:
aman valla klimalar kötü çarpıyor canım dikkat etay evet ya bende terliyorum olduğum yerde valla
Cam kapı açık esiyor arada tırsıyorum klima açmaya çarpar diye
orası neresi ya??? işkence odası falan mı? :1shok:
Jasmin nerde kaldı yaaa? bu kadar uzun sürer mi ki?
lohusa şerbeti
Malzemeler
250 gr lohusa şekeri
3 su bardağı tozşeker
2-3 adet karanfil
2 çubuk tarçın
Yaklaşık 2 litre su
Yapılışı
Tencereye suyumuzu alıp üzerine tüm malzemelerimizi koyup kaynatıyoruz.. Daha sonra tarçın ve karanfillerimizi tenceremizden alıyoruz.. Soğuk yada sıcak olarak ikram edebilirsiniz. İstenirse servis esnasında ceviz yada kıyılmış fıstık ilave edilebilir..
çok işinize yarıcak ama adettir kaynananız yapsınkaydirigubbakcemile3
Jasmin nerde kaldı yaaa? bu kadar uzun sürer mi ki?
hemen tarif edem ablacım nasıl bir oda bitane büyük oda düşün ben işe baladım bu odanın ortasına duvar örüldü büyük ksıım patrona küçük kısım bana kaldı bana kalan tarafda cam yok kapı var orasıda koridora çıkıyo patorn odasnın kapısını kapatınca inanaılmaz sırılsıkam terliyorum sonra birden bi açıo içerdeki klimanın soğuğu buzz gibi ciğerlerime işliyorrr tepedeki çatı saçdan güneş vurunca nası bi sıcaklık verir tahmin edebilirisiniz vee patron ısrarla bana kilma almıyor odamıda değiştirmiyor boş yer olmasına rağmen ve ben hala neden burda durduğumu hiç bilmiyorum :uhm:
hemen tarif edem ablacım nasıl bir oda bitane büyük oda düşün ben işe baladım bu odanın ortasına duvar örüldü büyük ksıım patrona küçük kısım bana kaldı bana kalan tarafda cam yok kapı var orasıda koridora çıkıyo patorn odasnın kapısını kapatınca inanaılmaz sırılsıkam terliyorum sonra birden bi açıo içerdeki klimanın soğuğu buzz gibi ciğerlerime işliyorrr tepedeki çatı saçdan güneş vurunca nası bi sıcaklık verir tahmin edebilirisiniz vee patron ısrarla bana kilma almıyor odamıda değiştirmiyor boş yer olmasına rağmen ve ben hala neden burda durduğumu hiç bilmiyorum :uhm:
herhalde dediğin gibi başka yere gitti... çoktan sonucu alıp gelmiş olması lazımdıbu kadr uzun sürmez gittiği hastanede özellikle
eve gelmeyeip başka bi yere gitti herhalde
oy oy oy kıyamam ben sana sen demek o yüzden zayıfsın hep anam olduğun yerde terle atarsın sen kiloyu zaten kaydirigubbakcemile3
Allah yardımcın olsun bacım ne diyim allah kurtarsın sositososito
oyyy benim zavallı kaynanam hiç adet felan bilmez görmemişki garibim geldiği yerde evlenirken bile herşeyi bana sormuştu sizde adetler nelerdir neler yapılır diye. Bende ver paraları bana adet yerini bulur meraklanma demiştim kaydirigubbakcemile3
Ama ben lohusa şerbeti istemiyorum ne gerek var zaten her gelene bebek şekeri vericem yeterde artar bile şerbetide kusur kalsın iş açmasınlar başıma kaydirigubbakcemile3
Sorma abla ya kız bayıldımı acaba sevinçten ne oldu İnşallah kötü birşey yoktur.
:sm_confused:aaaaa... şeyyy... bu adam sadist falan mı?... yok daha farklı bir şey olmalı, bu hiç insani değil yani... gerçekten sen neden hala orada çalışıyorsun? şimdiden bu kadar sıcak geliyor, yazın ortasında ne yapacaksın bu hamile halinle?
Az evvelde dedim ve yine diyorum
ALLAH KURTARSIN BACIM :teselli: :teselli: :teselli:
kız doğum dönüşü belki farklı olur herşey odan felan değişecekmiş ya
Senin patron caymazsa tabiii :1no2:
kıyamam ya çifte kavrulmuş fıstığım senin bu patron varya tam dayaklık doğurduktan sonra gelelimde kıstıralım biz bunu tenhada ne kadar vicdansızmış ya kendi buz gibi odada sen orda kömürde tavuk gibi ne gamsız adam insan rahat edemez ya pis cimri hiçte sevmem cimri adamı pipsini kesmek gerek ucundan azcık:roflol::roflol:hemen tarif edem ablacım nasıl bir oda bitane büyük oda düşün ben işe baladım bu odanın ortasına duvar örüldü büyük ksıım patrona küçük kısım bana kaldı bana kalan tarafda cam yok kapı var orasıda koridora çıkıyo patorn odasnın kapısını kapatınca inanaılmaz sırılsıkam terliyorum sonra birden bi açıo içerdeki klimanın soğuğu buzz gibi ciğerlerime işliyorrr tepedeki çatı saçdan güneş vurunca nası bi sıcaklık verir tahmin edebilirisiniz vee patron ısrarla bana kilma almıyor odamıda değiştirmiyor boş yer olmasına rağmen ve ben hala neden burda durduğumu hiç bilmiyorum :uhm:
bu kadr uzun sürmez gittiği hastanede özellikle
eve gelmeyeip başka bi yere gitti herhalde
:sm_confused:
evet bende o yüzdne çıkıcam demedim sözünde durursa doğum dönüşü ayrı odam olucak zaten izne çıakrken dicem herşey aynı olursa baka iş bakmakzorunda kalırım dicem ellerin çabuk tutusunlar baktım değişik bişi yok çıkıcam
acıbademi arasak jasmin geldimidiyee kaydirigubbakcemile3
kıyamam ya çifte kavrulmuş fıstığım senin bu patron varya tam dayaklık doğurduktan sonra gelelimde kıstıralım biz bunu tenhada ne kadar vicdansızmış ya kendi buz gibi odada sen orda kömürde tavuk gibi ne gamsız adam insan rahat edemez ya pis cimri hiçte sevmem cimri adamı pipsini kesmek gerek ucundan azcık:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?