Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

heyooooooooooooooo hamilesin güzelim :) tebrikleeerrrrrrrrrr :teytey: :teytey: :teytey::sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: sositososito sositososito sositososito :içelim: :içelim: :içelim:

geldinmi kızz acıbademde eve gitti dedi sordum şimdi senii :roflol::roflol:

10dan yukarsı pozitif çok erken yaptın testi ondandüşük çıkmıştır 2 gün sonra tekrar yaptır kan test yükselmişsse kesindirrr işallahhh

heyooooooooooooooo hamilesin güzelim :) tebrikleeerrrrrrrrrr :teytey: :teytey: :teytey::sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: sositososito sositososito sositososito :içelim: :içelim: :içelim:

Allaahhh kaydirigubbakcemile3hihoyyythihoyyythihoyyyt valla bende anladım ama yinede siz jinekologlarıma sormadan emin olamadımmmmmmm ayyyy çoookk mutluyummm bugün evde bana vakit geçmez diye anama koştum ama daha anamada söylemedim kocama söleyincee onunla birlikte söleriz ailelerimizee kızlar içim içime sığmıyo yaaaaa inanamıyorummmmmmmmmmmm Allahımmmmm hihoyyythihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2

tatlım pazartesi bir test daha yaptır, bakalım ne kadar artmış hcg, bence normal artacaktır... sonra 1500 civarında iken doktora gider keseyi görürsünüz inşallah :)

evet ablacım daha önceki iş yerlerimde çektiğim cefanın karşılığı olarak şu sıra sefa sürüyorum Allah bozmasın maşallahhhhh

Neden cadı oluyormuşum canım kaynanam kendi söyledi bende cevap verdim Allah allah :dilcikar: :dilcikar:

Evet pozitif güzel şeyler düşünelim sinerji yaratalımmmm :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

canım yaa bencede sen duruma göre bak belli ederler zaten kendilerini
Canım benim olmadı madem klima aldıramıyorusn patrona kendi odana sana yetecek kadar bir vantilatör alsan sonuçta sen çekiyorsun orda sıkıntıyı iştn ayrılırken alır evine götürürsün. Ben çalıştığım yerde ısınamadığım için yağlı radyatör almıştım mesela kendi paramla kış bitincede eve götürdüm Sende böyle bir şey yapabilirsin tatlım....

acıbademi arasak jasmin geldimidiyee kaydirigubbakcemile3

TAm adını soyadını bilsek arardık nerde bu kız yaaaaaaaa :uhm:

haydiiinnn yürü gidiyoruzzz klava: :enbuyukkk:

ablacım dedim ben ona aynen şunu böyle sıcakda ben çalışmam çaresine bakın dedim
bana tamam biz arada kapıyı açarız sana dedi mecburen doğurmayı beklicem sıcakarda napcam benimde hiç fikrim yok iş miş yapmam artık diğer odalara gider oturrum

evet yaaaa daha beş gün var adetimee ama kağıtta gebe olmayanlarda 0-7 ml yazıyoo allahımm yaa çok mutluyum beennn inşallah aksilik çıkmaz hayırlşısıyla kucağımıza aldığımız günleride görmek nasip olurr kızlar benim elim ayağım titriyo bide yollarda sıcaktan otobüs köşelerinde fenalık geçirdim biraz bi uzanıp kendime gelem sonra gelirim hepinizii çoook seviyorum ve çookkk öpüyorum filiz ablacım son adetim 22 nisandı yenisine beş gün var daha inşallah bu ay görmücem kırmızılarıı kaydirigubbakcemile3

evet canımm tebriklerrrrrrrrrrrrrr a.s. bebişin hayırlı uğurlu olsun işallahh hihoyyythihoyyythihoyyyt
ondan aldırdım zaten ama oda sıcak havayı üflediği için değişik bişey olmuyo içeri temiz hava gircekki işe yarasın
bakalım zaman ne göstercek

evet kocişe söylee sonra p.tesi bidaha kan testi yaptırrr sonra iellere sölersinizz
kızz hemşooommm gel bi sarılam sana:1hug:

canım beniiiiiiiiim, darısı Burcunun başına inşallah canım

bence de bir vantilatör gibi bir şey al, klima gibi çarpmaz üstelik

hadiiiiiiiiiiiii gidiyoruz kızlaaaaaar klava: :mymeka:
bulduğu çareye bakar mısın adamın? ayhhhhh içim daraldı patronunla valla

kendine dikkat et artık annecik :) git dinlen canım :)

Alllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh sonunda geldin yaniiiiiii
Ayyyyyyyyy süpppperrrrrrrrrrr bir haberrrrrrrrrrrr bbbbbbbbuuuuuuuuuuuuuuu
Allahım bütün isteyenlere nasip kısmet etsin inşalllaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh
Hadi gözümüz aydın güzelimmmmm :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

kızlarrr geldim been görmüyonuzmuuuu kaydirigubbakcemile3

Gördük gördük kaydirigubbakcemile3 :içelim:

insan böyle bir habere nasıl kayıtsız kalır yerinde durur sakin olurkiiiiiiiiiiii
Yuuuppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Rabbim çok bekletemeden nasip etttiii Allahım çok şükür Ya Rabbimmmmmmm :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Hadi dinlen güzelim ama sakinleşmeye çalış.
Sonrada bir güzel düşün bakalım eşine bunu nasıl söyleyeceksin? Yoksa söyledinmi?

ondan aldırdım zaten ama oda sıcak havayı üflediği için değişik bişey olmuyo içeri temiz hava gircekki işe yarasın
bakalım zaman ne göstercek

Hımmm anladım gülüm demek o işe yaramadı ooofff yaa klime al o zaman dicem oda olmazki canım sökemezsinde pahalıda Ne diyim gülüm allah patronuna vicdan versin. Sanada sabır :Saruboceq:

canım beniiiiiiiiim, darısı Burcunun başına inşallah canım

hadiiiiiiiiiiiii gidiyoruz kızlaaaaaar klava: :mymeka:

Aminnn nerde darda zorda çalışan varsa Allah yardımcısı olsun :Saruboceq:

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN HAMıŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK: 2 hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................40. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}

2. Ceren......................................35. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

3. Nur_84....................................33. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {ıLAYDA}

4.ıerror........................................30 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

5. Entelliye ................................ 30. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

6.Kayra_42..................................29. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

7. Htc80......................................22. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

8.Katar38038...............................20. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRıN SENA}

9.Bulcuk....................................19. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

10.Pembeinci..............................19. Haftamızdayız (K) (13 Ekim)

11.Gcan......................................19. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MıRAÇ}

12.Ciğdem...................................17 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

13.Benssenb...............................16. Haftamızdayız (1 Kasım) (ıkizler geliyor :))

14.Mavideniz...............................14 Haftamızdayız (15 kasım )

15.Rüzgar Deniz..........................12.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENıZ} :):):)

16.Ra_ra......................................13. Haftamızdayız (23 Kasım 2009)

17. Jasminn_23............................ En Taze Hamişimiz

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERıNE KAVUŞAN TAZE ANNELERıMıZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELıS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
(en taze annemiz):dance::dance::dance::dance:

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

hadi hayırlı olsun cicim gel bakalım bizim kervana allah sağlıkla kucağına versin inşallah :CüvCüv:

canımmmmm çok sevindim tebrik ederim allah kucağına alamayıda kokusunu duymayıda nasip etsin tamamına erdirsin :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

kızlar topiklere öylesine bakıyordum konulara dahadoğrusu bir şey dikkatimi çekti baktım bizim gibi çatlak hamişlerden biri göbişini alçısını çıkarmış ben bayıldım valla orjinal bir fikir yani bir bakın ne olur bebeiş doğuncada üzerine el ayak izini yapıcaklarmış boyanacakmış en son alçı kalıplarından almayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…