- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #28.881
kızlarr ben geldimmm testi yaptırdım sonucunuda aldım gıcıklar telde bildiremeyiz bide pozitif yada negatif şeklinde bilgi verme yetkimiz yok dediler sonucum 12,11 ben hamilemiyim değilmiyim yaaa testin üstünde gebelikte ve gebelik olmadığındaki hcg değerleri yazıyo ona göre ben hamileyimmmmmnm ama sizede sormak istedim doktorada göstermedim randevu felan almadığım içinnn
kızlarr ben geldimmm testi yaptırdım sonucunuda aldım gıcıklar telde bildiremeyiz bide pozitif yada negatif şeklinde bilgi verme yetkimiz yok dediler sonucum 12,11 ben hamilemiyim değilmiyim yaaa testin üstünde gebelikte ve gebelik olmadığındaki hcg değerleri yazıyo ona göre ben hamileyimmmmmnm ama sizede sormak istedim doktorada göstermedim randevu felan almadığım içinnn
heyooooooooooooooo hamilesin güzelim :) tebrikleeerrrrrrrrrr :teytey: :teytey: :teytey::sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: sositososito sositososito sositososito :içelim: :içelim: :içelim:
Allaahhh kaydirigubbakcemile3hihoyyythihoyyythihoyyyt valla bende anladım ama yinede siz jinekologlarıma sormadan emin olamadımmmmmmm ayyyy çoookk mutluyummm bugün evde bana vakit geçmez diye anama koştum ama daha anamada söylemedim kocama söleyincee onunla birlikte söleriz ailelerimizee kızlar içim içime sığmıyo yaaaaa inanamıyorummmmmmmmmmmm Allahımmmmm hihoyyythihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2
herhalde dediğin gibi başka yere gitti... çoktan sonucu alıp gelmiş olması lazımdı
sen cennette çalışıyorsun Cerencim :) valla üzüldüm Burcu'nun haline
cadı gelin seniiiiiiiiii... ver paraları adet yerini bulur ha? :roflol: :roflol: :roflol:
inşallah bir yerlere uğramıştır, negartif bir sonuç çıkmamıştır inşallah... ya da pozitif düşünelim... sonucu pozitif olarak aldı ve kocişine koştu müjdeyi vermek için :)
:sm_confused:
evet bende o yüzdne çıkıcam demedim sözünde durursa doğum dönüşü ayrı odam olucak zaten izne çıakrken dicem herşey aynı olursa baka iş bakmakzorunda kalırım dicem ellerin çabuk tutusunlar baktım değişik bişi yok çıkıcam
acıbademi arasak jasmin geldimidiyee kaydirigubbakcemile3
kıyamam ya çifte kavrulmuş fıstığım senin bu patron varya tam dayaklık doğurduktan sonra gelelimde kıstıralım biz bunu tenhada ne kadar vicdansızmış ya kendi buz gibi odada sen orda kömürde tavuk gibi ne gamsız adam insan rahat edemez ya pis cimri hiçte sevmem cimri adamı pipsini kesmek gerek ucundan azcık:roflol::roflol:
hayatım iyi güzel diyorsun da... esas sıcaklar bastırınca ne yapacaksın? Allah korusun bu hamile halinle tansiyonun çıkar, bayılabilirsin, yani sana iyi bir ortam hazırlaması lazım şimdiden, ki sende yazın daha sağlıklı bir şekilde çalış... hamile olmasan idare edersin, hatta etmişsin anladığım kadarıyla, ama şimdi durumlar farklı canım... bence bir an önce patronunla konuş (gerçi o kadar insana 1 simit getiren adamdan ne beklersin?) ya da ne bileyim rest falan çek aaaa bak çok sinirlendim şimdi... kızlar hadi yürüyün Burcunun patronunun iş yerini basıyoruzklava: klava: klava:
hayatım iyi güzel diyorsun da... esas sıcaklar bastırınca ne yapacaksın? Allah korusun bu hamile halinle tansiyonun çıkar, bayılabilirsin, yani sana iyi bir ortam hazırlaması lazım şimdiden, ki sende yazın daha sağlıklı bir şekilde çalış... hamile olmasan idare edersin, hatta etmişsin anladığım kadarıyla, ama şimdi durumlar farklı canım... bence bir an önce patronunla konuş (gerçi o kadar insana 1 simit getiren adamdan ne beklersin?) ya da ne bileyim rest falan çek aaaa bak çok sinirlendim şimdi... kızlar hadi yürüyün Burcunun patronunun iş yerini basıyoruzklava: klava: klava:
geldinmi kızz acıbademde eve gitti dedi sordum şimdi senii :roflol::roflol:
10dan yukarsı pozitif çok erken yaptın testi ondandüşük çıkmıştır 2 gün sonra tekrar yaptır kan test yükselmişsse kesindirrr işallahhh
evet canımm tebriklerrrrrrrrrrrrrr a.s. bebişin hayırlı uğurlu olsun işallahh hihoyyythihoyyythihoyyytAllaahhh kaydirigubbakcemile3hihoyyythihoyyythihoyyyt valla bende anladım ama yinede siz jinekologlarıma sormadan emin olamadımmmmmmm ayyyy çoookk mutluyummm bugün evde bana vakit geçmez diye anama koştum ama daha anamada söylemedim kocama söleyincee onunla birlikte söleriz ailelerimizee kızlar içim içime sığmıyo yaaaaa inanamıyorummmmmmmmmmmm Allahımmmmm hihoyyythihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2
ondan aldırdım zaten ama oda sıcak havayı üflediği için değişik bişey olmuyo içeri temiz hava gircekki işe yarasıncanım yaa bencede sen duruma göre bak belli ederler zaten kendilerini
Canım benim olmadı madem klima aldıramıyorusn patrona kendi odana sana yetecek kadar bir vantilatör alsan sonuçta sen çekiyorsun orda sıkıntıyı iştn ayrılırken alır evine götürürsün. Ben çalıştığım yerde ısınamadığım için yağlı radyatör almıştım mesela kendi paramla kış bitincede eve götürdüm Sende böyle bir şey yapabilirsin tatlım....
evet yaaaa daha beş gün var adetimee ama kağıtta gebe olmayanlarda 0-7 ml yazıyoo allahımm yaa çok mutluyum beennn inşallah aksilik çıkmaz hayırlşısıyla kucağımıza aldığımız günleride görmek nasip olurr kızlar benim elim ayağım titriyo bide yollarda sıcaktan otobüs köşelerinde fenalık geçirdim biraz bi uzanıp kendime gelem sonra gelirim hepinizii çoook seviyorum ve çookkk öpüyorum filiz ablacım son adetim 22 nisandı yenisine beş gün var daha inşallah bu ay görmücem kırmızılarıı kaydirigubbakcemile3
canım beniiiiiiiiim, darısı Burcunun başına inşallah canımevet ablacım daha önceki iş yerlerimde çektiğim cefanın karşılığı olarak şu sıra sefa sürüyorum Allah bozmasın maşallahhhhh
Neden cadı oluyormuşum canım kaynanam kendi söyledi bende cevap verdim Allah allah :dilcikar: :dilcikar:
Evet pozitif güzel şeyler düşünelim sinerji yaratalımmmm :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
canım yaa bencede sen duruma göre bak belli ederler zaten kendilerini
Canım benim olmadı madem klima aldıramıyorusn patrona kendi odana sana yetecek kadar bir vantilatör alsan sonuçta sen çekiyorsun orda sıkıntıyı iştn ayrılırken alır evine götürürsün. Ben çalıştığım yerde ısınamadığım için yağlı radyatör almıştım mesela kendi paramla kış bitincede eve götürdüm Sende böyle bir şey yapabilirsin tatlım....
TAm adını soyadını bilsek arardık nerde bu kız yaaaaaaaa :uhm:
haydiiinnn yürü gidiyoruzzzklava: :enbuyukkk:
bulduğu çareye bakar mısın adamın? ayhhhhh içim daraldı patronunla vallaablacım dedim ben ona aynen şunu böyle sıcakda ben çalışmam çaresine bakın dedim
bana tamam biz arada kapıyı açarız sana dedi mecburen doğurmayı beklicem sıcakarda napcam benimde hiç fikrim yok iş miş yapmam artık diğer odalara gider oturrum
evet yaaaa daha beş gün var adetimee ama kağıtta gebe olmayanlarda 0-7 ml yazıyoo allahımm yaa çok mutluyum beennn inşallah aksilik çıkmaz hayırlşısıyla kucağımıza aldığımız günleride görmek nasip olurr kızlar benim elim ayağım titriyo bide yollarda sıcaktan otobüs köşelerinde fenalık geçirdim biraz bi uzanıp kendime gelem sonra gelirim hepinizii çoook seviyorum ve çookkk öpüyorum filiz ablacım son adetim 22 nisandı yenisine beş gün var daha inşallah bu ay görmücem kırmızılarıı kaydirigubbakcemile3
kızlarrr geldim been görmüyonuzmuuuu kaydirigubbakcemile3
Allaahhh kaydirigubbakcemile3hihoyyythihoyyythihoyyyt valla bende anladım ama yinede siz jinekologlarıma sormadan emin olamadımmmmmmm ayyyy çoookk mutluyummm bugün evde bana vakit geçmez diye anama koştum ama daha anamada söylemedim kocama söleyincee onunla birlikte söleriz ailelerimizee kızlar içim içime sığmıyo yaaaaa inanamıyorummmmmmmmmmmm Allahımmmmm hihoyyythihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2
ondan aldırdım zaten ama oda sıcak havayı üflediği için değişik bişey olmuyo içeri temiz hava gircekki işe yarasın
bakalım zaman ne göstercek
canım beniiiiiiiiim, darısı Burcunun başına inşallah canım
hadiiiiiiiiiiiii gidiyoruz kızlaaaaaarklava: :mymeka:
hadi hayırlı olsun cicim gel bakalım bizim kervana allah sağlıkla kucağına versin inşallah :CüvCüv:evet yaaaa daha beş gün var adetimee ama kağıtta gebe olmayanlarda 0-7 ml yazıyoo allahımm yaa çok mutluyum beennn inşallah aksilik çıkmaz hayırlşısıyla kucağımıza aldığımız günleride görmek nasip olurr kızlar benim elim ayağım titriyo bide yollarda sıcaktan otobüs köşelerinde fenalık geçirdim biraz bi uzanıp kendime gelem sonra gelirim hepinizii çoook seviyorum ve çookkk öpüyorum filiz ablacım son adetim 22 nisandı yenisine beş gün var daha inşallah bu ay görmücem kırmızılarıı kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?