E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #28.901
afferin sana sözümüzü dinlediğin anlaşılıyor... hehehe
oyyyy yerim ben onu yaaaa.... 3 hafta 2 günlük hamilesin şimdi :) sen folic asit kullanıyor muydun?
evet canımm tebriklerrrrrrrrrrrrrr a.s. bebişin hayırlı uğurlu olsun işallahh hihoyyythihoyyythihoyyyt
ondan aldırdım zaten ama oda sıcak havayı üflediği için değişik bişey olmuyo içeri temiz hava gircekki işe yarasın
bakalım zaman ne göstercek
evet kocişe söylee sonra p.tesi bidaha kan testi yaptırrr sonra iellere sölersinizz
kızz hemşooommm gel bi sarılam sana:1hug:
canım beniiiiiiiiim, darısı Burcunun başına inşallah canım
bence de bir vantilatör gibi bir şey al, klima gibi çarpmaz üstelik
hadiiiiiiiiiiiii gidiyoruz kızlaaaaaarklava: :mymeka:
bulduğu çareye bakar mısın adamın? ayhhhhh içim daraldı patronunla valla
kendine dikkat et artık annecik :) git dinlen canım :)
Alllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh sonunda geldin yaniiiiiii
Ayyyyyyyyy süpppperrrrrrrrrrr bir haberrrrrrrrrrrr bbbbbbbbuuuuuuuuuuuuuuu
Allahım bütün isteyenlere nasip kısmet etsin inşalllaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh
Hadi gözümüz aydın güzelimmmmm :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
Gördük gördük kaydirigubbakcemile3 :içelim:
insan böyle bir habere nasıl kayıtsız kalır yerinde durur sakin olurkiiiiiiiiiiii
Yuuuppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Rabbim çok bekletemeden nasip etttiii Allahım çok şükür Ya Rabbimmmmmmm :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Hadi dinlen güzelim ama sakinleşmeye çalış.
Sonrada bir güzel düşün bakalım eşine bunu nasıl söyleyeceksin? Yoksa söyledinmi?
Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah :)
hadi hayırlı olsun cicim gel bakalım bizim kervana allah sağlıkla kucağına versin inşallah :CüvCüv:
canımmmmm çok sevindim tebrik ederim allah kucağına alamayıda kokusunu duymayıda nasip etsin tamamına erdirsin :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
kızlarr hepinizden tek tek Allah razı olsunnn ağlıcam yaa çok duygulandırdınız beni destekleriniz içinn çookkk sağolun kızlarr inşallah önümüzdeki ay arife için böyle sevinicezzz arife bendeki bu stresle olduysa önümüzdeki ay senin bu sabrın ve sakinliğinle kesin gelicekk bebişinn eşime akşama sölücem aklıma bi kaç tane plan geliyo ama kaydirigubbakcemile3 bakalım o an içimden ne geliyosa o şekil sölücem işte bide o çok ümitsiz yani geçen günki testte negatif çıkmıştı ya ona bu ayda olmadığını sölemiştim oda garibim erken testten felan ne anlar kesin yok diye biliyo büyük bi şok olacak ona kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ayy annelik ve bennn allahım ne garip bi duygu ne müthiş bi duygu daha bebişi hissetmeden bu duygularlayam hissedince görünce ki inşallahhh neler düşünücem bilmiyorumm rabbim olmayan herkese nasip etsin bu duyguyu dualarım herkes için bu mubarek günde Allahım bunu öğrenmeyi nasip etti yoksa bebişim ermişlerden felanmı olucak :roflol::roflol: bebişim diyorum yaaaa ben nasıl alışıcam buna :roflol::roflol:
bu mutluluğun tadını çıkar tatlım, akşama eşine nasıl söyleyeceksin bakiim?
valla bilmiyorum ablacım onu düşünüyorum bende akşama eve gidince sabahki pozitif testi gösteririm oda bişi anlamaz bu ne der bende bak sana ordan biri el sallıyo derim oda nasıl yani kim der bende bebişimizzzz görmüyomusun derim aklıma bu senaryo geldi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol: bakalım daha akşama kadar ne senaryolar üreticem :roflol::roflol:
valla bilmiyorum ablacım onu düşünüyorum bende akşama eve gidince sabahki pozitif testi gösteririm oda bişi anlamaz bu ne der bende bak sana ordan biri el sallıyo derim oda nasıl yani kim der bende bebişimizzzz görmüyomusun derim aklıma bu senaryo geldi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol: bakalım daha akşama kadar ne senaryolar üreticem :roflol::roflol:
bir tane emzik al marketlerde bile var eve yakın büyük market varsa ordanalıver sonra güzelçe paketle süsle akşam eve geldiğinde kocana sana birşey aldım diye veririisn emziği görüncede baba oluyorsunnn der çığlığı basarsınalkisalkisalkis yani buda bir fikir aklında olsun
bir tane emzik al marketlerde bile var eve yakın büyük market varsa ordanalıver sonra güzelçe paketle süsle akşam eve geldiğinde kocana sana birşey aldım diye veririisn emziği görüncede baba oluyorsunnn der çığlığı basarsınalkisalkisalkis yani buda bir fikir aklında olsun
süper bir fikir bence :) bravo Çiğdem alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
sağol çiğdemcim evet güzel fikir annemdeyim şu an annemlerin burda bi bakkal var süpermarket gibi herşey var eminim emzikte vardır kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol: süper fikirrrrrbakın link burda :) ay bu tam benlik heryerin kalıbını alırım ben bununla bulcuk senin patronuda alçılayalım ama çözmeyelim ben ona sorarım arada kapıyı açarmış pis cimri bu adam günahını bile vermez valla yakaladığı sineklerinden yağını çıkarmıyorsa ben neyimsengözlerimebaksanab
çatlak gacıı :roflol::roflol::roflol:linki yazmayı unutmuşum adama kızıcam diye ahanda aşağıda tıklayın bakın http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/279366-alcidan-hamile-gobegim.html
kızlarr hepinizden tek tek Allah razı olsunnn ağlıcam yaa çok duygulandırdınız beni destekleriniz içinn çookkk sağolun kızlarr inşallah önümüzdeki ay arife için böyle sevinicezzz arife bendeki bu stresle olduysa önümüzdeki ay senin bu sabrın ve sakinliğinle kesin gelicekk bebişinn eşime akşama sölücem aklıma bi kaç tane plan geliyo ama kaydirigubbakcemile3 bakalım o an içimden ne geliyosa o şekil sölücem işte bide o çok ümitsiz yani geçen günki testte negatif çıkmıştı ya ona bu ayda olmadığını sölemiştim oda garibim erken testten felan ne anlar kesin yok diye biliyo büyük bi şok olacak ona kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ayy annelik ve bennn allahım ne garip bi duygu ne müthiş bi duygu daha bebişi hissetmeden bu duygularlayam hissedince görünce ki inşallahhh neler düşünücem bilmiyorumm rabbim olmayan herkese nasip etsin bu duyguyu dualarım herkes için bu mubarek günde Allahım bunu öğrenmeyi nasip etti yoksa bebişim ermişlerden felanmı olucak :roflol::roflol: bebişim diyorum yaaaa ben nasıl alışıcam buna :roflol::roflol:
o tepkiyi ve surat ifadesini görmek ne güzeldir :)rica ederim tatlım ne dimek her zaman burdayız her konuda elimizden geleni yaparız yani emziği görünce uyanmassa eğer o azamn söyle baba oluyosun diye emziği görünce bekle azıcık bak bakalım ne yapıyor saf oluyo bu erkekler anlamayabilir başta :dance:
ya ben böyle sürpriz yapamadım içimde kaldı valla..önceleri olmadı cinsiyette yaparım dedim ama biz her kontrole beraber gidiyoruz...
kızlar ben biraz uzanacağım, hepinizi çok öpüyorum canlarım, kendinize dikkat edin :)
ya ben böyle sürpriz yapamadım içimde kaldı valla..önceleri olmadı cinsiyette yaparım dedim ama biz her kontrole beraber gidiyoruz...
güle güle ablacım görüşürüzzzzkızlar ben biraz uzanacağım, hepinizi çok öpüyorum canlarım, kendinize dikkat edin :)
kızlar ben çıkıyorum yavaştan benim tatil başlıyor yani 4 gün sonra görüşmek üzere güzeller yarında doktor kontrolümüz var zeynebimizi görücez inşallah napıyo acaba benim minik yaramazım çok özledim bir görsem iyi olacak hepinizi çok öpüyorum çarşamba görüşmek üzere gerçi evde pzt salı mutlaka girmeye çalışıcam ama tembellik ederde popoyu yayar kalırsam şimdiden hepinize iyi tatiller kendinize iyi bakın bebişlerede mujkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?