- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #28.921
ay para dağıtmaktan imanım gevredi sizide merak ettim geldim hemen eee nerde kalmıştık kzılarr :uhm:
yok artık daha neler kız nerde muhafaza edicen o alçıyı hey allaam yaaa başka böyle enteresan fikirlerin varmı cicim? kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
manyak karı başkalarına laf yetiştirmeye çalışırsan olacağı bu baktım şimdide linke
ay yok ben yapamam ne o öyle ya aklıma kötü şeyler geldi kaydirigubbakcemile3
Canım benimmmmm Rabbim bu mutluluğunu daim etsin inşallah kuzummmmmmm
Allahım herşeyi gönlüne göre versin inşallahhhhh artık daha sık geleceksin buraya şekerim ara vermek yok çünkü artık gebişsin öğrenecek çok şeeeyyyy varrr kaydirigubbakcemile3
ohooo sen akşama kadar kurar durursun artık cicim kaydirigubbakcemile3
Bende önceden ne hayallar kuruyordum ama banada sürpriz yapmak nasip olmadı bir türlü :çok üzgünüm:
heh bak iyi fikir olabilir aslında emzik
bebek patiği felan
yaaa bence bebişle ilgili birşey olmalı eşya gibi hihoyyyt
aynen mavicim ya bende yapamadım sürpriz içimde kaldı valla bizde hep birlikte gidiyoruz hatta eşim benden daha çok görüyor kızını ben yattığım için göremiyorum. Neyse sağlık olsun ne yapalım.
Tamam ablacım yat dinlen yorma kendini ben çıkmadan tekrar gelirsin heralde
kızlar topiklere öylesine bakıyordum konulara dahadoğrusu bir şey dikkatimi çekti baktım bizim gibi çatlak hamişlerden biri göbişini alçısını çıkarmış ben bayıldım valla orjinal bir fikir yani bir bakın ne olur bebeiş doğuncada üzerine el ayak izini yapıcaklarmış boyanacakmış en son alçı kalıplarından almayı düşünüyorum
yok artık daha neler kız nerde muhafaza edicen o alçıyı hey allaam yaaa başka böyle enteresan fikirlerin varmı cicim? kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
linki yazmayı unutmuşum adama kızıcam diye ahanda aşağıda tıklayın bakın http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/279366-alcidan-hamile-gobegim.html
manyak karı başkalarına laf yetiştirmeye çalışırsan olacağı bu baktım şimdide linke
ay yok ben yapamam ne o öyle ya aklıma kötü şeyler geldi kaydirigubbakcemile3
kızlarr hepinizden tek tek Allah razı olsunnn ağlıcam yaa çok duygulandırdınız beni destekleriniz içinn çookkk sağolun kızlarr inşallah önümüzdeki ay arife için böyle sevinicezzz arife bendeki bu stresle olduysa önümüzdeki ay senin bu sabrın ve sakinliğinle kesin gelicekk bebişinn eşime akşama sölücem aklıma bi kaç tane plan geliyo ama kaydirigubbakcemile3 bakalım o an içimden ne geliyosa o şekil sölücem işte bide o çok ümitsiz yani geçen günki testte negatif çıkmıştı ya ona bu ayda olmadığını sölemiştim oda garibim erken testten felan ne anlar kesin yok diye biliyo büyük bi şok olacak ona kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ayy annelik ve bennn allahım ne garip bi duygu ne müthiş bi duygu daha bebişi hissetmeden bu duygularlayam hissedince görünce ki inşallahhh neler düşünücem bilmiyorumm rabbim olmayan herkese nasip etsin bu duyguyu dualarım herkes için bu mubarek günde Allahım bunu öğrenmeyi nasip etti yoksa bebişim ermişlerden felanmı olucak :roflol::roflol: bebişim diyorum yaaaa ben nasıl alışıcam buna :roflol::roflol:
Canım benimmmmm Rabbim bu mutluluğunu daim etsin inşallah kuzummmmmmm
Allahım herşeyi gönlüne göre versin inşallahhhhh artık daha sık geleceksin buraya şekerim ara vermek yok çünkü artık gebişsin öğrenecek çok şeeeyyyy varrr kaydirigubbakcemile3
valla bilmiyorum ablacım onu düşünüyorum bende akşama eve gidince sabahki pozitif testi gösteririm oda bişi anlamaz bu ne der bende bak sana ordan biri el sallıyo derim oda nasıl yani kim der bende bebişimizzzz görmüyomusun derim aklıma bu senaryo geldi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol: bakalım daha akşama kadar ne senaryolar üreticem :roflol::roflol:
ohooo sen akşama kadar kurar durursun artık cicim kaydirigubbakcemile3
Bende önceden ne hayallar kuruyordum ama banada sürpriz yapmak nasip olmadı bir türlü :çok üzgünüm:
bir tane emzik al marketlerde bile var eve yakın büyük market varsa ordanalıver sonra güzelçe paketle süsle akşam eve geldiğinde kocana sana birşey aldım diye veririisn emziği görüncede baba oluyorsunnn der çığlığı basarsınalkisalkisalkis yani buda bir fikir aklında olsun
heh bak iyi fikir olabilir aslında emzik
bebek patiği felan
yaaa bence bebişle ilgili birşey olmalı eşya gibi hihoyyyt
ya ben böyle sürpriz yapamadım içimde kaldı valla..önceleri olmadı cinsiyette yaparım dedim ama biz her kontrole beraber gidiyoruz...
aynen mavicim ya bende yapamadım sürpriz içimde kaldı valla bizde hep birlikte gidiyoruz hatta eşim benden daha çok görüyor kızını ben yattığım için göremiyorum. Neyse sağlık olsun ne yapalım.
kızlar ben biraz uzanacağım, hepinizi çok öpüyorum canlarım, kendinize dikkat edin :)
Tamam ablacım yat dinlen yorma kendini ben çıkmadan tekrar gelirsin heralde