Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ay para dağıtmaktan imanım gevredi sizide merak ettim geldim hemen eee nerde kalmıştık kzılarr :uhm:

yok artık daha neler kız nerde muhafaza edicen o alçıyı hey allaam yaaa başka böyle enteresan fikirlerin varmı cicim? kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

linki yazmayı unutmuşum adama kızıcam diye ahanda aşağıda tıklayın bakın http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/279366-alcidan-hamile-gobegim.html

manyak karı başkalarına laf yetiştirmeye çalışırsan olacağı bu baktım şimdide linke
ay yok ben yapamam ne o öyle ya aklıma kötü şeyler geldi kaydirigubbakcemile3

Canım benimmmmm Rabbim bu mutluluğunu daim etsin inşallah kuzummmmmmm
Allahım herşeyi gönlüne göre versin inşallahhhhh artık daha sık geleceksin buraya şekerim ara vermek yok çünkü artık gebişsin öğrenecek çok şeeeyyyy varrr kaydirigubbakcemile3

ohooo sen akşama kadar kurar durursun artık cicim kaydirigubbakcemile3

Bende önceden ne hayallar kuruyordum ama banada sürpriz yapmak nasip olmadı bir türlü :çok üzgünüm:

heh bak iyi fikir olabilir aslında emzik
bebek patiği felan
yaaa bence bebişle ilgili birşey olmalı eşya gibi hihoyyyt

ya ben böyle sürpriz yapamadım içimde kaldı valla..önceleri olmadı cinsiyette yaparım dedim ama biz her kontrole beraber gidiyoruz...

aynen mavicim ya bende yapamadım sürpriz içimde kaldı valla bizde hep birlikte gidiyoruz hatta eşim benden daha çok görüyor kızını ben yattığım için göremiyorum. Neyse sağlık olsun ne yapalım.

kızlar ben biraz uzanacağım, hepinizi çok öpüyorum canlarım, kendinize dikkat edin :)

Tamam ablacım yat dinlen yorma kendini ben çıkmadan tekrar gelirsin heralde

evet bende süpriz yapamadım kontroede beraber gidiyoruz sizin gibi
olsun doğunca süpriz olcak zaten ıngaa sesleriyleee delikafadulden

kız delüüü seninki sürpriz olmuştu ya eşine ben bile hatırlıyorum çatlak
Telefonda mesaj atmıştın hani bizi bebeğimle hep böyle bekletecekmisin diye?

Canım ciğerim kendine iyi bak cicim pzt. salı uğramaya çalış yayma bir taraflarını kalk hareket et sanki topiğe girince yük taşıyorsun Sana şimdiden iyi tatiller güzelim

güle güle ablacım görüşürüzzzz

kız bize haber ver zeynep nasılmış diyee
iyi tatiller sanada biz 18-19 mayıs çalışıcazz değişiklik yok :çok üzgünüm:

Merak etme şeker yalnız değilsin bende burda olacağım allah izin verirse :çok üzgünüm:

jasminnnn kız sırf meraktan geldim,bakalım sonucun ne çıktı diye,canım ya çok sevindim,tekrar tebrik ederim seni,yemek yapmaya uğraşıyorum,kaynana yattı biraz,bende fırsat bu fırsat bakayım size dedim,
ne güzel bir haberle karşılaştımalkisalkisalkis
hayırlı olsun tatlım:dance::dance::dance::dance:

filiz abla çigdem güle güle size..çigdem ohh tatil başladı size demek ohh ben yarında gelecem...gerçi öglene kadar ama yine günümüzü yiyor yinede...salı günü meçhul zaten ...hadi sana iyi tatiller..

kızlar bugün baya ağrım var,belimde ağrıyor çok bakalım artık,arada takip etmeye çalışıyorum ama hala düzenli değil ağrılar,kuzucum bir gelse böyle beklemek de zormuş,sanırım üşüttüm,akşamları ateş basıyor beni,açık yatıyorum,ondan mı acaba ağrılarım karar veremiyorum,su nişan falan bişey de yok,hafiften burnum da akmaya başladı dolaptan su içtim tabi,inş nezle falan olmam:1no2:

çoook sağol canım bende aranıza katıldım galiba kaydirigubbakcemile3 Allah sağlıkla sıhhatle tamamına erdirsin
hehe tamam canım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 evet bencede çok saflar kaydirigubbakcemile3
aminnn canımmm çok sağol sizinde payınız büyük tabi bunda dediklerinizi uyguladım hep sabırsızlık ve stres dışında kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hehe kaydirigubbakcemile3hoşgeldin canım evet doğruymuş sabahki testlerr çok mutluyum inş hüsrana uğratmasın Allah,hadi şimdi senin doğum haberini bekliyoruz inşallah hayırlısıyla atlat canım

hepinize iyi akşamlar kızlar,ben çıkayım artık,yoksa malum yemekler yetişmeyecek,görüşmek üzere diyorum,hafta sonu zaten pc kocişte pazartesi fırsat bulursam girmeye çalışırım yinehihoyyythihoyyyt

oy oy oy kuzum kıyamam ben sana yaa kızım senin bu kaynana senin yanında durmayamı geldi yoksa yatmayamı? Anacım yemek sende ev işi sende ne diye geldi o zaman kaynana ayak altında duruyor otursaydı memlekette daha iyiydi. Hiç değilse ekstradan senin başına iş açmazdı klava:

canım yaaa üşütmemişsindir inşallah kuzum çok dikkat et kendine balım Zeynepte artık gelmek için cebelleşiyor olabilir kız haftasonu gelmesin sakın zeynep doktorun hastanede olabilecekmi haftasonu doğum olursa delikafadulden

aminnn canımmm çok sağol sizinde payınız büyük tabi bunda dediklerinizi uyguladım hep sabırsızlık ve stres dışında kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Canım benim ya stres yok dedik ama sen bizi dinlemedin hiç bundan sonra dahada sakin olman gerek şekerim eğer bebeğinin sakin bir çocuk olmasını istiyorsan.....

hepinize iyi akşamlar kızlar,ben çıkayım artık,yoksa malum yemekler yetişmeyecek,görüşmek üzere diyorum,hafta sonu zaten pc kocişte pazartesi fırsat bulursam girmeye çalışırım yinehihoyyythihoyyyt

Canım kendine çok çok dikkat et balım aklım hep sende her an olabilir doğum diye dualarımdasın hep ama haftasonu evde olursan eğer yani zeynep gelmemiş olursa gece felan mutlaka gir yaz bize kısada olsa doğurmadım yaz yine yaz pazartesi zaten büyük gün tabii yine doktor ertelemez ise.... :dance: :dance: :dance:

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK: 2 hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................40. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}

2. Ceren......................................35. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

3. Nur_84....................................33. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

4.İerror........................................30 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

5. Entelliye ................................ 30. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

6.Kayra_42..................................29. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

7. Htc80......................................22. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

8.Katar38038...............................20. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

9.Bulcuk....................................19. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

10.Pembeinci..............................19. Haftamızdayız (K) (13 Ekim)

11.Gcan......................................19. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MİRAÇ}

12.Ciğdem...................................17 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

13.Benssenb...............................16. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

14.Mavideniz...............................14 Haftamızdayız (15 kasım )

15.Rüzgar Deniz..........................12.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

16.Ra_ra......................................13. Haftamızdayız (23 Kasım 2009)

17. Jasminn_23............................ En Taze Hamişimiz

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
(en taze annemiz):dance::dance::dance::dance:

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

evet mesaj attım ama süpriz gibi olmadıki o :uhm:

beyazcım son anlarda hasta olayım deme sakın dikkat et canım soğuk içmeee
güle güle canım yorma kendini çok öptüüüm

evet mesaj attım ama süpriz gibi olmadıki o :uhm:

niye kızz sonuçta adam senin yanında değildi azıcıkta olsa sürpriz olmuştur onada beklemediği bir anda.
Bizimki sürpriz oldu evet hemde büyük bir sürpriz ama aynı anda karı-koca şoka uğramıştık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

amin canım inşallah güzel dileklerin çok teşekkür ederim
bebişin sana çok güzel bi süpriz yaptı doya doya yaşa canım allah kokusunu duymayı nasip etsin eeee artık daha sakin olursun dimi jasminnn beni çok duygulandırdın içim burkuldu sanki allah gönlüne göre versin canım benimmmmmmmm
süperrrrrrrrrrr bi fikir harikasın çiğdem
kızlar ben biraz uzanacağım, hepinizi çok öpüyorum canlarım, kendinize dikkat edin :)
tamam ablacım dinlen sen çok öptüm görüşürz
canım iyi tatiller sana bol bol dinlen emi havaarda güzel gezersin ne güzel bakalım bizim ne olucak illa son anda haber vericekler zeynebimizi görücekmişsin büyümüştür o şimdi annesi
beyaz senin bu kaynana yatmayamı geldi evinde yatak yoktu galiba ayıp be bugün yarın doğrucan utanmadan sana yemek yaptırıyooo iananmıyorum ya nasıl bi vicdan bu çok kızdım yaaaaaaaaaaklava:klava:
cnım benim sakın hasta olma kendine çok dikakt et . zaynep hanım gelmeye hazırlanıyodur belkim bize mutlala haber canım çok merak ediyoruuzzzzzzz

iyi akşamalar canım kendine dikkat et haberdar et bizi mutlaka ŞenizŞeniz

sisinki olay canımm :roflol::roflol::roflol:

evet benimkide ucundan acık süprizz diyebilirizz kaydirigubbakcemile3

beyazcım senin kaynanaya sinir oldum ..2 tabak ymek yapmak elşine yapışmaz senin yapman uygun degil aslında ama anlamıyorsa ne yapacan mecbur..off yoruldum falan desene iş yaptıktan sonra belki anlar..

bizimde aynı anda ögrendik hemde şok...akşama kadar galiba hamileyim deyip durmuştum..

sen ne diyorsun bende tam tresi akşama kadar hayır ben hamile olamam deyip durmuştum kendime kaydirigubbakcemile3
o kadar adapte olmuşumki o düşünceye çocuğum olmaz fikrine öyle alışmışımki düşün halimi -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3

sisinki olay canımm :roflol::roflol::roflol:

evet benimkide ucundan acık süprizz diyebilirizz kaydirigubbakcemile3

evet canım valla tam olaaaayyyyyy alkisalkisalkis alkisalkisalkis

beyazcım senin kaynanaya sinir oldum ..2 tabak ymek yapmak elşine yapışmaz senin yapman uygun degil aslında ama anlamıyorsa ne yapacan mecbur..off yoruldum falan desene iş yaptıktan sonra belki anlar..

aynen yaa bende gıcık oldum en bu böyle biraz dişini göster kızım :jeyyar: :jeyyar:
valla benim kaynana tam cennetlik o zaman yaa daha ilk üç aylık dönemde hiç bir şeye elimi sürdürmedi son günlerde yataktan bile kalkmama izin vermez heralde :Saruboceq: :Saruboceq:

bizimkide öyle ceren sagolsun gerçi çok yakın degiliz süreklide gelemedi yanıma malum ikizlere baktıgı için ama yanımda oldugu zman yada ben oraya gidip yattıgım normalde gittigim zmanlardada yaptırmadı görümcemde kayınvalidemde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…