Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Allah Razı olsun diyelim o zaman güzelim ne dicez başka.

kızlar ben kapatıyorumm
hepinize iyi hafta sonlarııı
çok öptüm sizi

Kız burcu ne oldu apar topar kapatıyorsun bacım hayırdır?
Neyse hadi sanada iyi akşamlar vede iyi tatillerrr....

Ay gün bitmedi gitti ya bitseydi de eve gitseydim

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK: 2 hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................40. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}

2. Ceren......................................35. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

3. Nur_84....................................33. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

4.İerror........................................30 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

5. Entelliye ................................ 30. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

6.Kayra_42..................................29. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

7. Htc80......................................22. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

8.Katar38038...............................20. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

9.Bulcuk....................................19. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

10.Pembeinci..............................19. Haftamızdayız (K) (13 Ekim)

11.Gcan......................................19. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MİRAÇ}

12.Ciğdem...................................17 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

13.Benssenb...............................16. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

14.Mavideniz...............................14 Haftamızdayız (15 kasım )

15.Rüzgar Deniz..........................12.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

16.Ra_ra......................................13. Haftamızdayız (23 Kasım 2009)

17. Jasminn_23............................ En Taze Hamişimiz

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
(en taze annemiz):dance::dance::dance::dance:

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

yavaş yavaş dökülmeye başlıyoruz sanırsam ohh bir çogunuz yarın tatil yapacaksınız...bende birazdan çıkarım yavaştan yavaştan toparlanayım..sizede şimdiden iyi tatiller..

yavaş yavaş dökülmeye başlıyoruz sanırsam ohh bir çogunuz yarın tatil yapacaksınız...bende birazdan çıkarım yavaştan yavaştan toparlanayım..sizede şimdiden iyi tatiller..

Tamam şeker sanada iyi akşamlar vede şimdiden iyi tatiller canikom
Kendine iyi bak yarın uğramaya çalışıcam topiğe malum evde temizlik var duruma göre bakarız artıkın.

kızlarrr bende toparlanıyorum yavaş yavaş bu haftayıda bitirdik çok şükür Biz beyazdan zeynebin haberlerini beklerken haftanın son günü jasmin bize muhteşem bir sürpriz yaptı. Süüpperrrrrrr
Umarım önümüzdeki haftada böyle güzel haberler almak nasip olur hayırlısı ilee.e...

Canlarım hepiniz kandinize iyi bakın kuzucuklar öpüyorum yanacıklarınızdan mucx mucx....
Hepinize iyi akşamlarrrr vedeeeeeeeeeeeeeeeee
ıYı TATıLLLLEEEEEEEEERRRRRRRRRR :dance: :dance: :dance:

Ohhh be nihayet bitti bu gün :teytey: :teytey:

kızlar bugün o kadar enerji harcamışımki yatağa serildiğim gibi uyuyakalmışım şimdi uyandım hepiniz çok sağolun beni yalnız bırakmadığınız için çoğu kişi gitmiş hepinize iyi haftasonları güzel tatiller diliyorum a.s.

kızlarr bütün gün açıktı ama ancak göz ucuyla bakabildim yazmaya ne hacet :)))
ammmmaaaa müthiş sürpriziiiii öğrendiiimmm haftanın son günü muhteşem haber jasmiiiiiinnn tebrikler allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inşallah hepimiz için aminnn
cuma çok yoğun halada yoğunum sizleri seviyorum hafta sonu gierim görüşürüz inşallah bye

sanada iyi tatiller iyi akşamlar canıkom kendine dikkat et

iyi akşamlar canım iyi tatiller

canım allah razı olsun çok sağol inşallah sizlerin şu an olduğu haftalarıda görürüm çook öpüyorum a.s.

kızlar yaklaşık 20 dk. önce telefonuma gelen mesaj :
"Kızım 23.00 de epidural sezeryan ile 3260 gr dünyaya geldi çok şükür. Kucağıma alamadım daha, küvezde kontrol amaçlı, sabah yanıma gelicek inş. "
Gönderen : Beyaazzzz.....

Anlayacağınız inatçı zeynebimiz nihayet doğmuşşş kızlaaaaaaaarrrrrrrr :dance: :dance: :dance: :dance:

Benmi?
Benim bu saatte burda ne işimmi var?
Malum son zamanlar habire çişe kalkıyorum ve midem fecii durumda kaynıyor tam çişe kalkmıştımki mesaj geldi hayırdır inşallah deyip okudum. Hayır habermiş çok şükür. Şimdide midem kendine gelsin diye oturuyorum yoksa kusucam
Ama birazdan tekrar yatıcam uykum vaaarrrrrr mirmirmirmir
Hepinize iyi geceler renkli rüyalar anacım iyi uyuyun....
Yarın grş. inş.

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN HAMıŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................35. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................33. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {ıLAYDA}

3.ıerror........................................30 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 30. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................29. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................22. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Katar38038...............................20. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRıN SENA}

8.Bulcuk....................................19. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

9.Pembeinci..............................19. Haftamızdayız (K) (13 Ekim)

10.Gcan......................................19. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MıRAÇ}

11.Ciğdem...................................17 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

12.Benssenb...............................16. Haftamızdayız (1 Kasım) (ıkizler geliyor :))

13.Mavideniz...............................14 Haftamızdayız (15 kasım )

14.Rüzgar Deniz..........................12.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENıZ} :):):)

15.Ra_ra......................................13. Haftamızdayız (23 Kasım 2009)

16. Jasminn_23............................ En Taze Hamişimiz

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERıNE KAVUŞAN TAZE ANNELERıMıZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELıS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZENEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Son düzenleme:

Canim o gece cise kalkmalari cok iyi bilirim, inan gece her saat basi cise kalkmayi bile ozledim simdiden.. Hamilelik cok guzel birseymis meger..

Deryanin bebisine maasallah..Allah anali babali, saglikla buyumesini nasip eder insallah...

canımmm göreceksin inşallah inşallah hepimizide kucağımıza aldığımız günleri göreceğiz nasipse enişteye söledinmi

amin canım evet söledim şok geçirdi dondu kaldı sonra bakıp bakıp gülüyo bana bakışları bile değişti sanki çok mutlu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 inşallah Allahım bu mutluluğumuzu bozmasın ve isteyen herkese nasip etsin:Saruboceq: bu sabah hamileliğimi bilerek uyandığım ilk sabahım ççook güzel bi duygu :asigim:

ayy beyazcım çok tebrik ederim seni nihayet kavuştun bebeğine benim haberimi aldığım gün sende doğum yapmışsınnn benimki seninkinin çıkmasını beklemiş demek gelmek için kaydirigubbakcemile3hihoyyyt kız bizim bebişler ercek heralde baksana cuma günü biri geldi biri çıktı :roflol: hayırlı olsun gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallaahhh :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…