Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Günaydııııııınnnnnnnnnnn güzellleeerrrrrrrrrrrr
Nasılsınız bakalımmmmmmm

Canim o gece cise kalkmalari cok iyi bilirim, inan gece her saat basi cise kalkmayi bile ozledim simdiden.. Hamilelik cok guzel birseymis meger..

Deryanin bebisine maasallah..Allah anali babali, saglikla buyumesini nasip eder insallah...

Canım ya öylemi diyorsun yapma korkutma bizi balım delikafadulden delikafadulden
Yusufumuz nasıl tatlım? Herşey yolundadır umarım

kızlar nerdesinizzz kimse yokmuu hu huu

evet jasmin yaa bu ne durgunluk böyle kimseler gelmemiş topiğe :çok üzgünüm:

bu topiğe maşallahhhh Allah nazarlardan korusun

amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytyaşasııııııııınnnnn
zeyneppp geldii çok şükürrrrr:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Allah analı babalı sağlıklı günler nasip etsinn işalllahhhhhhhhhh:Saruboceq:

ayy duygulandım çpok ağlıcam şimdii
işallah topikteki herkes bu güzel mutlu günleri yaşar :Saruboceq:

ceren kızzz listenin en başındasııın
hadi bakalım işallah senin haberinde sağlıkla alırız
bir bir dökülüyoruzzzzkaydirigubbakcemile3

jasmiinnnn kocişe nasıl söyledin kızzz anlatsana acıkkk

annemi bekliyorum bendee bi girip bakayım beyazdan haber varmı diyee

hehe hoşgeldiniz kızlar ama yine gitmişsiniz kocişe söledim elini karnıma koydum gözlerine baktım sonra gözlerim doldu oda şaşırdı noluyoooo diye artık üç kişiyiz dedim oda anladı içimden böle sölemek geldi nedense oda şok geçirdi kal geldi ona kaydirigubbakcemile3 çok sevindi tabi oğlummu geliyooo dedi kaydirigubbakcemile3 hayır kızımız geliyo dedim bende kaydirigubbakcemile3 böyle işte Allah bu mutluluğumuzu bozmasın

Canımmmm valla gecenin bir yarısı bu mesajı alınca bende çok duygulandım bir yandan da tırstım çünkü sıra bana geldii aaaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın ve yavrularımıza kavuştursun sağlıkla inşallaahhh :Saruboceq:

ayy sorma burcu yaa bayrak bende artık bakalım ceren hanım ne zaman teşrif edecekler vaktinde saatinde gelsinde sağlıkla :Saruboceq: :Saruboceq:
Evet ya bir bir dökülüyoruzzzz a.s

kızlar annem geldi ben kaçtım

Kolay gelsin bacım dikkat et kendine yorma kendini sakın emi gülüm.

Canım yaa o kadar senorya yazdın çizdin bozdun ama en sakin haldemi söyledin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ne güzel ya Allah ağız tadınızı bozmasın mutluluğunuzu daim etsin inşallah güzelim....
Rabbim kucağına aldığın kokusunu duyduğun günleride görmeyi nasip etsin inşallahhhh :Saruboceq:

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................35. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................33. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................30 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 30. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................29. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................22. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Katar38038...............................20. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

8.Bulcuk....................................19. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

9.Pembeinci..............................19. Haftamızdayız (K) (13 Ekim)

10.Gcan......................................19. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MİRAÇ}

11.Ciğdem...................................17 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

12.Benssenb...............................16. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

13.Mavideniz...............................14 Haftamızdayız (15 kasım )

14.Rüzgar Deniz..........................12.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15.Ra_ra......................................13. Haftamızdayız (23 Kasım 2009)

16. Jasminn_23............................ En Taze Hamişimiz

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZENEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

sağol cerenim ama içimi çok fena korkular kaplamaya başladı Allah korusun ya aksilik olursa diye bide nette bişiler okudum kimyasal gebelik bilmem ne bi korku geldi içime pazartesi gününe doktordan randevu aldım inşallah herşey yolunda gider

günaydınnnnnnnnn beyaz dogum yaptı:sm_cool::sm_cool::sm_cool: nihayettt çok sevindim ...darısı bizlerin başına saglıklaa...önümüzdeki haftayı bekleyemedi demek zeynep hanım ....nasıl hastaneye gitmişler acaba sancısı oldu herhalde epifural sezeryan olmuş..ayy merak ettim neler olmuş diye..? cerencim sagol haber verdigin için...
jasminn sakin bir şekilde vermişsin haberi olsun yine de şok olmuştur eşine ...bide sen bu ay fos çıktı dedin olmaz diye...

BABA KIZ DıYALOGLARI
Kız yeni doğmuştur ama kız babasının telaşı şimdiden başlamıştır:
Baba:Aman Allahım ne kadar da küçük,ne kadarda güzel!Büyüyecekmi şimdi bu?Kimselere vermem ben onuuuuu,elin heriflerine vermeeemmm,kıyamaaaaamm!!!!
Kız:Agu...

Kız:Baba bende traş olacağım.
Baba:Olur kızım sende büyüyünce traş olursun.
Kız:Kıllarım çıkıncamı?
Baba:Annen çağırıyo galiba,git bak bakayım.

Baba:Agucuk gugucuk!Aman da benim güzel kızım,büyüyünce ne olacaksın bakayım?
Kızansöz!
Baba:Heyttttt?!!!!!

Küçük kız salondaki perdeye dolanıp dantelinide kafasına örter ve babaya seslenir.

Kız:Babbaaaaa!Bak ben gelin oldum!
Baba:Ha?Hönk!Neaaaa?!!!!!Hayııııııırrrrrrrr.....

Kız:Baba,Barbi istiyorum ben,alsana!
Baba:Valla kızım bende istiyorum bir barbi ama annen izin vermez!
Kız:????

(baba kız diyalogları kitabından alıntı)

hoşgeldin mavicim evet beyaz doğum yapmış nihayet darısı tüm hamişlerin başına kaydirigubbakcemile3 evet içimden öyle söylemek geldi şok geçirdi tabi hiç beklemiyodu kaydirigubbakcemile3 inşallah aksilik çıkmaz içimde büyür bebişim kesesi hangi haftada görülüyo kızlar

cnm ya bak net hatırlayamadım ama sanırım 5 6 haftalarda görünüyordu gerçi benimki istisna geç görünmüştü alttan baktı görebilmek için dış gebelikmi degilmi diye keseyi görünce rahatladım kalp atışıda 7 hafadan sonra duyuluyordu .ç.ayy ben belkilerle gidiyorum hemen bir defter tutmam lazım malum sonra hatırlayamıyoruz...bak benden tavsiye hemen git defter edin gebligini ilk ögrendigimn günün tarihini at ilk keseyi görüdügn gün, kalp atışını duydugun günü tarih olarak atmaya başla cinsiyetini ögrendigin haftan tarihi hepsini not al..

sağol canım zaten yazıyorum şimdilik telefonumun ajandasına yazdım dün öğrendim diye kaydirigubbakcemile3 pazartesi gününe doktordan randevu aldım tekrar kan testi yapılır herhalde hcg arttımı diye doktor kontrolünde olsun herşey bide folik asit veriyolarmış herhalde böle yani inşallah artar hcg inşallah herşey yolundadır bende keseyi görene kadar rahat edemicem herhalde

Canım benim hiiiiiçççç endişe etme güzelim güzel şeyler düşün bak artık tatlı bir anne adayısın köt olumsuz şeyler okuma heryere takılma her duyduğun her okuduğun doğru değil emin ol. Hamilelik bambaşka birşey şimdiden bunları düşünüpte tadını kaçırma güzelim. Allahın izini ile çok sağlıklı bir gebelik geçireceksin stres yapıp bebeğinide üzme lütfen....

hoş geldin mavi naber?
Evet perşembe doğacaktı cuma doğdu bir gün rötarlı kaydirigubbakcemile3
Muhtemelen sancılanmıştır beyaz ve açılma olmayınca sezeryan yapmışlardır gülüm. yada suyu felan geldiyse. Neyse hele bir evine dönsünde miniği ile elbet bir fırsat bulup yazar bize olanları.
Darısı inşallah hayırlısı ile bizim başımıza :Saruboceq: :Saruboceq:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
babalar kızlarına kıyamaaaazzzzz kaydirigubbakcemile3

canım bak yukarda da yazdım yine yazıyorum lütfen sakin ol bu ne telaş gülüm ya relax ol biraz kefini çıkar hamileliğinin ama bak kızmaya başlıyorum heee klava:

hehe tamam canım olumlu düşünücem hep pazartesi günü doktora gidicem bakam kaydirigubbakcemile3 bende başladım doktora bugünleridemi görecektimkaydirigubbakcemile3 benim şu an belim ve kasıklarım bir ağrıyo bir ağrıyo eğer dün test yapıp öğrenmeseydim bugün bu ağrıları adet sancıları olarak düşünüp ne üzülücektim kimbilir kaydirigubbakcemile3 ama şimdi hamilelik belirtisi diye seviniyomkaydirigubbakcemile3

evet jasminim üzülme cerene kulak ver gebligin tadını çıkar özellikle bu aralar bak ben ögrendikten sonra sadece 2 hafta sakin mutlu gidiyordum sonra mide bulantılarım kusmalarım başladı hala devam ediyor..ama inaşşalha sende olmaz...sonra yeniden rahat deöneme gireceksin artık inişli çıkışlı olacak bunda sonra hayatın artık sende sorumluluk fazlalaşıyor sakin ve rahat olmalısınher yerinde okuma...her okudugun duydugun dogru olmayabilir ve bu sende aynısı çıkacak diye bir kural yok...
cerencim valla evine dönsünde beyazcık sonra hayırlısı ile zaman bulunca yazar...senin temizlik devam dimi gerçi çok olmamıştır başlayalı..

kızlar iki gündür muhteşem haberler alıyoruz sositososito sositososito sositososito

heyooooooooooooooo kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 süpeeeeeeeeer çok sevindim ya... oh ne güzel, sonunda Zeynep'imiz teşrif etti :içelim: Cerencim artık bayrak sende tatlım, Allah seni de bir avazdab kurtarsın inşallah birtanem :)
Canim o gece cise kalkmalari cok iyi bilirim, inan gece her saat basi cise kalkmayi bile ozledim simdiden.. Hamilelik cok guzel birseymis meger..

Deryanin bebisine maasallah..Allah anali babali, saglikla buyumesini nasip eder insallah...
aaaa ciddi misin? bize ne zaman resimlerini göstereceksin Yusuf Taha'nın? merakla ve heyecanla bekliyoruz canım :)
amiiiiin canım, Allah mutluluğunuzu daim ettirsin :)
doğaçlama oldu yani? bu da çok güzel, çok şaşırmıştır eşin :)
hadiiiiiiiiiiiiiiiii... bak dayak yersin şimdi... bırak nette bir şeyler okumayı, gerekli olduğu kadar çok da gereksiz şeyler var nette... sen bir şey öğrenmek istiyorsan bize sor hayatım, nereden çıkardın şimdi bu kimyasal gebeliği? sen sopa istiyorsun anlaşılan klava: keyfini çıkarsana kuzum sen şu hamileliğinin :1hug:
hcg 1500'e ulaştığında görülür canım kese bu da aşağı yukarı 5. ya da 6. haftaya denk geliyor, senin 1 ya da 2 haftan var muhtemelen, kalp atışları da bazılarında 6. haftada duyulurken bazılarında da 8. haftada duyuluyor, bu döllenmenin erken ya da geç olmasına bağlı bir durum... şimdiden endişe etme, pazartesi doktora gidip de keseyi göremediğin zaman korkma çünkü muhtemelen görülmez henüz :)
evet tatlım bu hamilelik belirtisi :)

canım nasılsın bugün? iyi misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…