Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

tamam canım çok sağol bu konuda doğal olarak biraz cahilim şimdi herşeyi bilmek istiyorumkaydirigubbakcemile3 hadi yaa inşallah bende olmaz mide bulantısı ama dün yorgunluktan ve sıcaktan bir ara çok fena bulandı inşallah bi daha olmazzz ama olursada napalımm cefasız sefa olmuyor katlanırız inşallah Allahın izniyle sorunsuz bir hamilelik geçiririm sağlıkla sıhhatle kavuşurum bebişime,benimki kış bebesi olucak inş çok güzel bi duygu ya bu :ecrin_bebek: şimdi sıra arifede onun için çok dua ediyorum Allahım onuda bir an önce kavuştursun bebeğine diye

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................35. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................33. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................30 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 30. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................29. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................22. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Katar38038...............................20. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

8.Bulcuk....................................19. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

9.Pembeinci..............................19. Haftamızdayız (K) (13 Ekim)

10.Gcan......................................19. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MİRAÇ}

11.Ciğdem...................................17 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

12.Benssenb...............................16. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

13.Mavideniz...............................14 Haftamızdayız (15 kasım )

14.Rüzgar Deniz..........................12.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15.Ra_ra......................................13. Haftamızdayız (23 Kasım 2009)

16. Jasminn_23............................ En Taze Hamişimiz

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

gene ben yokum listedeeeeee KÜSTÜMMM BİR DAHA YAZMIYCAMMM

hoşgeldin filiz ablacım çok sağol bilgiler için peki hcg normale göre pazartesiye kadar ne kadar artar çok soru sorduğum için kızmayın nolur çok merak ediyorum ilk defa yaşıyorum bu duyguyu çok heycanlıyım o yüzden :1hug::1hug:

canııııımmmm allah razı olsun ne güzel bir haber verdin bize maşallah zeynebimizede beyazada beyaz gelsede ayrıntıları anlatsa merak ettim darısı hepimizin başına inşallah
şu gece kalkmaları bende de öle arttıki anlatamam dünyanın suyunu içiyorum sonrada 20 kere wc ziyaret ceren harbi sıran geldi hadi bakalım senin hayırlı haberlerini bekliyoruz
Canim o gece cise kalkmalari cok iyi bilirim, inan gece her saat basi cise kalkmayi bile ozledim simdiden.. Hamilelik cok guzel birseymis meger..

Deryanin bebisine maasallah..Allah anali babali, saglikla buyumesini nasip eder insallah...
yusufumuz nasıl sen nasılsın menzilcim hiç haber vermemişsin ne diosun doğumdan sonrası o kadar zormu kız yandık desene ama ben yinede dört gözle bekliyorum oğluşumu gün sayıp duruyorum
jasmiin sakın ama sakın erkekn hamilelik endişelerine kapılma canım gerçi hpimiz yaşadık ama benimde kesede geç göründü kalbide geç duyuldu ama maşallah bak şuanda benimle bebeğim tadını çıkar böle endişeler en güzel günlerini mahvetnekten başka bir işe yaramıo maalesef
eşinle bebeğinle ömür boyu mutluluğunuz daim olsun inşallah

canım herkesde aynı belirtiler olacak diye bir şart yok, üstelik bulantıların şimdi başlamaz, ya psikoljiktir ya da yorgunluktandır... 6. ya da 8. haftada başlıyor genelde bulantılar ama bende çok fazla olmadı hatta hiç olmadı diyebilirim, bende sadece kokulara karşı aşırı hassasiyet var... beni çok tiksindiren bir koku olursa öğürüyorum sadece o kadar... bunun dışında çok rahat geçti benimki... esas olan mavişime oldu, cancağızım çok çekti ve hala da çekiyor

amiinn canom çok sağol çok mutlu ve umutluyum pozitifim aslında ama arada işte böyle aklıma kara bulutlar gelmiyo değil klava: hemen kovuyorum onları inşallah inanıyorumki çok sağlıklı hayırlı bir bebişim olucak :1hug:

canım niye kızalım, sor istediğin kadar soru :) birimiz bilmiyorsa diğerimiz mutlaka biliyordur :) valla benim bildiğime göre 2 günde iki kat artıyor... doğru, değil mi entelliyecim?

ablacım ben zaten normalde bile öyleyimdir pis kokulardan çok sıcaktan felan midesi bulanan biriyim hamilelikte düşünemiyom ama bi bakarsın tam tersi olur bellimi olur inş sorunsuz rahat olur hamilelik mavicim inşallah hayırlısıyla atlatırsın sende hepsini bebeğine kavuşunca hepsini unutursun :teselli:

offfff kızlar herkes burda demek bende ufaktan temizlik yapıyorum açık kalacam ama göz atarım arada
çok yorma kendini güzelim :) kolay gelsin :)
o düşünceleri kov aklından, neden bir şeyler yanlış gitsin ki? yok böyle birşey, herşey yolunda gidecek tatlım merak etme :)

canım niye kızalım, sor istediğin kadar soru :) birimiz bilmiyorsa diğerimiz mutlaka biliyordur :) valla benim bildiğime göre 2 günde iki kat artıyor... doğru, değil mi entelliyecim?

çok sağol ablacım bilgi için o zaman pazartesiye kadar otuzlarda felan olucak herhalde görücez bakalım inşallah güzel haberler alırım pazarteside

Canim Yusufcuk iyi, onu beslemeye kalktim bende simdi, saat sabah 4:20 burda.. Her iki saatte bir kalkiyorum.. Yenidogan sariligi oldu ama simdi degerleri dusmeye basladi, iyilesiyor cok sukur.. Ufacik birsey olsa hemen bu neden oldu deyip hastanede aliyoruz solugu, meger suphelendigimiz hersey normalmis bebekler icin..

Sen ve ceren nasilsiniz?

ohhh yanmışsın o zaman :) napalım katlanacaksın artık :) eşimin ten kokusu çok rahatsız ediyor beni, inşallah yakında geçer, elimde olsa adamcağızı 24 saat banyodan çıkarmayacağım evde olduğu sürece kaydirigubbakcemile3

Canııııııım geçmiş olsun, kıyamam ben ona :1hug: daha önce de söyledim ama görmezsin belki diye yine söyleyeyim :) Yusuf'un resimlerini merakla bekliyoruz canım :) ne zaman koyacaksın resimlerini?

çok sağol ablacım bilgi için o zaman pazartesiye kadar otuzlarda felan olucak herhalde görücez bakalım inşallah güzel haberler alırım pazarteside

tabii ki güzel haberler alcaksın ama bak yine söylüyorum sakın merak etme çünkü keseyi göremezsin henüz, sonra bu kimyasal gebelik mi yoksa dış gebelik mi diye sakın korkup senaryolar yazma, tamam mı?

Kızlarr ben geldim yine evde temizlik var malum kadın şimdilik iyi gidiyor ama tam notu günün sonunda alacak benden. kaydirigubbakcemile3
Benmi ben biraz fenayım sanki bacağım ağrıyor fıtık azdı yine uzanmıştım dinlenmek için şincik kalktım bir bakem dedim bizim gacılar ne yapıyor diye

Canım yaa üzülme telaş etme hemen hemen her yeni doğan bebekte oluyor sarılık malesef ama çok ciddi bir şey olmadını sanıyorum bir süre daha sıkıntı çekeceksin tatlım sonra allahın izini ile bitecek hepsi çünkü sen oğluna oğlunda sana lışmış olacak ve yeni dünyaya ayak uyduracak.
biz iyiyiz gülüm işte bilirsin son ayın nasıl geçtiğini bir iyi bir kötü idare ediyoruz çok şükür. Ceren hanımda iyi teyzesi içerlere sığamıyor artık kaydirigubbakcemile3

ablaammm onu en iyi ben bilirim heralde az çekmedim bende kokuyu
hem çekti hem çektirdim ama bitiyor hepsi geçiyor rahat ol azıcık daha sabır.

gene ben yokum listedeeeeee KÜSTÜMMM BıR DAHA YAZMIYCAMMM

Eser'cim öyle her gelip beni listeye yaz diyeni listeye eklemiyoruz hayatım, nedenine gelince, buraya her geleni listeye yazarsak bu sayfaya liste sığmaz, bu listedekiler her daim bu topiğe gelip kendinden haber veren ve muhabbetlere katılan kişiler, ayrıca Ceren arkadaşımızın bir sınavı var kaydirigubbakcemile3 o sınavı geçmen gerekiyor (sınav bahane, sadece seni tanımaya ve topiğe ısındırmaya çalışıyoruz) yani bu listedeki herkes muhakkak her gün gelip muhabbete dahil olan kişiler, mazeretsiz gelmeyen olunca direk siliyoruz listeden canım :) umarım neden listeye dahil olamadığını anlatabilmişimdir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…