- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #28.981
evet jasminim üzülme cerene kulak ver gebligin tadını çıkar özellikle bu aralar bak ben ögrendikten sonra sadece 2 hafta sakin mutlu gidiyordum sonra mide bulantılarım kusmalarım başladı hala devam ediyor..ama inaşşalha sende olmaz...sonra yeniden rahat deöneme gireceksin artık inişli çıkışlı olacak bunda sonra hayatın artık sende sorumluluk fazlalaşıyor sakin ve rahat olmalısınher yerinde okuma...her okudugun duydugun dogru olmayabilir ve bu sende aynısı çıkacak diye bir kural yok...
cerencim valla evine dönsünde beyazcık sonra hayırlısı ile zaman bulunca yazar...senin temizlik devam dimi gerçi çok olmamıştır başlayalı..
BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ
1 - Kumsal..................................
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)
Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın
BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ
1. Ceren......................................35. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
2. Nur_84....................................33. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}
3.İerror........................................30 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
4. Entelliye ................................ 30. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}
5.Kayra_42..................................29. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}
6. Htc80......................................22. haftamızdayız (K) (17 Eylül)
7.Katar38038...............................20. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}
8.Bulcuk....................................19. haftamızdayız (E) (16 Ekim )
9.Pembeinci..............................19. Haftamızdayız (K) (13 Ekim)
10.Gcan......................................19. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}
11.Ciğdem...................................17 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}
12.Benssenb...............................16. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))
13.Mavideniz...............................14 Haftamızdayız (15 kasım )
14.Rüzgar Deniz..........................12.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)
15.Ra_ra......................................13. Haftamızdayız (23 Kasım 2009)
16. Jasminn_23............................ En Taze Hamişimiz
Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar
MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ
1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009 {ZENEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
kızlar iki gündür muhteşem haberler alıyoruz sositososito sositososito sositososito
heyooooooooooooooo kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 süpeeeeeeeeer çok sevindim ya... oh ne güzel, sonunda Zeynep'imiz teşrif etti :içelim: Cerencim artık bayrak sende tatlım, Allah seni de bir avazdab kurtarsın inşallah birtanem :)
aaaa ciddi misin? bize ne zaman resimlerini göstereceksin Yusuf Taha'nın? merakla ve heyecanla bekliyoruz canım :)
amiiiiin canım, Allah mutluluğunuzu daim ettirsin :)
doğaçlama oldu yani? bu da çok güzel, çok şaşırmıştır eşin :)
hadiiiiiiiiiiiiiiiii... bak dayak yersin şimdi... bırak nette bir şeyler okumayı, gerekli olduğu kadar çok da gereksiz şeyler var nette... sen bir şey öğrenmek istiyorsan bize sor hayatım, nereden çıkardın şimdi bu kimyasal gebeliği? sen sopa istiyorsun anlaşılanklava: keyfini çıkarsana kuzum sen şu hamileliğinin :1hug:
hcg 1500'e ulaştığında görülür canım kese bu da aşağı yukarı 5. ya da 6. haftaya denk geliyor, senin 1 ya da 2 haftan var muhtemelen, kalp atışları da bazılarında 6. haftada duyulurken bazılarında da 8. haftada duyuluyor, bu döllenmenin erken ya da geç olmasına bağlı bir durum... şimdiden endişe etme, pazartesi doktora gidip de keseyi göremediğin zaman korkma çünkü muhtemelen görülmez henüz :)
evet tatlım bu hamilelik belirtisi :)
canııııımmmm allah razı olsun ne güzel bir haber verdin bize maşallah zeynebimizede beyazada beyaz gelsede ayrıntıları anlatsa merak ettim darısı hepimizin başına inşallahkızlar yaklaşık 20 dk. önce telefonuma gelen mesaj :
"Kızım 23.00 de epidural sezeryan ile 3260 gr dünyaya geldi çok şükür. Kucağıma alamadım daha, küvezde kontrol amaçlı, sabah yanıma gelicek inş. "
Gönderen : Beyaazzzz.....
Anlayacağınız inatçı zeynebimiz nihayet doğmuşşş kızlaaaaaaaarrrrrrrr :dance: :dance: :dance: :dance:
Benmi?
Benim bu saatte burda ne işimmi var?
Malum son zamanlar habire çişe kalkıyorum ve midem fecii durumda kaynıyor tam çişe kalkmıştımki mesaj geldi hayırdır inşallah deyip okudum. Hayır habermiş çok şükür. Şimdide midem kendine gelsin diye oturuyorum yoksa kusucam
Ama birazdan tekrar yatıcam uykum vaaarrrrrr mirmirmirmir
Hepinize iyi geceler renkli rüyalar anacım iyi uyuyun....
Yarın grş. inş.
yusufumuz nasıl sen nasılsın menzilcim hiç haber vermemişsin ne diosun doğumdan sonrası o kadar zormu kız yandık desene ama ben yinede dört gözle bekliyorum oğluşumu gün sayıp duruyorumCanim o gece cise kalkmalari cok iyi bilirim, inan gece her saat basi cise kalkmayi bile ozledim simdiden.. Hamilelik cok guzel birseymis meger..
Deryanin bebisine maasallah..Allah anali babali, saglikla buyumesini nasip eder insallah...
jasmiin sakın ama sakın erkekn hamilelik endişelerine kapılma canım gerçi hpimiz yaşadık ama benimde kesede geç göründü kalbide geç duyuldu ama maşallah bak şuanda benimle bebeğim tadını çıkar böle endişeler en güzel günlerini mahvetnekten başka bir işe yaramıo maalesefhoşgeldin mavicim evet beyaz doğum yapmış nihayet darısı tüm hamişlerin başına kaydirigubbakcemile3 evet içimden öyle söylemek geldi şok geçirdi tabi hiç beklemiyodu kaydirigubbakcemile3 inşallah aksilik çıkmaz içimde büyür bebişim kesesi hangi haftada görülüyo kızlar
tamam canım çok sağol bu konuda doğal olarak biraz cahilim şimdi herşeyi bilmek istiyorumkaydirigubbakcemile3 hadi yaa inşallah bende olmaz mide bulantısı ama dün yorgunluktan ve sıcaktan bir ara çok fena bulandı inşallah bi daha olmazzz ama olursada napalımm cefasız sefa olmuyor katlanırız inşallah Allahın izniyle sorunsuz bir hamilelik geçiririm sağlıkla sıhhatle kavuşurum bebişime,benimki kış bebesi olucak inş çok güzel bi duygu ya bu :ecrin_bebek: şimdi sıra arifede onun için çok dua ediyorum Allahım onuda bir an önce kavuştursun bebeğine diye
canııııımmmm allah razı olsun ne güzel bir haber verdin bize maşallah zeynebimizede beyazada beyaz gelsede ayrıntıları anlatsa merak ettim darısı hepimizin başına inşallah
şu gece kalkmaları bende de öle arttıki anlatamam dünyanın suyunu içiyorum sonrada 20 kere wc ziyaret ceren harbi sıran geldi hadi bakalım senin hayırlı haberlerini bekliyoruz
yusufumuz nasıl sen nasılsın menzilcim hiç haber vermemişsin ne diosun doğumdan sonrası o kadar zormu kız yandık desene ama ben yinede dört gözle bekliyorum oğluşumu gün sayıp duruyorum
jasmiin sakın ama sakın erkekn hamilelik endişelerine kapılma canım gerçi hpimiz yaşadık ama benimde kesede geç göründü kalbide geç duyuldu ama maşallah bak şuanda benimle bebeğim tadını çıkar böle endişeler en güzel günlerini mahvetnekten başka bir işe yaramıo maalesef
eşinle bebeğinle ömür boyu mutluluğunuz daim olsun inşallah
hoşgeldin filiz ablacım çok sağol bilgiler için peki hcg normale göre pazartesiye kadar ne kadar artar çok soru sorduğum için kızmayın nolur çok merak ediyorum ilk defa yaşıyorum bu duyguyu çok heycanlıyım o yüzden :1hug::1hug:
canım herkesde aynı belirtiler olacak diye bir şart yok, üstelik bulantıların şimdi başlamaz, ya psikoljiktir ya da yorgunluktandır... 6. ya da 8. haftada başlıyor genelde bulantılar ama bende çok fazla olmadı hatta hiç olmadı diyebilirim, bende sadece kokulara karşı aşırı hassasiyet var... beni çok tiksindiren bir koku olursa öğürüyorum sadece o kadar... bunun dışında çok rahat geçti benimki... esas olan mavişime oldu, cancağızım çok çekti ve hala da çekiyor
çok yorma kendini güzelim :) kolay gelsin :)offfff kızlar herkes burda demek bende ufaktan temizlik yapıyorum açık kalacam ama göz atarım arada
o düşünceleri kov aklından, neden bir şeyler yanlış gitsin ki? yok böyle birşey, herşey yolunda gidecek tatlım merak etme :)amiinn canom çok sağol çok mutlu ve umutluyum pozitifim aslında ama arada işte böyle aklıma kara bulutlar gelmiyo değilklava: hemen kovuyorum onları inşallah inanıyorumki çok sağlıklı hayırlı bir bebişim olucak :1hug:
canım niye kızalım, sor istediğin kadar soru :) birimiz bilmiyorsa diğerimiz mutlaka biliyordur :) valla benim bildiğime göre 2 günde iki kat artıyor... doğru, değil mi entelliyecim?
Günaydııııııınnnnnnnnnnn güzellleeerrrrrrrrrrrr
Nasılsınız bakalımmmmmmm
Canım ya öylemi diyorsun yapma korkutma bizi balım delikafadulden delikafadulden
Yusufumuz nasıl tatlım? Herşey yolundadır umarım
evet jasmin yaa bu ne durgunluk böyle kimseler gelmemiş topiğe :çok üzgünüm:
amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn
ablacım ben zaten normalde bile öyleyimdir pis kokulardan çok sıcaktan felan midesi bulanan biriyim hamilelikte düşünemiyom ama bi bakarsın tam tersi olur bellimi olur inş sorunsuz rahat olur hamilelik mavicim inşallah hayırlısıyla atlatırsın sende hepsini bebeğine kavuşunca hepsini unutursun :teselli:
evet canım çok doğru gün aşırı ikiye katlaması gerekiyorcanım niye kızalım, sor istediğin kadar soru :) birimiz bilmiyorsa diğerimiz mutlaka biliyordur :) valla benim bildiğime göre 2 günde iki kat artıyor... doğru, değil mi entelliyecim?
Canim Yusufcuk iyi, onu beslemeye kalktim bende simdi, saat sabah 4:20 burda.. Her iki saatte bir kalkiyorum.. Yenidogan sariligi oldu ama simdi degerleri dusmeye basladi, iyilesiyor cok sukur.. Ufacik birsey olsa hemen bu neden oldu deyip hastanede aliyoruz solugu, meger suphelendigimiz hersey normalmis bebekler icin..
Sen ve ceren nasilsiniz?
çok sağol ablacım bilgi için o zaman pazartesiye kadar otuzlarda felan olucak herhalde görücez bakalım inşallah güzel haberler alırım pazarteside
Canim Yusufcuk iyi, onu beslemeye kalktim bende simdi, saat sabah 4:20 burda.. Her iki saatte bir kalkiyorum.. Yenidogan sariligi oldu ama simdi degerleri dusmeye basladi, iyilesiyor cok sukur.. Ufacik birsey olsa hemen bu neden oldu deyip hastanede aliyoruz solugu, meger suphelendigimiz hersey normalmis bebekler icin..
Sen ve ceren nasilsiniz?
ohhh yanmışsın o zaman :) napalım katlanacaksın artık :) eşimin ten kokusu çok rahatsız ediyor beni, inşallah yakında geçer, elimde olsa adamcağızı 24 saat banyodan çıkarmayacağım evde olduğu sürece kaydirigubbakcemile3
gene ben yokum listedeeeeee KÜSTÜMMM BİR DAHA YAZMIYCAMMM
gene ben yokum listedeeeeee KÜSTÜMMM BıR DAHA YAZMIYCAMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?