- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #29.001
öylemi o çok zordur ya benim kuzenimdede olmuştu nerdeyse eşiyle yataklarını ayırıcaktı kötü kokuyo diyodu yazık adamcağızlara kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 dışlamayın gariplerii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 dün gece kocama dedimki iyi çalıştık oldu bebek dedim oda diyoki senmi çalıştın ben çalıştım diyo sen yattığın yerde durdun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Allah yine artı 18 lere girdimohhh yanmışsın o zaman :) napalım katlanacaksın artık :) eşimin ten kokusu çok rahatsız ediyor beni, inşallah yakında geçer, elimde olsa adamcağızı 24 saat banyodan çıkarmayacağım evde olduğu sürece kaydirigubbakcemile3
tabii ki güzel haberler alcaksın ama bak yine söylüyorum sakın merak etme çünkü keseyi göremezsin henüz, sonra bu kimyasal gebelik mi yoksa dış gebelik mi diye sakın korkup senaryolar yazma, tamam mı?
Kızlarr ben geldim yine evde temizlik var malum kadın şimdilik iyi gidiyor ama tam notu günün sonunda alacak benden. kaydirigubbakcemile3
Benmi ben biraz fenayım sanki bacağım ağrıyor fıtık azdı yine uzanmıştım dinlenmek için şincik kalktım bir bakem dedim bizim gacılar ne yapıyor diye
Canım yaa üzülme telaş etme hemen hemen her yeni doğan bebekte oluyor sarılık malesef ama çok ciddi bir şey olmadını sanıyorum bir süre daha sıkıntı çekeceksin tatlım sonra allahın izini ile bitecek hepsi çünkü sen oğluna oğlunda sana lışmış olacak ve yeni dünyaya ayak uyduracak.
biz iyiyiz gülüm işte bilirsin son ayın nasıl geçtiğini bir iyi bir kötü idare ediyoruz çok şükür. Ceren hanımda iyi teyzesi içerlere sığamıyor artık kaydirigubbakcemile3
ablaammm onu en iyi ben bilirim heralde az çekmedim bende kokuyu
hem çekti hem çektirdim ama bitiyor hepsi geçiyor rahat ol azıcık daha sabır.
Canııııııım geçmiş olsun, kıyamam ben ona :1hug: daha önce de söyledim ama görmezsin belki diye yine söyleyeyim :) Yusuf'un resimlerini merakla bekliyoruz canım :) ne zaman koyacaksın resimlerini?
öylemi o çok zordur ya benim kuzenimdede olmuştu nerdeyse eşiyle yataklarını ayırıcaktı kötü kokuyo diyodu yazık adamcağızlara kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 dışlamayın gariplerii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 dün gece kocama dedimki iyi çalıştık oldu bebek dedim oda diyoki senmi çalıştın ben çalıştım diyo sen yattığın yerde durdun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Allah yine artı 18 lere girdim
tamam ablacım iyiki burası var gerçekten bilinçli bir şekilde geçireceğim sanırım hamileliğimi
Filiz ablacim merhaba.. Babamiz resme izin vermiyor ama ben resimlerinden birkacini profilime album olarak koyarim, sadece arkadaslarim baksin diye, sonra bir ara kaldiririm, olurmu.. Koydugum zaman size yazarim..
Sen ve bebeginde umarim iyisinizdir..
Ben simdi tekrar uyuyayim, malum 2 saat boslugum var..
Herkesi opuyorum...
öylemi o çok zordur ya benim kuzenimdede olmuştu nerdeyse eşiyle yataklarını ayırıcaktı kötü kokuyo diyodu yazık adamcağızlara kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 dışlamayın gariplerii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 dün gece kocama dedimki iyi çalıştık oldu bebek dedim oda diyoki senmi çalıştın ben çalıştım diyo sen yattığın yerde durdun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Allah yine artı 18 lere girdim
tamam ablacım iyiki burası var gerçekten bilinçli bir şekilde geçireceğim sanırım hamileliğimi
sen de çok çektin, doğru, bulantı hiç yaşamadım gibi bir şey, ayyy aklıma geldikçe koku olayı mahvediyor, ama son bir kaç gündür daha iyiyim, kokulara hassasiyetim hala var ama rahatsız edecek boyutta değil... hehehe köpeklerin burnu kadar hassas olmuştu burnum valla bir ara kaydirigubbakcemile3
Filiz ablacim merhaba.. Babamiz resme izin vermiyor ama ben resimlerinden birkacini profilime album olarak koyarim, sadece arkadaslarim baksin diye, sonra bir ara kaldiririm, olurmu.. Koydugum zaman size yazarim..
Sen ve bebeginde umarim iyisinizdir..
Ben simdi tekrar uyuyayim, malum 2 saat boslugum var..
Herkesi opuyorum...
:roflol: :roflol: :roflol: sen ne kadar istesen de +18 olamazsın gülüm, bunun uzmanlığı Ceren ve Çiğdem de :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol::roflol::roflol: doğru bak işte geldi ve seni doğruladı :roflol::roflol::roflol: :roflol: :roflol: sen ne kadar istesen de +18 olamazsın gülüm, bunun uzmanlığı Ceren ve Çiğdem de :roflol: :roflol: :roflol:
ee adam doğru söylüyor güzelim sen ne yaptınki?
Gerçi hangi pozisyonda gebiş kaldığını bilemiyoruz ona göre sahiplenir havanı atardın ben yaptım sen yaptın diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet canım burda takıl başka yerleri okuma sakın sadece ama sadece aklını karışır ve berbat olursun a.s
ayy aynen abla ya bende öyleydim gerçi hala öyleyim ya av köpeği gibi koku alıyorum iki günde bir nevresim değişirmi işte bizim evde değişiyor sen düşün kaydirigubbakcemile3
canımm hadi yat uyu sen eminim hepimiz doğurunca böyle olucaz mirmirmirmir mirmirmirmir
resimleride en kısa zamanda bekliyoruz biz bakarız sen sonra kaldırırsın şeker yerimseniben
doğru diyorsun ablam kaydirigubbakcemile3
çiğdem olsaydı şimdi kopardı yine ve koparırdı bende ruh halimden dolayı fazla kopamıyorum :çok üzgünüm:
seni çiğdeme havale ediyorum jasminnnn kaydirigubbakcemile3
bundan 15 gün önce falan, sabah kalktığım gibi yatak çarşaflarını çamaşır sepetine attım, akşamdan değiştirdiğim halde... nasıl bir burun haline geldiyse kaydirigubbakcemile3 eşim artık travma geçirecek benim bu koku takıntım yüzünden, adamcağızın bir bira keyfi vardı, 1 yudum bile içirmiyorum kokuyorsun diye... işime de geliyor, ben içemiyorum kiiii o da içmesin kaydirigubbakcemile3ee adam doğru söylüyor güzelim sen ne yaptınki?
Gerçi hangi pozisyonda gebiş kaldığını bilemiyoruz ona göre sahiplenir havanı atardın ben yaptım sen yaptın diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet canım burda takıl başka yerleri okuma sakın sadece ama sadece aklını karışır ve berbat olursun a.s
ayy aynen abla ya bende öyleydim gerçi hala öyleyim ya av köpeği gibi koku alıyorum iki günde bir nevresim değişirmi işte bizim evde değişiyor sen düşün kaydirigubbakcemile3
doğru diyorsun ablam kaydirigubbakcemile3
çiğdem olsaydı şimdi kopardı yine ve koparırdı bende ruh halimden dolayı fazla kopamıyorum :çok üzgünüm:
seni çiğdeme havale ediyorum jasminnnn kaydirigubbakcemile3
bana şimdilik müsaade kızlar dolabımı düzenlicem çıksın aradan sonrada bir dünya ütü var ara ara mola verdikçe gelirim yanınıza sizde fazla kaynatmayın hee hamile halimle size yetişmeye çalışıyorum sonra :):):)
ceren54 kullanıcısından alıntı
BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ
1 - Kumsal..................................
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)
Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın
BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ
1. Ceren......................................35. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
2. Nur_84....................................33. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}
3.İerror........................................30 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
4. Entelliye ................................ 30. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}
5.Kayra_42..................................29. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}
6. Htc80......................................22. haftamızdayız (K) (17 Eylül)
7.Katar38038...............................20. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}
8.Bulcuk....................................19. haftamızdayız (E) (16 Ekim )
9.Pembeinci..............................19. Haftamızdayız (K) (13 Ekim)
10.Gcan......................................19. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}
11.Ciğdem...................................17 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}
12.Benssenb...............................16. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))
13.Mavideniz...............................14 Haftamızdayız (15 kasım )
14.Rüzgar Deniz..........................12.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)
15.Ra_ra......................................13. Haftamızdayız (23 Kasım 2009)
16. Jasminn_23............................ En Taze Hamileimiz
17.ESERizmir...............................22.Haftam Erkek(Taha veya Atilla) Doğum:Eylül24
Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar
MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ
1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009 {ZENEP} (En Taze Annemiz)
Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla
BAKTIM BENİ EKLEYECEK YOK BENDE KENDİMİ EKLEDİM :)
AMA HALA KÜSÜM BU LİSTEYİ OLUŞTURANAAAA
slm kızlar tekrar bende fazla duramadım işim vardı...abalacım daha iyiyim dün gece yine kötü idim yemekten sonra geri çıkardım...jasmincim herkeste bulantı kusma olmuyor bünye meselesi sanırım..inşallah olmaz sende..
menzil gülü nasılsın?yusuf nasıl..geçmiş olsun ama sarılık normal ilk zmanlarda ...
ceren kolay gelsin sanda ben hala kışlıkları kaldıramadım dün yapacaktım güyaa...
eser sende hemen atlamışsın rüzgar deniz sana açıklamasını yaptı...sen eklesende silinirsin unutma...ceren sana bir sınav yapar sürekli gelir isen topige katılırsın yoksa zaten silinirsin geri...
kızlar bende çıkıyoırum...hepinizi öpt..kendinize iyi bakın..
ayy ablacım ellerine saglık..tamam kesin bu sefer gidiyorum ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?