Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

canım bu herşeyi kontrol altında tutma hastalığı hepimizde var, ben de aynı senin gibiyim, ben de hiç hoşlanmam benden başkası kontrolü ele aldığında... bir ara kayınvalidemle bir problem yaşadık, şunun yerini değiştir şuraya koy, şu şöyle daha iyi falan filan diye karışınca sigortam attı... ben kimseye karışmıyorum siz de bana karışmayın lütfen deyiverdim birgün ve kadıncağız çok bozuldu ama napiim, en sinir olduğum şey... bu evde yaşayan benim ve başkasının kontrolüne geçme riskiyle karşılaşınca tırnaklarımı çıkarıverdim... o gün bugündür tek laf etmiyor bu konuda, sonradan çok vicdan yaptım ama iyi ki de öyle yapmışım yoksa başa çıkamazdım... canım sen rahat ol ve herşey tek tek olacak, benim kadar sivri bir şekilde değil belki ama daha yumuşak bir şekilde söyle bundan rahatsız olduğundan... çok sinir bozucu bir şey çünkü

kızlar merhabalar jacminim gözümüz aydın canım bebişimiz yola çıkmış çok sevindim sağolsun cerenim mesaj atmış

kızlar süt içtim geldim kaydirigubbakcemile3 şimdiden sağlıklı beslenmeye başlıyım dimi bebişim sağlıklı gelsin kaydirigubbakcemile3 hoşgeldin nurcum evet çok mutluyum çok sağol canımm darısı olmayanların başına inşallah :Saruboceq:

vallahi biraz sivride olsa öle sölemesen baş edemezdin yolun başında tavrını belli etmeli insan bakalım bende temizlikte her iki tarafada tavrımı koymayı düşünüyorum tabiiki sonuçta herşey benim istediğim gibi oluyor ama bi şey sölemeleri bile bazen beni çileden çıkartıyor şu doğumu kavgasız gürültüsüz atlatırsam iii olacak aslında işin kötü tarafı kötü niyetli kimse yok aralarında bu yüzden kırmak istemiyorum ama napım benimde huyum böle kontrol bende olacak illaki

aferim sanaaaaaaaaa :) sorumlu anne adayı :) amin canım, Allah neşeyle Arife'ye de versin inşallaaaaaaaahhhhhhhhhh
maalesef öyle tatlım, başka türlü başa çıkamıyorsun, birazcık yumuşak oldun mu kontrolü ele geçirmeye çalışıyorlar, tabii ki kötü niyetli olduklarından değil, yardımcı olmaya çalışıyorlar ama sonra durum renk değiştiriyor ve sen yıpranıyorsun arada :) kırmadan anlatmaya çalış tatlım, sen şimdi hassas bir dönemdesin de, herşey batar maalesef

amin ablacım filiz abla sen ne öğretmenisin?

İngilizce canım :)

öylemii benim hayalimdi çok az puanla ingilizce ikinciöğretimi kaçırmıştım saçma sapan düzen yüzünden sonra almanca öğretmenliğine girmiştim üniversitede onuda yarıda bıraktım çünki hiç sevmedim kısmet değilmiş sonra açıköğretimden devam ettim onuda dil bölümü çıkışlı olduğum için sıkıldım bıraktım sonrada eşimle tanıştık geriside malum kaydirigubbakcemile3

bence bitirmeliydin canım :) en azından elinde bir diploman olacaktı, ama geç kalmış değilsin, her zaman bitirebilirsin :)

evet daha önce bende yazmıştımyaa benimde en büyük hayalim ing.öğrt. olmaktı ama bizim lisede açılmadı dil bölümü açılan okullarda uzaktı ailem istemedi karda kışta gidip gelemezsin die bende çok alakasız ama bankacı oldum hoş işimi seviyorum ama yinede içimde uktedir yabancı dilim çok iyiydi çünkü herşey kısmet işte

bence bitirmeliydin canım :) en azından elinde bir diploman olacaktı, ama geç kalmış değilsin, her zaman bitirebilirsin :)

sonradan pişman olmadım değil ama her işte bir hayır vardır diye düşündüm okulu bırakmasaydım eşimle tanışmam imkansızdı yani buna yoruyorum ama bakalım bebiş doğsun biraz büyüsün ondan sonra yine düşünebilirim.gerçi şimdi sınav sistemi yine çok değişmiş dildekiler matematikte yapmak zorundaymış sanırım ne saçma klava:

belkide böylesi senin için daha hayırlıdır canım bi Allah bilir bi bakarsın çocuğun ilerde ing öğretmeni olur bellimi olur hehe kaydirigubbakcemile3

gerçekten herşey kısmetle, öğretmen olmayı ben de çok istemiştim, benim de hayalimdi, ama benim asıl mesleğim pazarlama... pazarlama uzmanıyım ben... Amerika'da pazarlama okudum geldim... 8 sene önce ABD ya da İngiltere'deki üniversitelerden mezun olanlara İngilizce öğretmeni olma fırsatı verilmişti, ben de hemen başvurumu yaptım ve Marmara Üniversitesinde 1 yıl formasyon derslerine katılıp pedagojik formasyon aldım, böylece İngilizce öğretmenliğine hak kazandım ve öylece başladım öğretmenliğe... tamamen kısmet işte
sen yine de bitir tatlım :)

jasminicim üniversiteler için af falan çıkıyor öle bir şey olursa tekrar devam edebilirsin okuluna sanırım oğlum içinse şimdiden meslekler hayali kuruyorum doktor mühendis falan die eşim kızıyor okadar sonrasınıda düşünme die :)) ing.öğrt. olursa da çok jutlu olurum önemli olan onun mutluluğu

benimde 6 yıldır bebegim olmadı.myom ameliyatı rahim filmleri laparoskopivs... bir sürü şey geçti ama olmuyor.eşimde normal test çok az bir yavaşlık var.artık napıcamızı şaşırdı.bu ay yine klomene başladım çarşambaya bakılacak gelişmişse çatlatma ignesi yapılacak.bu arada kuru incir içiyorum.

sakın ümidini kesme canım, burada bir kısmımızın gebe kalmakla ya da gebeliği sağlıkla ilerletmekle ilgili sorunları vardı, çok şükür çoğumuz hamile ve bazıları bebeklerine kavuştular bile, eminim sen de anne olacaksın canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…