Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kızzz burcu ikimizden başka kimsecikler yok heeeee
terk edildikkkkk terk edildikkkkkkkkkkkkk

bizi terk ettilerrr harbiden kimseler yokk bugun yoksa yarın hepten yanlız kalırız biz gülçin :1shok: sefer tasınla gel yarın piknik yaparız topikde napalım anca zaman geçer kaydirigubbakcemile3

kızlaaarrrr şimdi doktorumla görüştüm kuzular yarın oda bizim gibi çalışıyormuş buda benim işime geliyor tabiiii :):):):)
Canlarım ben yarın sabahtan hastaneye kontrole gidicem bakalım bizim çitlenbik nasıl iyimi keyfi yerindemi? Anneciğini özlemişmi? Yüzünü gösterecekmi :):):):)
Muhtemelen öğlene kadar gelmem canlarım öğlen gibide gelir size haber veririm kuzular......

aaa süperr göstersin hanımefendi artık yüzünü alkisalkisalkis
abooowwwww sende öğlende gelcen delikafadulden terkedilcem iyicee heee

hehe evet o yüzden ilk size danıştım zaten kaydirigubbakcemile3
canım ya boş yere yersiz yere kendine stres yapıyorsun valla kızıcam ama bak heeeeeeee klava:

canım ya o zaman allah kurtarsın bacım ne diyim :teselli:

tamam canım yapmıyom stres rahatım şimdi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 alışana kadar böle en ufak şeyleri merak edicem herhalde

bizi terk ettilerrr harbiden kimseler yokk bugun yoksa yarın hepten yanlız kalırız biz gülçin :1shok: sefer tasınla gel yarın piknik yaparız topikde napalım anca zaman geçer kaydirigubbakcemile3

evet evet ben börek yapayım şöyle sıcacık bir macır böreği sende ayran çalkalarsın yanınaa ooohh değmen keyfimize... ayyy canım istedi şimdi olsada yesek valla cokacimcoook

katardan hala ses seda yok arka cebide yok onun dimi

yok gülüm ya valla bende merak ediyorum katar nerde ne durumda diye bu kadar habersiz bırakmazdı hiç bizi korkuyorum kötü bir şeyler oldu diye umarım nette bir sorun vardır ve o yüzden haber veremiyordur inşallah kendiside bebeğide iyidir. 28 nisandan beri yok hatun acaba nerde :uhm:
kız arka cebi yoksa olsa şimdiye kadar aramazmıydım ben :1no2:

bide bana der canımı çektircen diyee :mymeka: yap getir şimdi yarınn :dilcikar:

evet işallah neti bozukturr öyle dua edelim bizzz :Saruboceq:

kaçtım benn :a015:

aaa süperr göstersin hanımefendi artık yüzünü alkisalkisalkis
abooowwwww sende öğlende gelcen delikafadulden terkedilcem iyicee heee

inşallah burcum ya göstermedi kız yüzünü tam cadı çıktı valla çok merak ediyorum hatta hamilelikten değil meraktan çatlıcam heee kaydirigubbakcemile3

gülüm korkma bee kumsalda var yarın oda çalışıyor yalnız kalmazsın :teselli:

hehe evet o yüzden ilk size danıştım zaten kaydirigubbakcemile3

tamam canım yapmıyom stres rahatım şimdi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 alışana kadar böle en ufak şeyleri merak edicem herhalde

evet sen alışana kadar bize dokuz doğurtucan ama kaydirigubbakcemile3
herşeyden önce saki nolmalı ve hamileliğinde herşeyin yolunda gittiğine önce kendin inanmalısın moralini yüksek tutmalısın olumsuzlukları kafandan atmalsın unutma içinde yepyeni bir can bir insan oluşuyor :ecrin_bebek:

kızlar ben çıkıyorum ufak ufak
hepinizi çok öptüm
iyi akşamlarrr
sağlıkla kalın

tamam cicim hadi çık sen güzelim kendine ve damat adayıma iyi bak emi dünürcüm canım :a015:

bide bana der canımı çektircen diyee :mymeka: yap getir şimdi yarınn :dilcikar:

evet işallah neti bozukturr öyle dua edelim bizzz :Saruboceq:

kaçtım benn :a015:

tamam ben yarın yapıp getiririmdee
sen nasıl yicen anammm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hadi çık sen güzelim yarın devam ederiz yine

canlarım ciğerlerim kuzu sarmalarım benim banada müsaade kızlar kaçayım artık haftanın ilk iş gününü bitirdik çok şükür darısı diğer günlerin başına inşallah. Canlarım yarın sabahtan yokum meraklanmayın öğlen gibi burda olurum inşallah. Umarım herşey yolundadırrr......
Sizi hepinizi çoooooooooookkkkkkkkkkkkkkk seviyoooooooooooorrrrrrrrrr ve öpüyorummmmmmmmmmm kendinize iyi bakın bebişlerede tabiiiiiiii.....
Sizze iyi akşamlar vede iyi geceleeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................36. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................34. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................31 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 31. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................30. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................23. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Katar38038...............................21. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

8.Bulcuk....................................20. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

9.Gcan......................................20. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

10.Ciğdem...................................18 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

11.Benssenb...............................17. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

12.Mavideniz...............................15 Haftamızdayız (15 kasım )

13.Ra_ra......................................13. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................13.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15. Jasminn_23............................ En Taze Hamişimiz

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kızlar beyazımız doğum yapmış şimdi geçmişi okuyunca gördüm rabbim analı babalı büyütsün uzun ömürlü olsun inşallah

kızlar sizler geçmişte kaldınız galiba yazan yok size iyi okumalar sizi çokkk seviyorum
canlarım hepinizi çokkk ama çokkk seviyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…