- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #29.221
kızzz burcu ikimizden başka kimsecikler yok heeeee
terk edildikkkkk terk edildikkkkkkkkkkkkk
kızlaaarrrr şimdi doktorumla görüştüm kuzular yarın oda bizim gibi çalışıyormuş buda benim işime geliyor tabiiii :):):):)
Canlarım ben yarın sabahtan hastaneye kontrole gidicem bakalım bizim çitlenbik nasıl iyimi keyfi yerindemi? Anneciğini özlemişmi? Yüzünü gösterecekmi :):):):)
Muhtemelen öğlene kadar gelmem canlarım öğlen gibide gelir size haber veririm kuzular......
hehe evet o yüzden ilk size danıştım zaten kaydirigubbakcemile3heh bak süperr valal bizde doktor gibiyiz anacımm kaydirigubbakcemile3
bir haftaya indirdik süreyi ama kesyi falan görmessen hemen paniğe kapılma emi
mübarek şeyy bazen geç gözüküyorrr bende olduğu gibi kaydirigubbakcemile3
canım ya boş yere yersiz yere kendine stres yapıyorsun valla kızıcam ama bak heeeeeeeeklava:
canım ya o zaman allah kurtarsın bacım ne diyim :teselli:
bizi terk ettilerrr harbiden kimseler yokk bugun yoksa yarın hepten yanlız kalırız biz gülçin :1shok: sefer tasınla gel yarın piknik yaparız topikde napalım anca zaman geçer kaydirigubbakcemile3
katardan hala ses seda yok arka cebide yok onun dimi
evet evet ben börek yapayım şöyle sıcacık bir macır böreği sende ayran çalkalarsın yanınaa ooohh değmen keyfimize... ayyy canım istedi şimdi olsada yesek valla cokacimcoook
yok gülüm ya valla bende merak ediyorum katar nerde ne durumda diye bu kadar habersiz bırakmazdı hiç bizi korkuyorum kötü bir şeyler oldu diye umarım nette bir sorun vardır ve o yüzden haber veremiyordur inşallah kendiside bebeğide iyidir. 28 nisandan beri yok hatun acaba nerde :uhm:
kız arka cebi yoksa olsa şimdiye kadar aramazmıydım ben :1no2:
aaa süperr göstersin hanımefendi artık yüzünü alkisalkisalkis
abooowwwww sende öğlende gelcen delikafadulden terkedilcem iyicee heee
hehe evet o yüzden ilk size danıştım zaten kaydirigubbakcemile3
tamam canım yapmıyom stres rahatım şimdi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 alışana kadar böle en ufak şeyleri merak edicem herhalde
kızlar ben çıkıyorum ufak ufak
hepinizi çok öptüm
iyi akşamlarrr
sağlıkla kalın
bide bana der canımı çektircen diyee :mymeka: yap getir şimdi yarınn :dilcikar:
evet işallah neti bozukturr öyle dua edelim bizzz :Saruboceq:
kaçtım benn :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?