Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

inanmıyorum yaaaa :çok üzgünüm: çok üzüldüm, Allah acil şifalar versin inşallah, bütün kalbimle Zeynep'imize dua ediyorum, Allah bir an önce sağlığına kavuştursun Allahım sen koru Zeynep'imizi, annesine babasına bağışla
canım allahım acil şifalar versin zeynebimize biran önce anne ve babasına kavuştursun inş
Amiiiiiiiiiiiiiiiin
kızlar neber napıyosunuz benim çok uykym varmirmirmirmir
işlerde yoğun yarın burdayım ben siz çalışcakmısınız
ben çalışmıyorum ama gelirim canım :)
kızlar yarın benim doğum günüm ve dershanede 8 saat dersim var
doğum günün kutlu olsun tatlım şimdiden, yarın gitmeyiver yaaa
normal tabii deli kız, sen böyle herşeyi kafarsan yandık valla, yersin dayağı oturursun aşağı klava: sakin ol bakiim... aaaa klava:
desteğin için teşekkür ederim canımcım :)
valla netcez biz bu kızla 8 ay boyunca? :uhm:
deteğin için sağol birtanem :)
biz söyleyince rahatlamıyorsun yaniiiiiii klava: klava: klava:
bizi terk ettilerrr harbiden kimseler yokk bugun yoksa yarın hepten yanlız kalırız biz gülçin :1shok: sefer tasınla gel yarın piknik yaparız topikde napalım anca zaman geçer kaydirigubbakcemile3
olur mu hiiiiiç??? ben sizi yalnız bırakır mıyım? babamlar İzmir'deydi, yarın dönüyorlar, dönerken bize de uğrayacaklar ve kahvaltı yapacağız, onları yolcu ettikten sonra gelirim gülüm, yalnız bırakmam ben sizi :1hug:
süpeeeeeeeeeer, inşallah bu sefer yüzünü görürsün küçük cadının :)
aaa süperr göstersin hanımefendi artık yüzünü alkisalkisalkis
abooowwwww sende öğlende gelcen delikafadulden terkedilcem iyicee heee
ben gelirim ablacım merak etme sen, kıyamam ben sana :1hug: a.s.
hehe evet o yüzden ilk size danıştım zaten kaydirigubbakcemile3

tamam canım yapmıyom stres rahatım şimdi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 alışana kadar böle en ufak şeyleri merak edicem herhalde
tabii tabii klava: kız biz senle napicaz??? yanmışız biz kaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar tatlııııııııııııııım :)
iyi akşamlar kızlar kendinize çok dikkat edin allaha emanet olun çok öpüyorummmmmmm
iyi akşamlar güzelim :)
Herkes çıkmış, bir Kumsalla ben kalmışız. ben de çıkayım artık. Yarın görüşmek üzere.
görüşürüz hayatım :)
kızlar naber nasılsınız çiğdem filiz abla hu huuuu
geldim, geçmişe bakıyordum canım :)
kızlar beyazımız doğum yapmış şimdi geçmişi okuyunca gördüm rabbim analı babalı büyütsün uzun ömürlü olsun inşallah
evet ama solunumda bir problem varmış o yüzden kuvözdeymiş hala :çok üzgünüm: inşallah bir an önce iyileşir ve anneciğine kavuşur
ama heyecan bastı valla ceren sırada şimdiiiii valla nur sonrada ben 3. sıradayım gözüm korktu valla
hehehe az kaldııııııııııııııııı, hadi bakalım :)

kızlar çok özledim sizi.nasılsınız?cerencim sinirlerini bozma sakin ol.
beyazın bebişi zeynebe acil şifalar.rabbim bir an önce sıkıntısını sevince çevirsin inşallah.
nurcum mutlu yıllar canım.nice senelere kocişin ve bebişinle gir inşallah.
filiz ablacım canım nasılsın?
kumsalcım sende iyisindir inşallah.
ve diğer arkadaşlar rabbime emanet olun...
temizlik vardı kaç gündür ev çırılçıplak.halı yok berbattı.ama bitti çok şükür...

selamlar kızlarr
bende 11. haftamın ıcındeyım
kısmetse bende bebısımın yolunu beklıyorum
hepınızı optum yıne gelıcem

güle güle ablacım görüşürüzzzz

kız bize haber ver zeynep nasılmış diyee
iyi tatiller sanada biz 18-19 mayıs çalışıcazz değişiklik yok :çok üzgünüm:
canım zeynebimiz çok iyi maşallah herşey yolunda üçlü taraması yapıldı sonucunu beklicez inşallah oda temiz çıkar herşey yolunda canım sen nasılsın tatlımm

o aklına gelen kötü şeyler benimde aklıma geldi sonra alçı işinden vazgeçtim olan kocişime olacaktı gene ucuz atlattı yanikaydirigubbakcemile3

canım bak yarına kalmadan bu akşamdan girdim yarında bebeişimin cicilerini çekip koymaya çalışıcam bakarsınız tatllım bu arad burası yanıyo çok sıcak birden bastı sıcaklar klimayı açtım bugün allahtan göbeğim çok şişmedi daha sıcaklar geçinceye kadar çok ağırlaşmam inşallah:Saruboceq:
sağol canım tatil süper valla hafta sonu şehirdışındaydık arkadaşlarımızla vakit geçirdik pazar akşam üstü güzelce işlerimi hallettim kızımıza arabasını aldık şimdide yarın iş yok ohh rahat rahat yazıyorum keyifli oluyor arada böyle tatil iyi geldi yanikaydirigubbakcemile2

ablası zeynebim büyümüş 200 gr yakın olmuş maşallah çok iyiydi ellerinden öper ablasısırnaşık şey

:teytey::teytey::teytey: süper haberr allah analı babalı büyütsün inşallah çok sevindimalkisalkisalkis darısı başımıza artık sıra sende gülçincim canım benim seninde hayırlı haberlerini alırız inşallah balımmm:Saruboceq:

kızlar nerdesinizzz kimse yokmuu hu huu
slm canımmm

canım kalbinden geldiği gibi davranmakla en iyisini etmişsin umarım rahat bir hamilelik geçiririisn öpüyorum canım

:roflol: :roflol: :roflol: sen ne kadar istesen de +18 olamazsın gülüm, bunun uzmanlığı Ceren ve Çiğdem de :roflol: :roflol: :roflol:
işte geldim burdayım ben bu işte ustayımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

havale alınmıştır şimcikk sevgili kızım fanatazii yoksa +18 den bahsetmek güçtür ayrınttılar yazılmadan fantazi anlatılmadan pozisyon öğrenilmeden +18 olmuyor cicimkaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaslar galıba kımse yok ama ben yınede yazayım bugun test sonuzlarım cıktı yenı geldım dr dan rısk yokmus bebegım ıyımıs korkulacak bısey yokmus haber vermek ıstedım
gözünaydın canım iyi yaptın tatlım

günaydın canlarımmmmmmmm nasılsınız
ben ıyıyım ızınde ıyı gecıyor bırtek sorun ayaklarım cok sısıyor ve burnum cok kanıyor
hemşommm nirdesin yaaa özledim geldinmi kız antalyaya geldiysen görüşerlimmm

şu tatil gününde tam benlik bir yasa oldu bu ya süperrr her madedsine katılıyorum yazanı gıdısından öperim

iyiyim hayatım, gayet iyi gidiyor şimdilik :) inşallah bundan sonrası da iyi gider :)

evet Antalya sıcaktır, çok dikkat et tansiyonuna filan :)
çoook sıcak eriyorum mum gibiii serinletecek yokmuuuukaydirigubbakcemile3

anam burdayımm yaaa karşılaşamadık

kızlar ben bırınıze tlf num versem cıdeme verırmısınız antalyadayken görtüssem
tatlım özelime yaz hemen ararım ben seni

Çok teşekkür ederiz teyzesi amiiiiiiiiiiiiinnnnnn.. Allah sizide kavuştursuunnnnnnnn......
aminn canım aminnnn

ya kıyamam yaa çok üüzldüm duamı ederim hemen allah kabul etsin

çıkayım o zaman boşu boşuna yazıp durmuşuz demek kimsenin taktığı yok maşallahhh...
ya ben sana ne diyeyim bilmemki arkadaş ya güzelce tatlı tatlı anlatmışlar ama sen anlamamak için direnmişin yani bir daha oku bence idrak edemnedin sanırsam yazılanları

kızlar yarın benim doğum günüm ve dershanede 8 saat dersim var
nice mutlu seneler canımmm sağlıkla mutlulukla sevdiklerinle...

haber ver canım cerenimiz napıyomuş nasılmış merak ederiz annesi

macar böreğide nedir tarif isterim özelime yazsana canım ya merak ettim
katar kim ben bilmiyorum galiba yada az gördüm sanırım hatırlamıyorum mailine mail atın ordan okur belki

kızlar naber nasılsınız çiğdem filiz abla hu huuuu
slm canım ben iyiyim gülüm sen nasılsın bebiş nasıl

kızlar akşam girmekte iyi oluyormuş amma çok yazmışsınız az önce cevapladım hepsini unuttuğum olduysa affetsin yarın girerim gene popoyu yaymadığım vakit hepinizi öperim beyazcığımın bebeği zeynebimize acil şifa diliyorum bugünde dualarımızı eksik etmeyelim kızlar

anacığım saat kaç olmuşş zeynep kızar bana uyuyayım artık kocişte tv karşısında mayışmış yorulmadınmı bir saattir ne yazıyosun diyor kızlarla yazıyorum dedim anlattım topiği azıcık yarım uykulu gözlerle güldü onuda kendimide yatağa atsam iyi olucak iyi geceler hatunlar güzel rüyalar görün inşallah ballarımm

birtanem :) iyiyim ben sağol, umarım çok yormamışsındır kendini, ağrın sızın yok değil mi tatlım?
selamlar kızlarr
bende 11. haftamın ıcındeyım
kısmetse bende bebısımın yolunu beklıyorum
hepınızı optum yıne gelıcem
Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım :)

Çiğdemcim akşamları da girer miydin sen? eh yarın görüşürüz :)

ayyy şimdi gördüm yusuf tahayı dahaa ne güsel bir bebek maşallah Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürler versin :Saruboceq:

Cok tesekkurler canim.. Darisi sizin basiniza...

Çok güzel di mi? Amiiiiiiiiiiiiiiin... Allah nazarlardan korusun inşallah

Sagol Filiz ablacim...

Canim sanada arkadaslik teklifi yolladim, bakabilirsin Yusufumuza...

canım menzıl gulum............oldumu bebışın......................gerçekten mı ............hadı canım gızun aydın............rabbım sağlıkla buyutmenı nasup etsın.................çok teb ederım....................dua ile......bu rarada bızlerıde sakın unutma dualarında.............

herkese günaydınn kızlar nasılsınız bugün ,benim hamilelik belirtilerim başladı galiba dün bütün gece uykumdan kalkıp çişe koştum kaydirigubbakcemile3 nezlemde hala devam ediyo ya inşallah geçer doktor ıhlamurla c vitamini al dedi sadece,kızlar inanamıyorum ben hala daha hamile olduğuma üç gündür dünyam değişti sanki bambaşka bi boyuta geçtim kaydirigubbakcemile3

kızlar dün doktora cuma günki kan testi sonucumu gösterince ve sonuç 12 olunca bunun nasıl idrar testinde çıktığına şok geçirdi doktor bu kadar küçük miktar nasıl çıkmış yaa dedi içimden dedim ee ben o kadar sabırsızımki Allah bunu bildiği için herhalde çatlamıyım diye bana gösterdi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ee değişçek dabi kuzum artık sende bir anne adayısın :dance:

kaydirigubbakcemile3 hoşgeldin burcucum seninde gençlik bayramın kutlu olsun kaydirigubbakcemile3 evet bende anne adayıyımm şu an yalnız değilim evde iki kişiyiz kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 hoşgeldin burcucum seninde gençlik bayramın kutlu olsun kaydirigubbakcemile3 evet bende anne adayıyımm şu an yalnız değilim evde iki kişiyiz kaydirigubbakcemile3

hoşşbulduk canım
evet artık hiç yanlız olmıcaksın alkisalkisalkis
hangi doktora gidiyosun

cerencim miniğimizi görmeyemi gitcen inşallah bu sefer gösterir yüzünü zilli kızımız

jerrorcum nasılsın hayatım bizde seni çok özledik korkma bitanem sonu çok güzel
meleğine kavuşucaksın allahın izniyle allah hepinizi bi avazda kurtarsın inşallah

kayaracım nasılsın canım bizde özledik seni yorma sakın kendini dikkat et cicim
bende iyiyim çok şükür hayatım çalışıp çabalıyoruz işte :)))

sunways hoşgeldin allah kucağına almayı nasip etsin biz burdayız bekleriz cicim

çiğdemcim nasılsın canım maşallah yavruma annesi ne kadar buyümüş zeynebimiz allah nazarlardan korusun seni ve yavrunu

menzilgülü çok teşekkür ederim canım nasılsın yusufumuzu gördüm maşallah çok tatlı allah nazarlardan korusun rabbim sana bağışlasın yavrunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…