kızlarr biraz önce beyazla görüştüm malesef minik zeynebimiz küvezde yoğun bakımda imiş solunum problemi varmış annesinin yanına vermiyorlarmış. Emzirememiş bile daha senağlama
Sütünü sağıp gönderiyormuş bebişe...
Canlarım hepimiz bir fatiha okuyalım duaların ve bebeklerin yüzü suyu hürmetine miniğimiz bir anöce iyileşsin anneciğinin kollarına kavuşsun Rabbim acil şifalar versin inşallaahhh :Saruboceq:
inanmıyorum yaaaa :çok üzgünüm: çok üzüldüm, Allah acil şifalar versin inşallah, bütün kalbimle Zeynep'imize dua ediyorum, Allah bir an önce sağlığına kavuştursun
Allahım sen koru Zeynep'imizi, annesine babasına bağışla
canım allahım acil şifalar versin zeynebimize biran önce anne ve babasına kavuştursun inş
Amiiiiiiiiiiiiiiiin
kızlar neber napıyosunuz benim çok uykym varmirmirmirmir
işlerde yoğun yarın burdayım ben siz çalışcakmısınız
ben çalışmıyorum ama gelirim canım :)
kızlar yarın benim doğum günüm ve dershanede 8 saat dersim var
doğum günün kutlu olsun tatlım şimdiden, yarın gitmeyiver yaaa
kızlar bugün doktora gittim doktor ultrasonda gözükmüceğini söledi on gün sonra gitmemi söledi sonra geçen günki testi gösterdim 12,11 di ya doktor bugün 50 lerde felan olur dedi sonra tekrar test yaptırdı eve geldim az önce sonucu telde öğrendim sonuç 122 bu normalmi ya on gün nasıl beklicem ben çok fazla değilmi bu anormal bişimi yoksa senağlama nolur yardım edin
normal tabii deli kız, sen böyle herşeyi kafarsan yandık valla, yersin dayağı oturursun aşağı
klava: sakin ol bakiim... aaaa
klava:
rüzgardeniz arkadaşımıza sana gayet güsel açıklamış durumu burası farkıdanysan aile ortamı gibi sıcak bi ortam hergün girip biribimize haberler verioz sen buna uymucaksan şimdi bize neyin tribini atıyosunki
desteğin için teşekkür ederim canımcım :)
kız deliiii ne güzel işte anormal değil aksine herşey çok güzel gidiyor artarak yükselerek gidiyor kan değerlerin ve buda bebişin varlığını onaylıyor kuzum. Yapma böyle yaa neden bu kadar dert ediyorsun ohoo sen daha 10 günü geçiremezsen 9 ay zor geçer sana vallaaa kaydirigubbakcemile3
valla netcez biz bu kızla 8 ay boyunca? :uhm:
güzelim sen kime neyin tribini atıyorsun önce onu söylesen bize bir açıklama getirsen?
Kendi kafana göre benide liteye ekleyin diyorsun sonra gidiyorsun aklına gelince bir daha gelip bakıyorsun listede yoksun ve biz sana o kadar açıklamalar yapmışken sen hala tavır takınıyorsun o listeye yazılman çok zor bir şey değil ben hemen senin adını yazayım listeye ama iki gün gelmediğinde üçüncğ güğn adın siinir listeden ve bu kez adını tekrar görmediğinde daha kötü olur mahalle karıları gibi kapışırız. Sana gayet net açıkladı arkadaşlar anlatamadıkmı acaba :uhm:
deteğin için sağol birtanem :)
kızlar az önce doktoru aradım cep telini vermişti söledim değeri çok güzel dedi odadış gebelik şüphesini azaltıyo bu değer dedi bir hafta sonra gel dedi ohhh be rahatladım çok sağolun kızlarn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
biz söyleyince rahatlamıyorsun yaniiiiiii
klava:
klava:
klava:
bizi terk ettilerrr harbiden kimseler yokk bugun yoksa yarın hepten yanlız kalırız biz gülçin :1shok: sefer tasınla gel yarın piknik yaparız topikde napalım anca zaman geçer kaydirigubbakcemile3
olur mu hiiiiiç??? ben sizi yalnız bırakır mıyım? babamlar İzmir'deydi, yarın dönüyorlar, dönerken bize de uğrayacaklar ve kahvaltı yapacağız, onları yolcu ettikten sonra gelirim gülüm, yalnız bırakmam ben sizi :1hug:
kızlaaarrrr şimdi doktorumla görüştüm kuzular yarın oda bizim gibi çalışıyormuş buda benim işime geliyor tabiiii :):):):)
Canlarım ben yarın sabahtan hastaneye kontrole gidicem bakalım bizim çitlenbik nasıl iyimi keyfi yerindemi? Anneciğini özlemişmi? Yüzünü gösterecekmi :):):):)
Muhtemelen öğlene kadar gelmem canlarım öğlen gibide gelir size haber veririm kuzular......
süpeeeeeeeeeer, inşallah bu sefer yüzünü görürsün küçük cadının :)
aaa süperr göstersin hanımefendi artık yüzünü alkisalkisalkis
abooowwwww sende öğlende gelcen delikafadulden terkedilcem iyicee heee
ben gelirim ablacım merak etme sen, kıyamam ben sana :1hug: a.s.
hehe evet o yüzden ilk size danıştım zaten kaydirigubbakcemile3
tamam canım yapmıyom stres rahatım şimdi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 alışana kadar böle en ufak şeyleri merak edicem herhalde
tabii tabii
klava: kız biz senle napicaz??? yanmışız biz kaydirigubbakcemile3
canlarım ciğerlerim kuzu sarmalarım benim banada müsaade kızlar kaçayım artık haftanın ilk iş gününü bitirdik çok şükür darısı diğer günlerin başına inşallah. Canlarım yarın sabahtan yokum meraklanmayın öğlen gibi burda olurum inşallah. Umarım herşey yolundadırrr......
Sizi hepinizi çoooooooooookkkkkkkkkkkkkkk seviyoooooooooooorrrrrrrrrr ve öpüyorummmmmmmmmmm kendinize iyi bakın bebişlerede tabiiiiiiii.....
Sizze iyi akşamlar vede iyi geceleeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr
iyi akşamlar tatlııııııııııııııım :)
iyi akşamlar kızlar kendinize çok dikkat edin allaha emanet olun çok öpüyorummmmmmm
iyi akşamlar güzelim :)
Herkes çıkmış, bir Kumsalla ben kalmışız. ben de çıkayım artık. Yarın görüşmek üzere.
görüşürüz hayatım :)
kızlar naber nasılsınız çiğdem filiz abla hu huuuu
geldim, geçmişe bakıyordum canım :)
kızlar beyazımız doğum yapmış şimdi geçmişi okuyunca gördüm rabbim analı babalı büyütsün uzun ömürlü olsun inşallah
evet ama solunumda bir problem varmış
o yüzden kuvözdeymiş hala :çok üzgünüm: inşallah bir an önce iyileşir ve anneciğine kavuşur
ama heyecan bastı valla ceren sırada şimdiiiii valla nur sonrada ben 3. sıradayım gözüm korktu valla
hehehe az kaldııııııııııııııııı, hadi bakalım :)