Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

günaydın canlarım nasılsınız kızlar inşallah çok güzel bi gün geçiririz
ben grip oldum kızlar malesef:çok üzgünüm:zor nefes alıyorum burnum tıkalı
bide feci bi şekilde belim ağrıyor bu arada dün akşam benim kırmızılar geldi bugün doktorla konuşucam bakalım ne dicek

günaydın bitanem nasılsın canım benim sen artık bi annesin inşallah çabuk iyileşirsin canım doktorunun dediklerini yap bol bol ıhlamur iç canım
kaydirigubbakcemile3 çatlak doktorru bile şaşırttın

arifecim naber sendemi grip oldun yaa havalar çok kötü herkes hasta kime sorsam aynı şekil bende öyleyim canım ya sende bol bol ıhlamur iç iyi geliyo sanki burun tıkanıklığı bendede var bak sana bi sprey tavsiye edeyim doktor verdi bana otrivine ismi süper bi sıkıyosun beş dakkaya açıyo burnunu en azından uzun bi süre nefes alabiliyon onu sıkınca canım

inşallah canım aylin karahasana gittim iyi biri gibi tatlı dilli yani bakalım ona devam edicem herhalde hep

acı badem dimi doğum fiyatları kaça orda biliyomusun

burcu senin çorban yüzünden benimkide çorba oldu senden alıntı yaptım kumsaldan yapmışım gibi oldu :roflol::roflol: karıştırdın topiği :roflol:

iyiyim canım evet grip oldum belimde çok ağrıyor salgınmıdır nedir herkes hasta sağol canım içiyorum bende akşam viksle yapıcam oda çok iyi geliyor

burcu senin çorban yüzünden benimkide çorba oldu senden alıntı yaptım kumsaldan yapmışım gibi oldu :roflol::roflol: karıştırdın topiği :roflol:
:roflol::roflol::roflol:
sağol canım geldi sonunda hee valla salgın var
sen nasılsın oğluş nasıl hala sağ taraftamı

iyyim canım oğlumda iyi bugun akşam baya baya hissettim keretayı
dolaşıp duruyo içerdeee ama ısrrala sağ köşeye kıvrılıyoo
kaydirigubbakcemile3
burcu sen günde kaç tane folik asit tableti alıyosun
ben gnde bi tane alıyorum hamilelikden 1ay önce başlamıştım folbiol kullanıyorum halada içiyorum kesmedi doktor zaten bi tek onu içiyorum
ya kızlar şimdi benim adetim dün akşam başladı ya 1.günü dünmü oluyo bugünmü yaaa

CADIARZU galiba bugunu 1. günü saymamız gerekli

kızlar benim göğüsler foraa resmen üç beden büyüdü sanki daha şimdiden ilersini düşünemiorum kaydirigubbakcemile3 çamaşırım küçücük kaldı hemen çarşıya çıkıp büyük bedenler almam lazımkaydirigubbakcemile3

oh maşallahhh
ben hala 75 giyyorum kaydirigubbakcemile3

çok sevdi o köşeyi anlaşıldı baya bay ahissediyosun artık burcu
sağol hayatım hep kafama takılıyor doktorda konferanstaymış soramadım
arifecim dün akşam başladıysa dün ilk günü sayılıyo canım bugün ikinci günün
ama şimdi 1-2 mi ya kafam karıştı yine yardımmmm
ne çabuk kızzzz çok hızlı ilerliyosun şekerim kaydirigubbakcemile3
oh maşallahhh
ben hala 75 giyyorum kaydirigubbakcemile3

75 mi:1shok: yapma burcu halamı ay nekadar farklılık göseriyor ya

canım dün akşam başladıysa ilk günün dün oluyo bundan emin olabilirsin kuzenim hormon testi için adetini bekliodu oda aynen akşam gelmişti ilk az kan doktoru ilk günü oluyo demiş ondan biliyorum yani

evet sorma baya hızlı gidiyo galiba jet hızıyla büyüyüp jet hızıyla doğucak galiba ee sabırsız annesi varya ondandır herhalde kaydirigubbakcemile3 tübe tübe

canım dün akşam başladıysa ilk günün dün oluyo bundan emin olabilirsin kuzenim hormon testi için adetini bekliodu oda aynen akşam gelmişti ilk az kan doktoru ilk günü oluyo demiş ondan biliyorum yani
sağol canım benim o oz aman ben yarın gidiyim doktora
evet sorma baya hızlı gidiyo galiba jet hızıyla büyüyüp jet hızıyla doğucak galiba ee sabırsız annesi varya ondandır herhalde kaydirigubbakcemile3 tübe tübe
evet bencede öyle olucak inşallah oda senin gibi sabırsız olmaz yoksa dayanamaz senin hasretinekaydirigubbakcemile3

evet valla 75 hala büyüdüler 80kullansam olur ama 75lerde çok rahatsızlık vermiyorr
adet günü konusunda jasminin dediği doğru herhaldee pek anlamıyorum ben kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…