- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #29.261
günaydın bitanem nasılsın canım benim sen artık bi annesin inşallah çabuk iyileşirsin canım doktorunun dediklerini yap bol bol ıhlamur iç canımherkese günaydınn kızlar nasılsınız bugün ,benim hamilelik belirtilerim başladı galiba dün bütün gece uykumdan kalkıp çişe koştum kaydirigubbakcemile3 nezlemde hala devam ediyo ya inşallah geçer doktor ıhlamurla c vitamini al dedi sadece,kızlar inanamıyorum ben hala daha hamile olduğuma üç gündür dünyam değişti sanki bambaşka bi boyuta geçtim kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 çatlak doktorru bile şaşırttınkızlar dün doktora cuma günki kan testi sonucumu gösterince ve sonuç 12 olunca bunun nasıl idrar testinde çıktığına şok geçirdi doktor bu kadar küçük miktar nasıl çıkmış yaa dedi içimden dedim ee ben o kadar sabırsızımki Allah bunu bildiği için herhalde çatlamıyım diye bana gösterdi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydın kızzzlaarrrrr
19 mayıs gençlik bayrmaınız kutlu mutlu olsunn kaydirigubbakcemile2hihoyyyt[/QUOT
günaydın bitanem nasılsın canım seninde gençlik bayranım kutlu olsun
arifecim doktorunu aradınmı dün
adet oldunmu yoksa
aramadım canım çünkü dün akşam geldi kırmızılar
inşallah canım aylin karahasana gittim iyi biri gibi tatlı dilli yani bakalım ona devam edicem herhalde hep
inşallah canım aylin karahasana gittim iyi biri gibi tatlı dilli yani bakalım ona devam edicem herhalde hep
günaydın canlarım nasılsınız kızlar inşallah çok güzel bi gün geçiririz
ben grip oldum kızlar malesef:çok üzgünüm:zor nefes alıyorum burnum tıkalı
bide feci bi şekilde belim ağrıyor bu arada dün akşam benim kırmızılar geldi bugün doktorla konuşucam bakalım ne dicek
günaydın bitanem nasılsın canım benim sen artık bi annesin inşallah çabuk iyileşirsin canım doktorunun dediklerini yap bol bol ıhlamur iç canım
kaydirigubbakcemile3 çatlak doktorru bile şaşırttın
günaydın kızzzlaarrrrr
19 mayıs gençlik bayrmaınız kutlu mutlu olsunn kaydirigubbakcemile2hihoyyyt[/QUOT
günaydın bitanem nasılsın canım seninde gençlik bayranım kutlu olsun
aramadım canım çünkü dün akşam geldi kırmızılar
aa gelmiş hadi gözün aydın canım
geçmiş olsun dikkat et kendine
havalr grip için çok müsait bugunlerde
acı badem dimi doğum fiyatları kaça orda biliyomusun
bide feci bi şekilde belim ağrıyor bu arada dün akşam benim kırmızılar geldi bugün doktorla konuşucam bakalım ne dicek
günaydın bitanem nasılsın canım benim sen artık bi annesin inşallah çabuk iyileşirsin canım doktorunun dediklerini yap bol bol ıhlamur iç canım
evet canım valla hiç bilmiorumki sormak aklımıza gelmedi hiç :uhm: ama eşimde orda doğum yapmamı istiyo o yüzdende biraz orayı tercih ettim canım inşallah iyi olur benim için
iyiyim canım evet grip oldum belimde çok ağrıyor salgınmıdır nedir herkes hasta sağol canım içiyorum bende akşam viksle yapıcam oda çok iyi geliyorarifecim naber sendemi grip oldun yaa havalar çok kötü herkes hasta kime sorsam aynı şekil bende öyleyim canım ya sende bol bol ıhlamur iç iyi geliyo sanki burun tıkanıklığı bendede var bak sana bi sprey tavsiye edeyim doktor verdi bana otrivine ismi süper bi sıkıyosun beş dakkaya açıyo burnunu en azından uzun bi süre nefes alabiliyon onu sıkınca canım
acı badem dimi doğum fiyatları kaça orda biliyomusun
sağol canım geldi sonunda hee valla salgın var
sen nasılsın oğluş nasıl hala sağ taraftamı
:roflol::roflol::roflol:burcu senin çorban yüzünden benimkide çorba oldu senden alıntı yaptım kumsaldan yapmışım gibi oldu :roflol::roflol: karıştırdın topiği :roflol:
sağol canım geldi sonunda hee valla salgın var
sen nasılsın oğluş nasıl hala sağ taraftamı
ben gnde bi tane alıyorum hamilelikden 1ay önce başlamıştım folbiol kullanıyorum halada içiyorum kesmedi doktor zaten bi tek onu içiyorumburcu sen günde kaç tane folik asit tableti alıyosun
ya kızlar şimdi benim adetim dün akşam başladı ya 1.günü dünmü oluyo bugünmü yaaa
kızlar benim göğüsler foraa resmen üç beden büyüdü sanki daha şimdiden ilersini düşünemiorum kaydirigubbakcemile3 çamaşırım küçücük kaldı hemen çarşıya çıkıp büyük bedenler almam lazımkaydirigubbakcemile3
çok sevdi o köşeyi anlaşıldı baya bay ahissediyosun artık burcu:roflol::roflol::roflol:
iyyim canım oğlumda iyi bugun akşam baya baya hissettim keretayı
dolaşıp duruyo içerdeee ama ısrrala sağ köşeye kıvrılıyoo
kaydirigubbakcemile3
ben gnde bi tane alıyorum hamilelikden 1ay önce başlamıştım folbiol kullanıyorum halada içiyorum kesmedi doktor zaten bi tek onu içiyorum
CADIARZU galiba bugunu 1. günü saymamız gerekli
ama şimdi 1-2 mi ya kafam karıştı yine yardımmmmarifecim dün akşam başladıysa dün ilk günü sayılıyo canım bugün ikinci günün
ne çabuk kızzzz çok hızlı ilerliyosun şekerim kaydirigubbakcemile3kızlar benim göğüsler foraa resmen üç beden büyüdü sanki daha şimdiden ilersini düşünemiorum kaydirigubbakcemile3 çamaşırım küçücük kaldı hemen çarşıya çıkıp büyük bedenler almam lazımkaydirigubbakcemile3
oh maşallahhh
ben hala 75 giyyorum kaydirigubbakcemile3
çok sevdi o köşeyi anlaşıldı baya bay ahissediyosun artık burcu
sağol hayatım hep kafama takılıyor doktorda konferanstaymış soramadım
ama şimdi 1-2 mi ya kafam karıştı yine yardımmmm
ne çabuk kızzzz çok hızlı ilerliyosun şekerim kaydirigubbakcemile3
75 mi:1shok: yapma burcu halamı ay nekadar farklılık göseriyor ya
sağol canım benim o oz aman ben yarın gidiyim doktoracanım dün akşam başladıysa ilk günün dün oluyo bundan emin olabilirsin kuzenim hormon testi için adetini bekliodu oda aynen akşam gelmişti ilk az kan doktoru ilk günü oluyo demiş ondan biliyorum yani
evet bencede öyle olucak inşallah oda senin gibi sabırsız olmaz yoksa dayanamaz senin hasretinekaydirigubbakcemile3evet sorma baya hızlı gidiyo galiba jet hızıyla büyüyüp jet hızıyla doğucak galiba ee sabırsız annesi varya ondandır herhalde kaydirigubbakcemile3 tübe tübe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?