Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

bende burdayımm
zaten üçümüz varızz
jasmincim ne temizliği ya:mymeka: bak ilk dönemler çok öenmli biiyosun dimi
hoş 9 ay komple çok önemli

bende burdayımm
zaten üçümüz varızz
jasmincim ne temizliği ya:mymeka: bak ilk dönemler çok öenmli biiyosun dimi
hoş 9 ay komple çok önemli

yok ya öyle büyük değil günlük işler sadece üstten süpürüp siliyorum canım zaten çok dikkat ediyorum öksürmem geliyo öksürmiyim diye ne şekillere giriyo suratım öksürürsem bişi olucak diye kaydirigubbakcemile3 zaten on beş dakka iş yapıyosam yarım saat oturup dinleniyom bide nezleyim ya zor nefes alıyorum zati

kızlar mavicim dün rahatsızlanmış ishal istifra işten apar topar hastaneye gitmişler
ama çok şükürki tahlil sonuçları iyi çıkmış iyiymiş şimdi
bugunde 19 mayıs tatilini yapıyor evde
bilginiz olsun

Bulcuk, Mavi nasılsınız kızlar. Ben çalışıyorum bugün. Ama yoğun değil.

Ya bişey sorucam. Beyazdan haber var mı? bebişinin durumu iyi olmuş mu biraz? Dünden beri bunu düşünüyorum?

hadi ya çok geçmiş olsun aşağıda mavideniz online gözüküyo herhalde burda dolanıyo mavicim geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin ama havalardan bence bende nezle oldum inş atlatırız bi an önce

Bulcuk, Mavi nasılsınız kızlar. Ben çalışıyorum bugün. Ama yoğun değil.

Ya bişey sorucam. Beyazdan haber var mı? bebişinin durumu iyi olmuş mu biraz? Dünden beri bunu düşünüyorum?
iyyim canımcım sen nasılsın
dünden beri beyazdan haber yok canım
ceren arayıp öğreniyodu belki araıştır gelince haber verri yine bizee
umarım ikiside iyidir

evet topiği açmış ama yazma fırsatı olmamış mavinin kocişiyle dışarı çıktılar şimdi kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar, nasılsınız? biraz evvel babamları yolcu ettim ve geldim hemen, ama sabahtan beri koşturuyorum, Zeynep'den haber var mı kızlar?

mavicim geçmiş olsun tatlım, nasılsın şimdi?

haticecim sen niye bugün çalışıyorsun ki? resmi tatil bugün?

hasta hasta bide hamile nereye gitti kız kaydirigubbakcemile3 bak gezentiye sen kaydirigubbakcemile3

burcu, jasmin, kumsal nasılsınız kızlar?

Allah kavuştursun ablacım
ben iyyim çalışıyoruz 19 mayıs 19 mayıs
hasta hasta bide hamile nereye gitti kız kaydirigubbakcemile3 bak gezentiye sen kaydirigubbakcemile3

ne güsel yaa bende gezmek istiyorumm

Merhaba Filiz abla.

Biz serbest avukatız ya. Bugün duruşma adliye işi yok. Fırsattan istifade büroda biriken işleri hallediyoruz. Ben 23 Nisan 29 Ekimde de çalışıyorum valla.

sağol birtanem iyiyim, sen nasılsın? hala devam ediyormuş nezle? neyse doktorun dediklerini yap... bol bol kivi ye tatlım portakaldan bile daha fazla C vitamini varmış kivide

evet ablacım malesef devam ediyo inşallah bi an önce kurtulurum beni kötü etkiliyo çünki tamam ablacım eşime aldırırm kivi yerim bol bol sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…