Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kızlar ceren nerde kaldı yaww öğlende gelirim demiş ya gelmedi hala yoksa kızını ultrasonda gördüde birbirlerini bırakmıyolarmı ana kız kaydirigubbakcemile3

kızlar ceren nerde kaldı yaww öğlende gelirim demiş ya gelmedi hala yoksa kızını ultrasonda gördüde birbirlerini bırakmıyolarmı ana kız kaydirigubbakcemile3

:roflol:yada tam tersi hala ultrason cihazı altında inatçı kızının yüzünü göstermesini bekliyodurr

ben burdayım canım temizlik yapıyorumda ara ara gelip bakıyorum kaydirigubbakcemile3
ne temizliği kuzum ya sakın çok yorma kendini
sakın çok dikkatli ol tamammı aferin öyle dinlenerek yap valla bende zor nefes alıyorum canım bide adet oluyorum ya öyle bir ağrı varki karnımda daha önce hiç böyle olmamıştı
gögüslerimde feci sızlıyor bide bugün çalışıyozzzz sinir oldum
burcum çok sağol canım mavişim çok geçmiş olsun hayatım şimdi iyi olmana sevindim
bol bol dinlen canım a.s.
burcu, jasmin, kumsal nasılsınız kızlar?
idare eder abla grip oldum adetim başladı ve çok ağrım var sen nasılsın allah kavuştursun babnları yolcu etmişsin
kızlar bu arada benim ismim yasemin daha önce sölemişmiydimm bilmiorum ama söliyim şimdi yine kaydirigubbakcemile3
biliyozzzzzzzzzz şekerim söylemiştinyerimseniben
hay Allah ya

valla burada hava o kadar kötü ki gezilecek gibi değil, birazdan yatıp uyumayı bile diüşünüyorum, çünkü tam uyku havası var dışarıda
burdada hava soğuk ve çok rüzgar iyi uykular ablacım
herkese merhaba
ınsallah herkes bebeıs sahıbı olur hayırlısıyla adım elıf
merhaba inşallah canım aminnnnnnnnnnnnnnn hoşgeldin elifcima.s.
ben de çıkayım artık kızlar. kendinize iyi bkın. Yarın görüşmek üzere.
görüşürüz canım kendine dikkat et
kızınla hasret gideriyodur canım hihoyyyt
:roflol:yada tam tersi hala ultrason cihazı altında inatçı kızının yüzünü göstermesini bekliyodurr

evet buda olabilir kimin kızıkaydirigubbakcemile3

selaaaamm kızlarrrrrrrrr biz geldikkkkkkkkkkkkkk :dance: :dance: :dance:
Bugün doktorumuz baya kalabalıktı 19 mayıs olduğu halde bu yüzden öğlende ancak girebildik odaya muyane kontrol derken zaten yarım saat sonra çıktık sonrada market felan geç geldik eve işe hiç gitmedim yani kaytardım kaydirigubbakcemile3
şimdide dinlendim ve hemen size haber vereyim dedim kuzularım. Bizi merak etmiş hatta tahminlerde bulunmuşsunuz kaydirigubbakcemile3
Kızlar bu gün ceren hanımın yarım yamalak yüzünü gördük nihayet :teytey: ama tam değil çünkü benim cadı kızım yüzünün sağ tarafını plasentanın arkasına gizlemiş sol tarafındanda kordon geçiyordu çok az görebildik tam doktor yakınlaştırırken elinide görünen trafın üzerine koydu ve görüntü iptal kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Olsun buna şükür diyorum ben cadılığı üzerindeydi yine hanımın ne yapalım. Keyfi yerinde idi herşey ylundaymış çok şükür teyzeleri size kokulu öpücükler yolladı mucx mucx :ecrin_bebek:
Bu arada kızımız 2550 gr olmuşşşşş

eee sizlerde ne var ne yok hanımlar neler yapıyorsunuz bakalım?

filiz abla gülçin nerdesiniz yav sıkıntıdan patladım senağlama

oy oy oy kıyamam sana gülüm geldim balım geldimm

cereni gördünmü iyiymiymiş

eveeeeeeeeeeeeettttttttttttt gördüm azıcıkkk kaydirigubbakcemile3
iyi iyi maşşallah senin oğlana selam söyledi yerimseniben

ben çok kötüyüm ya nefes alamıyorummmmsenağlama

canımmm geçmiş olsun balım ya hem adet hem grip allah yardımcın olsun birtanem izin alsaydın keşke bu gün bitanem ya :teselli:

kızlar ne uyumuşum ya :1closedeyes: bir yattım yeni kalktım, o da zar zor, kalkmaya zorlamasam kendimi uyuyacağım valla, nu uykusuysa bu? Ceren gelmedi mi? niye gelmedi ki acaba bu saate kadar? neyse gelmezse arka cebten bakarız artık

Merhaba Filiz abla.

Biz serbest avukatız ya. Bugün duruşma adliye işi yok. Fırsattan istifade büroda biriken işleri hallediyoruz. Ben 23 Nisan 29 Ekimde de çalışıyorum valla.
Doğrudur canım, ben de babamdan bilirim, hiçbir tatili doğru dürüst yaşayamazdık, benim babam da avukat canım :)
evet ablacım malesef devam ediyo inşallah bi an önce kurtulurum beni kötü etkiliyo çünki tamam ablacım eşime aldırırm kivi yerim bol bol sağol
inşallah canım, geçmiş olsun, iş yaparken dikkat et terleme, o da hasta yapıyor insanı biliyorsun :)
herkese merhaba
ınsallah herkes bebeıs sahıbı olur hayırlısıyla adım elıf
inşallah canımcım, biz de memnun olduk tanıştığımıza :)

oyy oyyyy yerim ben cadı kızı büyümüşte maşallahh
aferin ona öyle göstermesin yüzünü müzünü
oğlum kızar öyle şeylere kaydirigubbakcemile3

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................36. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................34. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................31 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 31. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................30. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................23. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Katar38038...............................21. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

8.Bulcuk....................................20. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

9.Gcan......................................20. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

10.Ciğdem...................................18 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

11.Benssenb...............................17. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

12.Mavideniz...............................15 Haftamızdayız (15 kasım )

13.Ra_ra......................................13. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................13.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15. Jasminn_23............................ En Taze Hamişimiz

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

işte geldim burdayımmmmmmmmmmm

oyy oyyyy yerim ben cadı kızı büyümüşte maşallahh
aferin ona öyle göstermesin yüzünü müzünü
oğlum kızar öyle şeylere kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
göstermedi zatiiii dünür merak etme kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…