- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #29.321
hoşgeldin nasılsın canım işi kaytarmışsın iyi olmuş canım senin bu kızın var ya tam zilli olucak gülçin söylemedi deme yine yapmış yapacağını maşallah ne kadar kilo almış allah nazarlardan saklasın bende çalış çalış -tatlicadiarzu-oldum bide hastayım zaten hiç çekilmiyorselaaaamm kızlarrrrrrrrr biz geldikkkkkkkkkkkkkk :dance: :dance: :dance:
Bugün doktorumuz baya kalabalıktı 19 mayıs olduğu halde bu yüzden öğlende ancak girebildik odaya muyane kontrol derken zaten yarım saat sonra çıktık sonrada market felan geç geldik eve işe hiç gitmedim yani kaytardım kaydirigubbakcemile3
şimdide dinlendim ve hemen size haber vereyim dedim kuzularım. Bizi merak etmiş hatta tahminlerde bulunmuşsunuz kaydirigubbakcemile3
Kızlar bu gün ceren hanımın yarım yamalak yüzünü gördük nihayet :teytey: ama tam değil çünkü benim cadı kızım yüzünün sağ tarafını plasentanın arkasına gizlemiş sol tarafındanda kordon geçiyordu çok az görebildik tam doktor yakınlaştırırken elinide görünen trafın üzerine koydu ve görüntü iptal kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Olsun buna şükür diyorum ben cadılığı üzerindeydi yine hanımın ne yapalım. Keyfi yerinde idi herşey ylundaymış çok şükür teyzeleri size kokulu öpücükler yolladı mucx mucx :ecrin_bebek:
Bu arada kızımız 2550 gr olmuşşşşş
eee sizlerde ne var ne yok hanımlar neler yapıyorsunuz bakalım?
evet canım ya çok kötü oluyorum arada bi tıkıyo sinir oldumaa noldu arifecim yaa griptenmi :1hug:
oy oy oy kıyamam sana gülüm geldim balım geldimm
eveeeeeeeeeeeeettttttttttttt gördüm azıcıkkk kaydirigubbakcemile3
iyi iyi maşşallah senin oğlana selam söyledi yerimseniben
canımmm geçmiş olsun balım ya hem adet hem grip allah yardımcın olsun birtanem izin alsaydın keşke bu gün bitanem ya :teselli:
amanda slm sölermişşş gelinimm
bak hemen sevindi benimkii harekete geçtii kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
göstermedi zatiiii dünür merak etme kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin nasılsın canım işi kaytarmışsın iyi olmuş canım senin bu kızın var ya tam zilli olucak gülçin söylemedi deme yine yapmış yapacağını maşallah ne kadar kilo almış allah nazarlardan saklasın bende çalış çalış -tatlicadiarzu-oldum bide hastayım zaten hiç çekilmiyor
evet canım ya çok kötü oluyorum arada bi tıkıyo sinir oldum
sağol canım hiç sorma valla çok zor oluyor başım kalkmıyor şimdi sabah bişi yoktu
sakın çok dikkatli ol tamammı aferin öyle dinlenerek yap valla bende zor nefes alıyorum canım bide adet oluyorum ya öyle bir ağrı varki karnımda daha önce hiç böyle olmamıştı
gögüslerimde feci sızlıyor bide bugün çalışıyozzzz sinir oldum
idare eder abla grip oldum adetim başladı ve çok ağrım var sen nasılsın allah kavuştursun babnları yolcu etmişsin
burdada hava soğuk ve çok rüzgar iyi uykular ablacım/QUOTE]
oooo hem regl hem nezle hiç çekilmez yaaaaa :teselli:
sağol canım evet yolcu ettim, birkaç saat gördüm gitti :)
ne uyumuşum ama fisfisfis
kıyamaaam geldim canımfiliz abla gülçin nerdesiniz yav sıkıntıdan patladım senağlama
selaaaamm kızlarrrrrrrrr biz geldikkkkkkkkkkkkkk :dance: :dance: :dance:
Bugün doktorumuz baya kalabalıktı 19 mayıs olduğu halde bu yüzden öğlende ancak girebildik odaya muyane kontrol derken zaten yarım saat sonra çıktık sonrada market felan geç geldik eve işe hiç gitmedim yani kaytardım kaydirigubbakcemile3
şimdide dinlendim ve hemen size haber vereyim dedim kuzularım. Bizi merak etmiş hatta tahminlerde bulunmuşsunuz kaydirigubbakcemile3
Kızlar bu gün ceren hanımın yarım yamalak yüzünü gördük nihayet :teytey: ama tam değil çünkü benim cadı kızım yüzünün sağ tarafını plasentanın arkasına gizlemiş sol tarafındanda kordon geçiyordu çok az görebildik tam doktor yakınlaştırırken elinide görünen trafın üzerine koydu ve görüntü iptal kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Olsun buna şükür diyorum ben cadılığı üzerindeydi yine hanımın ne yapalım. Keyfi yerinde idi herşey ylundaymış çok şükür teyzeleri size kokulu öpücükler yolladı mucx mucx :ecrin_bebek:
Bu arada kızımız 2550 gr olmuşşşşş
eee sizlerde ne var ne yok hanımlar neler yapıyorsunuz bakalım?
merak ettirdin kendini :) neyse iyi olduğunu öğrendik ya, önemli olan o, Zeynep'den haberin var mı?
anasının kızı işte hehehehehe... canım benim, maşallah güzelim, tekrar ne zaman çağırdı güzelim
oooyyy canım yaaa ilaç kullanabiliyormusun peki ilaç içsen valla çekilmez senin durumun be gülüm bu saate kadar neden eziyet ettin kendine baktın kötü oluyosun hemen izin alıp eve gitseydi keşke canım yaaa :teselli:
evet yaa zilli olacak bu kız belli daha şimdiden neler yapıyor doktor bile söylendi yani vay cadıya bak sanki çok açıktı yüzüde elini koydu birde dedi kaydirigubbakcemile3
Neyse azıcıkta olsa gördüm ya yeter buna şükür napim :dance: ama ben hala kime benzediğini yada nasıl bir bebek olacağını kafamda oluşturamadım :çok üzgünüm: eşim dalga geçiyor sürekli bak bana cereni gör diye kaydirigubbakcemile3
kızlar ne uyumuşum ya :1closedeyes: bir yattım yeni kalktım, o da zar zor, kalkmaya zorlamasam kendimi uyuyacağım valla, nu uykusuysa bu? Ceren gelmedi mi? niye gelmedi ki acaba bu saate kadar? neyse gelmezse arka cebten bakarız artık
Doğrudur canım, ben de babamdan bilirim, hiçbir tatili doğru dürüst yaşayamazdık, benim babam da avukat canım :)
inşallah canım, geçmiş olsun, iş yaparken dikkat et terleme, o da hasta yapıyor insanı biliyorsun :)
inşallah canımcım, biz de memnun olduk tanıştığımıza :)
aa ceren gelmişş hoşgeldin kuzum nerde kaldın merak içinde kaldık kaydirigubbakcemile3 tütü maşallahh daha şimdiden o kadar olduysa topaç olcak bu kız kaydirigubbakcemile3
oooyyy canım yaaa ilaç kullanabiliyormusun peki ilaç içsen valla çekilmez senin durumun be gülüm bu saate kadar neden eziyet ettin kendine baktın kötü oluyosun hemen izin alıp eve gitseydi keşke canım yaaa :teselli:
evet yaa zilli olacak bu kız belli daha şimdiden neler yapıyor doktor bile söylendi yani vay cadıya bak sanki çok açıktı yüzüde elini koydu birde dedi kaydirigubbakcemile3
Neyse azıcıkta olsa gördüm ya yeter buna şükür napim :dance: ama ben hala kime benzediğini yada nasıl bir bebek olacağını kafamda oluşturamadım :çok üzgünüm: eşim dalga geçiyor sürekli bak bana cereni gör diye kaydirigubbakcemile3
merak ettirdin kendini :) neyse iyi olduğunu öğrendik ya, önemli olan o, Zeynep'den haberin var mı?
anasının kızı işte hehehehehe... canım benim, maşallah güzelim, tekrar ne zaman çağırdı güzelim
olsun olsun ele avuca gelsin şöylee kaydirigubbakcemile3
sen nereye kaybldun bakem :mymeka: büyük beden çamaşır almayamı kaydirigubbakcemile3
ama ne yapıyım ablam anca gelebildim eve bidaa olmaz sööözz :çok üzgünüm:
Valla ablacım beyaza mesaj attım cevap bekliyorum bakalım biraz daha cevap gelmezse ararım direk artık. Umarım zeynebimiz daha iyidir :Saruboceq:
Evet bizim ceren anasının kızı armut ırağa düşmez dimi kaydirigubbakcemile3
doktor tekrar 10 gün sonra çağırdı ablacım ay sonunda gidicem hem kontrol olucak hemde doğum iznim başlayacal ve büyük ihtimallede doğum şekli belli olucak inşallah bakalım a.s
Sen nasılsın ablam iyimisin? Bebişimiz sana uyku yapıyor demek ne güzel bol bol uyu ablam bu günleri çok arıcaksın çünkü kaydirigubbakcemile3
bu arada babanlar gelip gitmiş ne güzel :1hug:
:roflol::roflol: eşinin lafına çok güldüm
bende hep eşime benzer işallah diye dua ediyorumm
pek beğeniyorum kendilerinidee
aa ceren gelmişş hoşgeldin kuzum nerde kaldın merak içinde kaldık kaydirigubbakcemile3 tütü maşallahh daha şimdiden o kadar olduysa topaç olcak bu kız kaydirigubbakcemile3
olsun olsun ele avuca gelsin şöylee kaydirigubbakcemile3
sen nereye kaybldun bakem :mymeka: büyük beden çamaşır almayamı kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: demek öyle diyor eşin... Burcu'nun dediği gibi hemen kendilerine yontar erkekler kaydirigubbakcemile3
sakın cereyanda kalma tatlım :)çk sağol abla evet biliyorum dikkat etmeye çalışıyorum ama bana sürekli ateş basıyo çok sıcak sanki bütün kapıları açıyorum serinliyim diye
:roflol: :roflol: :roflol:olsun olsun ele avuca gelsin şöylee kaydirigubbakcemile3
başladı uyuklamalaaaaar kaydirigubbakcemile3hayır kız bende biraz uzanayım dedim kanepeye uyuyakalmışım nedense dört gündür aynı saatte uyuyorum ya dikkat ettim saat üç sıraları benim gözler gidiir kaydirigubbakcemile3
evet abla ya anında kendine yonttu valla kaydirigubbakcemile3
ceren bir çıkacak aynı ben eşimde poşet olucak :roflol:
hayır kız bende biraz uzanayım dedim kanepeye uyuyakalmışım nedense dört gündür aynı saatte uyuyorum ya dikkat ettim saat üç sıraları benim gözler gidiir kaydirigubbakcemile3
evet haber alır almaz bize de söyle lütfen canım, çok meraktayız
haftaya cuma gidiyorsun yani? hadi bakalım, herhalde normal doğum olur senin, sen de öyle istiyorsun zaten, hayırlısı olsun canım :)
iyiyim canım, 3 saatten fazla uyudum ama hala uykum var, yatsam uyurum herhalde, her fırsatta uyumaya çalışıyorum ama alışkanlık olacak diye de korkuyorum açıkçası, gündüz uykusuna hiç alışkın değilim
evet canım, bir kaç saatliğine gördüm, bu arada hamile olduğumu da söyledik, inşallah bir sorun çıkmaz bundan sonra... başladı hayaller kurmaya yine
olmazsa okyanus suyu alırız ama viks yapıcam bu akşam oda çok iyi geliyorarifecim burun spreyi alsana çok işe yarıyo
grip tıkanıklığına iyi geliyorr
yok canım kullanmak istemiyorum ilaç çok zorda kalmadığım sürece içmiyorum bide yarın tahlil yaptırıcam ya ilaç taraftarı değilim pek kise yok bugün canım patronlar bide ben idare ediyoz artık yerim ben o zilliyi biraz daha merak et napalım az kaldı koynunda bakarsın yavrunu doya doya eşin o kadar emin konuşuyo yaniiii sağlıklı olsun canımoooyyy canım yaaa ilaç kullanabiliyormusun peki ilaç içsen valla çekilmez senin durumun be gülüm bu saate kadar neden eziyet ettin kendine baktın kötü oluyosun hemen izin alıp eve gitseydi keşke canım yaaa :teselli:
sakın çok dikkatli ol tamammı aferin öyle dinlenerek yap valla bende zor nefes alıyorum canım bide adet oluyorum ya öyle bir ağrı varki karnımda daha önce hiç böyle olmamıştı
gögüslerimde feci sızlıyor bide bugün çalışıyozzzz sinir oldum
idare eder abla grip oldum adetim başladı ve çok ağrım var sen nasılsın allah kavuştursun babnları yolcu etmişsin
burdada hava soğuk ve çok rüzgar iyi uykular ablacım/QUOTE]
oooo hem regl hem nezle hiç çekilmez yaaaaa :teselli:
sağol canım evet yolcu ettim, birkaç saat gördüm gitti :)
ne uyumuşum ama fisfisfis
kıyamaaam geldim canım
evet abla hiç çekilmiyor o bikaç saat bile ne iyi olmuştur
sorma yaa doktor göstermeye çalışıyor ultrasonda gözü dudağı felan diye eşimde doktorun arkasından hareket yapıyor bak bak aynı ben deyip gözünü dudağını gösteriyor canım yaa ama o benden meraklı ve heyecanlı söylemiyor fakat çok belli ediyor kaydirigubbakcemile3 bende eşime benzemesini isterim özelikle huy olarak eşimde cadılık yok çünkü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet cicim geldim
kızımıda gördüm sonunda gördüm denirse tabii kaydirigubbakcemile3
yok kız fazla topaç olmaz heralde doktor 3450 - 3500 felan doğar dedi sağlıklı olsunda ben onu topaç yaparım sütümle :ecrin_bebek:
niye ele avuca gelcekmiş bakem
oğlunu düşünüyon demi sennnnnklava:
evet abla ya anında kendine yonttu valla kaydirigubbakcemile3
ceren bir çıkacak aynı ben eşimde poşet olucak :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?