- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #29.341
tamam ablacım evet sorma günün en kritik saatleri ben uyuyom artık ya kaydirigubbakcemile3 tembelleştim iyicesakın cereyanda kalma tatlım :)
:roflol: :roflol: :roflol:
başladı uyuklamalaaaaar kaydirigubbakcemile3
kızz sen sakın hamle olmayasın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
vermez olurmuyum abla gecenin ikisinde bile olsa kalkar yazarım topiğe yeterki hayır haberlerini alalım ikisininde :Saruboceq:
haftaya cumartesi ablacım öyle konuştuk bakalım ben normal diye diretiyorum ama malum doğum bu son ana kadar sürpriz olabiliyor herşey. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah :Saruboceq:
Ablacım alışkanlık olmaz meraklanma sen evde olduğun sürece yat uyu diyorum bak inan bu günleri arayacaksın böyle tatlı uykular her zaman olmayacak mirmirmirmir
Ayyy canım yaa inşallah bu sefer vakti geldiğinde torununu kucağına alacak dedesi inşallaaahhh :Saruboceq:
en güzel uyku saaatihayır kız bende biraz uzanayım dedim kanepeye uyuyakalmışım nedense dört gündür aynı saatte uyuyorum ya dikkat ettim saat üç sıraları benim gözler gidiir kaydirigubbakcemile3
niye ele avuca gelcekmiş bakem
oğlunu düşünüyon demi sennnnnklava:
:
olmazsa okyanus suyu alırız ama viks yapıcam bu akşam oda çok iyi geliyor
yok canım kullanmak istemiyorum ilaç çok zorda kalmadığım sürece içmiyorum bide yarın tahlil yaptırıcam ya ilaç taraftarı değilim pek kise yok bugün canım patronlar bide ben idare ediyoz artık yerim ben o zilliyi biraz daha merak et napalım az kaldı koynunda bakarsın yavrunu doya doya eşin o kadar emin konuşuyo yaniiii sağlıklı olsun canım
evet abla hiç çekilmiyor o bikaç saat bile ne iyi olmuştur
canımm evet viks çok iyi geliyor bende grip olunca kullanıyordum burnumun kenarlarına sürüp yatıyordum birde buharına tutuyordum yüzümü bencede ilaç kullanma madem öyle
canım ya neyse mesainin bitmesine az kaldı umarım yarı n daha iyi olursun gülüm.
inşallah canım yaklaşık bir ay sonra nasipse kollarımda olucak inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin :Saruboceq:
arifecim seni şu an en iyi anlayan benim çünki aynı şeyi yaşıyorum hem hapşuruk krizi hem tıkanıklık benide fena vurduklava: ağzımdan nefes almaktan boğazım yanıyo valla bak burun spreyi al geçicide olsa bari nefes alabilion o duyguyu yeniden hatırlayabiliosun :roflol:
inşallah hayırlı haberlerini alalım şu kızımızınkızz sen sakın hamle olmayasın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
vermez olurmuyum abla gecenin ikisinde bile olsa kalkar yazarım topiğe yeterki hayır haberlerini alalım ikisininde :Saruboceq:
haftaya cumartesi ablacım öyle konuştuk bakalım ben normal diye diretiyorum ama malum doğum bu son ana kadar sürpriz olabiliyor herşey. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah :Saruboceq:
Ablacım alışkanlık olmaz meraklanma sen evde olduğun sürece yat uyu diyorum bak inan bu günleri arayacaksın böyle tatlı uykular her zaman olmayacak mirmirmirmir
Ayyy canım yaa inşallah bu sefer vakti geldiğinde torununu kucağına alacak dedesi inşallaaahhh :Saruboceq:
üç hafta sonra bol bol görüceksin canım inşallah daha ne olsun kız tütüü maşallah
tamam ablacım evet sorma günün en kritik saatleri ben uyuyom artık ya kaydirigubbakcemile3 tembelleştim iyice
olabilirmiki :uhm:kaydirigubbakcemile3
en güzel uyku saaati
tamamen temiz kalbimle demiştim ee oğlumunda işine gelir dabi
olmazsa okyanus suyu alırız ama viks yapıcam bu akşam oda çok iyi geliyor
yok canım kullanmak istemiyorum ilaç çok zorda kalmadığım sürece içmiyorum bide yarın tahlil yaptırıcam ya ilaç taraftarı değilim pek kise yok bugün canım patronlar bide ben idare ediyoz artık yerim ben o zilliyi biraz daha merak et napalım az kaldı koynunda bakarsın yavrunu doya doya eşin o kadar emin konuşuyo yaniiii sağlıklı olsun canım
canımm evet viks çok iyi geliyor bende grip olunca kullanıyordum burnumun kenarlarına sürüp yatıyordum birde buharına tutuyordum yüzümü bencede ilaç kullanma madem öyle
canım ya neyse mesainin bitmesine az kaldı umarım yarı n daha iyi olursun gülüm.
inşallah canım yaklaşık bir ay sonra nasipse kollarımda olucak inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin :Saruboceq:
inşallahhhh canım amin evet az kaldı bitsede evime gitsem
tabi tabi bilirim ben o kalbin temizliğini kaydirigubbakcemile3
belki oğlun zayıflardan hoşlanacak babası gibi kaydirigubbakcemile3
ayy benim çıkış saatim gelmiş
siz geldiniz ben gidiyorum olmadı böylee yaa :çok üzgünüm:
inşallah hayırlı haberlerini alalım şu kızımızın
hakkında hayırlısı canım :)
evet ileride arayacağım o kesin, görüyorum sizleri :)
inşallah birtanem, inşallah... bu sefer hayal kırıklığı olmasın inşallah, torun hasretiyle yanıp tutuşuyor, ben de korkuyorum açıkçası, babam o kadar yaşlandı ki, bir de erkek torun olacakmış öyle dedi kaydirigubbakcemile3 bugüne kadar herkes erkek dedi, sanırım ben de etki altında kaldığımdan bana da erkek gibi geliyor, bakalım inşallah birkaç haftaya kadar öğreniriz :)
eve gidip dinlenmek istiyorummmmmm benimde korkuyom bademciklerimde şişicek diye
inşallah hayırlı haberlerini alalım şu kızımızın
hakkında hayırlısı canım :)
evet ileride arayacağım o kesin, görüyorum sizleri :)
inşallah birtanem, inşallah... bu sefer hayal kırıklığı olmasın inşallah, torun hasretiyle yanıp tutuşuyor, ben de korkuyorum açıkçası, babam o kadar yaşlandı ki, bir de erkek torun olacakmış öyle dedi kaydirigubbakcemile3 bugüne kadar herkes erkek dedi, sanırım ben de etki altında kaldığımdan bana da erkek gibi geliyor, bakalım inşallah birkaç haftaya kadar öğreniriz :)
ceren senin doktorun sölediği tam doğum günün ne zaman
ayy benim çıkış saatim gelmiş
siz geldiniz ben gidiyorum olmadı böylee yaa :çok üzgünüm:
dağılın bakim çabukkk
şşşş kime diyim bak doluşuyolar topiğee
sabahdan beri yannız kodunuz bizi burdaaklava:
hadi kıyamadım gene gelin bakimm ben okurum sonra yazdıklarınızı
hepinize iyi akşamlarr :a015:
inşallah canımcım, Allah herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah :) yakında senin de güzel haberlerini alacağız inşallah canım :)inaşllah o duyguyu yaşatır rabbim sizede babacığınada allahın izniyle inşallah kucağına alıcaksın bu sefer miniğini :Saruboceq:
ben de hep ona dua ediyorum güzelim, sağlıklı olsunda kiz ya da erkek olmuş hiç farketmez :)az kaldı gülüm sabır :teselli:
evet ablacım ya insan bebeğine kavuştuğuna sevinemiyor bile rabbim bir an önce şifa versin ve evlerine dönsünler inşallah :Saruboceq:
uyu diyom sana tek kelime uyuuuuuuu mirmirmirmir
canım ya inşallahhh rabbim gösterecek torununu inşallaaaahhhhhhhh
sağlıklı olsunda kız erkek hiç mühim değil yeterki sağlıklı olsun :Saruboceq:
tamam güzelim, görüşürüz :)kızlar pc nin şarjı bitiyor pat diye kapanmadan ben kapatayım gelirim yine canlarım
:roflol: :roflol: :roflol:dağılın bakim çabukkk
şşşş kime diyim bak doluşuyolar topiğee
sabahdan beri yannız kodunuz bizi burdaaklava:
hadi kıyamadım gene gelin bakimm ben okurum sonra yazdıklarınızı
hepinize iyi akşamlarr :a015:
inşallah canımcım, Allah herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah :) yakında senin de güzel haberlerini alacağız inşallah canım :)
ben de hep ona dua ediyorum güzelim, sağlıklı olsunda kiz ya da erkek olmuş hiç farketmez :)
tamam güzelim, görüşürüz :)
iyi akşamlar canikom :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?