Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

hayırlısı olsun cerencim ya ne güzel o günleri bizde görürüz inşallah

öyle tatlım rabbim herkese hayırlı olanı nasip etsin
allahımın izini ile hepiniz bu günler zamanı geldikçe yaşayacaksınız balım
Tabii sen bu kadar stres yaparsan herşeyi biraz zor geçer sana zaman kaydirigubbakcemile3

sağol birtanem :) üzülmüyorum tatlım, günler yaklaştıkça endişe katsayım biraz artıyor, pazartesiye randevu alacağım :)

sağolsun, çok takdir ediyorum eşini, inanılmaz düşünceli :) her erkek senin eşin kadar düşünceli değil maalesef :)

kızlar ben çıkıyorum şimdi :) Cerencim, sık sık girip bakacağım beyaz ve Zeynep'ten haber var mı diye... hepiniz kendinize çok iyi bakın canlarım, görüşürüz :)

slm kızlar nasılsınız..ayy tşk ederim burcu söylemiş 2 gündür neden olmadıgımı...jasmin kız gebeyiz diye dolaşmayacazmı hava güzel sıcak ama olsun evdede uzun süre olunca bunalıyorum...bugün iyi idim ama dışarıda işimiz vardı hem onu halledelim hemde biraz hava alırız dedik..cerencim bugün doktora gitmişsin demek cadı yine göstermedi yüzünü..olsun az kaldı kavuşmana .... filiz abla babnlar gelmiş galiba ne güzel olmuştur senin içinde degişiklik olmuştur babamda arıyor nasıl oldun diye endişeli baba yüregi..varmı yeni heberler?

üzülme ablacım ne olur stres yapma endişe ile girdiğin o kapıdan inşallah her seferinde uçarak çıkacaksın ....

Evet ablam ya allah razı olsun eşimden rabbim onun eksikliğini göstermesin bana....

babamlar Gemlik'e ulaşmışlar, onunla konuşuyordum canım telefonda :)

hımm muhtemelen istanbulada varmışlardır ablam.... şu saat itibari ile :):)

kızlar ben çıkıyorum şimdi :) Cerencim, sık sık girip bakacağım beyaz ve Zeynep'ten haber var mı diye... hepiniz kendinize çok iyi bakın canlarım, görüşürüz :)

ablacım beyazdan hala haber yok aramayada çekiniyorum kayınvalidesi yanındadır yanlış anlaşılır felan diye Umarım herşey yolundadır..... Dua ediyorum onlar için....

kızzz gezenti naber :):):)
daha iyi günler seni bekliyor güzelim rahat ol bunların hepsini unutacaksın...
Evet teyzesi bu gün yarım yamalak gördk hanımefendinin suratını olsun oda yetti:) Darısı başınıza inşallaahhhhh....

Kızlarrrr bu arada albüme son halimin resimlerini ekledim sırf söz verdiğim için ansızın çekilen fotolar onlar poz yok yani lütfen gülmeyin dalgada geçmeyin olurmu :Saruboceq: :çok üzgünüm:

neyse kızlar bana müsaade kimsede yok gerçi :)
Yarın bol bol grş. inş. bu günün acısını çıkartırız.
Hepinize iyi geceler canlarımmmmmmmmmmmmm

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................36. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................34. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................31 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 31. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................30. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................23. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Katar38038...............................21. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

8.Bulcuk....................................20. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

9.Gcan......................................20. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

10.Ciğdem...................................18 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

11.Benssenb...............................17. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

12.Mavideniz...............................15 Haftamızdayız (15 kasım )

13.Ra_ra......................................13. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................13.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15. Jasminn_23............................ En Taze Hamişimiz

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kızlar büyük ihtimalle çok yoğun bir gün olacak o yüzden bir daha giremem
hepinize çooookkk mutluuuuu çooook güzel bir gün diliyorum sevgiler

Günaydınnnnnnnnnnnnn güzellllleeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrr bizzz geldikkkkkkkkkkkkk nasılsınız?

Burcum günaydın canım yalnız kalmışsın hayatım topiği sen açmışsın ama gelen-giden pek yok hayırdır inşallah nerde bu millet? Nerde bu devlet? kaydirigubbakcemile3

Entelliye naber kuzu? DÜn tatildi ya bu gün acısı çıkar artık işyerinde değilmi.... Sana kolay gelsin tatlım dikkat et kendine fazla yorulma emi cicim....

Eeeee hanımlar ne var ne yok görüşmeyeli nasılsınız bakalım????
bizim burda hava serin yağmur yağacak sanırsam ama çok güzel bunaltıcı değil :):):)

günaydın cerencim
evet bu sabah gelen giden yok topiğe
kumsalda yok oda sabah ilk gelenlerden olurdu
burdada hava çok serin yağmurlu
beyazdan haber varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…