- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #29.361
hayırlısı olsun cerencim ya ne güzel o günleri bizde görürüz inşallah
bu arada geç cevap veriom kusura bakmayın yemek yapıomda hem yazıom hem yapıom bişiler kaydirigubbakcemile3
dualarımız her daim seninle ablaamm yeterki sen sıkıntı yapma kendine üzülme gerisi mühim değil biliyorsun bebeğimizide üzme annesi lütfennnnklava:
gitmedim ablammm şarj bitiyoooo deyince eşim hemen kalktı şarj aletini getirdi sağolsun kaydirigubbakcemile3
eee kızlar ne oldunuz sustunuzz
sağol birtanem :) üzülmüyorum tatlım, günler yaklaştıkça endişe katsayım biraz artıyor, pazartesiye randevu alacağım :)
sağolsun, çok takdir ediyorum eşini, inanılmaz düşünceli :) her erkek senin eşin kadar düşünceli değil maalesef :)
babamlar Gemlik'e ulaşmışlar, onunla konuşuyordum canım telefonda :)
kızlar ben çıkıyorum şimdi :) Cerencim, sık sık girip bakacağım beyaz ve Zeynep'ten haber var mı diye... hepiniz kendinize çok iyi bakın canlarım, görüşürüz :)
slm kızlar nasılsınız..ayy tşk ederim burcu söylemiş 2 gündür neden olmadıgımı...jasmin kız gebeyiz diye dolaşmayacazmı hava güzel sıcak ama olsun evdede uzun süre olunca bunalıyorum...bugün iyi idim ama dışarıda işimiz vardı hem onu halledelim hemde biraz hava alırız dedik..cerencim bugün doktora gitmişsin demek cadı yine göstermedi yüzünü..olsun az kaldı kavuşmana .... filiz abla babnlar gelmiş galiba ne güzel olmuştur senin içinde degişiklik olmuştur babamda arıyor nasıl oldun diye endişeli baba yüregi..varmı yeni heberler?
sanada güsel bir gün canımkızlar büyük ihtimalle çok yoğun bir gün olacak o yüzden bir daha giremem
hepinize çooookkk mutluuuuu çooook güzel bir gün diliyorum sevgiler
saol canım sanadasanada güsel bir gün canım
şimdiden kolay gelsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?