Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................36. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................34. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................31 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 31. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................30. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................23. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Katar38038...............................21. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

8.Bulcuk....................................20. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

9.Gcan......................................20. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

10.Ciğdem...................................18 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

11.Benssenb...............................17. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

12.Mavideniz...............................15 Haftamızdayız (15 kasım )

13.Ra_ra......................................13. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................13.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15. Jasminn_23............................ En Taze Hamişimiz

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

günaydın cerencim
evet bu sabah gelen giden yok topiğe
kumsalda yok oda sabah ilk gelenlerden olurdu
burdada hava çok serin yağmurlu
beyazdan haber varmı

evet ya terk edilmişiz yine :çok üzgünüm:
arife dün rahatsızdı ya belki bu gün izinlidir yada geç gelecektir işe. Biraz bekleyelim hele duruma göre arka cepten yoklarız olmadı kaydirigubbakcemile3

ayyy canım kaç gündür yanıyorduk ya biraz serinleyim valla iyi gelir açılırız kendimize geliriz alkisalkisalkis

Beyaz hala cevap vermedi gülüm ya bende çok merak ediyorum biraz daha zaman geçsin arıcam artık kim ne anlarsa anlasın ne yapayım çok merak ediyorum onları

bu akşama kadar bekleyelim bakalım beyazdan haber gelmesini
işallah evlerine çıkmışlarıdır kızıylaa

günaydın canlarıııııııııııııııııım, serin ve güzel bir gün diliyorum hepinize :)

evet canım, geldi, bir keç saat beraberdik ama olsun, özlemişim :)
inşallah güzelim, her gece doktorda muayenedeyim, öyle bir bilinçaltına işlemiş ki, düşünmüyorum desem de demek ki bilinçaltı düşünüyor, her gece muayenedeyim deeeee sonucu monucu öğrenemeden uyanıveriyorum

evet hayatım dün akşam saat 10.30 gibi varmışlar İstanbul'a :)

haklısın ama merak işte, inşallah herşey yolundadır

albümdeki resimler harika canımcım :) hepsine bir yorum yazdım valla :)
günaydın kızlaaaarrrrr
güzel sağlıklı mutlu çabucak geçen bir gün diliyorummm kaydirigubbakcemile3
günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın güzeller güzeli :) amiiiin canım
kızlar büyük ihtimalle çok yoğun bir gün olacak o yüzden bir daha giremem
hepinize çooookkk mutluuuuu çooook güzel bir gün diliyorum sevgiler
canım dikkat et kendine, çok yorulma :)
sana da günaydın fıstık :) sabah eşimle kahvaltı ettik, onu yolladım işe ben de ilk iş hemen geldim buraya :)

dün o yağmurlu ve serin hava bizdeydi, bugün güneşli ama biraz serin :)
Beyaz hala cevap vermedi gülüm ya bende çok merak ediyorum biraz daha zaman geçsin arıcam artık kim ne anlarsa anlasın ne yapayım çok merak ediyorum onları
valla ara güzelim, ben de çok merak ediyorum, inşallah güzel haberler verirsin bize
inşallah canım yaaa umarım herşey yolundadır ve minik zeynebimiz normale dönmüştür. :Saruboceq: :Saruboceq:
amiiiiiiin inşallah canım ya, inşallah

ablacım günaydın hoş geldin nasılsın? Hayırdır sen neden evdesin okul yokmu?

canım benim yaa nasıl beynine işlemişsin her gece rüyalarında görüyorsun demek yapma böyle allah korusun psikolojin bozulacak ablam ne olur. Biraz kafanı dağıtmaya çalışsan başka şeylere odaklansan olmazmı? İlla bir olaymı yapalım yani senin kafanı dağıtmak için kaydirigubbakcemile3
beyaza ulaşamıyorum ablacım biraz önce aradım meşgule düşürdü sanırım müsait değildi e artıkta arayamam ters bir durum olsun istemem. Artık ondan haber bekliyorum umarım herşey yolundadır.

günaydın kızlar nasılsınız ben iyi değilim yorgan döşek yatıyorum dün gecede hiç uyumadım saçma sapan sıkıntılı rüyalar gördüm hep sıçrayarak uyandım eşimde gece boyunca annee diye inlediğimi söledi Allahım ya noluyo bana anlamadım nazarlaramı geldim nedir ya bir anda dünyam değişti resmen arifeyi merak etmişsiniz onun bugün doktorla randevusu vardı sanki ben öyle hatırlıyorum

günaydın jasmin rüzgar denizzz hoşgeldinizz
jasmincim gripsin ya onunda etkisi olabilir aman bol bol vitamin al canım yaa

canım benim günaydın tatlım .çok geçmiş olsun güzelim şimdi nasılsın peki? Daha iyimisin? fena üşütmüşsün güzelim belliki sayıklamışsın bütün gece hastalıktan dolayı. Birde son günlerde yoğun olarak yaşadığın hamilelik heyecanıda eklenince kafan karışmış senin. Bir doktora görün istersen soğuk algınlığı için. Gerçi doktorda bizi söylediklerimizi yaptırıcak sana. c Vitamini alıyormusun balım? Ihlamur yapıyormusun kendine?

bugun yada yarın kuzenimin eşi doğum yapıcak hastaneye yattı bugun hihoyyyt aslı bebek gelicek

sezeryanmı olucak kız? Hadi hayırlısı sağ salim bebeklerine kavuşsunlar inşallah. Burcu yavrum çevrendeki herkes teker teker yumurtluyor güzelim en son gebiş kalan sendin dimi?

bol kivi ye ballı sütt iç canım

günaydın jasmin rüzgar denizzz hoşgeldinizz
jasmincim gripsin ya onunda etkisi olabilir aman bol bol vitamin al canım yaa
bilmiorum canım ya başka bişi olmasında alıyorum canım sürekli doğal yollardan geçirmeye çalışıyorum inş hemen biter

gündüzleri daha iyi oluyorum canım geceleri daha kötü oluyorum şu an sadece burun tıkanıklığım ve halsizlik var gece fena oluyorum geçen gün doktora söledim oda c vitaminiyle ıhlamur dedi .çok çok ağır olursan dayanamayacak olursan ilaç veririz dedi ama ilaçta içmek istemem açıkçası ıhlamur içiorum bol bol bide limon çayı içiyorum inş iyi gelir ve bi an önce kurtulurum :Saruboceq:

sezeryanmı olucak kız? Hadi hayırlısı sağ salim bebeklerine kavuşsunlar inşallah. Burcu yavrum çevrendeki herkes teker teker yumurtluyor güzelim en son gebiş kalan sendin dimi?

evet canı sezeryan ikinci bebeği ilkide sezeryan olmuştu 4 kg bebek şimdi
evet en son ben hamile kaldım önce kalanalr doğuruyo bir birr kaydirigubbakcemile3
sağlıkla kavuşalım hepimizdee

günaydın kızlar dün eşim lap topumu virüs koruma programı yükletmek için götürmüş sabah bir uyandım pc yok o yüzden tüm gün dana gibi yattım dinlendim tatil süper bişey ya ama 4 gün yetti dün kuaföre bile gitmedim üşengeçliğimden uyudum yemek yaptım yedim yattım tv vs derken akşam oldu bugünde işe başladık işte allahtan çrş hemen hafta sonu gelecek yine :) şimdi geçmişi okuyayım ben neler olmuş bir bakayım hepinize kucak dolusu öpücükler ...

Dün 19 Mayıs'dı ya :) 19 Mayıs ve 23 Nisan'ın ertesi günleri okul hep tatil olur canımcım :) ben de o tatilden faydalanıyorum, yarın okul var :)
Valla düşünmüyorum diyorum ama düşünüyormuşum demek ki, gece rüyalarımda çıkıyor ortaya :sm_confused:
İnşallah ters birşeyler yoktur ya dün çektiğin mesaja cevap gelmedi, bugün de meşgule attı diyorsun, offff inşallah kötü bir şey yoktur
kıyamam canım, bol kivi ye tatlım, bak burcu da söylemiş :)
bugun yada yarın kuzenimin eşi doğum yapıcak hastaneye yattı bugun hihoyyyt aslı bebek gelicek

hadi bakalım hayırlısı olsun canım :) Allah sağlıkla kavuştursun bebeğine :)

ohhh iyice dinlendin yani... bu hafta çabuk geçer :) iki gün sonra hafta sonu :) biz de seni öptük :)

günaydın şekerim ohh valla güzel keyif yaptın iyide ettin canım

sağol ablacım amiinnn:Saruboceq:

ay akşam bende garip bi rüya gördüm
bebeğim doğmuş ama ben hastaneye yetişmeye çalışıyorum onu görmek için
nasıl doğurduysam artık o hastanede ben değil :uhm:

sağol ablacım şu an evde kivi yok akşama aldırırım yiyicem bol bol inşallah iyi gelir

:roflol: :roflol: :roflol: valla nasıl becerdin?
sağol ablacım şu an evde kivi yok akşama aldırırım yiyicem bol bol inşallah iyi gelir

ihmal etme, aldır bugün canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…