- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #29.381
günaydın cerencim
evet bu sabah gelen giden yok topiğe
kumsalda yok oda sabah ilk gelenlerden olurdu
burdada hava çok serin yağmurlu
beyazdan haber varmı
evet ya terk edilmişiz yine :çok üzgünüm:
arife dün rahatsızdı ya belki bu gün izinlidir yada geç gelecektir işe. Biraz bekleyelim hele duruma göre arka cepten yoklarız olmadı kaydirigubbakcemile3
ayyy canım kaç gündür yanıyorduk ya biraz serinleyim valla iyi gelir açılırız kendimize geliriz alkisalkisalkis
Beyaz hala cevap vermedi gülüm ya bende çok merak ediyorum biraz daha zaman geçsin arıcam artık kim ne anlarsa anlasın ne yapayım çok merak ediyorum onları
bu akşama kadar bekleyelim bakalım beyazdan haber gelmesini
işallah evlerine çıkmışlarıdır kızıylaa
evet canım, geldi, bir keç saat beraberdik ama olsun, özlemişim :)slm kızlar nasılsınız..ayy tşk ederim burcu söylemiş 2 gündür neden olmadıgımı...jasmin kız gebeyiz diye dolaşmayacazmı hava güzel sıcak ama olsun evdede uzun süre olunca bunalıyorum...bugün iyi idim ama dışarıda işimiz vardı hem onu halledelim hemde biraz hava alırız dedik..cerencim bugün doktora gitmişsin demek cadı yine göstermedi yüzünü..olsun az kaldı kavuşmana .... filiz abla babnlar gelmiş galiba ne güzel olmuştur senin içinde degişiklik olmuştur babamda arıyor nasıl oldun diye endişeli baba yüregi..varmı yeni heberler?
inşallah güzelim, her gece doktorda muayenedeyim, öyle bir bilinçaltına işlemiş ki, düşünmüyorum desem de demek ki bilinçaltı düşünüyor, her gece muayenedeyim deeeee sonucu monucu öğrenemeden uyanıveriyorumüzülme ablacım ne olur stres yapma endişe ile girdiğin o kapıdan inşallah her seferinde uçarak çıkacaksın ....
Evet ablam ya allah razı olsun eşimden rabbim onun eksikliğini göstermesin bana....
hımm muhtemelen istanbulada varmışlardır ablam.... şu saat itibari ile :):)
ablacım beyazdan hala haber yok aramayada çekiniyorum kayınvalidesi yanındadır yanlış anlaşılır felan diyeUmarım herşey yolundadır..... Dua ediyorum onlar için....
kızzz gezenti naber :):):)
daha iyi günler seni bekliyor güzelim rahat ol bunların hepsini unutacaksın...
Evet teyzesi bu gün yarım yamalak gördk hanımefendinin suratını olsun oda yetti:) Darısı başınıza inşallaahhhhh....
Kızlarrrr bu arada albüme son halimin resimlerini ekledim sırf söz verdiğim için ansızın çekilen fotolar onlar poz yok yani lütfen gülmeyin dalgada geçmeyin olurmu :Saruboceq: :çok üzgünüm:
günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın güzeller güzeli :) amiiiin canımgünaydın kızlaaaarrrrr
güzel sağlıklı mutlu çabucak geçen bir gün diliyorummm kaydirigubbakcemile3
canım dikkat et kendine, çok yorulma :)kızlar büyük ihtimalle çok yoğun bir gün olacak o yüzden bir daha giremem
hepinize çooookkk mutluuuuu çooook güzel bir gün diliyorum sevgiler
sana da günaydın fıstık :) sabah eşimle kahvaltı ettik, onu yolladım işe ben de ilk iş hemen geldim buraya :)Günaydınnnnnnnnnnnnn güzellllleeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrr bizzz geldikkkkkkkkkkkkk nasılsınız?
Burcum günaydın canım yalnız kalmışsın hayatım topiği sen açmışsın ama gelen-giden pek yok hayırdır inşallah nerde bu millet? Nerde bu devlet? kaydirigubbakcemile3
Entelliye naber kuzu? DÜn tatildi ya bu gün acısı çıkar artık işyerinde değilmi.... Sana kolay gelsin tatlım dikkat et kendine fazla yorulma emi cicim....
Eeeee hanımlar ne var ne yok görüşmeyeli nasılsınız bakalım????
bizim burda hava serin yağmur yağacak sanırsam ama çok güzel bunaltıcı değil :):):)
valla ara güzelim, ben de çok merak ediyorum, inşallah güzel haberler verirsin bizeBeyaz hala cevap vermedi gülüm ya bende çok merak ediyorum biraz daha zaman geçsin arıcam artık kim ne anlarsa anlasın ne yapayım çok merak ediyorum onları
amiiiiiiin inşallah canım ya, inşallahinşallah canım yaaa umarım herşey yolundadır ve minik zeynebimiz normale dönmüştür. :Saruboceq: :Saruboceq:
günaydın canlarıııııııııııııııııım, serin ve güzel bir gün diliyorum hepinize :)
evet canım, geldi, bir keç saat beraberdik ama olsun, özlemişim :)
inşallah güzelim, her gece doktorda muayenedeyim, öyle bir bilinçaltına işlemiş ki, düşünmüyorum desem de demek ki bilinçaltı düşünüyor, her gece muayenedeyim deeeee sonucu monucu öğrenemeden uyanıveriyorum
evet hayatım dün akşam saat 10.30 gibi varmışlar İstanbul'a :)
haklısın ama merak işte, inşallah herşey yolundadır
albümdeki resimler harika canımcım :) hepsine bir yorum yazdım valla :)
günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın güzeller güzeli :) amiiiin canım
canım dikkat et kendine, çok yorulma :)
sana da günaydın fıstık :) sabah eşimle kahvaltı ettik, onu yolladım işe ben de ilk iş hemen geldim buraya :)
dün o yağmurlu ve serin hava bizdeydi, bugün güneşli ama biraz serin :)
valla ara güzelim, ben de çok merak ediyorum, inşallah güzel haberler verirsin bize
amiiiiiiin inşallah canım ya, inşallah
günaydın kızlar nasılsınız ben iyi değilim yorgan döşek yatıyorum dün gecede hiç uyumadım saçma sapan sıkıntılı rüyalar gördüm hep sıçrayarak uyandım eşimde gece boyunca annee diye inlediğimi söledi Allahım ya noluyo bana anlamadım nazarlaramı geldim nedir ya bir anda dünyam değişti resmen arifeyi merak etmişsiniz onun bugün doktorla randevusu vardı sanki ben öyle hatırlıyorum
bugun yada yarın kuzenimin eşi doğum yapıcak hastaneye yattı bugun hihoyyyt aslı bebek gelicek
günaydın kızlar nasılsınız ben iyi değilim yorgan döşek yatıyorum dün gecede hiç uyumadım saçma sapan sıkıntılı rüyalar gördüm hep sıçrayarak uyandım eşimde gece boyunca annee diye inlediğimi söledi Allahım ya noluyo bana anlamadım nazarlaramı geldim nedir ya bir anda dünyam değişti resmen arifeyi merak etmişsiniz onun bugün doktorla randevusu vardı sanki ben öyle hatırlıyorum
bilmiorum canım ya başka bişi olmasında alıyorum canım sürekli doğal yollardan geçirmeye çalışıyorum inş hemen bitergünaydın jasmin rüzgar denizzz hoşgeldinizz
jasmincim gripsin ya onunda etkisi olabilir aman bol bol vitamin al canım yaa
canım benim günaydın tatlım .çok geçmiş olsun güzelim şimdi nasılsın peki? Daha iyimisin? fena üşütmüşsün güzelim belliki sayıklamışsın bütün gece hastalıktan dolayı. Birde son günlerde yoğun olarak yaşadığın hamilelik heyecanıda eklenince kafan karışmış senin. Bir doktora görün istersen soğuk algınlığı için. Gerçi doktorda bizi söylediklerimizi yaptırıcak sana. c Vitamini alıyormusun balım? Ihlamur yapıyormusun kendine?
sezeryanmı olucak kız? Hadi hayırlısı sağ salim bebeklerine kavuşsunlar inşallah. Burcu yavrum çevrendeki herkes teker teker yumurtluyor güzelim en son gebiş kalan sendin dimi?
Dün 19 Mayıs'dı ya :) 19 Mayıs ve 23 Nisan'ın ertesi günleri okul hep tatil olur canımcım :) ben de o tatilden faydalanıyorum, yarın okul var :)ablacım günaydın hoş geldin nasılsın? Hayırdır sen neden evdesin okul yokmu?
canım benim yaa nasıl beynine işlemişsin her gece rüyalarında görüyorsun demek yapma böyle allah korusun psikolojin bozulacak ablam ne olur. Biraz kafanı dağıtmaya çalışsan başka şeylere odaklansan olmazmı? İlla bir olaymı yapalım yani senin kafanı dağıtmak için kaydirigubbakcemile3
beyaza ulaşamıyorum ablacım biraz önce aradım meşgule düşürdü sanırım müsait değildi e artıkta arayamam ters bir durum olsun istemem. Artık ondan haber bekliyorum umarım herşey yolundadır.
kıyamam canım, bol kivi ye tatlım, bak burcu da söylemiş :)günaydın kızlar nasılsınız ben iyi değilim yorgan döşek yatıyorum dün gecede hiç uyumadım saçma sapan sıkıntılı rüyalar gördüm hep sıçrayarak uyandım eşimde gece boyunca annee diye inlediğimi söledi Allahım ya noluyo bana anlamadım nazarlaramı geldim nedir ya bir anda dünyam değişti resmen arifeyi merak etmişsiniz onun bugün doktorla randevusu vardı sanki ben öyle hatırlıyorum
bugun yada yarın kuzenimin eşi doğum yapıcak hastaneye yattı bugun hihoyyyt aslı bebek gelicek
günaydın kızlar dün eşim lap topumu virüs koruma programı yükletmek için götürmüş sabah bir uyandım pc yok o yüzden tüm gün dana gibi yattım dinlendim tatil süper bişey ya ama 4 gün yetti dün kuaföre bile gitmedim üşengeçliğimden uyudum yemek yaptım yedim yattım tv vs derken akşam oldu bugünde işe başladık işte allahtan çrş hemen hafta sonu gelecek yine :) şimdi geçmişi okuyayım ben neler olmuş bir bakayım hepinize kucak dolusu öpücükler ...
günaydın kızlar dün eşim lap topumu virüs koruma programı yükletmek için götürmüş sabah bir uyandım pc yok o yüzden tüm gün dana gibi yattım dinlendim tatil süper bişey ya ama 4 gün yetti dün kuaföre bile gitmedim üşengeçliğimden uyudum yemek yaptım yedim yattım tv vs derken akşam oldu bugünde işe başladık işte allahtan çrş hemen hafta sonu gelecek yine :) şimdi geçmişi okuyayım ben neler olmuş bir bakayım hepinize kucak dolusu öpücükler ...
Dün 19 Mayıs'dı ya :) 19 Mayıs ve 23 Nisan'ın ertesi günleri okul hep tatil olur canımcım :) ben de o tatilden faydalanıyorum, yarın okul var :)
Valla düşünmüyorum diyorum ama düşünüyormuşum demek ki, gece rüyalarımda çıkıyor ortaya :sm_confused:
İnşallah ters birşeyler yoktur yadün çektiğin mesaja cevap gelmedi, bugün de meşgule attı diyorsun, offff inşallah kötü bir şey yoktur
kıyamam canım, bol kivi ye tatlım, bak burcu da söylemiş :)
hadi bakalım hayırlısı olsun canım :) Allah sağlıkla kavuştursun bebeğine :)
Dün 19 Mayıs'dı ya :) 19 Mayıs ve 23 Nisan'ın ertesi günleri okul hep tatil olur canımcım :) ben de o tatilden faydalanıyorum, yarın okul var :)
Valla düşünmüyorum diyorum ama düşünüyormuşum demek ki, gece rüyalarımda çıkıyor ortaya :sm_confused:
İnşallah ters birşeyler yoktur yadün çektiğin mesaja cevap gelmedi, bugün de meşgule attı diyorsun, offff inşallah kötü bir şey yoktur
kıyamam canım, bol kivi ye tatlım, bak burcu da söylemiş :)
hadi bakalım hayırlısı olsun canım :) Allah sağlıkla kavuştursun bebeğine :)
:roflol: :roflol: :roflol: valla nasıl becerdin?günaydın şekerim ohh valla güzel keyif yaptın iyide ettin canım
sağol ablacım amiinnn:Saruboceq:
ay akşam bende garip bi rüya gördüm
bebeğim doğmuş ama ben hastaneye yetişmeye çalışıyorum onu görmek için
nasıl doğurduysam artık o hastanede ben değil :uhm:
sağol ablacım şu an evde kivi yok akşama aldırırım yiyicem bol bol inşallah iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?