- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #29.401
:roflol: :roflol: :roflol: valla nasıl becerdin?
)
:sm_confused: teknoloji mucizesi olsa gerek kaydirigubbakcemile3
bilmiorum canım ya başka bişi olmasında alıyorum canım sürekli doğal yollardan geçirmeye çalışıyorum inş hemen biter
gündüzleri daha iyi oluyorum canım geceleri daha kötü oluyorum şu an sadece burun tıkanıklığım ve halsizlik var gece fena oluyorum geçen gün doktora söledim oda c vitaminiyle ıhlamur dedi .çok çok ağır olursan dayanamayacak olursan ilaç veririz dedi ama ilaçta içmek istemem açıkçası ıhlamur içiorum bol bol bide limon çayı içiyorum inş iyi gelir ve bi an önce kurtulurum :Saruboceq:
evet canı sezeryan ikinci bebeği ilkide sezeryan olmuştu 4 kg bebek şimdi
evet en son ben hamile kaldım önce kalanalr doğuruyo bir birr kaydirigubbakcemile3
sağlıkla kavuşalım hepimizdee
günaydın kızlar dün eşim lap topumu virüs koruma programı yükletmek için götürmüş sabah bir uyandım pc yok o yüzden tüm gün dana gibi yattım dinlendim tatil süper bişey ya ama 4 gün yetti dün kuaföre bile gitmedim üşengeçliğimden uyudum yemek yaptım yedim yattım tv vs derken akşam oldu bugünde işe başladık işte allahtan çrş hemen hafta sonu gelecek yine :) şimdi geçmişi okuyayım ben neler olmuş bir bakayım hepinize kucak dolusu öpücükler ...
Dün 19 Mayıs'dı ya :) 19 Mayıs ve 23 Nisan'ın ertesi günleri okul hep tatil olur canımcım :) ben de o tatilden faydalanıyorum, yarın okul var :)
Valla düşünmüyorum diyorum ama düşünüyormuşum demek ki, gece rüyalarımda çıkıyor ortaya :sm_confused:
İnşallah ters birşeyler yoktur yadün çektiğin mesaja cevap gelmedi, bugün de meşgule attı diyorsun, offff inşallah kötü bir şey yoktur
kıyamam canım, bol kivi ye tatlım, bak burcu da söylemiş :)
hadi bakalım hayırlısı olsun canım :) Allah sağlıkla kavuştursun bebeğine :)
günaydın şekerim ohh valla güzel keyif yaptın iyide ettin canım
sağol ablacım amiinnn:Saruboceq:
ay akşam bende garip bi rüya gördüm
bebeğim doğmuş ama ben hastaneye yetişmeye çalışıyorum onu görmek için
nasıl doğurduysam artık o hastanede ben değil :uhm:
hımmm evet doğru ya öyle oluyordu hadi yine iyisin abla valla yarında gitçen sonra yine 3 gün evdesin :dance: :dance: :dance:
valla ablacım insan hamilelikte dahada çok rüya görüyor hemde karmakarışık rüyalar hatta bazen kabuslar hamileliğinde çok büyük etkisi var anlayacağın ben gördüğüm rüyaları bir anlatsam koparsınız burda kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet abla beyaza dün mesaj attım cevap gelmedi bu sabah aradım meşgule düşürdü inşallah zeynep kucağındadır onunla ilgileniyordurda o yüzen meşguldür :Saruboceq:
HERKESE MERHABALAR GUZEL DILEKLERINIZ ICIN TSKLER..BEN 14+1 GUNLUK HAMILEYIM BEBEGIMIN CINSIYETINI HAFTAYA OGRENECEGIZ SANKI ERKEKMIS GIBI GELIYOR...BUARADA ARAMIZDA BILGILI HAMILELIK DENEYIMI OLANLAR VARDIR 1 SORU SORMAK ISTIYORUM SABAHLARI UYKUMDA VUCUDUMU GENLESTIRIYORUM VE RAHMIMIN OLDUGU YERI SIKIYORUM BU NICIN OLUYOR BIR ZARARI VARMIDIR?ILK GEBELIGIM COK TECRUBESIZIM..TSKLER...:CüvCüv:
patronun oğlu burcu abla sana acıyorum sürekli telefon bağlatıyolar sana diyorr:çok üzgünüm:
valla öyle, bu hafta 2 kere gitmiş oluyorum okula :)
evet onu ben de duymuşturm :) inşallah bundan sonra daha güzel rüyalar görürüm :)
inşallah kucağındadır canım, inşallah :) her gün dua ediyorum valla
HERKESE MERHABALAR GUZEL DILEKLERINIZ ICIN TSKLER..BEN 14+1 GUNLUK HAMILEYIM BEBEGIMIN CINSIYETINI HAFTAYA OGRENECEGIZ SANKI ERKEKMIS GIBI GELIYOR...BUARADA ARAMIZDA BILGILI HAMILELIK DENEYIMI OLANLAR VARDIR 1 SORU SORMAK ISTIYORUM SABAHLARI UYKUMDA VUCUDUMU GENLESTIRIYORUM VE RAHMIMIN OLDUGU YERI SIKIYORUM BU NICIN OLUYOR BIR ZARARI VARMIDIR?ILK GEBELIGIM COK TECRUBESIZIM..TSKLER...:CüvCüv:
RuzgarDeniz -
COK TSKLER ILGIN ICIN ALLAH SANADA SAGLIKLI BIR SEKILDE BEBEGINI KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN:))
tatil olunca girebildim malum uykuyu alınca dinlenince akşam uyanık oluyor insan başka türlü pireler uçuşuyor o ayrıkaydirigubbakcemile3birtanem :) iyiyim ben sağol, umarım çok yormamışsındır kendini, ağrın sızın yok değil mi tatlım?
Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım :)
Çiğdemcim akşamları da girer miydin sen? eh yarın görüşürüz :)
ohoo daha ne boyutlara geçicen kimbilir geçmiş olsun tatlımherkese günaydınn kızlar nasılsınız bugün ,benim hamilelik belirtilerim başladı galiba dün bütün gece uykumdan kalkıp çişe koştum kaydirigubbakcemile3 nezlemde hala devam ediyo ya inşallah geçer doktor ıhlamurla c vitamini al dedi sadece,kızlar inanamıyorum ben hala daha hamile olduğuma üç gündür dünyam değişti sanki bambaşka bi boyuta geçtim kaydirigubbakcemile3
bende bende benim başım kelmi yaaasenağlamamenzilgülüü bende görmek istiyorumm bebişiniiiii delikafadulden
evet kızlar geçmiş bayramımız kutlu olsungünaydın kızzzlaarrrrr
19 mayıs gençlik bayrmaınız kutlu mutlu olsunn kaydirigubbakcemile2hihoyyyt
canım sağol evet büyüyor miniğim amin canım hepimizi nazarlardan korusun inşallah:Saruboceq:cerencim miniğimizi görmeyemi gitcen inşallah bu sefer gösterir yüzünü zilli kızımız
çiğdemcim nasılsın canım maşallah yavruma annesi ne kadar buyümüş zeynebimiz allah nazarlardan korusun seni ve yavrunu
ya kızlar şimdi benim adetim dün akşam başladı ya 1.günü dünmü oluyo bugünmü yaaa
çok hızlısın benimkilerde çok büyüdü ama bu kadar çabuk olması ilginçkızlar benim göğüsler foraa resmen üç beden büyüdü sanki daha şimdiden ilersini düşünemiorum kaydirigubbakcemile3 çamaşırım küçücük kaldı hemen çarşıya çıkıp büyük bedenler almam lazımkaydirigubbakcemile3
ya canım geçmiş olsun ne bu böyle salgınmı var nedir herkes gripben çok kötüyüm ya nefes alamıyorummmmsenağlama
amanda aman cerenimiz büyümüş amanda aman gelsinde artık sevelim yaaa annesi son bira ya kaldı hadi hayırlısı bakalım kokulu öpücüklerini yerim ben onuna.s.selaaaamm kızlarrrrrrrrr biz geldikkkkkkkkkkkkkk :dance: :dance: :dance:
Bugün doktorumuz baya kalabalıktı 19 mayıs olduğu halde bu yüzden öğlende ancak girebildik odaya muyane kontrol derken zaten yarım saat sonra çıktık sonrada market felan geç geldik eve işe hiç gitmedim yani kaytardım kaydirigubbakcemile3
şimdide dinlendim ve hemen size haber vereyim dedim kuzularım. Bizi merak etmiş hatta tahminlerde bulunmuşsunuz kaydirigubbakcemile3
Kızlar bu gün ceren hanımın yarım yamalak yüzünü gördük nihayet :teytey: ama tam değil çünkü benim cadı kızım yüzünün sağ tarafını plasentanın arkasına gizlemiş sol tarafındanda kordon geçiyordu çok az görebildik tam doktor yakınlaştırırken elinide görünen trafın üzerine koydu ve görüntü iptal kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Olsun buna şükür diyorum ben cadılığı üzerindeydi yine hanımın ne yapalım. Keyfi yerinde idi herşey ylundaymış çok şükür teyzeleri size kokulu öpücükler yolladı mucx mucx :ecrin_bebek:
Bu arada kızımız 2550 gr olmuşşşşş
eee sizlerde ne var ne yok hanımlar neler yapıyorsunuz bakalım?
ya çok geçmiş olsun canım ne bu böyle herkes patır patır dökülüyorrr dikkat edin kendinizeeegünaydın kızlar nasılsınız ben iyi değilim yorgan döşek yatıyorum dün gecede hiç uyumadım saçma sapan sıkıntılı rüyalar gördüm hep sıçrayarak uyandım eşimde gece boyunca annee diye inlediğimi söledi Allahım ya noluyo bana anlamadım nazarlaramı geldim nedir ya bir anda dünyam değişti resmen arifeyi merak etmişsiniz onun bugün doktorla randevusu vardı sanki ben öyle hatırlıyorum
ayy ne güzel hayırlısı inşallah minik aslı geliyor demek darısı bekleyenlerin başınaaabugun yada yarın kuzenimin eşi doğum yapıcak hastaneye yattı bugun hihoyyyt aslı bebek gelicek
evet valla çok iyi geldi canımmohhh iyice dinlendin yani... bu hafta çabuk geçer :) iki gün sonra hafta sonu :) biz de seni öptük :)
hoşbuldum canımmcanımm hastalıklar zaten gece ağır basar malesef
Bende de gündüz hiç bişicik yok ama gece nasıl geçiyor gel bana sor
Evet ilaç kullanmamaya çalış şuan hamile olduğun için vücudundaki bütün enerji bebeğe çalışıyor oraya gidiyor gribin biraz daha uzun sürecek normalinden ama dediğimiz gibi vitamin al bol bol içeri dışarı yapma çok sakın hep evde dur hatta mümkünse
daha çabuk iyileşirsin inşallah yeterki kendini koru kolla güzelim :teselli:
hımm maşallah tosuncukmuş
evet en son sen doğurucan sonra sizinkiler başlayacak ikinciye üçüncüye hamile kalmaya kaydirigubbakcemile3
hoş geldin kuzuuuuu bol bol dinlendin demek oh ne güzel valla
Kızz tatil gibisi varmı ya insan evde bile olsa tatil adı üstünde söylemesi bile bir hoş :asigim:
hımmm evet doğru ya öyle oluyordu hadi yine iyisin abla valla yarında gitçen sonra yine 3 gün evdesin :dance: :dance: :dance:
valla ablacım insan hamilelikte dahada çok rüya görüyor hemde karmakarışık rüyalar hatta bazen kabuslar hamileliğinde çok büyük etkisi var anlayacağın ben gördüğüm rüyaları bir anlatsam koparsınız burda kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet abla beyaza dün mesaj attım cevap gelmedi bu sabah aradım meşgule düşürdü inşallah zeynep kucağındadır onunla ilgileniyordurda o yüzen meşguldür :Saruboceq:
çatlak karı yaaa kaydirigubbakcemile3
bu neki ben bir başlasam gördüklerimi yazmaya benimkide rüyamı dersin kaydirigubbakcemile3
saçmalıyorum bazen etkisinde kalıyorum eşime ne tripler atıyorum sırf rüyalar yüzünden kaydirigubbakcemile3
o cimri babana söylede telefon birşey değilde bana klima alsın deseydinpatronun oğlu burcu abla sana acıyorum sürekli telefon bağlatıyolar sana diyorr:çok üzgünüm:
yemeğe gidiyorum kızlarr
afiyet olsun hepinze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?