Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Canımmm yat o zaman bol bol dinlen madem annendesinde annen sana iyi bakar hemencecik iyileşiverirsin. Sakın biraz toparlanınca işe güce dalma hee mikrop tamamen vücudundan çıkana kadar dinlen bol bol.

Ceren54 cok tskler uyku halımdeyken bılıncsız bır sekılde genlesıyorum ve kasılma gıbı oluyor rahmımı sıkıyorum dr.sordum normal dıyor fakat bu sureklı oluyor sancı oluyor daha sonra rahmımde.((

valla canım ilk defa böyle bir şey duydum ama doktorun normal diyorsa sorun yktur bence. Psikolojik olabilir yaşadığın durum

yemeğe gidiyorum kızlarr
afiyet olsun hepinze

afiyet olsun burcu yarasın sana ve damada kaydirigubbakcemile3

amanda aman cerenimiz büyümüş amanda aman gelsinde artık sevelim yaaa annesi son bira ya kaldı hadi hayırlısı bakalım kokulu öpücüklerini yerim ben onuna.s.

evet çiğdem teyzesi ya cerenim büyüyor gelmek için gün sayıyor oda sağlıkla doğsada sevsek demiiii :dance: :dance: :dance:

öyle ya doğru demiş maymunlarr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bu kursu her ay tekrar etseler yinede değişen bir şey olmaz cicim :1no2:

kesinlikleee senağlama senağlama
al işte bir duygu pınarı daha senağlama

birrrrrr
ikiiiiiiiii
üüçççççççç

:roflol: :roflol: :roflol:

saol canım herhangı pisikolojık problemım yok fakat 1 hafta sonra dr gıdecegım yıne soyleyecegım ıns onemlı bısey yoktur..annem rahmın genıslıyor ondan olur dedı ama artık hayırlısı....

patronun oğlu burcu abla sana acıyorum sürekli telefon bağlatıyolar sana diyorr:çok üzgünüm:
vayyyyyy patronun oğlu bile sana acıdıysa vay haline :sm_confused:
oh oh bu hafta çalıştım sayma o zaman abla sende çiğdem gibi tatili bol bol yaşayanlardansın tam türk milleti kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
valla öyle :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
ooo ne güzel annen sana mis gibi bakar :)
Ceren54 cok tskler uyku halımdeyken bılıncsız bır sekılde genlesıyorum ve kasılma gıbı oluyor rahmımı sıkıyorum dr.sordum normal dıyor fakat bu sureklı oluyor sancı oluyor daha sonra rahmımde.((
hmmm o bende de oluyor zaman zaman, bilinçsiz yani, uykuda
yemeğe gidiyorum kızlarr
afiyet olsun hepinze
afiyet olsun balım :)
sen de haklısın :)

iyi fikir valla, söyleyemedin mi bunu Burcu?

süpeeeeeeerrrrrrrrr :roflol:

saol canım herhangı pisikolojık problemım yok fakat 1 hafta sonra dr gıdecegım yıne soyleyecegım ıns onemlı bısey yoktur..annem rahmın genıslıyor ondan olur dedı ama artık hayırlısı....

evet canım bak o yüzdende olur annen çok doğru söylemiş vücudun bebeğe alışıyor ve değişiyor bunlar normal aslında

RuzgarDeniz -
bıraz olsun rahatladım sanırım rahım genıslemesınden oluyoryerimseniben

a.s a.s

küçük aslı doğmuş kaydirigubbakcemile2alkisalkisalkis

oh oh ne güzel adıyla yaşasın inşallah sağlıklı sıhhatli ahyırlı bir evlat olsun
Darısı başımıza hayırlısı ile :Saruboceq:

başladı demek hazımsızlık problemleri Allah yardımcın olsun canım

sende yaşayacaksın bu günleri ablaaa az kaldı bekleee :jeyyar:

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................36. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................34. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................31 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 31. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................30. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................23. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Katar38038...............................21. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

8.Bulcuk....................................20. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

9.Gcan......................................20. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

10.Ciğdem...................................18 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

11.Benssenb...............................17. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

12.Mavideniz...............................15 Haftamızdayız (15 kasım )

13.Ra_ra......................................13. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................13.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15. Jasminn_23............................ En Taze Hamişimiz

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

başladı demek hazımsızlık problemleri Allah yardımcın olsun canım
evet başladı sanırım :çok üzgünüm:
amiinn
kızzz dünürrrr çiğnemedenmi yutuyon yohhsaaa kaydirigubbakcemile3
yok kı dünür ağzımda püre yapıyorum nerdeyse kaydirigubbakcemile3
oh oh ne güzel adıyla yaşasın inşallah sağlıklı sıhhatli ahyırlı bir evlat olsun
Darısı başımıza hayırlısı ile :Saruboceq:

sağol canım amiiinnnnnn

:

gözünüz aydın şeker allah analı babalı büyütsün

heh afferim öyle iyice ez ağzında yediklerini damadıma pütür pütür gitmesin mamalar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:roflol:
ohh böyle kayınvalideye can kurban akıllı hatun tabi hem oğlanı hem kızı düşünüp sevecekki onu daha çok sevsinler dimiiii seni gidi seniii

Allah analı babalı büyütsün inşallah :)
inşallah güzelim, ben razıyım a.s

heh afferim öyle iyice ez ağzında yediklerini damadıma pütür pütür gitmesin mamalar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:

sağol şekerim amiiinn
uayanık anacım bu dünür :roflol::roflol:

sağol şekerim amiiinn

valal anacım sen altınları şimdiden yapmaya başla ancak alırsın cereni kolay kolay iki bileziğe vermez bu kızını 10 çiftmi ister altın kemerlermi ister ne ister bilemeyom garii :roflol:

çaktırma kıızzz foyamı çıkarıcan yerimseniben kaydirigubbakcemile3

Allah analı babalı büyütsün inşallah :)

inşallah güzelim, ben razıyım a.s

inşallah göreceksin sende bu günleri ablacım şikayet ediceksin bizim gibi :dance:

sağol şekerim amiiinn

eee bu zamanda böyle dünür işine gelirse
kız evi naz evi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…