- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #29.441
valal anacım sen altınları şimdiden yapmaya başla ancak alırsın cereni kolay kolay iki bileziğe vermez bu kızını 10 çiftmi ister altın kemerlermi ister ne ister bilemeyom garii :roflol:
yok kızzz benim dünür sağlık mutlulukdan başka ne ister kaydirigubbakcemile3valal anacım sen altınları şimdiden yapmaya başla ancak alırsın cereni kolay kolay iki bileziğe vermez bu kızını 10 çiftmi ister altın kemerlermi ister ne ister bilemeyom garii :roflol:
çaktırma kıızzz foyamı çıkarıcan yerimseniben kaydirigubbakcemile3
inşallah göreceksin sende bu günleri ablacım şikayet ediceksin bizim gibi :dance:
eee bu zamanda böyle dünür işine gelirse
kız evi naz evi kaydirigubbakcemile3
aşk olsun çiğdeeeeeeeeeemmmmmmmmmmm
o kadarmı paragöz görüyon sen beni kızzz
ayyyy valla gücüme gitti şimdi bak ağlıcam heeeeeee senağlama senağlama
yok kızzz benim dünür sağlık mutlulukdan başka ne ister kaydirigubbakcemile3
eeh hadi yapın nazınızı bakem kızı alana kadar :roflol:sırnaşık şey
heh ben dedim zaten benim dünürün gözü para görmez diyee kaydirigubbakcemile3
KIZLAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRR
Şimdi beyazdan mesaj geldi kısa bir mesaj fazla vakti yoktu sanırsam taburcu oluyorlarmış eve gidince haber verecek bize. Taburcu olduklarına göre herşey yolunda demek oleeeeeeeeeyyyyyyyyyyyy :dance: :dance: :dance:
sağol dünüüürrr bak nasılda tanımışsın beni biz senle iyi anlaşçaz iyi :içelim:
kızı alana kadar diyerek çaktırmadan tehdit ediyon demiiiii naniknanik naniknanik
sağol canım evet benim gözüm para görmez delikafadulden :jeyyar:
şaka gibi ya tam ben beyazı sordum bulcukun mesajı geldi.çok şükür çok sevindim.rabbim başka sıkıntı vermesin...
hihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey:
yupppiii iyiler demekki süperrr:sm_cool:
kızlar selam.beyazdan haber varmı?geçmişe bakamadım annem dikilir diye başıma.inşallah hayırlı haberler yazarsınız...
şaka gibi ya tam ben beyazı sordum bulcukun mesajı geldi.çok şükür çok sevindim.rabbim başka sıkıntı vermesin...
pc iki kez yolluyor.sildim...pardon...
aşk olsun çiğdeeeeeeeeeemmmmmmmmmmm
o kadarmı paragöz görüyon sen beni kızzz
ayyyy valla gücüme gitti şimdi bak ağlıcam heeeeeee senağlama senağlama
ay kıyamam sana ben hormonlardan galiba iyice alıngan oldun kız sen ben demek istedimki kızına paha biçemez kolay kolay ellere veremez demek istedim balımm yoksa senin neişin olur o kağıt parçalarıyla gülüm ya aman bişey demedim eşşek arısı soksun dilimi emiisenağlama
Şimdi beyazdan mesaj geldi kısa bir mesaj fazla vakti yoktu sanırsam taburcu oluyorlarmış eve gidince haber verecek bize. Taburcu olduklarına göre herşey yolunda demek oleeeeeeeeeyyyyyyyyyyyy :dance: :dance: :dance:
ay kıyamam sana ben hormonlardan galiba iyice alıngan oldun kız sen ben demek istedimki kızına paha biçemez kolay kolay ellere veremez demek istedim balımm yoksa senin neişin olur o kağıt parçalarıyla gülüm ya aman bişey demedim eşşek arısı soksun dilimi emiisenağlama
:mymeka:hadi leeenn kıvırmaaa
:roflol::roflol::roflol:
:mymeka:hadi leeenn kıvırmaaa
:roflol::roflol::roflol:
süperrr kızaağız ancak fırsat bulupta yazdı demekki hadi hayırlısı kızıyla evinde rahatça dinlensin doya doya koklasın artık kızını garibim ya çok üzülmüştür o şimdi kıyamam ya minik zeynepte çok yorulmuştur evde dinlensinler ana kız
canım benimmmmmmmmm hayırrrrrrrrr o eşşek arısını yakalarsam ben onu sokarım bir yere diline felan sokmasın olmaz kıyamammmm :teselli:
öyle tabii kim evladına paha biçerki vicdansız ana babalar hariç kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?