Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

valal anacım sen altınları şimdiden yapmaya başla ancak alırsın cereni kolay kolay iki bileziğe vermez bu kızını 10 çiftmi ister altın kemerlermi ister ne ister bilemeyom garii :roflol:

aşk olsun çiğdeeeeeeeeeemmmmmmmmmmm
o kadarmı paragöz görüyon sen beni kızzz
ayyyy valla gücüme gitti şimdi bak ağlıcam heeeeeee senağlama senağlama

KIZLAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRR

Şimdi beyazdan mesaj geldi kısa bir mesaj fazla vakti yoktu sanırsam taburcu oluyorlarmış eve gidince haber verecek bize. Taburcu olduklarına göre herşey yolunda demek oleeeeeeeeeyyyyyyyyyyyy :dance: :dance: :dance:

valal anacım sen altınları şimdiden yapmaya başla ancak alırsın cereni kolay kolay iki bileziğe vermez bu kızını 10 çiftmi ister altın kemerlermi ister ne ister bilemeyom garii :roflol:
yok kızzz benim dünür sağlık mutlulukdan başka ne ister kaydirigubbakcemile3

eeh hadi yapın nazınızı bakem kızı alana kadar :roflol:sırnaşık şey

heh ben dedim zaten benim dünürün gözü para görmez diyee kaydirigubbakcemile3

sağol dünüüürrr bak nasılda tanımışsın beni biz senle iyi anlaşçaz iyi :içelim:

kızı alana kadar diyerek çaktırmadan tehdit ediyon demiiiii naniknanik naniknanik

sağol canım evet benim gözüm para görmez delikafadulden :jeyyar:

hihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey:
yupppiii iyiler demekki süperrr:sm_cool:

kızlar selam.beyazdan haber varmı?geçmişe bakamadım annem dikilir diye başıma.inşallah hayırlı haberler yazarsınız...

şaka gibi ya tam ben beyazı sordum bulcukun mesajı geldi.çok şükür çok sevindim.rabbim başka sıkıntı vermesin...

hihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey:
yupppiii iyiler demekki süperrr:sm_cool:

evet ya çok şükür iyiler demekki evine gelsinde güzel haberleri kendi versin bize :dance: :dance: :dance:

kızlar selam.beyazdan haber varmı?geçmişe bakamadım annem dikilir diye başıma.inşallah hayırlı haberler yazarsınız...

canımmm hoş geldin nasılsın? Oğlumuz nasıl?

şaka gibi ya tam ben beyazı sordum bulcukun mesajı geldi.çok şükür çok sevindim.rabbim başka sıkıntı vermesin...

evet canım güzel haberlerini az önce aldık beyazın hayırlısı ile müsait olunca oda yazar yaşadıklarını rahat ederiz.

pc iki kez yolluyor.sildim...pardon...

sitenin gazabına uğradın demek kaydirigubbakcemile3

ay kıyamam sana ben hormonlardan galiba iyice alıngan oldun kız sen ben demek istedimki kızına paha biçemez kolay kolay ellere veremez demek istedim balımm yoksa senin neişin olur o kağıt parçalarıyla gülüm ya aman bişey demedim eşşek arısı soksun dilimi emiisenağlama

:mymeka:hadi leeenn kıvırmaaa

:roflol::roflol::roflol:

süperrr kızaağız ancak fırsat bulupta yazdı demekki hadi hayırlısı kızıyla evinde rahatça dinlensin doya doya koklasın artık kızını garibim ya çok üzülmüştür o şimdi kıyamam ya minik zeynepte çok yorulmuştur evde dinlensinler ana kız

canım benimmmmmmmmm hayırrrrrrrrr o eşşek arısını yakalarsam ben onu sokarım bir yere diline felan sokmasın olmaz kıyamammmm :teselli:
öyle tabii kim evladına paha biçerki vicdansız ana babalar hariç kötükedihüso

ayyyyyyyy çok sevindiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim... Rabbim dualarımızı kabul etti çok şükür... Oh be dünya varmış, eve gidince ilk fırsatta yazar beyazımız hemen :) Haber verdiğin için sağol Cerencim :)

:mymeka:hadi leeenn kıvırmaaa

:roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet evet evet alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
evlerine gidince ikiside hemencecik düzelicek :dance:

canım benimmm biliyordum biliyordum bulcuk gaz versedekötükedihüso biliyordum beni anlayacağını holeyyyy:teytey::içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…