Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ne kıvırıcam dansözmüyüm ben yaa hem sen ne körüklüyon ortalığı bak elime düşersin bende gazlarım sonra ona göreee kızı alıcam diye attığı taklalara bak şunun kaydirigubbakcemile

:roflol::roflol::roflol:
kız düşmiyem gebeyim ben mazalallah :çok üzgünüm:

mavi bugunde gelmedi
kumsalcımda evde anlaşılan yatıyo
nurunda doğum günü zavallım dershanede (bugundü dimi )kaydirigubbakcemile3

Evet abla bende sabırsızlıkla bekliyorum evine gelsinde yazsın bize diye. Bu güzel haberi aldık ya çok şükür beklicez artık kaydirigubbakcemile3
Ne demek benim haberim olduğu an sizinde haberiniz olur merak etme ablammmm :1hug:

sağol cerencim.iyiyim demek adetten olmuş.biraz sıkıntı çekiyorum ama bunada şükür...sen nasılsın?

canım benim ne oldu hayırdır neyin var gülüm? Sıkıntın nedir tatlım?
Geçen geldiğinde yazmışsın sen doğurunca liste ne olucak öksüz mü kalıcak diye gülüm benim olurmu hiç öyle şey bak burda bir sürü arkadaşımız var elbet yürütürler kaldığı yerden listeyi hem bende öyle fazla uzak kalmıcamki kolay kolay kurtulamazsınız benden :jeyyar:

ne kıvırıcam dansözmüyüm ben yaa hem sen ne körüklüyon ortalığı bak elime düşersin bende gazlarım sonra ona göreee kızı alıcam diye attığı taklalara bak şunun kaydirigubbakcemile

şişşşşşşştttttttt ayrılın bakiiiiiiiiimmmmmmmmm :mymeka:
ne oluyor orda getirmeyin beni orayaaa klava:

canım benimmm biliyordum biliyordum bulcuk gaz versedekötükedihüso biliyordum beni anlayacağını holeyyyy:teytey::içelim:

a.s. a.s. a.s.
gaza gelmem ben meraklanma benzin kullanıyorum kaydirigubbakcemile3

aman ağzından yell alsın be çatlak ne benim elime nede başka yere düşme sağlam sağlam doğur bakim klava: :CüvCüv:

çatlak :roflol: :roflol:

mavi bugunde gelmedi
kumsalcımda evde anlaşılan yatıyo
nurunda doğum günü zavallım dershanede (bugundü dimi )kaydirigubbakcemile3

mavi dün iyi idi aslında ama sanırsam bu gün yine kötü oldu zor onun işi ya allah yardımcısı olsun ne diyim :Saruboceq:

arifede evet doktora gidicekti sanırsam arka cepten bir yoklayayım bakim ne etmiş

canım nurun dündü doğum günü bu gün değil ama dün bütün gün dershanede idi bu güne sarkmış olabilir kutlamalar. Dur ben onuda bir yoklayayım arka cepten kaydirigubbakcemile3

kız beni seni tutar getirriz saçından liste için kaydirigubbakcemile

yok yok ayrıldık hatta sarmaştık bilee :1hug: dimi kız çiğdem

cerencim bebek çok hareketli hiç uyumuyor ve acıtıyor.korkunç sırt ağrım var.birde sağ göğsümün altı berbat ağrıyor.ellerim ayaklarım çok şiş.daha ne olsun güzelim.
senden kurtulmak istemiyoruzki....

heh yokla bakam napıyo hatunlarrr

ayy canım ya tüm sıkıntılar var desene
gerçi güsel sıkıntılar ama işte canımızı acıtıyor

ayy canım ya tüm sıkıntılar var desene
gerçi güsel sıkıntılar ama işte canımızı acıtıyor

sorma iki büklüm geziyor sürekli yatıyorum.sırt ağrısı ve şu göğsümün altındaki ağrıdan sürekli uzanır vaziyetteyim.sen nasılsın?sıkıntısız geçirirsin inşallah....

kız beni seni tutar getirriz saçından liste için kaydirigubbakcemile

yok yok ayrıldık hatta sarmaştık bilee :1hug: dimi kız çiğdem

kesin canım kesin saçımdan tuttuğunuz gibi sürüklersiniz siz beni buralara ama ben zaten elim ayağım tuttuğu sürece gece gündüz her fırsatta gelirim sizden kopamamki balım. an be an sizle olmaya çalışırım
ceren mıçtı ceren acıktı ceren ağlıyor zırlıyor her boku yazarım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aman aman sarmaşın yeterki anlaşın güzelllerrrr :1hug: :sm_cool:

oy oy oy kuzum kıyamam ben yaa canın acırken birde bebek hareket edince daha çok canı yanıyor insanın değilmi :1no2:
doktorun ne diyor peki gülüm bu duruma?
göğsünün altı neden ağrıyorki baskıdan dolayımı?
Zaten siz kovsanızda ben gelirimki kaydirigubbakcemile3

heh yokla bakam napıyo hatunlarrr

yokladım cicim nurdan cevap geldi dershanedeymiş ve iyi imiş.....
Diğerlerini bekliyorum

heh arifecim geldii
nasıl oldun canım merak ettik

nerde kız geldimi görmedim ben lülülülülülü

sorma iki büklüm geziyor sürekli yatıyorum.sırt ağrısı ve şu göğsümün altındaki ağrıdan sürekli uzanır vaziyetteyim.sen nasılsın?sıkıntısız geçirirsin inşallah....

benimde yeni yeni başlıyo sıkınıtlarr şimdilik sadece sağ bacağıma ağrı yapıyor hep kalcamda yürümekte zorlanıyorum yatınca kalkmakda zorlanıyorum
bebeklerimiz iyi olsunda biz çekçez artık :sm_confused:

evet cerenin her bi hltını bildir bizee zaten bi süre sonra hepimizin konusu onalr olcak

geldi kız aşşada online gördüm kumsalı ama gitti galibaa :sm_confused:
doktorumun allah iyiliğini versin.normal bebek büyüyor olacak....başka bildiği birşey yok malesef....

benimkide aynı şeyi diyor hep çok normal genişliyosun

ben kaçtım.sırtım yine başladı.annemden çekmedim sırtımdan çektiğim kadar....allaha emanet olun...

güle güle canımm dikkat et kendinee
annene slm kaydirigubbakcemile3

doktorumun allah iyiliğini versin.normal bebek büyüyor olacak....başka bildiği birşey yok malesef....

ayy canım benim yaa demek ciddi bir şey yok gülüm inan hamilelikte evrim geçiriyoruz ya çok büyük değişimler oluyor vücudumuzda kolay değil içimizde bir insan oluşuyor. Ama gerçekten normal olağan şeyler bunlar takılma fazla. Kendini dinleme. Kilon nasıl peki? Kaç kilo aldın şimdiye kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…