- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #29.461
ne kıvırıcam dansözmüyüm ben yaa hem sen ne körüklüyon ortalığı bak elime düşersin bende gazlarım sonra ona göreee kızı alıcam diye attığı taklalara bak şunun kaydirigubbakcemile
:roflol::roflol::roflol:
kız düşmiyem gebeyim ben mazalallah :çok üzgünüm:
aman ağzından yell alsın be çatlak ne benim elime nede başka yere düşme sağlam sağlam doğur bakimklava: :CüvCüv:
ayyyyyyyy çok sevindiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim... Rabbim dualarımızı kabul etti çok şükür... Oh be dünya varmış, eve gidince ilk fırsatta yazar beyazımız hemen :) Haber verdiğin için sağol Cerencim :)
sağol cerencim.iyiyim demek adetten olmuş.biraz sıkıntı çekiyorum ama bunada şükür...sen nasılsın?
ne kıvırıcam dansözmüyüm ben yaa hem sen ne körüklüyon ortalığı bak elime düşersin bende gazlarım sonra ona göreee kızı alıcam diye attığı taklalara bak şunun kaydirigubbakcemile
canım benimmm biliyordum biliyordum bulcuk gaz versedekötükedihüso biliyordum beni anlayacağını holeyyyy:teytey::içelim:
aman ağzından yell alsın be çatlak ne benim elime nede başka yere düşme sağlam sağlam doğur bakimklava: :CüvCüv:
mavi bugunde gelmedi
kumsalcımda evde anlaşılan yatıyo
nurunda doğum günü zavallım dershanede (bugundü dimi )kaydirigubbakcemile3
canım benim ne oldu hayırdır neyin var gülüm? Sıkıntın nedir tatlım?
Geçen geldiğinde yazmışsın sen doğurunca liste ne olucak öksüz mü kalıcak diye gülüm benim olurmu hiç öyle şey bak burda bir sürü arkadaşımız var elbet yürütürler kaldığı yerden listeyi hem bende öyle fazla uzak kalmıcamki kolay kolay kurtulamazsınız benden :jeyyar:
şişşşşşşştttttttt ayrılın bakiiiiiiiiimmmmmmmmm :mymeka:
ne oluyor orda getirmeyin beni orayaaaklava:
mavi dün iyi idi aslında ama sanırsam bu gün yine kötü oldu zor onun işi ya allah yardımcısı olsun ne diyim :Saruboceq:
arifede evet doktora gidicekti sanırsam arka cepten bir yoklayayım bakim ne etmiş
canım nurun dündü doğum günü bu gün değil ama dün bütün gün dershanede idi bu güne sarkmış olabilir kutlamalar. Dur ben onuda bir yoklayayım arka cepten kaydirigubbakcemile3
cerencim bebek çok hareketli hiç uyumuyor ve acıtıyor.korkunç sırt ağrım var.birde sağ göğsümün altı berbat ağrıyor.ellerim ayaklarım çok şiş.daha ne olsun güzelim.
senden kurtulmak istemiyoruzki....
kız beni seni tutar getirriz saçından liste için kaydirigubbakcemile
yok yok ayrıldık hatta sarmaştık bilee :1hug: dimi kız çiğdem
evet canımın içi ya sarmaşıklar gibim olduk kaydirigubbakcemile5
ayy canım ya tüm sıkıntılar var desene
gerçi güsel sıkıntılar ama işte canımızı acıtıyor
kız beni seni tutar getirriz saçından liste için kaydirigubbakcemile
yok yok ayrıldık hatta sarmaştık bilee :1hug: dimi kız çiğdem
cerencim bebek çok hareketli hiç uyumuyor ve acıtıyor.korkunç sırt ağrım var.birde sağ göğsümün altı berbat ağrıyor.ellerim ayaklarım çok şiş.daha ne olsun güzelim.
senden kurtulmak istemiyoruzki....
heh yokla bakam napıyo hatunlarrr
heh arifecim geldii
nasıl oldun canım merak ettik
sorma iki büklüm geziyor sürekli yatıyorum.sırt ağrısı ve şu göğsümün altındaki ağrıdan sürekli uzanır vaziyetteyim.sen nasılsın?sıkıntısız geçirirsin inşallah....
kesin canım kesin saçımdan tuttuğunuz gibi sürüklersiniz siz beni buralara ama ben zaten elim ayağım tuttuğu sürece gece gündüz her fırsatta gelirim sizden kopamamki balım. an be an sizle olmaya çalışırım
ceren mıçtı ceren acıktı ceren ağlıyor zırlıyor her boku yazarım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aman aman sarmaşın yeterki anlaşın güzelllerrrr :1hug: :sm_cool:
oy oy oy kuzum kıyamam ben yaa canın acırken birde bebek hareket edince daha çok canı yanıyor insanın değilmi :1no2:
doktorun ne diyor peki gülüm bu duruma?
göğsünün altı neden ağrıyorki baskıdan dolayımı?
Zaten siz kovsanızda ben gelirimki kaydirigubbakcemile3
yokladım cicim nurdan cevap geldi dershanedeymiş ve iyi imiş.....
Diğerlerini bekliyorum
nerde kız geldimi görmedim ben lülülülülülü
doktorumun allah iyiliğini versin.normal bebek büyüyor olacak....başka bildiği birşey yok malesef....
ben kaçtım.sırtım yine başladı.annemden çekmedim sırtımdan çektiğim kadar....allaha emanet olun...
doktorumun allah iyiliğini versin.normal bebek büyüyor olacak....başka bildiği birşey yok malesef....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?