Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ben kaçtım.sırtım yine başladı.annemden çekmedim sırtımdan çektiğim kadar....allaha emanet olun...

canımmm deme öyle annen çokmu üstüne düşüyor kuzum.....
göbeğin büyüdükçe sırt ve bel ağrıların normal gülüm....

ayyy deme burcum ya yaramı deşme bende de var aynı dert bir girdimi ağrı oofff oooofffff bacağına bas basabilirsen :1no2:

öyle gülüm bizim bebişler iyi olsunda anne olmak zor zanaat a.s

arifeeeeeeeeeeeeeeeeee nerdesin beeeeeeeeeeee geçmişimi okuyorsun
bırak gel iki kelime yaz sonra devam edersin okumaya

selam kızlar ben geldim nasılsınız
merak etmişsiniz sabah hormon tahlillerimi yaptırmak için hastaneye gittik canlarım
ve sonuçların çıkmasını bekledik sonra doktorumuza gittik
tahlil sonuçlarım iyi kızlar yalnız troitlerde sorun var bende kronik hipotroid vardı yani az çalışıyodu
şimdiede çok çalışıyomuş anlıcanız bu guatr bizi baya uğraştırıcak gibi rabbim başka dert vemesin inşallah cumartesi günüde tekrar guatr için tahlil yaptırıcam ve onun sonucuna göre yeni bir tedaviye başlıcaz benden bu kadar

burcu bugün daha iyiyim canım ama hala gribim akşamları daha çok bastırıyor hastalık malesef.bebişiniz gelmiş allah analı bablı büyütsün
çok şükür beyazcımda bebişine kavuşmuş çok sevindim allah ayırmasın inşallah

cerencim resimlerine baktım harika olmuşsun bayıldım maşallah allah nazarlardan korusun miniğimiz baya büyümüş allah kucağına aldığın günleride göstersin bitanem

Nihayet geldin güzelim merak ettik seni nerdesin yawww...
Neyse tahliller temiz çıkmış inşallah bu guatr içinde bir an önce bir çözüm bulunur canım ya guatr aldırsan ameliyatla olmuyormu? Belki o zaman tedavi sürecin azalır ve daha çabuk sonuca ulaşırsın kurtulmuş olursun :uhm:

Evet beyazımız taburcu oluyordu bizde onu bekliyoruz güzel haberleriyle :dance:

canımm beğendin demek darısı başına inşallah kuzummmmm koca göbekli olun inşallah sizde bende sizlerin resimlerine yorumlar yapayım böööle :CüvCüv: alkisalkisalkis

heh hoşgeldin canım
benimde öyle dengesizdi bi az çalışıodu bi çok çalışıodu nolduysa kendiliğinden düzeldii bol bol dereotu yee dengeliyormuş bende çok yiyyodum o dönemlerde
başka probelm yok ya çok şükürr onuda atlatırsın işallahh

hoşgeldin canım sonuçların iyi çıkmış maşallah grip için bol bol dinlenmeye çalış canım başka türlü geçmiyor bu hastalık bende çok çekmiştim

sabah nette haberlerde okudum yabancı bi ülkede
bi kadının ikizleri oluyo kocası bunalr bireibine benzemiyo deyip dna testi yaptırıo
ve ikizlerin babaları ayrı çıkıo kadın kocasından hamile kalır kalmaz başka biriyle ilişkiye giriyo ve hamileyken o adamdanda hamle kalıo :1shok: dünyanın sonu geliyo valla

evet geçen o haberi içimizden biri atmıştı okumuştum çok enteresan ya kadında maşallah yani azmış anam azmış kaydirigubbakcemile3

hee evet öyle bir haber vardı ya sanırım nur atmıştı linkini hey allahım ya neler oluyor dünyada. allah yardımcımız olsun nasıl tutmuş ikiside aynı zamanda delikafadulden

evet geçen o haberi içimizden biri atmıştı okumuştum çok enteresan ya kadında maşallah yani azmış anam azmış kaydirigubbakcemile3

azmış azmışta madem kocası dururken ne diye boynuzlamış manyak karı kocası yetmemişmi ona pislik ya harama niye uçkur çözmüş böylelerine sinir oluyorum yaa kötükedihüso

azmışki ne azmış töbee töbeee

aynen allah bildiği gibi yapsın sonra ne oldu acaba adam gerçeği öğrenince boşadımı ki karıyı :uhm:

geldim canım ben yazmıştım galiba doktora gidicem diye yalnışmı hatırlıyorum yoksam:uhm:evet allahıma şükürler olsun yumurtlama problrmim yok temiz çıktıı ama guatr dengesizleşmiş işte ameliyatlık bişi yok canım o kadar vahim değilim yani sadece değerlerim bozuluyo oda yetiyo zaten ameliyat olsamda yine ilaç kullanmak zorundasın kesin çözüm değil malesef beyaza çok sevindim allahım kimselere yaşatmasın
aminnnnnnnn canımm inşallah yarabbim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: sen nasılsın şekerim
hoşbulduk cicim nasıslın ama burcu benimki kronik hipotroidti yani ömürm boyunca ilaç kullanmam gerekiyodu bir gün içmesem değerler tavan yapar demişti doktor çok düzenli kullanmam gerekiyomuş bugün bibaktıkki tsh 0,002 doktor dediki çok çalışıyor ben aynen:1shokldum çok şaşırdım bakalım cumartesi belli olucak inşallah canım çok sağol allah razı olsun sizden dereotu denemek lazım :jeyyar:
hoşgeldin canım sonuçların iyi çıkmış maşallah grip için bol bol dinlenmeye çalış canım başka türlü geçmiyor bu hastalık bende çok çekmiştim

hoşbulduk güzelim nasılsın çok şükür canım farklı bi problemle karşılaşmadım ve bu beni çok sevindirdi tek sorunum bütün düzeni bozan gıcık bi hastalık işte allahın izniyle bunuda atlatırız inşallah dinlenmeye çalışıyorum canım akşam olunca dermanım kalmıyor başımı kaldırımıyorum gündüz o kadar etkilemiyo ama iş yerinde yinede yoruluyosun

canım yaa tabi doktor ne derse onu uyguluyoruz biz
banada doktor ömür boyu ilaç kullancaksın demişti
aynen tsh 0,001 oldu benimde
ama 3 ayrı doktora gittim
bunun için hangi bölüme gidiyosun sadece bu hastalık için umzanalr var endoronoloji bölümü adı altında her hastanede olmuyor sanırım

sakın tirodim var hamile kalamıcam diyede düşünme değerlerim aynıydı bak oğluş geliyor

canım yaaa evet yazmıştın ama işte emin değildim bende acaba felan oldum bu yüzden arka cepten yokladım seni kusura bakma kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

demek ameliyat çözüm değil yaşamadığım için bilemiyorum gülüm. Ne diyim allah acil şifa versin inşallah bir an önce değerlerin normale döner birtanem :Saruboceq:
Ben iyiyim şekerim nasıl olayım bildiğin gibi işte bir çarşamba gününü bitirme telaşındayız kaydirigubbakcemile3

sağol canım bende bebişte iyiyiz şükür akşamları dinlenebildiğin kadar dinlen çok faydası oluyor canım

yok canım öyle bişi düşünmüyorum ama benim ilk tsh 60 küsürlü bişidi doktor çok şaşırmıştı görünce nerdeyse hiç çalışmıyordu sonra düzene girdi birden böyle çok çalışmaya başlayacağını hiç tahmin etmezdim herşey olabiliyomuş kadın d. doktorum troit hariç diğer değerler normal dedi troid engellemez ama işimizi zorlaştırır hamile kalınca düşüklere riskli gebeliklere yol açıyomuş bunları anlattı umarım rabbim bunları yaşatmadan yavrumu kucağıma almayı nasip eder:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ben genel cerraha gidiyodum ama bu işin uzmanları nükleer tıp uzmanları var onlarda çok kurcalıyo anacım yoksıvısı biyopsisi vs. vs. bitmez anlıcannn

olsun canım önemli değil ne kusuru aşk olsun cerennn
evet malesef çözüm değil aminn canım inşallah en ısa zamanda normale dönerde bende yoluma devam ederim al bendende o kadar

kızlar ben geldim ama geri gidecem...gülçini arka cebe msj attıda dank ettim sabahtan beri kafamı kaldıramıyorum işten ayyy nasıl birikmişler anlatamam p.tesi ben gitmeden bir iki tane vardı hala bekliyor beni geldim üstüne üstlük yeni işler eklendi biizm yeni gelen müdüründe istegi bitmiyor her yeni bir icat yetişemiyorum isteklerine kafayı y,yecem deli karı zaten fazla efor harcayamıyorum biliyorda ...birde dışarıda işim çıktı ona çıktım geldim diger işlere deavm ama önce kızlara yazayım dedim...gülçincim sagol tatlım valla bugün kafamı kaşıyacak vakit bile bulamadım desem yeridir ...bitirirsem tepenize binecem zaten ama bugün yetişebilirsem size..geçmişide okuyamadım zaten ne olmuş ne olmuş merak ettim...

evet bilirim sıvısı biyopsisi uğraş dur
umarım normale döner tez zamandaaa :Saruboceq:

sağol canım bende bebişte iyiyiz şükür akşamları dinlenebildiğin kadar dinlen çok faydası oluyor canım

aman iyi olun canım dikkat et kendine sakın hastalanma yine salgın var zaten kimi görsen grip bide domuz gribimi ne var korkuyo insan valla sağol canım dinleniyorum bende:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…