- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #30.081
yaaaaaa? artık tamamen hazırsınız yani, bir tek İlayda'nın gelişi kaldı geriye :) ne güzeeeeeel, darısı başımıza inşallah canım :)
kızlar ben yatıyorum artık, hepinize iyi geceleeeeeeeeeeer :)
canım yatmadan tekrar girdim karşılaşamadık iyi uykular canım tatlı rüyalar cerenini gör inşallah koynuna aldığını kokladığını gör emi mujkbiz geldik ama yine kimsecikler yok fazlada duramıcaz zaten uuukumuz vaaayyyy iyi gecelerrrrr
ohh maşallah canım allah bizede nasip etsin o zamanları inşallah ilaydamız sağlıkla gelsin inşallah:Saruboceq:biz bugün ebişin son eksiklerini tamamladık çantamızı hazırladık
aynenbende en son bir gireyim dedim herkesler uyudu tabi üstlerinizi örtüp ben kapatıcam tükkanı :) bu gecekızlar yatmadan bir göz atayım dedim gece mesaisine mi geldiniz
iyi geceler ablam tatlı rüyalarrkızlar ben yatıyorum artık, hepinize iyi geceleeeeeeeeeeer :)
nurcum iyi uykular balımkızlar iyi geceler bende kaçar
iyi geceler benim geldigimde gitmişsiniz..bende çigdemin albümüne baktım ne güzel maşşallahı var ..bebişin eşyalarıda çok güzel...bende gidem artık yatayım yarın iş var...
günaydın filiz abla bende normalde cmt. girmiyorum ama fırsat buldum bir merhaba deyip kaçıcam dışarıya çıkıyorum hava çok güzel biraz yüryüş yapıp ordanda işlerimi halledicem resimleri beğenmene çok sevindim öpüyorumgünaydın canlarıııııııııım... bu sabah ben erkenciyim ve kapıyı ben açtım :)
Çiğdem resimler harika canım :)
günaydın ablacım buradamısın hala?kimsecikler gelmemiş henüz..pek ugrayan olmayacak sanırım...
Herkese kocaman merhaba,biz geldik artık kızımla,size bir merhaba diyelim dedik,nasılsınız hatunlar,geçmişi okumaya fırsatım yok,bir hafta sonra inş daha çok görüşürüz,Zeynebim mırıldanıyor yanımda,uyumak üzere,hep meme istiyor,6 tane iğnemiz vardı,antibiyotik onlarda bitti dün akşam çok şükür,kan değerleri de normale döndü,baya iyi eskisine göre,valla ne anneliğimden bişey anladım ne de lohusalığımdan Allah beterdinden saklasın inş,kimsenin başına vermesin,bu kadarla kaldık ya çokkk şükür:Saruboceq:ceren anlatmıştır size neler olduğunu beni yalnız bırakmadı sağolsun,hepinize çok teşekkür ederim,doğum hikayemi fırsat bulunca yazıcam inş,umarım herkesler iyidir.meleğimin resmini koyarım size daha sonra,şimdi annem var yanımda bi beş dk.s,ze haber vereyim dedim,kayınvalidemle eşim biraz dışarı çıktı şimdi dönerler,bir de gelen giden olunca malum,hala dikişlerim alınmadı yarın alınacak inş.başka aklıma gelen bişey yok şimdilik,herkese bizden kocamnnnnnn selam,öptük sizi,Şeniz
Herkese kocaman merhaba,biz geldik artık kızımla,size bir merhaba diyelim dedik,nasılsınız hatunlar,geçmişi okumaya fırsatım yok,bir hafta sonra inş daha çok görüşürüz,Zeynebim mırıldanıyor yanımda,uyumak üzere,hep meme istiyor,6 tane iğnemiz vardı,antibiyotik onlarda bitti dün akşam çok şükür,kan değerleri de normale döndü,baya iyi eskisine göre,valla ne anneliğimden bişey anladım ne de lohusalığımdan Allah beterdinden saklasın inş,kimsenin başına vermesin,bu kadarla kaldık ya çokkk şükür:Saruboceq:ceren anlatmıştır size neler olduğunu beni yalnız bırakmadı sağolsun,hepinize çok teşekkür ederim,doğum hikayemi fırsat bulunca yazıcam inş,umarım herkesler iyidir.meleğimin resmini koyarım size daha sonra,şimdi annem var yanımda bi beş dk.s,ze haber vereyim dedim,kayınvalidemle eşim biraz dışarı çıktı şimdi dönerler,bir de gelen giden olunca malum,hala dikişlerim alınmadı yarın alınacak inş.başka aklıma gelen bişey yok şimdilik,herkese bizden kocamnnnnnn selam,öptük sizi,Şeniz
Canim hayirli olsun... Allah saglikla,anali babali buyumesini nasip etsin... Bebegin ve sen saglikli olunda her zorluk unutuluyor sonunda... Zeynebin resimlerinide bekliyoruz...Herkese kocaman merhaba,biz geldik artık kızımla,size bir merhaba diyelim dedik,nasılsınız hatunlar,geçmişi okumaya fırsatım yok,bir hafta sonra inş daha çok görüşürüz,Zeynebim mırıldanıyor yanımda,uyumak üzere,hep meme istiyor,6 tane iğnemiz vardı,antibiyotik onlarda bitti dün akşam çok şükür,kan değerleri de normale döndü,baya iyi eskisine göre,valla ne anneliğimden bişey anladım ne de lohusalığımdan Allah beterdinden saklasın inş,kimsenin başına vermesin,bu kadarla kaldık ya çokkk şükür:Saruboceq:ceren anlatmıştır size neler olduğunu beni yalnız bırakmadı sağolsun,hepinize çok teşekkür ederim,doğum hikayemi fırsat bulunca yazıcam inş,umarım herkesler iyidir.meleğimin resmini koyarım size daha sonra,şimdi annem var yanımda bi beş dk.s,ze haber vereyim dedim,kayınvalidemle eşim biraz dışarı çıktı şimdi dönerler,bir de gelen giden olunca malum,hala dikişlerim alınmadı yarın alınacak inş.başka aklıma gelen bişey yok şimdilik,herkese bizden kocamnnnnnn selam,öptük sizi,Şeniz
Canım çok tebrik ediyorum. Bebişini bizim için öp. Canımcım hepsi geçecek inşallah çok önemli aşamaları atlattınız çok şükür. Bizlere de dua etmeyi unutma taze annecik:))
canım benim çok sevindim zeynebimizin iyi olmasına bizim için kokla kızını....
resimlerinizide bekliyorum
çok ama çok sevindim.allah nazarlardan saklasın inşallah sizi...
Canim hayirli olsun... Allah saglikla,anali babali buyumesini nasip etsin... Bebegin ve sen saglikli olunda her zorluk unutuluyor sonunda... Zeynebin resimlerinide bekliyoruz...
canım benim allah analı babalı büyütsün geçmişde de dedim ama okumaya fırsatın yok yine yazdım ceren saolsun senden habersiz bırakmadı bizi allahım büyük geçmiş etsin önündeki günler güzel olsun inşallah kızımızın resimlerini bekliyoz benim yerimede iyice bi öp meleğimizi kendine iyi bak bizi habersiz koyma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?