Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

beyazcım merhaba senden haber almak güzel.şükürki daha iyiye gidiyor. çok sevindim vallayazını görünce..dogum hikayeni bekliyoruz tabii sen kendini toparlada...kısa da olsa bize haberler vermeyi unutma...tekrar tebrik ediyorum....

günaydın ablacım buradamısın hala?kimsecikler gelmemiş henüz..pek ugrayan olmayacak sanırım...
canımcım dün şöyle bir uğradım çıktım, sonra da fırsatım olmadı, yalnız kaldın sen değil mi dün?
iyi yapmışsın ama dün de ben yoktum, neyse olsun, burada da hava çok güzel ve çok sıcak, özellikle bugün inanılmaz sıcaktı... ben de çok öpüyorum güzelim :)
slm kıslar ben geldim kimsecikler yok.uzuuun bi aradan sonra ancak gelebildim.eşimin dayısı vefat etti,int bozuldu ancak gelebildim yani.bana kızmayın emi kıslar..eee nasılsınız bakem?
başınız sağolsun canım, çok üzüldüm Allah geride kalanlara sabır versin... sık sık uğra artık tamam mı?
canım beniiiiiiiiiiiiiiiiiim... çok şükür yine aramızdasın. Sağolsun Ceren senden haberler verdi, çok merak ettik, çok dua ettik hem senin için hem de Zeynep için, çok şükür ikiniz de iyisiniz :) biraz badireler atlattın ama Allaha binlerce kere şükür ki güzel haberler aldık senden, ilk fırsatta resimleri bekliyoruz canımcım, Zeynep'i bizim için doya doya kokla tatlım, kendine de dikkat et, sonuçta lohusasın :) kolay gelsin ve ömür boyu sağlık, mutluluk diliyorum kızınızla birlikte :)
kızlar koçişlerlesiniz yaaa topiği terkettiniz dimiii siziiii zillliiler
nasılsın güzelim? dün akşam kocişle biraz tartıştık, biraz az kalır aslında, sabahleyin de bana haber vermeden gitmiş, çok sinirlendim, 1 saat sonra telefon etti, hadi gel teknede kahvaltı hazırladım sana diye, valla güllerle süslü bir kahvaltı sofrasıyla karşılaşınca yelkenlerim suya indi ama çaktırmadım kötükedihüso akşama kadar kendini affettirmek için ne taklalar attı, ben de bugün bütün gün teknede keyif sürdüm :) o yüzden bugün hiç uğrayamadım :) nasılsın tatlım?

günaydın bayanlarr
hepinizee güsel bir hafta diliyorum
geçmişe şöyle bir göz attım beyazcım gelmiş kızından haberler getirmiş çok sevindim
hafta sonu evde değildim hiç eşim denizliye bende orhangaziye gittim annemde ordaydı
kırk yılda bir gittim ondada deprem oldu ödümüz koptu delikafadulden
yorucu bi hafta sonu geçirdim mirmirmirmir
sabah gelirkende otobüs kaza yapıyodu öne doğru fırladık hepimiz ani frenle :1shok:

Canım büyük geçmiş olsun, aman sadaka ver az da olsa..

Oh oh maşallah biz burda ders çalışalım beynimiz sulansın, sen tekne keyfi yap:)) adelet mi bu şimdi naniknanik..Be de tatile çıkmak istiyorum zaten bu sene tatile de çıkamayacağız. Offffffffffff offfffffffffff...

günaydın canlarım hepinize çokgüzel bir hafta diliyorum herşey gönlünüzce olsun

beyazcım yazını görünce çok sevindim çok şükür sende zeynebimizde iyi tebrik ederim allah analı babalı büyütsün miniğimizin resmini bekliyoz kendine çok dikkat et canım allaha emanet olun

çiğdemcim çok tatlısın resimlerine baktım maşallah zeynebimizde büyümeye başlamış
miniğimizin cicileride çok güzel allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin

günaydın canım nasılsın çok geçmiş olsun allah korusun :Saruboceq:

ıyiyim kumsalım, maşallah baksan bu topiği anneler ve hamişler kapladı.. Yakında bize yol görünecek bu gidişle. Canım sen neler yapıyorsun???

ıyiyim kumsalım, maşallah baksan bu topiği anneler ve hamişler kapladı.. Yakında bize yol görünecek bu gidişle. Canım sen neler yapıyorsun???

hiç sorma canım orasını rabbim inşallah bizde gösterir o günleri hayırlısıyla
bende iyiyim canım biliyosun doktor değiştirdim herşeye sil baştan yeniden ama
bu doktor çok içimi rahatlatıyor şimdilik hormon tahlilleri falan yapıldı bende guatır var
ths düşük şimdilik onu yoluna koymaya uğraşıyoz sonrada tedaviye geçicez allahın izniyle ama bu sefer kafam rahat korkularım yok bu çok önemliymiş ve alalh izin veririse bebişimin gelecegine daha çok inanıyorum artıkhihoyyyt

Son düzenleme:
ınşallah kumsalım inşallah, hepimiz hayırlısıyla güzel duyguları tadalım inşallah. Bakarömışsın bu ay ikimiz de listeden alta geçermişiz ve liste amamen hamilelerin olurmuş:))

Günaydınnnnn güzellleeeeerrrrrr
gününüz aydın neşeniz bol keyfiniz yerinde olsun inşallah
hepinize çooooookkkk güzel bir hafta diliyorum canlarımmmmmmm....
Umut ve mutluluk dolu bir haftaaa :dance:

amanda aman kimler gelmiş topiğmize yazılarda yazılmış yerim seni ben canımmmmm hoş geldin tazecik annecik a.s.
canım benim daha iyi olmanıza çoooooooookkkkkkkkkk sevindim dahada güzel olucak herşey inan balım geçicek bütün sıkıntılar az daha sabır...... :teselli:

burcuuuu günaydın nabeerrrrr???
Canım benim ya çok geçmiş olsun kötü geçmiş haftasonun dikkatli ol birtanem ekmekle tuz çevir başından ver allah korusun belalardan :Saruboceq:

neşeeeeee hoş geldin naberrr????
aşk olsun neşe ne biçim laf o öyle duymamış okumamış olıyım klava:
ben sana yolu bir gösteririm bir daha yola giremezsin ona göreeee klava:

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................36. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................34. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................31 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 31. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................30. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................23. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Katar38038...............................21. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

8.Bulcuk....................................20. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

9.Gcan......................................20. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

10.Ciğdem...................................18 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

11.Benssenb...............................17. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

12.Mavideniz...............................15 Haftamızdayız (15 kasım )

13.Ra_ra......................................13. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................13.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15. Jasminn_23............................ En Taze Hamişimiz

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Beyazcım çok geçmiş olsun canım biraz talihsizlik yaşadın ama hepsi bitti inşallah geride kaldı şimdi güzel günler geliyor bebeğininde tadına varacaksın inşallah allah analı babalı büyütsün canım minik zeynebi kokluyorum çok geçmiş olsun diliyorum kendine iyi bak haber verdiğin için sağol tatlıma.s.

günaydın canım ya nazaramı geldin kıss aman ha nazarlık falan tak bir yerine geçmiş olsun fıstıkk dinlen bu akşam erkenden uyu yat

çiğdemcim zeynebin cicilerini gördüm çok şekerler güle güle giymek nasip olsun işallah
sağol canım amin inşallah

günaydın canım a.s. o senin güzelliğin balım sağolasın aminnn

İyiyim kumsalım, maşallah baksan bu topiği anneler ve hamişler kapladı.. Yakında bize yol görünecek bu gidişle. Canım sen neler yapıyorsun???
ayy öyle deme ya ne yolu en kısa zamanda sizlerde bebişlerinizin yolunu bekliyeceksiniz az kaldı inşallah umutsuzluk yokklava: neşe var,umut var:teytey:

tabiki canım benim moral çok önemli inşallah Allah gönlünüze göre verecek herşeyi dualrımız sizinle:1hug:

ohhh kahvaltılar felan teknedee ohhhh tabi yelkenlerin suya iner odaaa gönlünü almayı bilmişş maşallah allah huzurunuzu bozmasın ağız tadı versin

kayınvalidem pc başına oturduğumu görünce iyileşmişim öyle diyor,:mymeka yüzden fazla kalamıyorum,sonra görüşmek üzere.:a015:

kayınvalidem pc başına oturduğumu görünce iyileşmişim öyle diyor,:mymeka yüzden fazla kalamıyorum,sonra görüşmek üzere.:a015:
hay o kayınvaliden varya dayaklıkta yaşlı başlı saygılı olmak gerek neyse gülüm sen dinlen genede iyicene iyileş mujkk

hemen okuyalımmm alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…