- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #30.101
Herkese kocaman merhaba,biz geldik artık kızımla,size bir merhaba diyelim dedik,nasılsınız hatunlar,geçmişi okumaya fırsatım yok,bir hafta sonra inş daha çok görüşürüz,Zeynebim mırıldanıyor yanımda,uyumak üzere,hep meme istiyor,6 tane iğnemiz vardı,antibiyotik onlarda bitti dün akşam çok şükür,kan değerleri de normale döndü,baya iyi eskisine göre,valla ne anneliğimden bişey anladım ne de lohusalığımdan Allah beterdinden saklasın inş,kimsenin başına vermesin,bu kadarla kaldık ya çokkk şükür:Saruboceq:ceren anlatmıştır size neler olduğunu beni yalnız bırakmadı sağolsun,hepinize çok teşekkür ederim,doğum hikayemi fırsat bulunca yazıcam inş,umarım herkesler iyidir.meleğimin resmini koyarım size daha sonra,şimdi annem var yanımda bi beş dk.s,ze haber vereyim dedim,kayınvalidemle eşim biraz dışarı çıktı şimdi dönerler,bir de gelen giden olunca malum,hala dikişlerim alınmadı yarın alınacak inş.başka aklıma gelen bişey yok şimdilik,herkese bizden kocamnnnnnn selam,öptük sizi,Şeniz
canımcım dün şöyle bir uğradım çıktım, sonra da fırsatım olmadı, yalnız kaldın sen değil mi dün?günaydın ablacım buradamısın hala?kimsecikler gelmemiş henüz..pek ugrayan olmayacak sanırım...
iyi yapmışsın ama dün de ben yoktum, neyse olsun, burada da hava çok güzel ve çok sıcak, özellikle bugün inanılmaz sıcaktı... ben de çok öpüyorum güzelim :)günaydın filiz abla bende normalde cmt. girmiyorum ama fırsat buldum bir merhaba deyip kaçıcam dışarıya çıkıyorum hava çok güzel biraz yüryüş yapıp ordanda işlerimi halledicem resimleri beğenmene çok sevindim öpüyorum
başınız sağolsun canım, çok üzüldümslm kıslar ben geldim kimsecikler yok.uzuuun bi aradan sonra ancak gelebildim.eşimin dayısı vefat etti,int bozuldu ancak gelebildim yani.bana kızmayın emi kıslar..eee nasılsınız bakem?
canım beniiiiiiiiiiiiiiiiiim... çok şükür yine aramızdasın. Sağolsun Ceren senden haberler verdi, çok merak ettik, çok dua ettik hem senin için hem de Zeynep için, çok şükür ikiniz de iyisiniz :) biraz badireler atlattın ama Allaha binlerce kere şükür ki güzel haberler aldık senden, ilk fırsatta resimleri bekliyoruz canımcım, Zeynep'i bizim için doya doya kokla tatlım, kendine de dikkat et, sonuçta lohusasın :) kolay gelsin ve ömür boyu sağlık, mutluluk diliyorum kızınızla birlikte :)Herkese kocaman merhaba,biz geldik artık kızımla,size bir merhaba diyelim dedik,nasılsınız hatunlar,geçmişi okumaya fırsatım yok,bir hafta sonra inş daha çok görüşürüz,Zeynebim mırıldanıyor yanımda,uyumak üzere,hep meme istiyor,6 tane iğnemiz vardı,antibiyotik onlarda bitti dün akşam çok şükür,kan değerleri de normale döndü,baya iyi eskisine göre,valla ne anneliğimden bişey anladım ne de lohusalığımdan Allah beterdinden saklasın inş,kimsenin başına vermesin,bu kadarla kaldık ya çokkk şükür:Saruboceq:ceren anlatmıştır size neler olduğunu beni yalnız bırakmadı sağolsun,hepinize çok teşekkür ederim,doğum hikayemi fırsat bulunca yazıcam inş,umarım herkesler iyidir.meleğimin resmini koyarım size daha sonra,şimdi annem var yanımda bi beş dk.s,ze haber vereyim dedim,kayınvalidemle eşim biraz dışarı çıktı şimdi dönerler,bir de gelen giden olunca malum,hala dikişlerim alınmadı yarın alınacak inş.başka aklıma gelen bişey yok şimdilik,herkese bizden kocamnnnnnn selam,öptük sizi,Şeniz
nasılsın güzelim? dün akşam kocişle biraz tartıştık, biraz az kalır aslında, sabahleyin de bana haber vermeden gitmiş, çok sinirlendim, 1 saat sonra telefon etti, hadi gel teknede kahvaltı hazırladım sana diye, valla güllerle süslü bir kahvaltı sofrasıyla karşılaşınca yelkenlerim suya indi ama çaktırmadım kötükedihüso akşama kadar kendini affettirmek için ne taklalar attı, ben de bugün bütün gün teknede keyif sürdüm :) o yüzden bugün hiç uğrayamadım :) nasılsın tatlım?kızlar koçişlerlesiniz yaaa topiği terkettiniz dimiii siziiii zillliiler
günaydın bayanlarr
hepinizee güsel bir hafta diliyorum
geçmişe şöyle bir göz attım beyazcım gelmiş kızından haberler getirmiş çok sevindim
hafta sonu evde değildim hiç eşim denizliye bende orhangaziye gittim annemde ordaydı
kırk yılda bir gittim ondada deprem oldu ödümüz koptu delikafadulden
yorucu bi hafta sonu geçirdim mirmirmirmir
sabah gelirkende otobüs kaza yapıyodu öne doğru fırladık hepimiz ani frenle :1shok:
canımcım dün şöyle bir uğradım çıktım, sonra da fırsatım olmadı, yalnız kaldın sen değil mi dün?
iyi yapmışsın ama dün de ben yoktum, neyse olsun, burada da hava çok güzel ve çok sıcak, özellikle bugün inanılmaz sıcaktı... ben de çok öpüyorum güzelim :)
başınız sağolsun canım, çok üzüldümAllah geride kalanlara sabır versin... sık sık uğra artık tamam mı?
canım beniiiiiiiiiiiiiiiiiim... çok şükür yine aramızdasın. Sağolsun Ceren senden haberler verdi, çok merak ettik, çok dua ettik hem senin için hem de Zeynep için, çok şükür ikiniz de iyisiniz :) biraz badireler atlattın ama Allaha binlerce kere şükür ki güzel haberler aldık senden, ilk fırsatta resimleri bekliyoruz canımcım, Zeynep'i bizim için doya doya kokla tatlım, kendine de dikkat et, sonuçta lohusasın :) kolay gelsin ve ömür boyu sağlık, mutluluk diliyorum kızınızla birlikte :)
nasılsın güzelim? dün akşam kocişle biraz tartıştık, biraz az kalır aslında, sabahleyin de bana haber vermeden gitmiş, çok sinirlendim, 1 saat sonra telefon etti, hadi gel teknede kahvaltı hazırladım sana diye, valla güllerle süslü bir kahvaltı sofrasıyla karşılaşınca yelkenlerim suya indi ama çaktırmadım kötükedihüso akşama kadar kendini affettirmek için ne taklalar attı, ben de bugün bütün gün teknede keyif sürdüm :) o yüzden bugün hiç uğrayamadım :) nasılsın tatlım?
günaydın bayanlarr
geçmişe şöyle bir göz attım beyazcım gelmiş kızından haberler getirmiş çok sevindim
hafta sonu evde değildim hiç eşim denizliye bende orhangaziye gittim annemde ordaydı
sabah gelirkende otobüs kaza yapıyodu öne doğru fırladık hepimiz ani frenle :1shok:
ıyiyim kumsalım, maşallah baksan bu topiği anneler ve hamişler kapladı.. Yakında bize yol görünecek bu gidişle. Canım sen neler yapıyorsun???
Herkese kocaman merhaba,biz geldik artık kızımla,size bir merhaba diyelim dedik,nasılsınız hatunlar,geçmişi okumaya fırsatım yok,bir hafta sonra inş daha çok görüşürüz,Zeynebim mırıldanıyor yanımda,uyumak üzere,hep meme istiyor,6 tane iğnemiz vardı,antibiyotik onlarda bitti dün akşam çok şükür,kan değerleri de normale döndü,baya iyi eskisine göre,valla ne anneliğimden bişey anladım ne de lohusalığımdan Allah beterdinden saklasın inş,kimsenin başına vermesin,bu kadarla kaldık ya çokkk şükür:Saruboceq:ceren anlatmıştır size neler olduğunu beni yalnız bırakmadı sağolsun,hepinize çok teşekkür ederim,doğum hikayemi fırsat bulunca yazıcam inş,umarım herkesler iyidir.meleğimin resmini koyarım size daha sonra,şimdi annem var yanımda bi beş dk.s,ze haber vereyim dedim,kayınvalidemle eşim biraz dışarı çıktı şimdi dönerler,bir de gelen giden olunca malum,hala dikişlerim alınmadı yarın alınacak inş.başka aklıma gelen bişey yok şimdilik,herkese bizden kocamnnnnnn selam,öptük sizi,Şeniz
günaydın bayanlarr
ıyiyim kumsalım, maşallah baksan bu topiği anneler ve hamişler kapladı.. Yakında bize yol görünecek bu gidişle. Canım sen neler yapıyorsun???
Beyazcım çok geçmiş olsun canım biraz talihsizlik yaşadın ama hepsi bitti inşallah geride kaldı şimdi güzel günler geliyor bebeğininde tadına varacaksın inşallah allah analı babalı büyütsün canım minik zeynebi kokluyorum çok geçmiş olsun diliyorum kendine iyi bak haber verdiğin için sağol tatlıma.s.Herkese kocaman merhaba,biz geldik artık kızımla,size bir merhaba diyelim dedik,nasılsınız hatunlar,geçmişi okumaya fırsatım yok,bir hafta sonra inş daha çok görüşürüz,Zeynebim mırıldanıyor yanımda,uyumak üzere,hep meme istiyor,6 tane iğnemiz vardı,antibiyotik onlarda bitti dün akşam çok şükür,kan değerleri de normale döndü,baya iyi eskisine göre,valla ne anneliğimden bişey anladım ne de lohusalığımdan Allah beterdinden saklasın inş,kimsenin başına vermesin,bu kadarla kaldık ya çokkk şükür:Saruboceq:ceren anlatmıştır size neler olduğunu beni yalnız bırakmadı sağolsun,hepinize çok teşekkür ederim,doğum hikayemi fırsat bulunca yazıcam inş,umarım herkesler iyidir.meleğimin resmini koyarım size daha sonra,şimdi annem var yanımda bi beş dk.s,ze haber vereyim dedim,kayınvalidemle eşim biraz dışarı çıktı şimdi dönerler,bir de gelen giden olunca malum,hala dikişlerim alınmadı yarın alınacak inş.başka aklıma gelen bişey yok şimdilik,herkese bizden kocamnnnnnn selam,öptük sizi,Şeniz
günaydın canım ya nazaramı geldin kıss aman ha nazarlık falan tak bir yerine geçmiş olsun fıstıkk dinlen bu akşam erkenden uyu yatgünaydın bayanlarr
sağol canım amin inşallahçiğdemcim zeynebin cicilerini gördüm çok şekerler güle güle giymek nasip olsun işallah
günaydın canım a.s. o senin güzelliğin balım sağolasın aminnngünaydın canlarım hepinize çokgüzel bir hafta diliyorum herşey gönlünüzce olsun
beyazcım yazını görünce çok sevindim çok şükür sende zeynebimizde iyi tebrik ederim allah analı babalı büyütsün miniğimizin resmini bekliyoz kendine çok dikkat et canım allaha emanet olun
çiğdemcim çok tatlısın resimlerine baktım maşallah zeynebimizde büyümeye başlamış
miniğimizin cicileride çok güzel allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin
ayy öyle deme ya ne yolu en kısa zamanda sizlerde bebişlerinizin yolunu bekliyeceksiniz az kaldı inşallah umutsuzluk yokİyiyim kumsalım, maşallah baksan bu topiği anneler ve hamişler kapladı.. Yakında bize yol görünecek bu gidişle. Canım sen neler yapıyorsun???
tabiki canım benim moral çok önemli inşallah Allah gönlünüze göre verecek herşeyi dualrımız sizinle:1hug:hiç sorma canım orasını rabbim inşallah bizde gösterir o günleri hayırlısıyla
bende iyiyim canım biliyosun doktor değiştirdim herşeye sil baştan yeniden ama
bu doktor çok içimi rahatlatıyor şimdilik hormon tahlilleri falan yapıldı bende guatır var
ths yüksek şimdilik onu yoluna koymaya uğraşıyoz sonrada tedaviye geçicez allahın izniyle ama bu sefer kafam rahat korkularım yok bu çok önemliymiş ve alalh izin veririse bebişimin gelecegine daha çok inanıyorum artıkhihoyyyt
canımcım dün şöyle bir uğradım çıktım, sonra da fırsatım olmadı, yalnız kaldın sen değil mi dün?
iyi yapmışsın ama dün de ben yoktum, neyse olsun, burada da hava çok güzel ve çok sıcak, özellikle bugün inanılmaz sıcaktı... ben de çok öpüyorum güzelim :)
başınız sağolsun canım, çok üzüldümAllah geride kalanlara sabır versin... sık sık uğra artık tamam mı?
canım beniiiiiiiiiiiiiiiiiim... çok şükür yine aramızdasın. Sağolsun Ceren senden haberler verdi, çok merak ettik, çok dua ettik hem senin için hem de Zeynep için, çok şükür ikiniz de iyisiniz :) biraz badireler atlattın ama Allaha binlerce kere şükür ki güzel haberler aldık senden, ilk fırsatta resimleri bekliyoruz canımcım, Zeynep'i bizim için doya doya kokla tatlım, kendine de dikkat et, sonuçta lohusasın :) kolay gelsin ve ömür boyu sağlık, mutluluk diliyorum kızınızla birlikte :)
nasılsın güzelim? dün akşam kocişle biraz tartıştık, biraz az kalır aslında, sabahleyin de bana haber vermeden gitmiş, çok sinirlendim, 1 saat sonra telefon etti, hadi gel teknede kahvaltı hazırladım sana diye, valla güllerle süslü bir kahvaltı sofrasıyla karşılaşınca yelkenlerim suya indi ama çaktırmadım kötükedihüso akşama kadar kendini affettirmek için ne taklalar attı, ben de bugün bütün gün teknede keyif sürdüm :) o yüzden bugün hiç uğrayamadım :) nasılsın tatlım?
günaydın kızlar,doğum hikayemi yazdım ama yarım yamalak oldu,çok pc başında duramıyorum
sonra düzenlerim şimdilik bu kadar yazabildim
Canımın içi Zeynebim geldi - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
hay o kayınvaliden varya dayaklıkta yaşlı başlı saygılı olmak gerek neyse gülüm sen dinlen genede iyicene iyileş mujkkkayınvalidem pc başına oturduğumu görünce iyileşmişim öyle diyor,:mymekayüzden fazla kalamıyorum,sonra görüşmek üzere.:a015:
günaydın kızlar,doğum hikayemi yazdım ama yarım yamalak oldu,çok pc başında duramıyorum
sonra düzenlerim şimdilik bu kadar yazabildim
Canımın içi Zeynebim geldi - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?