- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #30.121
günaydın bayanlarr
hepinizee güsel bir hafta diliyorum
geçmişe şöyle bir göz attım beyazcım gelmiş kızından haberler getirmiş çok sevindim
hafta sonu evde değildim hiç eşim denizliye bende orhangaziye gittim annemde ordaydı
kırk yılda bir gittim ondada deprem oldu ödümüz koptu delikafadulden
yorucu bi hafta sonu geçirdim mirmirmirmir
sabah gelirkende otobüs kaza yapıyodu öne doğru fırladık hepimiz ani frenle :1shok:
neşecim kumsalım cerencim sağolun kızlarrr
günaydın kızlar,doğum hikayemi yazdım ama yarım yamalak oldu,çok pc başında duramıyorum
sonra düzenlerim şimdilik bu kadar yazabildim
Canımın içi Zeynebim geldi - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
aminnnnnn inşallahhhhhh canımmİnşallah kumsalım inşallah, hepimiz hayırlısıyla güzel duyguları tadalım inşallah. Bakarömışsın bu ay ikimiz de listeden alta geçermişiz ve liste amamen hamilelerin olurmuş:))
günaydın cerencim nasılsın canım miniğimiz nasılGünaydınnnnn güzellleeeeerrrrrr
gününüz aydın neşeniz bol keyfiniz yerinde olsun inşallah
hepinize çooooookkkk güzel bir hafta diliyorum canlarımmmmmmm....
Umut ve mutluluk dolu bir haftaaa :dance:
amanda aman kimler gelmiş topiğmize yazılarda yazılmış yerim seni ben canımmmmm hoş geldin tazecik annecik a.s.
canım benim daha iyi olmanıza çoooooooookkkkkkkkkk sevindim dahada güzel olucak herşey inan balım geçicek bütün sıkıntılar az daha sabır...... :teselli:
burcuuuu günaydın nabeerrrrr???
Canım benim ya çok geçmiş olsun kötü geçmiş haftasonun dikkatli ol birtanem ekmekle tuz çevir başından ver allah korusun belalardan :Saruboceq:
neşeeeeee hoş geldin naberrr????
aşk olsun neşe ne biçim laf o öyle duymamış okumamış olıyımklava:
ben sana yolu bir gösteririm bir daha yola giremezsin ona göreeeeklava:
sağol canım çok teşekkür ederim inşallahBeyazcım çok geçmiş olsun canım biraz talihsizlik yaşadın ama hepsi bitti inşallah geride kaldı şimdi güzel günler geliyor bebeğininde tadına varacaksın inşallah allah analı babalı büyütsün canım minik zeynebi kokluyorum çok geçmiş olsun diliyorum kendine iyi bak haber verdiğin için sağol tatlıma.s.
günaydın canım ya nazaramı geldin kıss aman ha nazarlık falan tak bir yerine geçmiş olsun fıstıkk dinlen bu akşam erkenden uyu yat
sağol canım amin inşallah
günaydın canım a.s. o senin güzelliğin balım sağolasın aminnn
ayy öyle deme ya ne yolu en kısa zamanda sizlerde bebişlerinizin yolunu bekliyeceksiniz az kaldı inşallah umutsuzluk yokklava: neşe var,umut var:teytey:
tabiki canım benim moral çok önemli inşallah Allah gönlünüze göre verecek herşeyi dualrımız sizinle:1hug:
kayınvalidem pc başına oturduğumu görünce iyileşmişim öyle diyor,:mymekayüzden fazla kalamıyorum,sonra görüşmek üzere.:a015:
kayınvalidem pc başına oturduğumu görünce iyileşmişim öyle diyor,:mymekayüzden fazla kalamıyorum,sonra görüşmek üzere.:a015:
ceren kızzz günaydfın ben kaçak göçek yine geldimmm napıyımm sizleri çok özlüyommm
günaydın cerencim nasılsın canım miniğimiz nasıl
ceren kızzz günaydfın ben kaçak göçek yine geldimmm napıyımm sizleri çok özlüyommm
Cerencim günaydınn canım listede benim haftam 19 olucak canım 18 bitti 18+1 lere gidiyorum hayırlısıyla :)
günaydın balımmmmm
kız dur kaç aylıksın sen daha güncellemedim listeyi beri çektim bıraktım kaldı öyle
birazdan güncellicek hepinizi anacım accık dur pazartesi yoğunluğu var üzerimde
günaydın şekerler nasılsınız bakalım....
beyazım doğum hikayeni okudum çok duygulandım allaha şükür bebeğin şimdi kucağında doyasıya öp kokla allah sizi hiç ayırmasın
günaydın canım malum pzt herkes yoğun benim patronda yarım saat sonra geliyor bende o zaman çok rahat yazamam galiba malum bayadır yoktu masası evrak dolu onları halledicez ben kendi masam ve onun masası arasında mekik dokur dururum artık 15 gündür gel keyfim geldim bugün acısı çıkar artık :)
sen nasılsın nurcum ilaydamız nasıl keyifler yerindemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?