Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

canım çokk geçmişş olsun allahım korumuşşş

neşecim kumsalım cerencim sağolun kızlarrr

canım benimmmmmmm okudum şimdi birtanem allerine gözlerine sağlık tatlımmm...
RAbim mutuluğunu ağız tadını bir ömrü sürdürsün inşallah kuzum.... :Saruboceq:

İnşallah kumsalım inşallah, hepimiz hayırlısıyla güzel duyguları tadalım inşallah. Bakarömışsın bu ay ikimiz de listeden alta geçermişiz ve liste amamen hamilelerin olurmuş:))
aminnnnnn inşallahhhhhh canımm
günaydın cerencim nasılsın canım miniğimiz nasıl
sağol canım çok teşekkür ederim inşallah
kayınvalidem pc başına oturduğumu görünce iyileşmişim öyle diyor,:mymeka yüzden fazla kalamıyorum,sonra görüşmek üzere.:a015:

beyaz o kaynananı varya töbe töbe sabah sabah insanı yoldan çıkarıyo kadına bak ya

beyazım yazını okudum doğum hikayeniii neler yaşanmış ama sonunda muhteşem bi,r varlığa kavuştum rabbim mutluluğunu daim etsin

okudum beyazcım çok duygulandım bu kadar bekleyipte hastenede doyasıya kucağına alamamk çok kötü bi rduygudur eminim allah birdaha yaşatmasın canım çok geçmiş olsun bundan sonra herşey çok daha güzel olacak eminim meleğinle sana sağlıklı günler diliyorum:teselli:

kayınvalidem pc başına oturduğumu görünce iyileşmişim öyle diyor,:mymeka yüzden fazla kalamıyorum,sonra görüşmek üzere.:a015:

ona ne oluyormuş beeee kaynana olmuşta bir şeymi sanıyor kendisini ulen benim kaynana dicek bunu bak bakalım benide torununuda görebiliyormu sen yine iyi sabırlısın kuzum ya. Umarım çok uzun süre kalmaz hemencecik döner memleketine yoksa çekilmez anam lohusalıkta valla :teselli:

Cerencim günaydınn canım listede benim haftam 19 olucak canım 18 bitti 18+1 lere gidiyorum hayırlısıyla :)

günaydın cerencim nasılsın canım miniğimiz nasıl

günaydın birtanem iyiyim sağol sen nasılsın?
Miniğimizde iyi canım nasıl olsun artık çıkmak için dünyaya gelmek için yol yapıyor kur yapıyor annesine malum bu hafta son sonra evde oturup kızımın gelmesini beklicem allahın izini ile inşallah.
Sende ne var ne yok balım?

ceren kızzz günaydfın ben kaçak göçek yine geldimmm napıyımm sizleri çok özlüyommm

günaydın şekerrrrrrrr nasılsın? Hiç görüşemez olduk kuzum yaaaa özlüyoruz valla seni
ne diye yasaklıyorlarki sanki siteyi

beyazcım şimdi okudum gözlerim doldu valla
kavuştun çok şükür bebeğine Allah hiç bi zaman ayırmasın bi daha
darısı bizlerin başına işallah

Cerencim günaydınn canım listede benim haftam 19 olucak canım 18 bitti 18+1 lere gidiyorum hayırlısıyla :)

günaydın balımmmmm
kız dur kaç aylıksın sen daha güncellemedim listeyi beri çektim bıraktım kaldı öyle
birazdan güncellicek hepinizi anacım accık dur pazartesi yoğunluğu var üzerimde

günaydın balımmmmm
kız dur kaç aylıksın sen daha güncellemedim listeyi beri çektim bıraktım kaldı öyle
birazdan güncellicek hepinizi anacım accık dur pazartesi yoğunluğu var üzerimde

kaydirigubbakcemile3 ay ne bilem güncellendi sandım kaydirigubbakcemile3 tamam balım bak işlerine sonra yap sıkma kendini sen yaaa ay ceren az kaldı ya senin miniğin yakında geliyor alkisalkisalkis ayy düşündükçe içim kıpraşıyorrr titreşiyor ayy bişiler oluyor işte anladınız siz beni:dance:

günaydın şekerler nasılsınız bakalım....
beyazım doğum hikayeni okudum çok duygulandım allaha şükür bebeğin şimdi kucağında doyasıya öp kokla allah sizi hiç ayırmasın

günaydın şekerler nasılsınız bakalım....
beyazım doğum hikayeni okudum çok duygulandım allaha şükür bebeğin şimdi kucağında doyasıya öp kokla allah sizi hiç ayırmasın

günaydın canım malum pzt herkes yoğun benim patronda yarım saat sonra geliyor bende o zaman çok rahat yazamam galiba malum bayadır yoktu masası evrak dolu onları halledicez ben kendi masam ve onun masası arasında mekik dokur dururum artık 15 gündür gel keyfim geldim bugün acısı çıkar artık :)
sen nasılsın nurcum ilaydamız nasıl keyifler yerindemi

bizde iyiyiz canım şimdi bişeyler yiyecez

günaydın kızlarr nasılsınız p.tesi sendromu ama şimdiden gerilmek istemiyorum kendimi meşgul ediyorum işte....ooo ablam teknedede keyifler sürülmüş valla ne güzel almış enişte gönlünü, adına sevindim...burcu geçmiş olsun cicim aman sen iyisin degilmi.?

Adamın biri arabasıyla yola çıkmış. Bir gölün kenarından geçerken kırmızı

elbiseli bir adam elini kaldırmış, durmasını işaret etmiş. Adam arabasını durdurmuş.

Kırmızı elbiseli adam: 'Merhaba, ben ormanın kırmızılı ibnesiyim,

Karnım çok aç. Bana yiyecek bir şeyler verir misin?' demiş.

Adam bir parça ekmek vermiş teşekkürleri kabul edip yola çıkmış.

Dağlık bir bölgeden geçerken karşısına sarılar içinde bir adam çıkmış.

Elini kaldırıp adama durmasını işaret etmiş.

- 'Ben bu dağın sarılı ibnesiyim. Çok susadım. Suyun var mı?' demiş.

Adam bir şişe su vermiş yola devam etmiş. Yol asfalta çıkmış.

Bir zaman geçtikten sonra mavi elbiseler içinde bir adam el kaldırmış,

durmasını işaret etmiş. Adam sinirlenmiş:

- 'Söyle bakalım asfaltın mavili ibnesi, Ne istiyorsun?'

-'Ehliyet ve ruhsat'.

sağol mavicim iyyim çok şükür bi kaç korku atlatsakda iyyiz çok şükürr
bendede p.tesi sendromu var valla patronda başımda gidemedi bi sabahdan beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…