Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

bizde iyiyiz canım şimdi bişeyler yiyecez
afiyet olsun canım

günaydın canım
:roflol::roflol::roflol:

iyiyim canım sağol hadi bakalım bu haftayıda hayırlısıyla atlattınmı kuzucuğunla evdesin bir iki hafta sonrada miniğin kollarında bize yazarsın allahın izniyle ay gülçin çok az kaldı canım ya insan nasıl olur korku heycan sevinç ay çok karışık be bile tuhaf oldum inşallah çok kolay geçer doğum:Saruboceq: bendede aynı canım hafta sonu doktora gittik yine tahlil yaptırdık t3ve t4 normal tsh düşük çıktı önomüzdeki haftada guatr doktoruma gidicem bu işide yola koyduktan sonra bebiş için devamhihoyyyt
günaydın şekerler nasılsınız bakalım....
beyazım doğum hikayeni okudum çok duygulandım allaha şükür bebeğin şimdi kucağında doyasıya öp kokla allah sizi hiç ayırmasın
günaydın nurcum nasılsın canım ilaydamız nasıl ay seninde az kaldı herkes teker teker yavrusunu kucaklıyor ne güzel

günaydın mavicim nasılsın canım nasıl bulantıların falan azaldımı daha iyisin inşallah takma kafana canım inşallah sorunsuz ve çabuk geçer bu gün

merhaba arkadaslar gorusmeyelı nasılsınız bu aralar sızlere katılamıyacagım gecen pazar gunu babam vefat ettı o yuzden sıteye ugramıyom zaten evde durmuyomda annemde gecıyo gunler memlekete gıtmıstık carsamba gunu geldık o gundur hep annemdeyım gelen gıden mısafırler falan sızlerle yıne gorusuruz haber vermek ıstedım yoklugumun sebebı boyle arkadaslar

iyiyiz arifecim allahın izniyle inş canım....
en kısa zamanda allahım sanada yaşatsın inş bütün dualarımız seninle

canım başın sağolsun

ya canım başınız sağolsun allah sabırlar versin:çok üzgünüm:

rara başın dagolsun allah sabır versin mekanı cennet olsun.... kumsalcım sagol bulantı sabah oldu ama uzun sürmedi...benim burada yeni müdürler varya hele bir tanesi cadı diken üstündeyim onun yüzünden ...cerencim demek bu hafta işte son vay devirdin be gülüm o kadar haftayı darısı başımıza heyecanladım ya ben...bu sabahta eşim diyor bebegimizi gördüm rüyamda dedi hastanede bir şey için eşimi göndermişler dışarı geldiginde ben dogurmuşum saçları vardı bayagı dedi erkekmiş ama çok güzel bebekti dedi...

canım başın saolsun mekanı cennet olsun hamilelikte yaşayıcağın en büyük sıkıntıyı yaşıyosun rabbim başka acılar sıkıntılarla sınav etmesin zamanımız gelince hepimizin tadacağı şey ölüm tabiki ama insana yinede ağır gelen bir imtihan .
allah sana annene ve geride kalanlara sabir ihsan eylesin

ceren kız sen 36. haftayı doldurmadınmı hala niye izinde değilsinnnn benim bildiğim 32 den 36+0 kadar çalışabilir raporu aldığını sanıyodum yoksam 37+0 kadarmı aldınnn balım

nurcum canım nasılsın ilaydamız nasıl bakıyım nası geçiyooo haftaların sen benden 1-2 hafta öndesin ya meraktan nasıda soruyorummm cerenimede sorup durdum bi ara

arifem canım nasılsın görüşmeyeli tam olarak geçmişi okumadım ama doğrumu bilmemmm tahliller yapılmış sana sonuçlar şükür temiz çıkmış sanırsam şimdi ne var ne yokkk son durum nedir

nurcum canım nasılsın ilaydamız nasıl bakıyım nası geçiyooo haftaların sen benden 1-2 hafta öndesin ya meraktan nasıda soruyorummm cerenimede sorup durdum bi ara

iyiyiz canım biraz zorluyor artık bu haftalar bizi ama katlanılıyor ağrılara

kız burcummm bişeyi merak ettim acaba kaçırdımmı diye sen paşamıza isim düşündünmü yoksa hala düşünmedinmi merak ettim

hayrolsun canım eşinin rüyası çok güzelmiş hayırlara çıksın inşallah
iyiyiz canım biraz zorluyor artık bu haftalar bizi ama katlanılıyor ağrılara
kasık ağrısı gibimi nur nasıl ağrılar oluyor

hayrolsun canım eşinin rüyası çok güzelmiş hayırlara çıksın inşallah

kasık ağrısı gibimi nur nasıl ağrılar oluyor

evet canım bende kasık ağrısı şeklinde oluyor bide benim sıpanın ayağı sağ kasığımda dayalı o yüzden çok acı veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…