- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #30.141
afiyet olsun canımbizde iyiyiz canım şimdi bişeyler yiyecez
günaydın canımgünaydın kızlarr nasılsınız p.tesi sendromu ama şimdiden gerilmek istemiyorum kendimi meşgul ediyorum işte....ooo ablam teknedede keyifler sürülmüş valla ne güzel almış enişte gönlünü, adına sevindim...burcu geçmiş olsun cicim aman sen iyisin degilmi.?
:roflol::roflol::roflol:Adamın biri arabasıyla yola çıkmış. Bir gölün kenarından geçerken kırmızı
elbiseli bir adam elini kaldırmış, durmasını işaret etmiş. Adam arabasını durdurmuş.
Kırmızı elbiseli adam: 'Merhaba, ben ormanın kırmızılı ibnesiyim,
Karnım çok aç. Bana yiyecek bir şeyler verir misin?' demiş.
Adam bir parça ekmek vermiş teşekkürleri kabul edip yola çıkmış.
Dağlık bir bölgeden geçerken karşısına sarılar içinde bir adam çıkmış.
Elini kaldırıp adama durmasını işaret etmiş.
- 'Ben bu dağın sarılı ibnesiyim. Çok susadım. Suyun var mı?' demiş.
Adam bir şişe su vermiş yola devam etmiş. Yol asfalta çıkmış.
Bir zaman geçtikten sonra mavi elbiseler içinde bir adam el kaldırmış,
durmasını işaret etmiş. Adam sinirlenmiş:
- 'Söyle bakalım asfaltın mavili ibnesi, Ne istiyorsun?'
-'Ehliyet ve ruhsat'.
iyiyim canım sağol hadi bakalım bu haftayıda hayırlısıyla atlattınmı kuzucuğunla evdesin bir iki hafta sonrada miniğin kollarında bize yazarsın allahın izniyle ay gülçin çok az kaldı canım ya insan nasıl olur korku heycan sevinç ay çok karışık be bile tuhaf oldum inşallah çok kolay geçer doğum:Saruboceq: bendede aynı canım hafta sonu doktora gittik yine tahlil yaptırdık t3ve t4 normal tsh düşük çıktı önomüzdeki haftada guatr doktoruma gidicem bu işide yola koyduktan sonra bebiş için devamhihoyyytgünaydın birtanem iyiyim sağol sen nasılsın?
Miniğimizde iyi canım nasıl olsun artık çıkmak için dünyaya gelmek için yol yapıyor kur yapıyor annesine malum bu hafta son sonra evde oturup kızımın gelmesini beklicem allahın izini ile inşallah.
Sende ne var ne yok balım?
günaydın şekerrrrrrrr nasılsın? Hiç görüşemez olduk kuzum yaaaa özlüyoruz valla seni
ne diye yasaklıyorlarki sanki siteyi
günaydın nurcum nasılsın canım ilaydamız nasıl ay seninde az kaldı herkes teker teker yavrusunu kucaklıyor ne güzelgünaydın şekerler nasılsınız bakalım....
beyazım doğum hikayeni okudum çok duygulandım allaha şükür bebeğin şimdi kucağında doyasıya öp kokla allah sizi hiç ayırmasın
günaydın kızlarr nasılsınız p.tesi sendromu ama şimdiden gerilmek istemiyorum kendimi meşgul ediyorum işte....ooo ablam teknedede keyifler sürülmüş valla ne güzel almış enişte gönlünü, adına sevindim...burcu geçmiş olsun cicim aman sen iyisin degilmi.?
merhaba arkadaslar gorusmeyelı nasılsınız bu aralar sızlere katılamıyacagım gecen pazar gunu babam vefat ettı o yuzden sıteye ugramıyom zaten evde durmuyomda annemde gecıyo gunler memlekete gıtmıstık carsamba gunu geldık o gundur hep annemdeyım gelen gıden mısafırler falan sızlerle yıne gorusuruz haber vermek ıstedım yoklugumun sebebı boyle arkadaslar
merhaba arkadaslar gorusmeyelı nasılsınız bu aralar sızlere katılamıyacagım gecen pazar gunu babam vefat ettı o yuzden sıteye ugramıyom zaten evde durmuyomda annemde gecıyo gunler memlekete gıtmıstık carsamba gunu geldık o gundur hep annemdeyım gelen gıden mısafırler falan sızlerle yıne gorusuruz haber vermek ıstedım yoklugumun sebebı boyle arkadaslar
nurcum canım nasılsın ilaydamız nasıl bakıyım nası geçiyooo haftaların sen benden 1-2 hafta öndesin ya meraktan nasıda soruyorummm cerenimede sorup durdum bi ara
hayrolsun canım eşinin rüyası çok güzelmiş hayırlara çıksın inşallahrara başın dagolsun allah sabır versin mekanı cennet olsun.... kumsalcım sagol bulantı sabah oldu ama uzun sürmedi...benim burada yeni müdürler varya hele bir tanesi cadı diken üstündeyim onun yüzünden ...cerencim demek bu hafta işte son vay devirdin be gülüm o kadar haftayı darısı başımıza heyecanladım ya ben...bu sabahta eşim diyor bebegimizi gördüm rüyamda dedi hastanede bir şey için eşimi göndermişler dışarı geldiginde ben dogurmuşum saçları vardı bayagı dedi erkekmiş ama çok güzel bebekti dedi...
kasık ağrısı gibimi nur nasıl ağrılar oluyoriyiyiz canım biraz zorluyor artık bu haftalar bizi ama katlanılıyor ağrılara
hayrolsun canım eşinin rüyası çok güzelmiş hayırlara çıksın inşallah
kasık ağrısı gibimi nur nasıl ağrılar oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?