- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #30.161
kız burcummm bişeyi merak ettim acaba kaçırdımmı diye sen paşamıza isim düşündünmü yoksa hala düşünmedinmi merak ettim
valla %90 miraç olcak oğlumuzun ismi babamızın çok içine sindi bu isim
ama etrafımdaki kimsede beğenmedi sinir oldum bende büyük ihtimal miraç olcak aklımıza başka güzel bi isim gelmesse
canım başın sağ olsun mekanı cennet olsun nur içinde yatsın inşallahmerhaba arkadaslar gorusmeyelı nasılsınız bu aralar sızlere katılamıyacagım gecen pazar gunu babam vefat ettı o yuzden sıteye ugramıyom zaten evde durmuyomda annemde gecıyo gunler memlekete gıtmıstık carsamba gunu geldık o gundur hep annemdeyım gelen gıden mısafırler falan sızlerle yıne gorusuruz haber vermek ıstedım yoklugumun sebebı boyle arkadaslar
aminnn canım inşallah sağoliyiyiz arifecim allahın izniyle inş canım....
en kısa zamanda allahım sanada yaşatsın inş bütün dualarımız seninle
artık sıkıntıların azalıyor mavicim hamilelikte balayına az kaldı :)))rara başın dagolsun allah sabır versin mekanı cennet olsun.... kumsalcım sagol bulantı sabah oldu ama uzun sürmedi...benim burada yeni müdürler varya hele bir tanesi cadı diken üstündeyim onun yüzünden ...cerencim demek bu hafta işte son vay devirdin be gülüm o kadar haftayı darısı başımıza heyecanladım ya ben...bu sabahta eşim diyor bebegimizi gördüm rüyamda dedi hastanede bir şey için eşimi göndermişler dışarı geldiginde ben dogurmuşum saçları vardı bayagı dedi erkekmiş ama çok güzel bebekti dedi...
arifem canım nasılsın görüşmeyeli tam olarak geçmişi okumadım ama doğrumu bilmemmm tahliller yapılmış sana sonuçlar şükür temiz çıkmış sanırsam şimdi ne var ne yokkk son durum nedir
kaydirigubbakcemile3 ay ne bilem güncellendi sandım kaydirigubbakcemile3 tamam balım bak işlerine sonra yap sıkma kendini sen yaaa ay ceren az kaldı ya senin miniğin yakında geliyor alkisalkisalkis ayy düşündükçe içim kıpraşıyorrr titreşiyor ayy bişiler oluyor işte anladınız siz beni:dance:
günaydın şekerler nasılsınız bakalım....
beyazım doğum hikayeni okudum çok duygulandım allaha şükür bebeğin şimdi kucağında doyasıya öp kokla allah sizi hiç ayırmasın
günaydın kızlarr nasılsınız p.tesi sendromu ama şimdiden gerilmek istemiyorum kendimi meşgul ediyorum işte....ooo ablam teknedede keyifler sürülmüş valla ne güzel almış enişte gönlünü, adına sevindim...burcu geçmiş olsun cicim aman sen iyisin degilmi.?
Adamın biri arabasıyla yola çıkmış. Bir gölün kenarından geçerken kırmızı
elbiseli bir adam elini kaldırmış, durmasını işaret etmiş. Adam arabasını durdurmuş.
Kırmızı elbiseli adam: 'Merhaba, ben ormanın kırmızılı ibnesiyim,
Karnım çok aç. Bana yiyecek bir şeyler verir misin?' demiş.
Adam bir parça ekmek vermiş teşekkürleri kabul edip yola çıkmış.
Dağlık bir bölgeden geçerken karşısına sarılar içinde bir adam çıkmış.
Elini kaldırıp adama durmasını işaret etmiş.
- 'Ben bu dağın sarılı ibnesiyim. Çok susadım. Suyun var mı?' demiş.
Adam bir şişe su vermiş yola devam etmiş. Yol asfalta çıkmış.
Bir zaman geçtikten sonra mavi elbiseler içinde bir adam el kaldırmış,
durmasını işaret etmiş. Adam sinirlenmiş:
- 'Söyle bakalım asfaltın mavili ibnesi, Ne istiyorsun?'
-'Ehliyet ve ruhsat'.
iyiyim canım sağol hadi bakalım bu haftayıda hayırlısıyla atlattınmı kuzucuğunla evdesin bir iki hafta sonrada miniğin kollarında bize yazarsın allahın izniyle ay gülçin çok az kaldı canım ya insan nasıl olur korku heycan sevinç ay çok karışık be bile tuhaf oldum inşallah çok kolay geçer doğum:Saruboceq: bendede aynı canım hafta sonu doktora gittik yine tahlil yaptırdık t3ve t4 normal tsh düşük çıktı önomüzdeki haftada guatr doktoruma gidicem bu işide yola koyduktan sonra bebiş için devamhihoyyyt
merhaba arkadaslar gorusmeyelı nasılsınız bu aralar sızlere katılamıyacagım gecen pazar gunu babam vefat ettı o yuzden sıteye ugramıyom zaten evde durmuyomda annemde gecıyo gunler memlekete gıtmıstık carsamba gunu geldık o gundur hep annemdeyım gelen gıden mısafırler falan sızlerle yıne gorusuruz haber vermek ıstedım yoklugumun sebebı boyle arkadaslar
rara başın dagolsun allah sabır versin mekanı cennet olsun.... kumsalcım sagol bulantı sabah oldu ama uzun sürmedi...benim burada yeni müdürler varya hele bir tanesi cadı diken üstündeyim onun yüzünden ...cerencim demek bu hafta işte son vay devirdin be gülüm o kadar haftayı darısı başımıza heyecanladım ya ben...bu sabahta eşim diyor bebegimizi gördüm rüyamda dedi hastanede bir şey için eşimi göndermişler dışarı geldiginde ben dogurmuşum saçları vardı bayagı dedi erkekmiş ama çok güzel bebekti dedi...
ceren kız sen 36. haftayı doldurmadınmı hala niye izinde değilsinnnn benim bildiğim 32 den 36+0 kadar çalışabilir raporu aldığını sanıyodum yoksam 37+0 kadarmı aldınnn balım
valla %90 miraç olcak oğlumuzun ismi babamızın çok içine sindi bu isim
ama etrafımdaki kimsede beğenmedi sinir oldum bende büyük ihtimal miraç olcak aklımıza başka güzel bi isim gelmesse
canım içten söylediğime inan miraç ismi çokkk harika bende oğluşum olsa idi beni istemeye geldikleri gün berat kandili idi valla berat koymayı düşünüyoduk ama eşim miraç isminede bayılıyodu valla ya miraç ya berat diyodu o yüzden bence canım sen milleti takma artık kesin karar ver oluşumuza ismiyle seslen daha iyi oluyoooo
canım başın saolsun mekanı cennet olsun hamilelikte yaşayıcağın en büyük sıkıntıyı yaşıyosun rabbim başka acılar sıkıntılarla sınav etmesin zamanımız gelince hepimizin tadacağı şey ölüm tabiki ama insana yinede ağır gelen bir imtihan .
allah sana annene ve geride kalanlara sabir ihsan eylesin
kızlar hafta sonu çekindiğimiz resimlerden ekledim albümüme
ayy bu patron beni deli edicek kızlar yaa bana c.tesileri gelme demişti ayalrdır gelmiyorum
şimdi kalkmış başka bi çalışna burcuya söyleyin gelsin nedne gelmiosa demiş salak kendide demiyo bana kaçıyo kendi dese alcağı tepkiyi biliyo ben tam ağırlaşıcam hava sıcak bana c.teside gel diyo kötükedihüso
ceren gııı sesin soluğunnn çıkm ıyooo zaten zor zar girdimm şimdiii çıkmak üzereyim daha senden bi yazı okumadım
filiz ablam nerde kaldı ise acep dün teknede güzel vakit geçirdiler geceside süperdide yataktan kalkamazmı oldu benmi fesat düşünüyom yoksa onlarmı bitap düştüde gelemiyooo
kız ceren sinir ettin beni heeee herkese laf yetiştirmişsin beni görmedin bende küstüm gidiyoooom
etrafındakileri boşver canım önemli olan senin ve eşinin fikrivalla %90 miraç olcak oğlumuzun ismi babamızın çok içine sindi bu isim
nurcum maşallah çok güzel çıkmışsınız karnın kocaman olmuşkızlar hafta sonu çekindiğimiz resimlerden ekledim albümüme
ayy bu patron beni deli edicek kızlar yaa bana c.tesileri gelme demişti ayalrdır gelmiyorum
şimdi kalkmış başka bi çalışna burcuya söyleyin gelsin nedne gelmiosa demiş salak kendide demiyo bana kaçıyo kendi dese alcağı tepkiyi biliyo ben tam ağırlaşıcam hava sıcak bana c.teside gel diyo kötükedihüso
etrafındakileri boşver canım önemli olan senin ve eşinin fikri
nurcum maşallah çok güzel çıkmışsınız karnın kocaman olmuş
burcu senin bu patron tam sopalık ne dengesiz adammış bu ya valla allah sabır versin bacım sana ama bence sen yinede git konuş anlay durumu yaaa gıcık herifÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?