Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kız burcummm bişeyi merak ettim acaba kaçırdımmı diye sen paşamıza isim düşündünmü yoksa hala düşünmedinmi merak ettim

valla %90 miraç olcak oğlumuzun ismi babamızın çok içine sindi bu isim
ama etrafımdaki kimsede beğenmedi sinir oldum bende büyük ihtimal miraç olcak aklımıza başka güzel bi isim gelmesse

miraç hee valal çevreninki çok öenmli degil sizin içinize sindiyse gerisi mühim dgl..bende erkek olursa berat düşündük ama kızda berra olabilir dedik bakalım tam cinsiyet belli olsun duruma göre degişiklik olabilir..

ayy bu patron beni deli edicek kızlar yaa bana c.tesileri gelme demişti ayalrdır gelmiyorum
şimdi kalkmış başka bi çalışna burcuya söyleyin gelsin nedne gelmiosa demiş salak kendide demiyo bana kaçıyo kendi dese alcağı tepkiyi biliyo ben tam ağırlaşıcam hava sıcak bana c.teside gel diyo kötükedihüso

ama etrafımdaki kimsede beğenmedi sinir oldum bende büyük ihtimal miraç olcak aklımıza başka güzel bi isim gelmesse

canım içten söylediğime inan miraç ismi çokkk harika bende oğluşum olsa idi beni istemeye geldikleri gün berat kandili idi valla berat koymayı düşünüyoduk ama eşim miraç isminede bayılıyodu valla ya miraç ya berat diyodu o yüzden bence canım sen milleti takma artık kesin karar ver oluşumuza ismiyle seslen daha iyi oluyoooo

canım başın sağ olsun mekanı cennet olsun nur içinde yatsın inşallah
iyiyiz arifecim allahın izniyle inş canım....
en kısa zamanda allahım sanada yaşatsın inş bütün dualarımız seninle
aminnn canım inşallah sağol
artık sıkıntıların azalıyor mavicim hamilelikte balayına az kaldı :)))
arifem canım nasılsın görüşmeyeli tam olarak geçmişi okumadım ama doğrumu bilmemmm tahliller yapılmış sana sonuçlar şükür temiz çıkmış sanırsam şimdi ne var ne yokkk son durum nedir

iyiyim canım sağol sen nasılsın kızçemiz nasıl evet canım tahlil yaptırdım kadınsal olarak hormonlar normal ama benim guatrım var o yamuk yapıyo bana tedavi görmüştüm normal seviyeye inmişti şimdi tam tersi olmuş az çalışırken çok çalışır oldu önümüzdeki hafta sonu guatr doktoruma gidicem gerekli tedaviden sonra bebiş için başlıcaz yine allahın izniyle hihoyyyt

Tamam şeker haftasonu bizimkiler çalışmış durmamış hala evrak toparlıyorum anca okuyabildim bir ara halledicem listeyi gülüm rahat ol sen balım :teselli:
evet canım az kaldı ama hala işe geldiğim için çoook varmış gibime geliyor belkide çok ağırlaşmadığım için acaba ben iki üç hafta daha çalışsamda bir an önce geçsemiki zaman :uhm: evde durursam evham yaparmıyım acaba kendime :uhm: heyecan oluyor tabii olmazmı ama daha doruklarda yaşamıyorum nedense fazlamı soğukkanlıyım ben yaaa delikafadulden

günaydın şekerler nasılsınız bakalım....
beyazım doğum hikayeni okudum çok duygulandım allaha şükür bebeğin şimdi kucağında doyasıya öp kokla allah sizi hiç ayırmasın

günaydın nurcum hoşgeldin nasseeennnn a.s.

günaydın maviiii naber gülüm?

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
harikasın arifeeee alkisalkisalkis

canım benim hayırlısı ile geçsin bu haftada sonra yine doğuma akdar kendimi iyi hissettikçe ara ara gelicem iş yerime çitlenbiğim izin verdiği sürece inşallah :Saruboceq:
size yazmaz olurmuyum gülüm benimmmm yazarım tabii rabbim yeterki sağlık versin o günleri göstersin bize sağ salim ayaklanayım sizi hiç habersiz bırakmam gece gündüz yazarım ehr fırsatta siz olmasanız bu dokuz ay zor geçerdi bana kaydirigubbakcemile3
canım benim dualarım sizinle tatlım doğuma giderken de neşe ve senin için bol bol dua edeceğim belkide ben doğumdan dönünce sizin güzel haberlerinizi okumuş olurum inşallah hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

rukiye canımmmmm sözün bittiği yer burası senağlama
allahım sizlere sabır versin Rabbim babacığının mekanını cennet etsin inşallah. :Saruboceq:

valla devirdikmi bilemicem güloooo bakalım gün doğmadan neler doğar hayırlısı ile sizde bu zamanlara ulaşın inşallaaahhhhhhh :Saruboceq: canım benim eşinde çok etkisinde kalmış demek bebeğin ve cinsiyetinin allahım hayırlara çıkarsın rüyanı inşallaahhh :Saruboceq:

ceren kız sen 36. haftayı doldurmadınmı hala niye izinde değilsinnnn benim bildiğim 32 den 36+0 kadar çalışabilir raporu aldığını sanıyodum yoksam 37+0 kadarmı aldınnn balım

canım benim 37 hafta derken işte şuan 36+0 sayılıyorum ben yani 37 ama tam olarak izin 36+6 da başlıyor bize göre 38 geriyede fazla bir vakit kalmıyor zaten kaydirigubbakcemile3

canımmm bırak millet herşeyi söyler güzelim ya ağzı olan konuşur takılma sen sizin içinize hangi isim sindi ise onu koyarsınız millet için yaşamıyoruzki balım :teselli:

doğru söylüyorsuın sağol canım bende miraç kandilinde doğmuşum o yüzden hep miraç olur diye düşünüyodum ama kesin karar verememeiştim eşimde onaylayınca şimdilik öyle kaldı miraç diye seviyoruz zaten

ceren gııı sesin soluğunnn çıkm ıyooo zaten zor zar girdimm şimdiii çıkmak üzereyim daha senden bi yazı okumadım
filiz ablam nerde kaldı ise acep dün teknede güzel vakit geçirdiler geceside süperdide yataktan kalkamazmı oldu benmi fesat düşünüyom yoksa onlarmı bitap düştüde gelemiyooo

saol guzelım evet suan bu sıkıntıyı elımde olsa hıc yasamamayı ısterdım ama allahın takdırı elden bısey gelmıyor tekrar saol canım:Saruboceq:

arifem herşey gönlünce olsun hayatımmm içten bir dilek geçi,rerek yazdım bunları rabbim kısa zamanda yüzünü mutluluk gülücükleri kondursun inşallah

kızlar hafta sonu çekindiğimiz resimlerden ekledim albümüme

bakıcam birazdan şekeerrr

yok yok senin bu patron tam sopalık valla klava: klava:
kuzum senin bu patronda bu dengesizlik varken işin zor valla doğum sonrasaı için bu hrfi yine salaklık yapıp canını sıkabilir senin. benneyaptımki

canımmm işler birikmiş biraz onları toparlamaya çalışıyorum ara ara size yazmaya uğraşıyorum balım.....

Bitanem filiz abla okulda hafta içi gündüz gelemiyor topiğe fesat düşünme güzelim çünkü onların yasakları bitmedi daha

etrafındakileri boşver canım önemli olan senin ve eşinin fikri
kızlar hafta sonu çekindiğimiz resimlerden ekledim albümüme
nurcum maşallah çok güzel çıkmışsınız karnın kocaman olmuş

burcu senin bu patron tam sopalık ne dengesiz adammış bu ya valla allah sabır versin bacım sana ama bence sen yinede git konuş anlay durumu yaaa gıcık herifÇok üzgünüm çoook

ne yapçem maymunluk herkesciklere yazdın ben garip kuş gibi yani aslında kuş derken deve kuşu gibi desem daha doğru olur öyle bakıyomm

teşekkürler canım baya büyüdük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…