Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kuzum senin bu patronda bu dengesizlik varken işin zor valla doğum sonrasaı için bu hrfi yine salaklık yapıp canını sıkabilir senin. benneyaptımki

burcu senin bu patron tam sopalık ne dengesiz adammış bu ya valla allah sabır versin bacım sana ama bence sen yinede git konuş anlay durumu yaaa gıcık herifÇok üzgünüm çoook

evet kızlarr bencede kesin sorun çıakrtcak şerefsiz ben gittikden sonra söyleyin burcuya demiş az önce çıktı biliyo konuşucağımı ama gelsin yurt dışına gidicek unutucağımı sanıyosaa yanılıyo valla sekreter alcaktınız zaten gelmeme gerek yok alın bir an önce dicem almassa ona göre bakarız doğumdan sonra basarız istifayı

merciiiii şekerim sağol canım benim çok sağol inşallah dediğin gibi geldiğinde güzel haberlerle karşılaşırsın cereeeeeennnnnn sen izine çıkınca yine işemi gitmeyi planlıyosun inanmıyorum sana son günlerinin tadını çıkarsana bitanemmm iş iş iş nereye kadar
arifem herşey gönlünce olsun hayatımmm içten bir dilek geçi,rerek yazdım bunları rabbim kısa zamanda yüzünü mutluluk gülücükleri kondursun inşallah

bitanemsin çok sağol allah razı olsun inşallah canım o zaman benden mutlusu olmucak herhal

yok yok bu adam insanı orta yerinden çatlatır ne kadar düşüncesiz birisi ya mutlaka söyle canım

ceren cım kumsalım sızlerde saolun allah yerınde huzur ıcınde yatmayı nasıp etsın babama daha torun gormedı en cok koyanda bu oluyo bana bı resmını bıle gormedı ama nasıp allahım onu yerınde rahat yatırsın arkadaslar hepınıze cok tesekkur edıyom dıleklerınız ıcın benım cıkmam lazım bıraz evde ıslerım var sonra anneme gıdıcem herkese mutlu huzurlu saglıklı gunler gecırmelerını temennı edıyorum hepınızı opuyorum sımdılık bu kadar yıne gelebılırsem gelırım ıyı gunler hepınıze

ceren cım kumsalım sızlerde saolun allah yerınde huzur ıcınde yatmayı nasıp etsın babama daha torun gormedı en cok koyanda bu oluyo bana bı resmını bıle gormedı ama nasıp allahım onu yerınde rahat yatırsın arkadaslar hepınıze cok tesekkur edıyom dıleklerınız ıcın benım cıkmam lazım bıraz evde ıslerım var sonra anneme gıdıcem herkese mutlu huzurlu saglıklı gunler gecırmelerını temennı edıyorum hepınızı opuyorum sımdılık bu kadar yıne gelebılırsem gelırım ıyı gunler hepınıze

mavicim bnede online gözükmüyodum hayatım yoksam niye selam vermiyimmmm birde senin bebişin cinsiyeti belli oldumu hayatım onu merak ediyom

ne yapçem maymunluk herkesciklere yazdın ben garip kuş gibi yani aslında kuş derken deve kuşu gibi desem daha doğru olur öyle bakıyomm

ooyyyy canım benim garip kuşum benim kıyamam sana ben yavyyyyuuuuuuummmmm :teselli: Şeniz

canım ya valla bence fazla güvenme sen bu adama yarı yolda bırakır böyleleri baksana herifin bir dediği diğerini tutmuyor yaa

Canım benimmm inşallah meleğin sana çok güzel bir süpriz yapacak ve beklemediğin anda göbişinda olucak sağlıkla sıhhatle allahımın izini ile.... :Saruboceq:
canım benim ben işe gelmeyi planlıyorum evet ama öyle bütün hafta sabahtan akşama kadar değil iki üç günde bir 2-3 saatliğine oda kendimi iyi hissedersem bakalım ben böyle diyoırum ama belkide yapamıcam nasip....

canım benimmm dediğin gibi herşey nasip kısmet gülüm ne yapalım allahım başka acı yaşatmasın. Sende miniğini alır mezarında ziyaret edersin babacığını o yine görür torununu üzülme sen balım :teselli:

kızlar son cicişlerimizide ekledik birkaç bişeyden sonra tamamız

oh oh maşallah bitti diyorsun yani eksikler yeni cicilere bakalım hemen

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN HAMıŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................37. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................35. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {ıLAYDA}

3.ıerror........................................32 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 31. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................31. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................24. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Katar38038...............................22. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRıN SENA}

8.Bulcuk....................................21. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

9.Gcan......................................21. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MıRAÇ}

10.Ciğdem...................................19 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

11.Benssenb...............................18. Haftamızdayız (1 Kasım) (ıkizler geliyor :))

12.Mavideniz...............................16. Haftamızdayız (15 kasım )

13.Ra_ra......................................14. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................14.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENıZ} :):):)

15. Jasminn_23............................4. Haftamızdayız En Taze Hamişimiz

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERıNE KAVUŞAN TAZE ANNELERıMıZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELıS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Son düzenleme:
evlilik :)

Adam isten evine gelmis ve karisina;
'Hayatim, isyerinden en sevdigim arkadasimi bu aksam yemege çagirdim...'

Karisi sinirlenmis:
-Neeee! Sen delirdin miii.....!!!
-Ortaligi görmüyor musuuuun..???
-Ev darmadaginnn...!!! Nermin?ler bendeydi bugüüünnn...!!!
-Üstelik yemek de yapmadimmm...
-Zaten alisverise de çikmamistim...!!!
-Geçen aksamdan kalan bulasiklari bile yikamadim henüz...
-Heeemm bugün muayyen günüm; sinirli ve yorgunumum.!!
-En sevdiğim pembe dizi 'sebekler de aglar' var bugün televizyonda; onu izlemek istiyordum mm...!!!
-Hem bu aksam Nalân’la telefonla konuşma günüm; biliyorsun Çarsamba aksamlari 23.00'dan sonra %70 indirim var...'
- 'Biliyorum canim, biliyorum...'
- 'Biliyorsan arkadasini neden çagirdin Ozamaann...!!!???'

- 'O salak, bu aralar 'evlenmek istiyorum' diye tutturdu da hayatim...!'

ETı'NıN AZERBAYCAN'DAKı REKLAMı
Bir Sormacam Var Balalar / Gaydi Gaptır Gaptır /
Çaya Gaamaltıya Gatar / Dimeli Nedir Nedir /
Miskimit Denince Ahla / Tamam Şindi Gaptım /
Heman Onun Adı Düşer / Eti Eti Eti :))

--------------------------------------------------------------------------------

ARADIGINIZ KıSı KAPSAMA ALANı DıSıNDA ıSE:
"Aradiginiz Nümreye Zeng Çatmir. Tilifon Ya Söndürülür Ya Da Eat
Dairesi Haricindedir. Hayis Edirik Biraz Sonra Zengeyleyesiniz."

--------------------------------------------------------------------------------

SELULIT KREMI REKLAMI
Kadın Manken:
-Kepınızın Melumıdır. Selilit Avratları Dehsete Düşirir...

HABERLER
Spıker:
-Gardas Ölke Türkıye'nın Alı Prezıdentı Ahmet Necdet Sezer, Tütün
Icımlıgı Yasasını Gerı Deptı...

ıPANA REKLAMI
Dıs Ses:
-Yenı Yetmelerınızın, Körpelerınızın Dıslerını Ipana Ile Dıdıkleyın...

Bir ömür boyu sizi seven ve de sizinde seveceğiniz kişi hiçbir zaman yanınızdan eksik olmasın……………..

Yaşlı bir bey, sabah erken evinden çıkmış, yolda ilerlerken, bir bisikletlinin çarpmasıyla yere yuvarlanmış ve hafif yaralanmış.

Sokaktan geçenler yaşlı beyi hemen en yakın sağlık birimine ulaştırmışlar.
Hemşireler, önce pansuman yapmışlar ve 'biraz beklemesini ve röntgen çekerek her hangi bir kırık veya çatlak olup olmadığını inceleyeceklerini' söylemişler.

Yaşlı bey huzursuzlanmış; "acelesi olduğunu, röntgen istemediğini" söylemiş. Hemşireler merakla acelesinin nedenini sormuşlar.
"Eşim huzur evinde kalıyor. Her sabah birlikte kahvaltı etmeye giderim, gecikmek istemiyorum" demiş.

"Eşinize haber iletir gecikeceğinizi söyleriz" deyince.

Yaşlı adam üzgün bir ifade ile "Ne yazık ki karım Alzheimer hastası hiç bir şey anlamıyor, hatta benim kim olduğumu dahi bilmiyor" demiş.
Hemşireler hayretle "Madem sizin kim olduğunuzu bilmiyor neden her gün
onunla kahvaltı yapmak için koşuşturuyorsunuz?" diye sormuşlar.

Adam buruk bir sesle "Ama ben onun kim olduğunu biliyorum" demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…