- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #30.181
kuzum senin bu patronda bu dengesizlik varken işin zor valla doğum sonrasaı için bu hrfi yine salaklık yapıp canını sıkabilir senin. benneyaptımki
burcu senin bu patron tam sopalık ne dengesiz adammış bu ya valla allah sabır versin bacım sana ama bence sen yinede git konuş anlay durumu yaaa gıcık herifÇok üzgünüm çoook
merciiiii şekerim sağol canım benim çok sağol inşallah dediğin gibi geldiğinde güzel haberlerle karşılaşırsın cereeeeeennnnnn sen izine çıkınca yine işemi gitmeyi planlıyosun inanmıyorum sana son günlerinin tadını çıkarsana bitanemmm iş iş iş nereye kadarTamam şeker haftasonu bizimkiler çalışmış durmamış hala evrak toparlıyorum anca okuyabildim bir ara halledicem listeyi gülüm rahat ol sen balım :teselli:
evet canım az kaldı ama hala işe geldiğim için çoook varmış gibime geliyor belkide çok ağırlaşmadığım için acaba ben iki üç hafta daha çalışsamda bir an önce geçsemiki zaman :uhm: evde durursam evham yaparmıyım acaba kendime :uhm: heyecan oluyor tabii olmazmı ama daha doruklarda yaşamıyorum nedense fazlamı soğukkanlıyım ben yaaa delikafadulden
günaydın nurcum hoşgeldin nasseeennnn a.s.
günaydın maviiii naber gülüm?
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
harikasın arifeeee alkisalkisalkis
canım benim hayırlısı ile geçsin bu haftada sonra yine doğuma akdar kendimi iyi hissettikçe ara ara gelicem iş yerime çitlenbiğim izin verdiği sürece inşallah :Saruboceq:
size yazmaz olurmuyum gülüm benimmmm yazarım tabii rabbim yeterki sağlık versin o günleri göstersin bize sağ salim ayaklanayım sizi hiç habersiz bırakmam gece gündüz yazarım ehr fırsatta siz olmasanız bu dokuz ay zor geçerdi bana kaydirigubbakcemile3
canım benim dualarım sizinle tatlım doğuma giderken de neşe ve senin için bol bol dua edeceğim belkide ben doğumdan dönünce sizin güzel haberlerinizi okumuş olurum inşallah hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
rukiye canımmmmm sözün bittiği yer burası senağlama
allahım sizlere sabır versin Rabbim babacığının mekanını cennet etsin inşallah. :Saruboceq:
valla devirdikmi bilemicem güloooo bakalım gün doğmadan neler doğar hayırlısı ile sizde bu zamanlara ulaşın inşallaaahhhhhhh :Saruboceq: canım benim eşinde çok etkisinde kalmış demek bebeğin ve cinsiyetinin allahım hayırlara çıkarsın rüyanı inşallaahhh :Saruboceq:
canım benim 37 hafta derken işte şuan 36+0 sayılıyorum ben yani 37 ama tam olarak izin 36+6 da başlıyor bize göre 38 geriyede fazla bir vakit kalmıyor zaten kaydirigubbakcemile3
canımmm bırak millet herşeyi söyler güzelim ya ağzı olan konuşur takılma sen sizin içinize hangi isim sindi ise onu koyarsınız millet için yaşamıyoruzki balım :teselli:
arifem herşey gönlünce olsun hayatımmm içten bir dilek geçi,rerek yazdım bunları rabbim kısa zamanda yüzünü mutluluk gülücükleri kondursun inşallah
nurcum resimlerine baktım kanrızı bayagı büyümüş..eşinlede allah muhabbetinizi artırsın ilaydayla mutlu bir hayat sürün...
evet kızlarr bencede kesin sorun çıakrtcak şerefsiz ben gittikden sonra söyleyin burcuya demiş az önce çıktı biliyo konuşucağımı ama gelsin yurt dışına gidicek unutucağımı sanıyosaa yanılıyo valla sekreter alcaktınız zaten gelmeme gerek yok alın bir an önce dicem almassa ona göre bakarız doğumdan sonra basarız istifayı
ne yapçem maymunluk herkesciklere yazdın ben garip kuş gibi yani aslında kuş derken deve kuşu gibi desem daha doğru olur öyle bakıyomm
evet kızlarr bencede kesin sorun çıakrtcak şerefsiz ben gittikden sonra söyleyin burcuya demiş az önce çıktı biliyo konuşucağımı ama gelsin yurt dışına gidicek unutucağımı sanıyosaa yanılıyo valla sekreter alcaktınız zaten gelmeme gerek yok alın bir an önce dicem almassa ona göre bakarız doğumdan sonra basarız istifayı
merciiiii şekerim sağol canım benim çok sağol inşallah dediğin gibi geldiğinde güzel haberlerle karşılaşırsın cereeeeeennnnnn sen izine çıkınca yine işemi gitmeyi planlıyosun inanmıyorum sana son günlerinin tadını çıkarsana bitanemmm iş iş iş nereye kadar
ceren cım kumsalım sızlerde saolun allah yerınde huzur ıcınde yatmayı nasıp etsın babama daha torun gormedı en cok koyanda bu oluyo bana bı resmını bıle gormedı ama nasıp allahım onu yerınde rahat yatırsın arkadaslar hepınıze cok tesekkur edıyom dıleklerınız ıcın benım cıkmam lazım bıraz evde ıslerım var sonra anneme gıdıcem herkese mutlu huzurlu saglıklı gunler gecırmelerını temennı edıyorum hepınızı opuyorum sımdılık bu kadar yıne gelebılırsem gelırım ıyı gunler hepınıze
kızlar son cicişlerimizide ekledik birkaç bişeyden sonra tamamız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?