- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #30.201
inşallahhhhhhhh cerencimm inşallahhhhhhhhhh
cerencim eline saglık listeyi güncellemişsin..
çoksıkıcı bir gün bugun geçsin gitsin bir an öncee
evlilik :)
Adam isten evine gelmis ve karisina;
'Hayatim, isyerinden en sevdigim arkadasimi bu aksam yemege çagirdim...'
Karisi sinirlenmis:
-Neeee! Sen delirdin miii.....!!!
-Ortaligi görmüyor musuuuun..???
-Ev darmadaginnn...!!! Nermin?ler bendeydi bugüüünnn...!!!
-Üstelik yemek de yapmadimmm...
-Zaten alisverise de çikmamistim...!!!
-Geçen aksamdan kalan bulasiklari bile yikamadim henüz...
-Heeemm bugün muayyen günüm; sinirli ve yorgunumum.!!
-En sevdiğim pembe dizi 'sebekler de aglar' var bugün televizyonda; onu izlemek istiyordum mm...!!!
-Hem bu aksam Nalân’la telefonla konuşma günüm; biliyorsun Çarsamba aksamlari 23.00'dan sonra %70 indirim var...'
- 'Biliyorum canim, biliyorum...'
- 'Biliyorsan arkadasini neden çagirdin Ozamaann...!!!???'
- 'O salak, bu aralar 'evlenmek istiyorum' diye tutturdu da hayatim...!'
ETİ'NİN AZERBAYCAN'DAKİ REKLAMİ
Bir Sormacam Var Balalar / Gaydi Gaptır Gaptır /
Çaya Gaamaltıya Gatar / Dimeli Nedir Nedir /
Miskimit Denince Ahla / Tamam Şindi Gaptım /
Heman Onun Adı Düşer / Eti Eti Eti :))
--------------------------------------------------------------------------------
ARADIGINIZ KİSİ KAPSAMA ALANİ DİSİNDA İSE:
"Aradiginiz Nümreye Zeng Çatmir. Tilifon Ya Söndürülür Ya Da Eat
Dairesi Haricindedir. Hayis Edirik Biraz Sonra Zengeyleyesiniz."
--------------------------------------------------------------------------------
SELULIT KREMI REKLAMI
Kadın Manken:
-Kepınızın Melumıdır. Selilit Avratları Dehsete Düşirir...
HABERLER
Spıker:
-Gardas Ölke Türkıye'nın Alı Prezıdentı Ahmet Necdet Sezer, Tütün
Icımlıgı Yasasını Gerı Deptı...
İPANA REKLAMI
Dıs Ses:
-Yenı Yetmelerınızın, Körpelerınızın Dıslerını Ipana Ile Dıdıkleyın...
Bir ömür boyu sizi seven ve de sizinde seveceğiniz kişi hiçbir zaman yanınızdan eksik olmasın……………..
Yaşlı bir bey, sabah erken evinden çıkmış, yolda ilerlerken, bir bisikletlinin çarpmasıyla yere yuvarlanmış ve hafif yaralanmış.
Sokaktan geçenler yaşlı beyi hemen en yakın sağlık birimine ulaştırmışlar.
Hemşireler, önce pansuman yapmışlar ve 'biraz beklemesini ve röntgen çekerek her hangi bir kırık veya çatlak olup olmadığını inceleyeceklerini' söylemişler.
Yaşlı bey huzursuzlanmış; "acelesi olduğunu, röntgen istemediğini" söylemiş. Hemşireler merakla acelesinin nedenini sormuşlar.
"Eşim huzur evinde kalıyor. Her sabah birlikte kahvaltı etmeye giderim, gecikmek istemiyorum" demiş.
"Eşinize haber iletir gecikeceğinizi söyleriz" deyince.
Yaşlı adam üzgün bir ifade ile "Ne yazık ki karım Alzheimer hastası hiç bir şey anlamıyor, hatta benim kim olduğumu dahi bilmiyor" demiş.
Hemşireler hayretle "Madem sizin kim olduğunuzu bilmiyor neden her gün
onunla kahvaltı yapmak için koşuşturuyorsunuz?" diye sormuşlar.
Adam buruk bir sesle "Ama ben onun kim olduğunu biliyorum" demiş.
bak sen sıpaya rahat yere yerleşmiş ordan tekmeliyo demek sıpıçevet canım bende kasık ağrısı şeklinde oluyor bide benim sıpanın ayağı sağ kasığımda dayalı o yüzden çok acı veriyor
canım sen beğendiysen gerisine koy dötüne... gitsin 9 ay taşıyacak olan sensin isim hakkı senindir içine sindiyse kimseye kulak asma ayrıca güzel bir isimvalla %90 miraç olcak oğlumuzun ismi babamızın çok içine sindi bu isim
ama etrafımdaki kimsede beğenmedi sinir oldum bende büyük ihtimal miraç olcak aklımıza başka güzel bi isim gelmesse
ay hemen bakıyımda güzel göbişini göriyimmalkisalkisalkiskızlar hafta sonu çekindiğimiz resimlerden ekledim albümüme
ben diyorum bunu pipisinden asmak gerek tavana diye ipi aldım geliyomayy bu patron beni deli edicek kızlar yaa bana c.tesileri gelme demişti ayalrdır gelmiyorum
şimdi kalkmış başka bi çalışna burcuya söyleyin gelsin nedne gelmiosa demiş salak kendide demiyo bana kaçıyo kendi dese alcağı tepkiyi biliyo ben tam ağırlaşıcam hava sıcak bana c.teside gel diyo kötükedihüso
ne güzel canım hep böyle sakin ol aman nazr değmesin ben senin yerine panik olurum zaten sen sakin ol a.s.Tamam şeker haftasonu bizimkiler çalışmış durmamış hala evrak toparlıyorum anca okuyabildim bir ara halledicem listeyi gülüm rahat ol sen balım :teselli:
evet canım az kaldı ama hala işe geldiğim için çoook varmış gibime geliyor belkide çok ağırlaşmadığım için acaba ben iki üç hafta daha çalışsamda bir an önce geçsemiki zaman :uhm: evde durursam evham yaparmıyım acaba kendime :uhm: heyecan oluyor tabii olmazmı ama daha doruklarda yaşamıyorum nedense fazlamı soğukkanlıyım ben yaaa delikafadulden
ohh eşinde beğenmiş gerisini salla anacığım yakaydirigubbakcemile2doğru söylüyorsuın sağol canım bende miraç kandilinde doğmuşum o yüzden hep miraç olur diye düşünüyodum ama kesin karar verememeiştim eşimde onaylayınca şimdilik öyle kaldı miraç diye seviyoruz zaten
seni gidi senii kız deme öle şeyler bende yasaklıyım zor tutuyom kendimi zatikaydirigubbakcemile3 eşşeğin aklıan karpuz kabığını düşirme gariiikaydirigubbakcemile3ceren gııı sesin soluğunnn çıkm ıyooo zaten zor zar girdimm şimdiii çıkmak üzereyim daha senden bi yazı okumadım
filiz ablam nerde kaldı ise acep dün teknede güzel vakit geçirdiler geceside süperdide yataktan kalkamazmı oldu benmi fesat düşünüyom yoksa onlarmı bitap düştüde gelemiyooo
:roflol:ne yapçem maymunluk herkesciklere yazdın ben garip kuş gibi yani aslında kuş derken deve kuşu gibi desem daha doğru olur öyle bakıyomm
ipi çift saralım sıkı olsun diyorumkaydirigubbakcemile3evet kızlarr bencede kesin sorun çıakrtcak şerefsiz ben gittikden sonra söyleyin burcuya demiş az önce çıktı biliyo konuşucağımı ama gelsin yurt dışına gidicek unutucağımı sanıyosaa yanılıyo valla sekreter alcaktınız zaten gelmeme gerek yok alın bir an önce dicem almassa ona göre bakarız doğumdan sonra basarız istifayı
hepsini iyi günlerde sağlıkla kullanmak nasip etsin allah şekercim:1hug:kızlar son cicişlerimizide ekledik birkaç bişeyden sonra tamamız
:roflol: didikleriz ayolkaydirigubbakcemile3ETİ'NİN AZERBAYCAN'DAKİ REKLAMİ
Bir Sormacam Var Balalar / Gaydi Gaptır Gaptır /
Çaya Gaamaltıya Gatar / Dimeli Nedir Nedir /
Miskimit Denince Ahla / Tamam Şindi Gaptım /
Heman Onun Adı Düşer / Eti Eti Eti :))
ARADIGINIZ KİSİ KAPSAMA ALANİ DİSİNDA İSE:
"Aradiginiz Nümreye Zeng Çatmir. Tilifon Ya Söndürülür Ya Da Eat
Dairesi Haricindedir. Hayis Edirik Biraz Sonra Zengeyleyesiniz."
SELULIT KREMI REKLAMI
Kadın Manken:
-Kepınızın Melumıdır. Selilit Avratları Dehsete Düşirir...
HABERLER
Spıker:
-Gardas Ölke Türkıye'nın Alı Prezıdentı Ahmet Necdet Sezer, Tütün
Icımlıgı Yasasını Gerı Deptı...
İPANA REKLAMI
Dıs Ses:
-Yenı Yetmelerınızın, Körpelerınızın Dıslerını Ipana Ile Dıdıkleyın...
senağlamasenağlamaBir ömür boyu sizi seven ve de sizinde seveceğiniz kişi hiçbir zaman yanınızdan eksik olmasın……………..
Yaşlı bir bey, sabah erken evinden çıkmış, yolda ilerlerken, bir bisikletlinin çarpmasıyla yere yuvarlanmış ve hafif yaralanmış.
Sokaktan geçenler yaşlı beyi hemen en yakın sağlık birimine ulaştırmışlar.
Hemşireler, önce pansuman yapmışlar ve 'biraz beklemesini ve röntgen çekerek her hangi bir kırık veya çatlak olup olmadığını inceleyeceklerini' söylemişler.
Yaşlı bey huzursuzlanmış; "acelesi olduğunu, röntgen istemediğini" söylemiş. Hemşireler merakla acelesinin nedenini sormuşlar.
"Eşim huzur evinde kalıyor. Her sabah birlikte kahvaltı etmeye giderim, gecikmek istemiyorum" demiş.
"Eşinize haber iletir gecikeceğinizi söyleriz" deyince.
Yaşlı adam üzgün bir ifade ile "Ne yazık ki karım Alzheimer hastası hiç bir şey anlamıyor, hatta benim kim olduğumu dahi bilmiyor" demiş.
Hemşireler hayretle "Madem sizin kim olduğunuzu bilmiyor neden her gün
onunla kahvaltı yapmak için koşuşturuyorsunuz?" diye sormuşlar.
Adam buruk bir sesle "Ama ben onun kim olduğunu biliyorum" demiş.
amin canımcım ya aminnnn hele eşlerimizden hiç ayırmasın ya senağlamasenağlamaayyy bunu her okuduğumda tüylerim ürperir gözlerim dolar duygulanır hüzünlenirim
rabbim sevdiklerimizden ayırmasın :Saruboceq:
canım sen beğendiysen gerisine koy dötüne... gitsin 9 ay taşıyacak olan sensin isim hakkı senindir içine sindiyse kimseye kulak asma ayrıca güzel bir isim
ben diyorum bunu pipisinden asmak gerek tavana diye ipi aldım geliyom
ohh eşinde beğenmiş gerisini salla anacığım yakaydirigubbakcemile2
ipi çift saralım sıkı olsun diyorumkaydirigubbakcemile3
kızlar evim toplayıp geldim
ne güzel canım hep böyle sakin ol aman nazr değmesin ben senin yerine panik olurum zaten sen sakin ol a.s.
amin gülüm aminnn:Saruboceq::Saruboceq:teşekkürler çiğdemcim hepimizin yavrusu cicilerini sağlıklı günlerde giysinler inş
:roflol::roflol::roflol: güldürdün beni iyi geldi çatlak kızz
:dance::dance: halatlada olur kaydirigubbakcemile3
valla senin sipsi patrona az bile bencekötükedihüsobenim daha iyi bi fikrim varr dikenli tel kötükedihüso çokmu gaddar olduuukaydirigubbakcemile3
neyin üstünden geçtin ayol:sm_confused:cerencim çok basit geçtim üstünden merak etme canım
benim daha iyi bi fikrim varr dikenli tel kötükedihüso çokmu gaddar olduuukaydirigubbakcemile3
cerencim çok basit geçtim üstünden merak etme canım
valla senin sipsi patrona az bile bencekötükedihüso
neyin üstünden geçtin ayol:sm_confused:
selam canım iyiyim sağol canım senin resimleride görürüz inşallah hiçbirşey yok albüm falan sende koysana kendi resmini falan bakalım yawww bu arad cinsiyeti beklemek zorunda değlsin canım ya çok istiyorsan ara renkler alabilirisn tatmin olmuş olursun yada tırnak makasını kovasını falan tabi beklemek istersen o sana kalmış canım bende sabırsızlanıp almıştım cinsiyetten önce seni anlıyorum yani:1hug:ierrorcum geç oldu bviliyorum ben yşne yazayım burada yoksun amma kız benim yazılarımıdamı görmedin online olmama geç zaten yazıyordum habire...ayy bugümn hem p.tesi sıkıcı hemde deli karıylan ugraşıp duruyom sinir oldum... kumsalım çok güzel yazılar koptum hele o kadına ayy cerenin dedigi gibi tam sopalık...çigdem ne haber kız resimlerde ne güzel çıkmışsın cicilerde öyle ...bende hafta sonu kaç kez elim gitti birşeyler almak için ama cinsiyeti belli olmayınca biraz geri durdum eşimde öyle gidip bakıyor ama bazı şeylerin renkler ya mavi ya pembe olunca geri durduk..
ierrorcum geç oldu bviliyorum ben yşne yazayım burada yoksun amma kız benim yazılarımıdamı görmedin online olmama geç zaten yazıyordum habire...ayy bugümn hem p.tesi sıkıcı hemde deli karıylan ugraşıp duruyom sinir oldum... kumsalım çok güzel yazılar koptum hele o kadına ayy cerenin dedigi gibi tam sopalık...çigdem ne haber kız resimlerde ne güzel çıkmışsın cicilerde öyle ...bende hafta sonu kaç kez elim gitti birşeyler almak için ama cinsiyeti belli olmayınca biraz geri durdum eşimde öyle gidip bakıyor ama bazı şeylerin renkler ya mavi ya pembe olunca geri durduk..
jeton düştü nurcum ya temizlikten bahsettiğini sonradan çaktım saflık işte :)
Merhaba kızlar. Nasılsınız? Hepinize çok güzel bir hafta diliyorum.
Beyaz' ın doğum hikayesini okudum. Çok duygulandım. Allah bundan sonra sorun yaşatmasın inşaallah.
Nur cicişlerine bakamadım ama şimdi bakacağım. Bu arada geç oldu ama doğum gününü kutlarım. Allah sağlık ve mutluluk dolu bir ömür nasip etsin.
Ben de Cumartesi misafirlerimi ağırladım. Hepiniz için de dua etim kzılar.
Görüşmek üzere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?