Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

inşallahhhhhhhh cerencimm inşallahhhhhhhhhh

amin gülüm inşallaaahhh :Saruboceq:

cerencim eline saglık listeyi güncellemişsin..

ni demek efendim son son güncellemeleri yapayım dedim ben doğurduktan sonra artık size emanet liste kaydirigubbakcemile3

çoksıkıcı bir gün bugun geçsin gitsin bir an öncee

ayy evet yaa benimde sabahtan beri başımda bir ağrı evime gidip uyumak istiyorum :1closedeyes:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

karıya bak be tam sopalık

ben seneee seviireeeemmm :roflol: a.s.

ayyy bunu her okuduğumda tüylerim ürperir gözlerim dolar duygulanır hüzünlenirim
rabbim sevdiklerimizden ayırmasın :Saruboceq:

evet canım bende kasık ağrısı şeklinde oluyor bide benim sıpanın ayağı sağ kasığımda dayalı o yüzden çok acı veriyor
bak sen sıpaya rahat yere yerleşmiş ordan tekmeliyo demek sıpıç

valla %90 miraç olcak oğlumuzun ismi babamızın çok içine sindi bu isim
ama etrafımdaki kimsede beğenmedi sinir oldum bende büyük ihtimal miraç olcak aklımıza başka güzel bi isim gelmesse
canım sen beğendiysen gerisine koy dötüne... gitsin 9 ay taşıyacak olan sensin isim hakkı senindir içine sindiyse kimseye kulak asma ayrıca güzel bir isim

kızlar hafta sonu çekindiğimiz resimlerden ekledim albümüme
ay hemen bakıyımda güzel göbişini göriyimmalkisalkisalkis

ben diyorum bunu pipisinden asmak gerek tavana diye ipi aldım geliyom

ne güzel canım hep böyle sakin ol aman nazr değmesin ben senin yerine panik olurum zaten sen sakin ol a.s.

ohh eşinde beğenmiş gerisini salla anacığım yakaydirigubbakcemile2

seni gidi senii kız deme öle şeyler bende yasaklıyım zor tutuyom kendimi zatikaydirigubbakcemile3 eşşeğin aklıan karpuz kabığını düşirme gariiikaydirigubbakcemile3

ne yapçem maymunluk herkesciklere yazdın ben garip kuş gibi yani aslında kuş derken deve kuşu gibi desem daha doğru olur öyle bakıyomm
:roflol:

ipi çift saralım sıkı olsun diyorumkaydirigubbakcemile3

kızlar son cicişlerimizide ekledik birkaç bişeyden sonra tamamız
hepsini iyi günlerde sağlıkla kullanmak nasip etsin allah şekercim:1hug:

:roflol: didikleriz ayolkaydirigubbakcemile3

senağlamasenağlama

ayyy bunu her okuduğumda tüylerim ürperir gözlerim dolar duygulanır hüzünlenirim
rabbim sevdiklerimizden ayırmasın :Saruboceq:
amin canımcım ya aminnnn hele eşlerimizden hiç ayırmasın ya senağlamasenağlama

:roflol::roflol::roflol: güldürdün beni iyi geldi çatlak kızz

kızlar evim toplayıp geldim

yorma kendini fazla güzelim ağır iş yok hatta hiç iş yok klava:

ne güzel canım hep böyle sakin ol aman nazr değmesin ben senin yerine panik olurum zaten sen sakin ol a.s.

aminnnn bencede aman nazar değmesin gülüm
kız sende panik olma delüüü zeynebimiz üzülür şaşırır sonra ne oluyor der delikafadulden
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................37. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................35. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................32 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 31. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................31. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................24. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Katar38038...............................22. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

8.Bulcuk....................................21. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

9.Gcan......................................21. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

10.Ciğdem...................................19 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

11.Benssenb...............................18. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

12.Mavideniz...............................16. Haftamızdayız (15 kasım )

13.Ra_ra......................................14. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................14.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15. Jasminn_23............................4. Haftamızdayız En Taze Hamişimiz

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ierrorcum geç oldu bviliyorum ben yşne yazayım burada yoksun amma kız benim yazılarımıdamı görmedin online olmama geç zaten yazıyordum habire...ayy bugümn hem p.tesi sıkıcı hemde deli karıylan ugraşıp duruyom sinir oldum... kumsalım çok güzel yazılar koptum hele o kadına ayy cerenin dedigi gibi tam sopalık...çigdem ne haber kız resimlerde ne güzel çıkmışsın cicilerde öyle ...bende hafta sonu kaç kez elim gitti birşeyler almak için ama cinsiyeti belli olmayınca biraz geri durdum eşimde öyle gidip bakıyor ama bazı şeylerin renkler ya mavi ya pembe olunca geri durduk..

Merhaba kızlar. Nasılsınız? Hepinize çok güzel bir hafta diliyorum.

Beyaz' ın doğum hikayesini okudum. Çok duygulandım. Allah bundan sonra sorun yaşatmasın inşaallah.

Nur cicişlerine bakamadım ama şimdi bakacağım. Bu arada geç oldu ama doğum gününü kutlarım. Allah sağlık ve mutluluk dolu bir ömür nasip etsin.

Ben de Cumartesi misafirlerimi ağırladım. Hepiniz için de dua etim kzılar.

Görüşmek üzere.

benim daha iyi bi fikrim varr dikenli tel kötükedihüso çokmu gaddar olduuukaydirigubbakcemile3

bende daha zalimceleri var emme neyse o akdarda ileri gitmeyelim :jeyyar: kaydirigubbakcemile3

cerencim çok basit geçtim üstünden merak etme canım

tamam gülüm üzerinden geç gitsin kaydirigubbakcemile3

selam canım iyiyim sağol canım senin resimleride görürüz inşallah hiçbirşey yok albüm falan sende koysana kendi resmini falan bakalım yawww bu arad cinsiyeti beklemek zorunda değlsin canım ya çok istiyorsan ara renkler alabilirisn tatmin olmuş olursun yada tırnak makasını kovasını falan tabi beklemek istersen o sana kalmış canım bende sabırsızlanıp almıştım cinsiyetten önce seni anlıyorum yani:1hug:

ayy mavii bu akdar durdun yavrum birazcıcık daha sabret az kaldı öğreniceksin bebeğin cinsiyetini tami bıdık gösterirse kaydirigubbakcemile3

jeton düştü nurcum ya temizlikten bahsettiğini sonradan çaktım saflık işte :)

meraklııııı :roflol: :roflol:

hatice hoş geldin güzelim

allah razı olsun balım allah kabul etsin dularınızı evinize bereket dolsun inşallah :Saruboceq:

kendine iyi bak fazla uzatma arayı :a015:

valla ufaktan bakıyorum ama biraz netleşirse daha rahat alırım gerçi çok takıntım yok illa mavi yada pembe diye ara renklerden de bol alırım ben...bazı eşyaları almayacagım bebk için küveti oturagını ana kucagı örümcege benzer bir alet vardı adını unuttum yurt dışından getirtmştik yürümüyor üstünde zıplayabiliyor ,beşik bayagı birşeyler var fazla kullanılmamış ablamdan alacam..duruma göre şimdilerde lsitelere bakıyorum ne gerekli diid zaten şimdi cerenin nurun albümü tam kopya alayım ne kadar zıbın ne kadar alt üstbazı şeyler gereklimi gerçi sizde onları kullanırken daha iyi anlayacaksınız...ama ceren senin şu emziklere bakacam tekrar biberon için falan ilaç emzigin falanda vardı ..zaten cnmda sıkılıyor eglenceli oluyor şimdi bana bunlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…