Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ayy mavii bu akdar durdun yavrum birazcıcık daha sabret az kaldı öğreniceksin bebeğin cinsiyetini tami bıdık gösterirse kaydirigubbakcemile3
meraklııııı :roflol: :roflol:
ay evet ya çokmeraklı oldum ben bu sıralar hamillelikten herhal kaydirigubbakcemile3

slm tulem hoşgeldin çok geçmiş olsun :teselli:Allah bir daha yaşatmasın:Saruboceq:

vay çakal vaaayy demek hazıra koncan bize bakçan heee kaydirigubbakcemile3
valla gülüm istersen bekle biz kullandıkça yazalım senin daha baya bir yolun var çünkü en azından biz 2-3 aylık oluruz kullandıkça yazarız sana ne lazım ne değil diye. Ama ben aldığım hiç birşeyin fuzuli olduğunu düşünmüyorum belkide hiç kullanmıcam ama olsun kapı kapı bir ihtiyaç aramaktansa dursun kenarda akmaz kokmaz su istemez ekmek istemez madem bir çok eşyası hazır miniğimizin sen tekstil ürünlerini alırsın canım malum listemiz mevcut zaten bakarsın oraya sürekli yardımcı olmaya çalışırım her zaman haberin olsun balım a.s

ay evet ya çokmeraklı oldum ben bu sıralar hamillelikten herhal kaydirigubbakcemile3

heeeee tabi tabi sen yap yap sonra hamilelikten de
eee çiğdem hanım doğurduktan sonra ne diceksin bakalım kaydirigubbakcemile3
gerçi bende sıkıştığım yerde hemen BEN HAMİLEYİM :CüvCüv: diyorum yerimseniben kaydirigubbakcemile3

cerencim ya hani şu biberonlardan gaz yapmayanlar var sen onlardan almışmıydın ilk etapta fazla almayı düşünmüyorum 1 yada 2 tane belki genel olarak ilk aylar zaten süt emecek inşallah tabi süt olursa..ne olur ne olmaz diye almak gerekir diye düşündüm ..birde 3 ay yine emzik alacam ama damaklı damaksız silikon kauçuk uçlar diye degişiyor avaba hangisi daha iyi gerçi bebkten bebege degişiyor aldıgı emzik..valla güzelim bakıyorum işte seninlerede maşallah fazlasıyla almışsın sen daha önce eşimlede bakmıştık o zman daha çok vardı ama ..hatta ben ısıtıcı almayı düşündüm e bebekten fiyatıda uygundu ama ne bileyim sonra vazgeçtim ..neyse önümüzde uzun yol var daha neler karar verip neler bakarız...sizlerdende tecrübe edinecegiz gerçi fırsat bulup yazabilecekmisiniz bilmiyorum ama ..bak yasemin fazla ugrayamıyor beyaz zaten yeni yaptı..menzilde normalde çok ugramıyordu..

bende iki dane emzik aldım ama açıkcası hiç dikkat etmedim ucuna mavicim dediğin gibi bebekden bebeğe değişio kimi en dandik emziği seviyo

kız ceren kalplerin çoğalmış senin topik topik geziyon galibaaa

hayır cicim topik topik gezmekten değil o yazdığın mesaj sayısından yükseliyor kalpler anlaki aranızda en geveze benim kaydirigubbakcemile3

canım yaa valla biberonlarda gaz yapmama özelliği varmıydı hatırlamıyorum çok oldu alalı malum özelliklerine bakmak gerek ben sadece avent yenidoğan seti aldım dopumdan itibaren kullanılabilen içinde yedek biberon uçlarıda var boy boy üstelik emzikte var ve çok kaliteli ben çok beğendim. Emziğe gelince damaklı silikon tavsiye ederim kauçuk kullanma taraftarı değilim pek sarı sarı iğrenç duruyor birde malum ben beyzadanda tecrübeliyim. Gerçi dediğin gibi bebekten bebeğe değişiyor ama ne ile başlarsan ona alışıyor bebekler inan. Mesela yani doğan ıslak mendilleri varya hani şu en pahalı olanlar eğer bebişin poposunu onunla silmeye başlarsan 3 ay sonrada onunla silmen gerekecek çünkü cildi ona alışıyor o yüzden çokta fuzulilere gerek yok ilk zamanlarda hep para hep para kaydirigubbakcemile3

ben mesela ıslak mendil hiç kullanmayı düşünmüyorum pamuk ve su ile temizlemeyi düşünüyorum ceren hanımın poposunu kaydirigubbakcemile3

evet ya yeni anneler gelemiyorlar fazla bütün gün ve gece yoğun geçiyor sanırsam bakalım bizim cimcime nasıl olucak....
Ben her fırsatta gelip size yazmaya çalışırım gülümmm

Son düzenleme:
evet bende damaklı silikon düşündüm en iyisi bu galiba.birde biberonda var cnm istersen bakıver sende kolik olmasını önlüyor malum bebklerde sık görülüyor kolik mümkün oldugunca aza indiriyor bebekler biberonla emerken havada alabiliyorlar onun dizaynı hava almayacak gaz yapmayacak şekilde olandı sanırım tam olarak nasıl aklımda degil ama hemen hemen her markada var sanırım .ama özellikle dr.brows dan bahsediyorlar aralarında iyisi diye..

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................37. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................35. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................32 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 31. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................31. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................24. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Katar38038...............................22. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

8.Bulcuk....................................21. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

9.Gcan......................................21. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

10.Ciğdem...................................19 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

11.Benssenb...............................18. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

12.Mavideniz...............................16. Haftamızdayız (15 kasım )

13.Ra_ra......................................14. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................14.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15. Jasminn_23............................4. Haftamızdayız En Taze Hamişimiz

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…