- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #30.221
Canim tesekkurler.
Senin kacinci gunun bugun? Gecikme oldumu? Inan bana bende ayyyni adet belirtilerim oldu. Belim agridi, vajinamin hemen ustunun ici agriyordu sanki kan varmis gibi, birde sivilce cikti bende. O yuzden ben bu ay hiiic ihtimal vermedim ama oldu iste. Yani hic anlasilmiyor demek istedigim. Bak benim bugun 34. gunum daha yeni goguslerim sisti ve agrimaya basladi.
ay evet ya çokmeraklı oldum ben bu sıralar hamillelikten herhal kaydirigubbakcemile3ayy mavii bu akdar durdun yavrum birazcıcık daha sabret az kaldı öğreniceksin bebeğin cinsiyetini tami bıdık gösterirse kaydirigubbakcemile3
meraklııııı :roflol: :roflol:
valla ufaktan bakıyorum ama biraz netleşirse daha rahat alırım gerçi çok takıntım yok illa mavi yada pembe diye ara renklerden de bol alırım ben...bazı eşyaları almayacagım bebk için küveti oturagını ana kucagı örümcege benzer bir alet vardı adını unuttum yurt dışından getirtmştik yürümüyor üstünde zıplayabiliyor ,beşik bayagı birşeyler var fazla kullanılmamış ablamdan alacam..duruma göre şimdilerde lsitelere bakıyorum ne gerekli diid zaten şimdi cerenin nurun albümü tam kopya alayım ne kadar zıbın ne kadar alt üstbazı şeyler gereklimi gerçi sizde onları kullanırken daha iyi anlayacaksınız...ama ceren senin şu emziklere bakacam tekrar biberon için falan ilaç emzigin falanda vardı ..zaten cnmda sıkılıyor eglenceli oluyor şimdi bana bunlar..
ay evet ya çokmeraklı oldum ben bu sıralar hamillelikten herhal kaydirigubbakcemile3
kız ceren kalplerin çoğalmış senin topik topik geziyon galibaaa
cerencim ya hani şu biberonlardan gaz yapmayanlar var sen onlardan almışmıydın ilk etapta fazla almayı düşünmüyorum 1 yada 2 tane belki genel olarak ilk aylar zaten süt emecek inşallah tabi süt olursa..ne olur ne olmaz diye almak gerekir diye düşündüm ..birde 3 ay yine emzik alacam ama damaklı damaksız silikon kauçuk uçlar diye degişiyor avaba hangisi daha iyi gerçi bebkten bebege degişiyor aldıgı emzik..valla güzelim bakıyorum işte seninlerede maşallah fazlasıyla almışsın sen daha önce eşimlede bakmıştık o zman daha çok vardı ama ..hatta ben ısıtıcı almayı düşündüm e bebekten fiyatıda uygundu ama ne bileyim sonra vazgeçtim ..neyse önümüzde uzun yol var daha neler karar verip neler bakarız...sizlerdende tecrübe edinecegiz gerçi fırsat bulup yazabilecekmisiniz bilmiyorum ama ..bak yasemin fazla ugrayamıyor beyaz zaten yeni yaptı..menzilde normalde çok ugramıyordu..
ceren ya hani bir topik vardı tecrübeli anneler diye o neredeydi bulamadım ya?
hayır cicim topik topik gezmekten değil o yazdığın mesaj sayısından yükseliyor kalpler anlaki aranızda en geveze benim kaydirigubbakcemile3
ya kızlar akşama ne pişirsem bi türlü bulamadım
ya kızlar akşama ne pişirsem bi türlü bulamadım
tas kebabı pilav yanınada rus salatası yeterlimi :):):)
tas kebabı pilav yanınada rus salatası yeterlimi :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?