Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ya burcu önceden senin dedigin yemege bayılıyordum ama şimdi köfte fazla yiyemiyorum zevk vermiyor yerken ...köfte yemegi bayagı azaltım..

valla gülüm bende en iyisi diye avent aldım 100 lira verdim setine onu bir kullanalımda bakalım sonuç ne olacak? İnşallah herşey yolunda giderde başka bir şeylere gerek kalmaz bebeğin gazı olduğu vakit emzirmek gerekiyormuş doktor öyle söylüyor hatta bebeği hıçkırık tutuyor ya o gazmış aslında kaydirigubbakcemile3 ne ilginç demi kaydirigubbakcemile3

ya burcu önceden senin dedigin yemege bayılıyordum ama şimdi köfte fazla yiyemiyorum zevk vermiyor yerken ...köfte yemegi bayagı azaltım..
bende çok seviyorum bu yemeği
onu bende düşünmüştüm canımda evde patlıcan yokmuş eşim çok sever kürdan kebabını

evet bendende bi tane varmış ama yeter bizee büyük baya

valla iyi oluyor haketten kaydirigubbakcemile3

ya kızlar akşama ne pişirsem bi türlü bulamadım
ben bu akşam makarna yapıyorum spagetti ama özel bol domatesli sarımsaklı acılı sosuyla yanına güzel yeşil bir salata(pazar günü aldım tazecikler),birde eğer üşenmez isem çorba yapıcam

onu bende düşünmüştüm canımda evde patlıcan yokmuş eşim çok sever kürdan kebabını

ya bende patlıcan var yeni aldım yarında o dediğiniz kürdan yemeğini yapayım tarif versenize kızlar özelden falan nasıl yapılır o yemek bende çok severim ama hiç yapmadım hep yedim :)

yeterli kız dur yapayım

tamam yap hadi akşama aynı yemekleri yeriz kaydirigubbakcemile3
bende dün yapmıştım valla bu akşam sadece ısıtıp yicez cokacimcoook

bende fırında padılcan köfte kürdan batırılıo yaa ondan düşündüm şimdi
gidince yapam bari bide pilav tamam cokacimcoook

hımm evet oda iyi fikir aslında ama ben işten yorgun eve gidipte bu tür yemeklerle uğraşamam heralde daha kolay bişiler yaparım

acıktım zannımcaaa cokacimcoook

bende sanırsam cokacimcoook lülülülülülü

pis yiyici nolcak kaydirigubbakcemile3

cokacimcoooksenin menüde güzelmiş tarini vereim şekerim özeldan sana

benim koca evde ona talimat verdim sen şunalrı şunalrı yap ben gelince detaylarını hallederim diyee kaydirigubbakcemile3

pis yiyici nolcak kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benim koca evde ona talimat verdim sen şunalrı şunalrı yap ben gelince detaylarını hallederim diyee kaydirigubbakcemile3
ohh ne güzel valla kocadan yana şanslıymışın benimki yumurta bile kıramaz sadece çekirdeğini alıyor mutfaktan bazen saloan gelip çitliyoo muhabbete kitliyooo:roflol:
canım yaz özeldenbakem bende internette arattım şimdi kürdan kebabı diye buldum tarifi ama aynısıdır herhalde bohça gibim sarıyoz demi malzeme kızartılıyor patlıcanı köftesi sonra fırına cokacimcoook ay acıktık biz ya eve gitme vaktiii ama patron burda çıksada çıksam

kızlar bunlrt benim bebekliğim bilgisayarda gezinirken buldum sizede göstereyim dedim

kızında seningibi sevimli olsun tatlım:1hug:

kızlar benim patron çıkıyor holeyyy
bende hazırlanayım çiğdoş kaçar yarın görüşrüz eve gidip yemeklerimi yapayım kocişimin canı makarna istemiş benimde canım istedi domitisli domitisliii :) görüşrüz kızlar byeee

hımm bende yemek yapmayacam sanırsam bugün..kayınbabam geldi onu görmeye gideriz hem kızlarla boguşuruz biraz ..
ohh yırttın yemekten ne güsell
yazdım bile cicim

sağol canım inş bana benzesiin istiyorum bendekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ohhh iyisin valla güzelim ben bizimkine yap desem benim istemediğim şekilde yapar zavallı kocacığım birde üzerine azar işitir ben nankörüm ya kaydirigubbakcemile3
neyse ben yapabildiğimi yaparım yapamadığım yerde kociş yetişir imdada sağolsun aç bırakmaz bizi :asigim:

kızlar bunlrt benim bebekliğim bilgisayarda gezinirken buldum sizede göstereyim dedim

kııızzz nurrrr çok masum görünüyorsun kaydirigubbakcemile3

sağol canım eşim ilk fotoğrafıma heidi diyorkaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol:

benziyosun ama hakkaten ilk okuldaki öğretmenim bana hep heidi derdi hiç adımla hitap etmezdi ben laylaylom alplerden geldim havasındaydım herhalde kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hımm bende yemek yapmayacam sanırsam bugün..kayınbabam geldi onu görmeye gideriz hem kızlarla boguşuruz biraz ..

oohh hadi yine iyisin o zaman hbazıra koncan kaydirigubbakcemile3

afiyet olsun şeker yarasın o dediğini muhtemelen biz yarın akşam yapçaz bu akşam yemek biticek çünkü kaydirigubbakcemile3

bu arada iyi akşamlar canikom yarın grş. byeeeee

benim koca o konuda çok marifetlidir
salatalar falan ona aittir süsler püslerrr öyle masaya koyar
çok güzel yemekler yaparr genelde fırın yemeklerini yapar tencere yemeği bilmezz
eeh o kadrcıkda kusur olsun dimii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

az kalmış çıkmama tuvalete gideyim toparlanayım anca olurr
hepinizi öpüyorumm iyi akşamlar ve hepinize afiyet olsun cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…