- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #30.241
bende fırında padılcan köfte kürdan batırılıo yaa ondan düşündüm şimdi
gidince yapam bari bide pilav tamam cokacimcoook
evet bende damaklı silikon düşündüm en iyisi bu galiba.birde biberonda var cnm istersen bakıver sende kolik olmasını önlüyor malum bebklerde sık görülüyor kolik mümkün oldugunca aza indiriyor bebekler biberonla emerken havada alabiliyorlar onun dizaynı hava almayacak gaz yapmayacak şekilde olandı sanırım tam olarak nasıl aklımda degil ama hemen hemen her markada var sanırım .ama özellikle dr.brows dan bahsediyorlar aralarında iyisi diye..
bende çok seviyorum bu yemeğiya burcu önceden senin dedigin yemege bayılıyordum ama şimdi köfte fazla yiyemiyorum zevk vermiyor yerken ...köfte yemegi bayagı azaltım..
onu bende düşünmüştüm canımda evde patlıcan yokmuş eşim çok sever kürdan kebabını
valla iyi oluyor haketten kaydirigubbakcemile3heeeee tabi tabi sen yap yap sonra hamilelikten de
eee çiğdem hanım doğurduktan sonra ne diceksin bakalım kaydirigubbakcemile3
gerçi bende sıkıştığım yerde hemen BEN HAMİLEYİM :CüvCüv: diyorum yerimseniben kaydirigubbakcemile3
ben bu akşam makarna yapıyorum spagetti ama özel bol domatesli sarımsaklı acılı sosuyla yanına güzel yeşil bir salata(pazar günü aldım tazecikler),birde eğer üşenmez isem çorba yapıcamya kızlar akşama ne pişirsem bi türlü bulamadım
onu bende düşünmüştüm canımda evde patlıcan yokmuş eşim çok sever kürdan kebabını
yeterli kız dur yapayım
bende fırında padılcan köfte kürdan batırılıo yaa ondan düşündüm şimdi
gidince yapam bari bide pilav tamam cokacimcoook
acıktım zannımcaaa cokacimcoook
valla iyi oluyor haketten kaydirigubbakcemile3
ben bu akşam makarna yapıyorum spagetti ama özel bol domatesli sarımsaklı acılı sosuyla yanına güzel yeşil bir salata(pazar günü aldım tazecikler),birde eğer üşenmez isem çorba yapıcam
ya bende patlıcan var yeni aldım yarında o dediğiniz kürdan yemeğini yapayım tarif versenize kızlar özelden falan nasıl yapılır o yemek bende çok severim ama hiç yapmadım hep yedim :)
ben bu akşam makarna yapıyorum spagetti ama özel bol domatesli sarımsaklı acılı sosuyla yanına güzel yeşil bir salata(pazar günü aldım tazecikler),birde eğer üşenmez isem çorba yapıcam
ya bende patlıcan var yeni aldım yarında o dediğiniz kürdan yemeğini yapayım tarif versenize kızlar özelden falan nasıl yapılır o yemek bende çok severim ama hiç yapmadım hep yedim :)
tamam yap hadi akşama aynı yemekleri yeriz kaydirigubbakcemile3
bende dün yapmıştım valla bu akşam sadece ısıtıp yicez cokacimcoook
hımm evet oda iyi fikir aslında ama ben işten yorgun eve gidipte bu tür yemeklerle uğraşamam heralde daha kolay bişiler yaparım
bende sanırsam cokacimcoook lülülülülülü
kız çok şekermişin maşallahhh
sağol canım eşim ilk fotoğrafıma heidi diyorkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3pis yiyici nolcak kaydirigubbakcemile3
ohh ne güzel valla kocadan yana şanslıymışın benimki yumurta bile kıramaz sadece çekirdeğini alıyor mutfaktan bazen saloan gelip çitliyoo muhabbete kitliyooo:roflol:cokacimcoooksenin menüde güzelmiş tarini vereim şekerim özeldan sana
benim koca evde ona talimat verdim sen şunalrı şunalrı yap ben gelince detaylarını hallederim diyee kaydirigubbakcemile3
kızında seningibi sevimli olsun tatlım:1hug:
ohh yırttın yemekten ne güsellhımm bende yemek yapmayacam sanırsam bugün..kayınbabam geldi onu görmeye gideriz hem kızlarla boguşuruz biraz ..
yazdım bile cicimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ohh ne güzel valla kocadan yana şanslıymışın benimki yumurta bile kıramaz sadece çekirdeğini alıyor mutfaktan bazen saloan gelip çitliyoo muhabbete kitliyooo:roflol:
canım yaz özeldenbakem bende internette arattım şimdi kürdan kebabı diye buldum tarifi ama aynısıdır herhalde bohça gibim sarıyoz demi malzeme kızartılıyor patlıcanı köftesi sonra fırına cokacimcoook ay acıktık biz ya eve gitme vaktiii ama patron burda çıksada çıksam
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ohh ne güzel valla kocadan yana şanslıymışın benimki yumurta bile kıramaz sadece çekirdeğini alıyor mutfaktan bazen saloan gelip çitliyoo muhabbete kitliyooo:roflol:
canım yaz özeldenbakem bende internette arattım şimdi kürdan kebabı diye buldum tarifi ama aynısıdır herhalde bohça gibim sarıyoz demi malzeme kızartılıyor patlıcanı köftesi sonra fırına cokacimcoook ay acıktık biz ya eve gitme vaktiii ama patron burda çıksada çıksam
cokacimcoooksenin menüde güzelmiş tarini vereim şekerim özeldan sana
benim koca evde ona talimat verdim sen şunalrı şunalrı yap ben gelince detaylarını hallederim diyee kaydirigubbakcemile3
sağol canım eşim ilk fotoğrafıma heidi diyorkaydirigubbakcemile3
benziyosun ama hakkaten ilk okuldaki öğretmenim bana hep heidi derdi hiç adımla hitap etmezdi ben laylaylom alplerden geldim havasındaydım herhalde kaydirigubbakcemile3
hımm bende yemek yapmayacam sanırsam bugün..kayınbabam geldi onu görmeye gideriz hem kızlarla boguşuruz biraz ..
kızlar benim patron çıkıyor holeyyy
bende hazırlanayım çiğdoş kaçar yarın görüşrüz eve gidip yemeklerimi yapayım kocişimin canı makarna istemiş benimde canım istedi domitisli domitisliii :) görüşrüz kızlar byeee
ohhh iyisin valla güzelim ben bizimkine yap desem benim istemediğim şekilde yapar zavallı kocacığım birde üzerine azar işitir ben nankörüm ya kaydirigubbakcemile3
neyse ben yapabildiğimi yaparım yapamadığım yerde kociş yetişir imdada sağolsun aç bırakmaz bizi :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?