- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #30.261
benim koca o konuda çok marifetlidir
salatalar falan ona aittir süsler püslerrr öyle masaya koyar
çok güzel yemekler yaparr genelde fırın yemeklerini yapar tencere yemeği bilmezz
eeh o kadrcıkda kusur olsun dimii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benim koca o konuda çok marifetlidir
salatalar falan ona aittir süsler püslerrr öyle masaya koyar
çok güzel yemekler yaparr genelde fırın yemeklerini yapar tencere yemeği bilmezz
eeh o kadrcıkda kusur olsun dimii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
az kalmış çıkmama tuvalete gideyim toparlanayım anca olurr
hepinizi öpüyorumm iyi akşamlar ve hepinize afiyet olsun cokacimcoook
Merhaba kızlaaaaar :) Nasılsınız bakalım? Geçmişi okuyamadım, çok uzun geldi, varsa bir haber bana söylersiniz. Biraz evvel doktordan geldik, doktor herşey normal ve çok güzel dedi. Çok şükür bir sorun yok. Haziran'ın 22'sinde kontrole gideceğiz tekrar ve amniyosentez için bizi yönlendirecek. Bana seçenekler sundu ama ama neredeyse her yol yine amniyosenteze çıkıyor yaşım yüzünden. O yüzden hiçbir testi yaptırmak istemiyorum, sadece amniyosentez yaptıracağım dedim. Çünkü sonucu %100 kesin veriyor. Aylarca heyecan yaşamak istemiyorum ve herhangi bir soru işareti ile yaşamak düşüncesi ise şimdiden geriyor beni. Miniğim zıp zıplıyordu teyzeleri, seyretmeye doyamadım :) boyu 7.6 cm olmuş ve haftası içinse 13+3 dedi doktorumuz. Maşallahımız var yani. Bir şey soracağım size. Doktor bana Elevit bitene kadar günde 1 tane demir ilacı, elevit bitince sadece günde 2 defa için dedi. eleviti bırakan var mı aranızda?
selam kızlar nasılsınız kaç gündür giripte kendimden haber veremedim çünki kaç gündür yatıyorum ve acillerde dolaşıyorum çok kötü bir baş dönmesi bulanık görme yüzünden,bugün göz doktoruna gittim çok küçük bir miktar astigmat çıktı ama hamile olduğum için baya rahatsız etmiş beni gözlük verdi biraz rahatladım çok şükür ama baş dönmem tam anlamıyla geçmedi sanki yürürken dalgalı bi denizde yürüyo gibiyim neyse yarın sabah doktoruma gidicem ultrasonda bebişimi ilk defa görücem inşallahh hayırlısıyla böle yani kızlar kendinize cici bakın öptüm
sağol birtanem, inşallah :) valla bazı doktorlar emzirirken bile elevite devam ettiriyor, bilmiyorum ki, şaşırdım ben :)senden haber varmı diye girdim filiz ablacım ve gördüm yazını
çok sevindim bebğmiz çok iyiymiş maşallahh büyümüşde velet baksana
ben daha elevite başlamdım bilee ki bırkayım hala sadece folikasit dışında hiç bir hap vermiyor doktor bana hiç stres yapma amniyosentes testindede sonucun iyi çıkıcak ne zaman yapcaklar belli amniyoyu
amin inşallah canım, Allah hepimize yaşatsın, ben daha yolun çok başındayım, inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağıma alırım canım :)ay yerim ben o minik kelebeği canım ablacım iyi olmanıza çok sevindim inşallah böyle mutlu ve sorunsuz şekilde kucağına alacaksın yavrunuhihoyyythihoyyythihoyyyt
geçmiş olsun hayatım, çok dikkat et kendine, doktor dönüşü haberlerini bekliyoruz canım :)selam kızlar nasılsınız kaç gündür giripte kendimden haber veremedim çünki kaç gündür yatıyorum ve acillerde dolaşıyorum çok kötü bir baş dönmesi bulanık görme yüzünden,bugün göz doktoruna gittim çok küçük bir miktar astigmat çıktı ama hamile olduğum için baya rahatsız etmiş beni gözlük verdi biraz rahatladım çok şükür ama baş dönmem tam anlamıyla geçmedi sanki yürürken dalgalı bi denizde yürüyo gibiyim neyse yarın sabah doktoruma gidicem ultrasonda bebişimi ilk defa görücem inşallahh hayırlısıyla böle yani kızlar kendinize cici bakın öptüm
selam kızlar nasılsınız kaç gündür giripte kendimden haber veremedim çünki kaç gündür yatıyorum ve acillerde dolaşıyorum çok kötü bir baş dönmesi bulanık görme yüzünden,bugün göz doktoruna gittim çok küçük bir miktar astigmat çıktı ama hamile olduğum için baya rahatsız etmiş beni gözlük verdi biraz rahatladım çok şükür ama baş dönmem tam anlamıyla geçmedi sanki yürürken dalgalı bi denizde yürüyo gibiyim neyse yarın sabah doktoruma gidicem ultrasonda bebişimi ilk defa görücem inşallahh hayırlısıyla böle yani kızlar kendinize cici bakın öptüm
maşallahhMerhaba kızlaaaaar :) Nasılsınız bakalım? Geçmişi okuyamadım, çok uzun geldi, varsa bir haber bana söylersiniz. Biraz evvel doktordan geldik, doktor herşey normal ve çok güzel dedi. Çok şükür bir sorun yok. Haziran'ın 22'sinde kontrole gideceğiz tekrar ve amniyosentez için bizi yönlendirecek. Bana seçenekler sundu ama ama neredeyse her yol yine amniyosenteze çıkıyor yaşım yüzünden. O yüzden hiçbir testi yaptırmak istemiyorum, sadece amniyosentez yaptıracağım dedim. Çünkü sonucu %100 kesin veriyor. Aylarca heyecan yaşamak istemiyorum ve herhangi bir soru işareti ile yaşamak düşüncesi ise şimdiden geriyor beni. Miniğim zıp zıplıyordu teyzeleri, seyretmeye doyamadım :) boyu 7.6 cm olmuş ve haftası içinse 13+3 dedi doktorumuz. Maşallahımız var yani. Bir şey soracağım size. Doktor bana Elevit bitene kadar günde 1 tane demir ilacı, elevit bitince sadece günde 2 defa için dedi. eleviti bırakan var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?