Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

maşallah de kız nazar değdircen herife

oh valla ne güzel benim kocam sadece kahvaltı hazırlar ama kahvaltıdan sonra mutfağı temizlemek 2 saatimi alıyor

ohh bizimkide pek sever mutfagı genelde o hazırlıyor valal beraber eve geliyoruz ben mutfaga geçim o otursun diye birşey yok genelde hemn gelir girişir bende üstümü degişirim ederim sonra yardım ederidm ..hele gebe olunca iyice ona kaldı hazıra konuyordum..şimdide artık akşamdan yapayımda hazır dursun gelince kolay şeyleri yaparım diyorum yazık kocamada hep ona kaldı çünkü...ee yakında evde olunca hem bebek hem mutfak iyice yemek olayına girecem mecbur ...şimdiden dinleniyorum ....gitme vakti yaklaşmış...yarın görüşürüz..iyi akşamlar..

canlarım ciğerlerim kuzu sarmalarım benim banada müsaade kızlar haftanın ilk iş gününü bitirdik nihayet kazasız belasız hepiciğiniz kendinize iyi bakın anacım yarın grş. inşallah herkese iyi akşamlaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr.................

yemekleri yaptım kocamı bekliyorum makarna sosumnefisoldu kızlarrr salatamıda yaptım birde süt çorbası yaptım masamıda kurdum bir kocam eksik gelsede saldırsam çok acıktımcokacimcoook bir meyva yiyeyim bari bastırır cokacimcoook

Merhaba kızlaaaaar :) Nasılsınız bakalım? Geçmişi okuyamadım, çok uzun geldi, varsa bir haber bana söylersiniz. Biraz evvel doktordan geldik, doktor herşey normal ve çok güzel dedi. Çok şükür bir sorun yok. Haziran'ın 22'sinde kontrole gideceğiz tekrar ve amniyosentez için bizi yönlendirecek. Bana seçenekler sundu ama ama neredeyse her yol yine amniyosenteze çıkıyor yaşım yüzünden. O yüzden hiçbir testi yaptırmak istemiyorum, sadece amniyosentez yaptıracağım dedim. Çünkü sonucu %100 kesin veriyor. Aylarca heyecan yaşamak istemiyorum ve herhangi bir soru işareti ile yaşamak düşüncesi ise şimdiden geriyor beni. Miniğim zıp zıplıyordu teyzeleri, seyretmeye doyamadım :) boyu 7.6 cm olmuş ve haftası içinse 13+3 dedi doktorumuz. Maşallahımız var yani. Bir şey soracağım size. Doktor bana Elevit bitene kadar günde 1 tane demir ilacı, elevit bitince sadece günde 2 defa için dedi. eleviti bırakan var mı aranızda?

senden haber varmı diye girdim filiz ablacım ve gördüm yazını
çok sevindim bebğmiz çok iyiymiş maşallahh büyümüşde velet baksana
ben daha elevite başlamdım bilee ki bırkayım hala sadece folikasit dışında hiç bir hap vermiyor doktor bana hiç stres yapma amniyosentes testindede sonucun iyi çıkıcak ne zaman yapcaklar belli amniyoyu

ay yerim ben o minik kelebeği canım ablacım iyi olmanıza çok sevindim inşallah böyle mutlu ve sorunsuz şekilde kucağına alacaksın yavrunuhihoyyythihoyyythihoyyyt

selam kızlar nasılsınız kaç gündür giripte kendimden haber veremedim çünki kaç gündür yatıyorum ve acillerde dolaşıyorum çok kötü bir baş dönmesi bulanık görme yüzünden,bugün göz doktoruna gittim çok küçük bir miktar astigmat çıktı ama hamile olduğum için baya rahatsız etmiş beni gözlük verdi biraz rahatladım çok şükür ama baş dönmem tam anlamıyla geçmedi sanki yürürken dalgalı bi denizde yürüyo gibiyim neyse yarın sabah doktoruma gidicem ultrasonda bebişimi ilk defa görücem inşallahh hayırlısıyla böle yani kızlar kendinize cici bakın öptüm

canım çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine ve bebişimize

sağol birtanem, inşallah :) valla bazı doktorlar emzirirken bile elevite devam ettiriyor, bilmiyorum ki, şaşırdım ben :)
ay yerim ben o minik kelebeği canım ablacım iyi olmanıza çok sevindim inşallah böyle mutlu ve sorunsuz şekilde kucağına alacaksın yavrunuhihoyyythihoyyythihoyyyt
amin inşallah canım, Allah hepimize yaşatsın, ben daha yolun çok başındayım, inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağıma alırım canım :)
geçmiş olsun hayatım, çok dikkat et kendine, doktor dönüşü haberlerini bekliyoruz canım :)

CNMMMMMM hayırlısı olsun hamişsin demek uzun zamandır giremedim geçmiş olsun çok sevindim alkisalkisalkis Allah sağsalim tamamına erdirsin doğum haberlerinide alırm inşallah:Saruboceq:ben manisadaydım bu ay boş geçti giremedim de senide takip edemedim.nasıl sevindim anlatamam.

canımcım geçmiş olsun senin ufaklıkda rahatsız etmelere başladı demek bol bol yat dinlen evde canım bu sıkıntılı günler anca dinlenerek geçer. Doktordanda güzel haberlerle gelirsin işallah sende kendine çok iyi bak a.s.

günaydın kızlarrrr
haftanın ikinci gününe hoşgeldinizzzzhihoyyyt
bugunude kazasız belasız sağlıkla sıhhatle geçirmek nasip olsun işallllaahhh:Saruboceq:

ayy beyazcımın yattığı hastanede yangın çıkmış ve 8 ölü var tam zamanında taburcu olmuş kız yaa

maşallahhne güzel haberler getirdin bize abla allah nazarlardan saklasın çok sevindim artık korkma ne olur herşey geride kaldı allahın izniyle amniyosentezde güzel çıkıcak baksen bıcırığa büyümüşte zıplıyomuş bence doktorunun dediklerini uygula ablacım ay çok sevindim hihoyyyt

canım çok geçmiş olsun allah şifa versin senin bıcırıkta yaramazlıklara başladı galiba ne güzel evdesin bu senin için büyük avantaj bol bol dinlen iyileşmeya bak bebişimizede kendinede dikkat et güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…