- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #30.281
günaydın kızlar nasılsınız hepinize çok güzel ve huzurlu bir gün diliyorum
günaydın canım nasılsın aminnnnnnnnnnnn inşallah rabbim korusun:Saruboceq:günaydın kızlarrrr
haftanın ikinci gününe hoşgeldinizzzzhihoyyyt
bugunude kazasız belasız sağlıkla sıhhatle geçirmek nasip olsun işallllaahhh:Saruboceq:
ayy beyazcımın yattığı hastanede yangın çıkmış ve 8 ölü var tam zamanında taburcu olmuş kız yaa
amiiiin canım :Saruboceq:
ben huzurlu olurum herhalde 3 gün patro birazdan yurt dışına gidicek hihoyyyt
Merhaba kızlaaaaar :) Nasılsınız bakalım? Geçmişi okuyamadım, çok uzun geldi, varsa bir haber bana söylersiniz. Biraz evvel doktordan geldik, doktor herşey normal ve çok güzel dedi. Çok şükür bir sorun yok. Haziran'ın 22'sinde kontrole gideceğiz tekrar ve amniyosentez için bizi yönlendirecek. Bana seçenekler sundu ama ama neredeyse her yol yine amniyosenteze çıkıyor yaşım yüzünden. O yüzden hiçbir testi yaptırmak istemiyorum, sadece amniyosentez yaptıracağım dedim. Çünkü sonucu %100 kesin veriyor. Aylarca heyecan yaşamak istemiyorum ve herhangi bir soru işareti ile yaşamak düşüncesi ise şimdiden geriyor beni. Miniğim zıp zıplıyordu teyzeleri, seyretmeye doyamadım :) boyu 7.6 cm olmuş ve haftası içinse 13+3 dedi doktorumuz. Maşallahımız var yani. Bir şey soracağım size. Doktor bana Elevit bitene kadar günde 1 tane demir ilacı, elevit bitince sadece günde 2 defa için dedi. eleviti bırakan var mı aranızda?
selam kızlar nasılsınız kaç gündür giripte kendimden haber veremedim çünki kaç gündür yatıyorum ve acillerde dolaşıyorum çok kötü bir baş dönmesi bulanık görme yüzünden,bugün göz doktoruna gittim çok küçük bir miktar astigmat çıktı ama hamile olduğum için baya rahatsız etmiş beni gözlük verdi biraz rahatladım çok şükür ama baş dönmem tam anlamıyla geçmedi sanki yürürken dalgalı bi denizde yürüyo gibiyim neyse yarın sabah doktoruma gidicem ultrasonda bebişimi ilk defa görücem inşallahh hayırlısıyla böle yani kızlar kendinize cici bakın öptüm
günaydın kızlarrrr
bugunude kazasız belasız sağlıkla sıhhatle geçirmek nasip olsun işallllaahhh:Saruboceq:
ayy beyazcımın yattığı hastanede yangın çıkmış ve 8 ölü var tam zamanında taburcu olmuş kız yaa
günaydın kızlar nasılsınız hepinize çok güzel ve huzurlu bir gün diliyorum
amiiiin canım :Saruboceq:
günaydın canım nasılsın aminnnnnnnnnnnn inşallah rabbim korusun:Saruboceq:
verilmiş sadakası varmış ay allah korusun düşünemiyorum bile
iyyim canımcım dün akşam eşimle 8de bi yattık sabah kalktık kaydirigubbakcemile3
sabah şok oldum nasıl uyuduk bu kadar diyee bu sefer çokyatmakdan ağrımış her yanım kaydirigubbakcemile3
evet valla verilmiş sadakası varmış korkusu yeter adama o anda
eveett alkisalkisalkisalkisalkisalkisay çok sevindim senin adınına hadi bakalım iyisin bugün
Günaydıııııııııınnnnnnnnnnn çıtırlarrrrr nasılsınız bakalım bu sabah
umarım herkesin keyfi yerindedir ve güzel bir gün geçiririz
Günaydın burcummm
seninde günün aydın olsun inşallaaahhhhhh
aminnnnnnnnnnn :Saruboceq:
yani burcu sabah sabah içimi açtın heeeeeee
alllaaaaaaaahhhhhhhhhhhh çok güzel bir haber buu haydin kalkın kutlayakk :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance:
kızzz burcu bu hafta senden rahatı olmaz kafan rahat eder anacım valla süppeerrr yaaa :sm_cool: :sm_cool:
insan yoruluyor valla şöyle bir dinleneyim diye bir uzanıyor yatış o yatış boşver iyi olmuş uyumanız bu gün zihinde kalkmışsındır
eveett alkisalkisalkisalkisalkisalkis
günaydın şekerim
napayım kı sabah sabah ilko haberi gördüm :çok üzgünüm:
alkisalkisalkishihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile5
sabah bana söylemk istedin bişey varmı diyo patron
yok şimdilik dedim hele bi git gel sendeee görcen o zaman gününükötükedihüso
oohh hem ne zinde evde süper bi kahvaltı bile yaptık çok iyi oldu hakikaten hafat sonu yorgunluğumuzu anca atabildik
pislik herif unutmucaz biz cumartesi muhabbetini o unutsa bileklava: klava:
oh oh ne güzel işte arada yapmak gerek bunu :sm_cool:
günaydın canım iyiyim çok şükür sen nasılsın keyfin yerindemi inşallah hepimizin huzurlu geçer canımGüanydın arifecim nasılsın gülüm?
Seninde günün huzur içinde geçsin inşallah balım :Saruboceq:
alllaaaaaaaahhhhhhhhhhhh çok güzel bir haber buu haydin kalkın kutlayakk :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance:
kızzz burcu bu hafta senden rahatı olmaz kafan rahat eder anacım valla süppeerrr yaaa :sm_cool: :sm_cool:
ooohhhhhhh ne güzel dinlenmişsiniz işte yorgunluğunuda atmışsın bomba gibisindir sen şimdi allah korusun çok kötü bi durumiyyim canımcım dün akşam eşimle 8de bi yattık sabah kalktık kaydirigubbakcemile3
sabah şok oldum nasıl uyuduk bu kadar diyee bu sefer çokyatmakdan ağrımış her yanım kaydirigubbakcemile3
evet valla verilmiş sadakası varmış korkusu yeter adama o anda
İyiyim Bulcukum , sen nasılsın? Sabırla bekliyoruz işte..Yapacak birşey de yok..Bu arada bir büyük sınava hazırlanıyorum..ÇOk duaya ihtiyacım var canlarım..
filiz abla selam ne güzel haberler almışın maşallah amniyosentezden hiç korkma görümcemde oldu başka arkadaşlarımda hepsi temiz çıktı seninkide öyle çıkacak eminim ben elevite gelince ben günde bir tane alıyorum kan ilacına henüz başlamadım çünkü ben talasemi taşıyıcısıyım bu yüzden demiri depolama gibi bir problemim var idare edebildiğimiz kadar ilaçsız götürmeye çalışıcaz dedi doktorum eğer kan ilacına başlarsak bir gün kan ilacı diğer gün elevit alıcakmışım bende durum budur öperimMerhaba kızlaaaaar :) Nasılsınız bakalım? Geçmişi okuyamadım, çok uzun geldi, varsa bir haber bana söylersiniz. Biraz evvel doktordan geldik, doktor herşey normal ve çok güzel dedi. Çok şükür bir sorun yok. Haziran'ın 22'sinde kontrole gideceğiz tekrar ve amniyosentez için bizi yönlendirecek. Bana seçenekler sundu ama ama neredeyse her yol yine amniyosenteze çıkıyor yaşım yüzünden. O yüzden hiçbir testi yaptırmak istemiyorum, sadece amniyosentez yaptıracağım dedim. Çünkü sonucu %100 kesin veriyor. Aylarca heyecan yaşamak istemiyorum ve herhangi bir soru işareti ile yaşamak düşüncesi ise şimdiden geriyor beni. Miniğim zıp zıplıyordu teyzeleri, seyretmeye doyamadım :) boyu 7.6 cm olmuş ve haftası içinse 13+3 dedi doktorumuz. Maşallahımız var yani. Bir şey soracağım size. Doktor bana Elevit bitene kadar günde 1 tane demir ilacı, elevit bitince sadece günde 2 defa için dedi. eleviti bırakan var mı aranızda?
canım geçmiş olsun kendine bebişe iyi bakselam kızlar nasılsınız kaç gündür giripte kendimden haber veremedim çünki kaç gündür yatıyorum ve acillerde dolaşıyorum çok kötü bir baş dönmesi bulanık görme yüzünden,bugün göz doktoruna gittim çok küçük bir miktar astigmat çıktı ama hamile olduğum için baya rahatsız etmiş beni gözlük verdi biraz rahatladım çok şükür ama baş dönmem tam anlamıyla geçmedi sanki yürürken dalgalı bi denizde yürüyo gibiyim neyse yarın sabah doktoruma gidicem ultrasonda bebişimi ilk defa görücem inşallahh hayırlısıyla böle yani kızlar kendinize cici bakın öptüm
selam tatlım amin inşallah canımcımgünaydın kızlarrrr
Allah korumuş yani beyazıayy beyazcımın yattığı hastanede yangın çıkmış ve 8 ölü var tam zamanında taburcu olmuş kız yaa
günaydın canımm aminn:Saruboceq:günaydın kızlar nasılsınız hepinize çok güzel ve huzurlu bir gün diliyorum
ohh süper haber ya 3 gün dinlen yay popoyu ohhhh:teytey:amiiiin canım :Saruboceq:
günaydın cicim napıyosun ceren nasıl napıyo annesi tekmeler devammı ağrıların varmı balımm anlat azcık gene merak ettim kaydirigubbakcemile3 zaten benim başıma ya meraktan ya meraktan gelecek bişeyler hehehehekaydirigubbakcemile3Günaydıııııııııınnnnnnnnnnn çıtırlarrrrr nasılsınız bakalım bu sabah
umarım herkesin keyfi yerindedir ve güzel bir gün geçiririz
selam canımcım bomba gibiyim maşallah sadece karnım çok gergin dün akşamdan beri çatlamaz inşallah gerim gerim geriliyorum ya fil yutmuş gibiyim sanki niye böyle oldum bilmem:sm_confused:çiğdem neşe nasılsınız kızlarrr
günaydın neşee nasılsın ne sınavıydı buCADIARZUİyiyim Bulcukum , sen nasılsın? Sabırla bekliyoruz işte..Yapacak birşey de yok..Bu arada bir büyük sınava hazırlanıyorum..ÇOk duaya ihtiyacım var canlarım..
ohh süper haber ya 3 gün dinlen yay popoyu ohhhh:teytey:
selam canımcım bomba gibiyim maşallah sadece karnım çok gergin dün akşamdan beri çatlamaz inşallah gerim gerim geriliyorum ya fil yutmuş gibiyim sanki niye böyle oldum bilmem:sm_confused:
anladım canım dualarımız seninle canım inşallah iki işinde hayırlısıyla iyi sonuçlanır canımcım:Saruboceq:Allah zihin açıklığı versinÇiğdemcim doktora yeterlilik sınavı..Epey karışık bir durum..Hepinizden hem bu konuda hem bebiş konusunda dua bekliyorum...Hepinizi kocaman öpüyorum tek tek..
anacığım bunlar sülalacek arızalı demekki uyku ilacı falan at kadının çayına osura osura uyusun kaydirigubbakcemile3yayamıyorum popoyu karısı burda sürekli anam biri gidiyo biri geliyo eksik olmuyolarki mübarekler amip gibi çoğalıyolar delikafadulden
karnına yağ krem bişiler sürüyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?