Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

günaydın kızlarrrr
haftanın ikinci gününe hoşgeldinizzzzhihoyyyt
bugunude kazasız belasız sağlıkla sıhhatle geçirmek nasip olsun işallllaahhh:Saruboceq:
günaydın canım nasılsın aminnnnnnnnnnnn inşallah rabbim korusun:Saruboceq:
ayy beyazcımın yattığı hastanede yangın çıkmış ve 8 ölü var tam zamanında taburcu olmuş kız yaa

verilmiş sadakası varmış ay allah korusun düşünemiyorum bile

Günaydıııııııııınnnnnnnnnnn çıtırlarrrrr nasılsınız bakalım bu sabah
umarım herkesin keyfi yerindedir ve güzel bir gün geçiririz

ablacımmm canımm bak ne güzel haberlerle gelmişsin oh oh ne güzel her kontrolde dahada güzel haberler alıcaksın allahımın izini ile. Madem amniyosentez kesin olucak dediğin gibi diğer testlerle kafanı karıştırma ablacım en garantilisi o. İnşallah onunda sonuçları güzel çıkacak hayırlısı ile. İlaç konusunda valla ablam genelde doktorlar aynı şeyleri yaparlar birbirlerine yakındır hastalarına uyguladıkları tedavi ama bende elevit hiç kullanmadım hatta o neki :uhm:
demir hapı ise uzunca bir süre kullanılması gerekiyor emzirme dönemide dahil. Doğurunca ilaçlarla olan bağımız kesilmiyor malesef Neyse sağlık olsun demiri mutlaka başla biliyorsun bana demir eksikliği neler yaptı aman haaaa :1no2:

yasemin hoş geldin güzelim çok geçmiş olsun tatlım aman diyim dikkat et kendine doktordan gelince yaz bize şeker tamam.....

günaydın kızlarrrr
bugunude kazasız belasız sağlıkla sıhhatle geçirmek nasip olsun işallllaahhh:Saruboceq:

Günaydın burcummm
seninde günün aydın olsun inşallaaahhhhhh
aminnnnnnnnnnn :Saruboceq:

ayy beyazcımın yattığı hastanede yangın çıkmış ve 8 ölü var tam zamanında taburcu olmuş kız yaa

yani burcu sabah sabah içimi açtın heeeeeee

günaydın kızlar nasılsınız hepinize çok güzel ve huzurlu bir gün diliyorum

Güanydın arifecim nasılsın gülüm?
Seninde günün huzur içinde geçsin inşallah balım :Saruboceq:

amiiiin canım :Saruboceq:
ben huzurlu olurum herhalde 3 gün patro birazdan yurt dışına gidicek hihoyyyt

alllaaaaaaaahhhhhhhhhhhh çok güzel bir haber buu haydin kalkın kutlayakk :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance:
kızzz burcu bu hafta senden rahatı olmaz kafan rahat eder anacım valla süppeerrr yaaa :sm_cool: :sm_cool:

günaydın canım nasılsın aminnnnnnnnnnnn inşallah rabbim korusun:Saruboceq:

verilmiş sadakası varmış ay allah korusun düşünemiyorum bile

iyyim canımcım dün akşam eşimle 8de bi yattık sabah kalktık kaydirigubbakcemile3
sabah şok oldum nasıl uyuduk bu kadar diyee bu sefer çokyatmakdan ağrımış her yanım kaydirigubbakcemile3

evet valla verilmiş sadakası varmış korkusu yeter adama o anda

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................37. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................35. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................32 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 31. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................31. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................24. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Katar38038...............................22. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

8.Bulcuk....................................21. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

9.Gcan......................................21. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

10.Ciğdem...................................19 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

11.Benssenb...............................18. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

12.Mavideniz...............................16. Haftamızdayız (15 kasım )

13.Ra_ra......................................14. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................14.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15. Jasminn_23............................4. Haftamızdayız En Taze Hamişimiz

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

insan yoruluyor valla şöyle bir dinleneyim diye bir uzanıyor yatış o yatış boşver iyi olmuş uyumanız bu gün zihinde kalkmışsındır

ay çok sevindim senin adınına hadi bakalım iyisin bugün
eveett alkisalkisalkisalkisalkisalkis

günaydın şekerim
napayım kı sabah sabah ilko haberi gördüm :çok üzgünüm:

alkisalkisalkishihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile5
sabah bana söylemk istedin bişey varmı diyo patron
yok şimdilik dedim hele bi git gel sendeee görcen o zaman gününükötükedihüso

pislik herif unutmucaz biz cumartesi muhabbetini o unutsa bile klava: klava:

oohh hem ne zinde evde süper bi kahvaltı bile yaptık çok iyi oldu hakikaten hafat sonu yorgunluğumuzu anca atabildik

oh oh ne güzel işte arada yapmak gerek bunu :sm_cool:

günaydın canım iyiyim çok şükür sen nasılsın keyfin yerindemi inşallah hepimizin huzurlu geçer canım
ooohhhhhhh ne güzel dinlenmişsiniz işte yorgunluğunuda atmışsın bomba gibisindir sen şimdi allah korusun çok kötü bi durum

ıyiyim Bulcukum , sen nasılsın? Sabırla bekliyoruz işte..Yapacak birşey de yok..Bu arada bir büyük sınava hazırlanıyorum..ÇOk duaya ihtiyacım var canlarım..

filiz abla selam ne güzel haberler almışın maşallah amniyosentezden hiç korkma görümcemde oldu başka arkadaşlarımda hepsi temiz çıktı seninkide öyle çıkacak eminim ben elevite gelince ben günde bir tane alıyorum kan ilacına henüz başlamadım çünkü ben talasemi taşıyıcısıyım bu yüzden demiri depolama gibi bir problemim var idare edebildiğimiz kadar ilaçsız götürmeye çalışıcaz dedi doktorum eğer kan ilacına başlarsak bir gün kan ilacı diğer gün elevit alıcakmışım bende durum budur öperim

canım geçmiş olsun kendine bebişe iyi bak

günaydın kızlarrrr
selam tatlım amin inşallah canımcım

Allah korumuş yani beyazı

günaydın kızlar nasılsınız hepinize çok güzel ve huzurlu bir gün diliyorum
günaydın canımm aminn:Saruboceq:

amiiiin canım :Saruboceq:
ben huzurlu olurum herhalde 3 gün patro birazdan yurt dışına gidicek hihoyyyt
ohh süper haber ya 3 gün dinlen yay popoyu ohhhh:teytey:

Günaydıııııııııınnnnnnnnnnn çıtırlarrrrr nasılsınız bakalım bu sabah
umarım herkesin keyfi yerindedir ve güzel bir gün geçiririz
günaydın cicim napıyosun ceren nasıl napıyo annesi tekmeler devammı ağrıların varmı balımm anlat azcık gene merak ettim kaydirigubbakcemile3 zaten benim başıma ya meraktan ya meraktan gelecek bişeyler hehehehekaydirigubbakcemile3

çiğdem neşe nasılsınız kızlarrr
selam canımcım bomba gibiyim maşallah sadece karnım çok gergin dün akşamdan beri çatlamaz inşallah gerim gerim geriliyorum ya fil yutmuş gibiyim sanki niye böyle oldum bilmem:sm_confused:

İyiyim Bulcukum , sen nasılsın? Sabırla bekliyoruz işte..Yapacak birşey de yok..Bu arada bir büyük sınava hazırlanıyorum..ÇOk duaya ihtiyacım var canlarım..
günaydın neşee nasılsın ne sınavıydı buCADIARZU

Çiğdemcim doktora yeterlilik sınavı..Epey karışık bir durum..Hepinizden hem bu konuda hem bebiş konusunda dua bekliyorum...Hepinizi kocaman öpüyorum tek tek..

yayamıyorum popoyu karısı burda sürekli anam biri gidiyo biri geliyo eksik olmuyolarki mübarekler amip gibi çoğalıyolar delikafadulden
karnına yağ krem bişiler sürüyomusun

Çiğdemcim doktora yeterlilik sınavı..Epey karışık bir durum..Hepinizden hem bu konuda hem bebiş konusunda dua bekliyorum...Hepinizi kocaman öpüyorum tek tek..
anladım canım dualarımız seninle canım inşallah iki işinde hayırlısıyla iyi sonuçlanır canımcım:Saruboceq:Allah zihin açıklığı versin
yayamıyorum popoyu karısı burda sürekli anam biri gidiyo biri geliyo eksik olmuyolarki mübarekler amip gibi çoğalıyolar delikafadulden
karnına yağ krem bişiler sürüyomusun
anacığım bunlar sülalacek arızalı demekki uyku ilacı falan at kadının çayına osura osura uyusun kaydirigubbakcemile3
kren sürmezmiyim anacım ya yağlı pehlivanlar gibiyimhayde breee diyor eşim ben yağlanırken kaydirigubbakcemile3sabah akşam sürüyorum ama dün akşamdan beri bir garip oldu karnım büyüyor benim velet galiba kızızm acelen ne diyorum anasına çekti galiba sabırsız velet:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…