Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

:roflol:deli yaa :roflol:
büyüsün annesi ne güsel işte gerim gerim gerilcez onlar büyüdükçe

kızlaaaaaar ben geldim, geçmişi okudum ve hepinize tek tek teşekkür ediyorum canlarım. Ceren'cim sen hiç kullanmadın demek Elevit'i, doktordan doktora değişiyor. Akşam başladım demir ilacına, çiğneme tableti evrdi, tadı fena değil... aaaa bu arada söylemeyi unuttum iğnelerim bittiiiiiiiiiiii sositososito çooook şükür, yasakta bitti :jeyyar: ama çok dikkatli olun, en ufak kanamada bana bile sormadan yasağa gireceksiniz dedi, dedi demesine deee benim kociş su koyuverdi, biz biraz daha bekleyelim, ufaklığı görünce rahatsız ederiz falan demeye başladı :1shok: heyhaaaat ona kalsa çocuk doğana kadar abi kardeş kanka gibi gidelim diyor... nolcek şimdi?

Çiğdemcim sağol güzelim, söylediklerinizle rahatlattınız beni, şimdi elevitle beraber 1 tane demir ilacı alıyorum, elevit bitince onu bırakacağım ve günde 2 defa içeceğim demir ilacından

Burcucum, gözün aydın diyeceğim amma gel gör ki ailenin diğer üyeleri patronluğa soyunmuş, Allah yardımcın olsun canımcım

Neşeciiiiiiim dualarım seninle güzelim, iiiiiiiinşallaaaaaaaahhhhhh çok iyi geçecek tatlım :)

Kumsalcım sağol güzel sözlerin için canım :) ınşallah darısı senin ve Neşenin başına :)

ohh iğnelerden kurtulmuşun ablacım çok şükürr yasakda bitmiş benim koca kardeş olayından hiç memnun değil ben he dedim an saldırcak kaydirigubbakcemile3
evet bende patron çok malesef ama asıl başrol patron gidicek ya oda yeter bana alkisalkisalkis

hoşgeldin ablaaa sefa getiridn ohh iğneler bitmiş gözün aydın yasakta kalkmış oh ohh eşinde eminim korkudan öyle diyordur yakında dayanamaz atlar :) ama dikkatli olun heee bizim yasak devam ediyor napalım bekleyozzz darısı başımıza ne diyeyim akşama hemen mumları yak geceliği hazırlakaydirigubbakcemile3

günaydın canım iyiyim çok şükür sen nasılsın keyfin yerindemi inşallah hepimizin huzurlu geçer canım

iyiyim bende gülüm çok şükür bildiğin gibi işte bir yaramazlık yok geldik işe çalışıyoruz yine gittiği yere kadar diye diye kaydirigubbakcemile3
sende ne var ne yok yakut nasıl kız hiç bahsetmiyorsun?

İyiyim Bulcukum , sen nasılsın? Sabırla bekliyoruz işte..Yapacak birşey de yok..Bu arada bir büyük sınava hazırlanıyorum..ÇOk duaya ihtiyacım var canlarım..

neşem hoş geldin güzelimmmmm a.s.

büyük sınav hee sende biz gibi gün sayıyorsun rabbim zihin açıklığı versin inşallah bir çırpıda ver sınavınıda :Saruboceq:

Günaydınnnn bal peteğimmmmm Şeniz
ceren iyi teyzesi ellerinden gözlerinden yanacıklarından ve göbişinde öper :ecrin_bebek:
tekmeler biraz daha garipleşti gülüm ya daha seyrek ama daha kuvvetli ahreketler var sanırım kız iyice daraldı içerde garibimin her bir yanı tutulacak aynı pozisyonda durmaktan kaydirigubbakcemile3 ağrılarım oluyor tabii ama anlık 10 - 20 sn. sürüyor geçiyor çok şükür öyle aman aman bir ağrım sızım yok maşallah de maşallah de

bencede çiğdem adamın başına ne gelirse ya meraktan ya ...................... anladın sen onu yerimseniben kaydirigubbakcemile3

bu arada gülüm sen yağ sürmeyi ihmal etme ama karnın büyüdüğü için göbek derin geriliyor çok normal yani yaşadıkların rahim büyüyor bebek büyüyor e daha ne olsun hiç bir şey yok gibi vücut duramaz dimi ama kaydirigubbakcemile3
benim halimi görsem göbeğim o kadar gerildiki esnerken bile canım acıyor karnım yani kaldıki hapşurucam öksürücem gerilicem nerdeeeee kaydirigubbakcemile3

hoş geldin ablaammm hayırdır senin veletler yine tüydü sende kalan üç beş öğrenci ile kütüphaneyemi geldin yoksa kaydirigubbakcemile3 hafta içi bu saatte seni burda görmek şaşırttı bizi ama mutlu olduk hihoyyyt hihoyyyt

evet ablam ben elevit hiç kullanmadım yoğun olarak kullandığım teş hap demir hapı oda olmasa ayata duramam zaten bu veletler kanımızı emiyor valla kaydirigubbakcemile3

iğnelerin bitmesine müthiç bir haber ya çok sevindim ablacım :dance: :dance:
ama yasağa gelince madem mehmet abim yok olmaz diyor bırak olmasın ablacım en azından bir süre daha dayanın sonra acısı çıkar eminim. :asigim:

kız çiğdem karıyı yoldan çıkarma bakayım klava:
bizde kaç aydır tık yok sen biliyinmi kankayız bir eşimle çokta memnunuz halimizden masum öpücüklerle yetiniyoruz alkisalkisalkis

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................37. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................35. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................32 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 31. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................31. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................24. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Katar38038...............................22. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

8.Bulcuk....................................21. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

9.Gcan......................................21. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

10.Ciğdem...................................19 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

11.Benssenb...............................18. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

12.Mavideniz...............................16. Haftamızdayız (15 kasım )

13.Ra_ra......................................14. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................14.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15. Jasminn_23............................4. Haftamızdayız En Taze Hamişimiz

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

oy oyu karınlar büyüor heee benimde karnım acayip kaşınıyor son zmanlarda ama dikkat ediyorum fazla kaşımıyorum..krem yag olarakta pek düzenli degilim akşamları işte aklıma geldikçe ..

filiz ablacım ne güzel bebişin hiç birşeyi yok maşallah...amniyosentez için hiç tasalanma..genelde 1000 de 1 risk bile görseler yapıyorlar normalde ..üstelik yaş itibariyle biraz daha dikkatliler risk görmelerine gerek yok direk istiyorlar tam olarak emin olabilmek için ..düzgün ve güvenilir bir yere yaptırısan sorun degil..hadi ondanda güzel haberler bekliyoruz.....

jasmin nasılsın demek hamileligin cilveleri başladı...baş dönmeleri normal ama gözden de sıkıntı varsa artar bu durum benimde öyle gözlük kullanıyorum baş agrımı daha tetikliyor takmadıgımda numarada degişti gibime geliyor ama bakalım gidemedim bir türlü doktora......

eee kızlar nasılsınız bakalım...neşe dualrımız seninle..burcu hadi bakalım iyisin yine patron gidiyor inşallah amip sürüleride gelmez..sabah gazetede bende okudum... hastanedeki yangını allah ölenlere rahmet eylesin yaralılarada acil şifalar...

kızlar günaydın herkese mutlu huzurlu günler diliyorum
ceren gıııı sen izne ayrılmıyomuydun 36+0 da ben anlamadımda hala iştesin

günaydınnn güzellerrr nasılsınız ben doktordan geldim küçücük bi kesecik gördük bugün çok mutlu oldum hihoyyyt on gün sonrada kısmetse inşallah kalp atışlarını duymaya gidicez bebişimin evet benim sıkıntılar başladı kızlar, sıkıntı baş dönmesi felan doktor progesterondan dolayı olduğunu söledi ilk iki aydan sonra azalır üçüncü aydan sonrada geçer dedi inşallahhh aman bebişim sağlıkla büyüsünde ben katlanırım bu sıkıntılara napayım hayırlısıyla şu dönemi atlatalım inşallah

sağol canım evet hamileyim inşallah darısı senin başına canım a.s.
sağol canım evet sorma başladı şimdiden işte vücut ona tepki gösteriyormuş kiminde böyle çok ağır geçiomuş ilk aylar kimi anlamazmış bile ben ağır geçenlerden oluyorum galiba ama napalım hayırlısı sağlıklı olsunda bebişim iki üç ay ne ki sonuçta geçip biticek
sağol canım amin evet daha şimdiden bu kadar yaramazsa ilersini düşünemiyorum kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk gülçincim sağol canım

kız bulcuk sen hala geece hayatında yasaklımıydın vay anam vayyy herifler yasak kalksın sizi çıtır çıtır yiyecek ceren sende dahilsinnnn bu yenenler kategorisine

hoşgeldin mavicimmm
ilereryen günlede seninde karnın gerilmeye başlıcak bende yağlarımı banyodan banyoya sürüyorum öyle hergün kullanmıyorum

amiiin :Saruboceq:

cerennnnn bak yine görmüyon bu garipppp deve kuşunuuuu açtırma ağzımıııı
birde senin msn hiç açık değil anacım yanlış birinimi ekledim neee

ben yazana kadar neler yazmışsınız bende onla bunla ugraşmaktan anca yazdım iki kelime yazıyorum pat kalkıyorum ....ablacım yasak kalkmış demek..bu eşlerde bebkleri düşünüyor benimkide ilk zmanlar tedirgindi ben daha rahattım...bende elevit kullanıyorum neredeyse ögrendigimden beri kullanıyorum günde bir elevit önceden folik 2 tane idi geçen gittigimde 1 'e indirdi..birde sabahları coraspine devam.demir kan falan yok...ignelerinde kesilmiş olmasına sevindim benimki gibi oldu benimde hemen hemen o zmanlar kesmişti...neyse gözün aydın diyeyim..

kızlar merhabalar biz hiç iyi değiliz midemize sancı giriyor ve feci şekilde ishaliz ne yapacağımı şaşırdım

iyim mavicim sen nasılsın evet fena sarstı benim bünyem böyle işte zaten bende farklı bir ilaç kullanınca bile yan etkilerini fazlasıyla hisseden biriydim şimdide hamilelik doğal olarak çok etkiledi beni benim göz sorunu aslında normalde hiç etkilemez görüşünü çok küçük astigmatlar dedi doktor ama hamilelikten dolayı etkiliyo dedi bakalım hayırlısı gözlüğü taktık görüşüm düzeldi ama başımdaki tuhaflıklar gitmiyo bi türlü sanki başım sıkışıyo yürürken bi yumuşak yatağın üzerinde yürüyorum sanki ama geçici napalım katlanıcaz mecbur kusmam felan daha yok hafif bulantılarım var bide onlarda artarsa napıcam bilemiorum hayırlısıyla atlatırım inş seninde sıkıntılı geçiyodu dimi yanlış hatırlamıyosam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…