- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #30.301
anacığım bunlar sülalacek arızalı demekki uyku ilacı falan at kadının çayına osura osura uyusun kaydirigubbakcemile3
kren sürmezmiyim anacım ya yağlı pehlivanlar gibiyimhayde breee diyor eşim ben yağlanırken kaydirigubbakcemile3sabah akşam sürüyorum ama dün akşamdan beri bir garip oldu karnım büyüyor benim velet galiba kızızm acelen ne diyorum anasına çekti galiba sabırsız velet:CüvCüv:
kızlaaaaaar ben geldim, geçmişi okudum ve hepinize tek tek teşekkür ediyorum canlarım. Ceren'cim sen hiç kullanmadın demek Elevit'i, doktordan doktora değişiyor. Akşam başladım demir ilacına, çiğneme tableti evrdi, tadı fena değil... aaaa bu arada söylemeyi unuttum iğnelerim bittiiiiiiiiiiii sositososito çooook şükür, yasakta bitti :jeyyar: ama çok dikkatli olun, en ufak kanamada bana bile sormadan yasağa gireceksiniz dedi, dedi demesine deee benim kociş su koyuverdi, biz biraz daha bekleyelim, ufaklığı görünce rahatsız ederiz falan demeye başladı :1shok: heyhaaaat ona kalsa çocuk doğana kadar abi kardeş kanka gibi gidelim diyor... nolcek şimdi?
Çiğdemcim sağol güzelim, söylediklerinizle rahatlattınız beni, şimdi elevitle beraber 1 tane demir ilacı alıyorum, elevit bitince onu bırakacağım ve günde 2 defa içeceğim demir ilacından
Burcucum, gözün aydın diyeceğim amma gel gör ki ailenin diğer üyeleri patronluğa soyunmuş, Allah yardımcın olsun canımcım
Neşeciiiiiiim dualarım seninle güzelim, iiiiiiiinşallaaaaaaaahhhhhh çok iyi geçecek tatlım :)
Kumsalcım sağol güzel sözlerin için canım :) İnşallah darısı senin ve Neşenin başına :)
kızlaaaaaar ben geldim, geçmişi okudum ve hepinize tek tek teşekkür ediyorum canlarım. Ceren'cim sen hiç kullanmadın demek Elevit'i, doktordan doktora değişiyor. Akşam başladım demir ilacına, çiğneme tableti evrdi, tadı fena değil... aaaa bu arada söylemeyi unuttum iğnelerim bittiiiiiiiiiiii sositososito çooook şükür, yasakta bitti :jeyyar: ama çok dikkatli olun, en ufak kanamada bana bile sormadan yasağa gireceksiniz dedi, dedi demesine deee benim kociş su koyuverdi, biz biraz daha bekleyelim, ufaklığı görünce rahatsız ederiz falan demeye başladı :1shok: heyhaaaat ona kalsa çocuk doğana kadar abi kardeş kanka gibi gidelim diyor... nolcek şimdi?
Çiğdemcim sağol güzelim, söylediklerinizle rahatlattınız beni, şimdi elevitle beraber 1 tane demir ilacı alıyorum, elevit bitince onu bırakacağım ve günde 2 defa içeceğim demir ilacından
Burcucum, gözün aydın diyeceğim amma gel gör ki ailenin diğer üyeleri patronluğa soyunmuş, Allah yardımcın olsun canımcım
Neşeciiiiiiim dualarım seninle güzelim, iiiiiiiinşallaaaaaaaahhhhhh çok iyi geçecek tatlım :)
Kumsalcım sağol güzel sözlerin için canım :) İnşallah darısı senin ve Neşenin başına :)
günaydın canım iyiyim çok şükür sen nasılsın keyfin yerindemi inşallah hepimizin huzurlu geçer canım
İyiyim Bulcukum , sen nasılsın? Sabırla bekliyoruz işte..Yapacak birşey de yok..Bu arada bir büyük sınava hazırlanıyorum..ÇOk duaya ihtiyacım var canlarım..
günaydın cicim napıyosun ceren nasıl napıyo annesi tekmeler devammı ağrıların varmı balımm anlat azcık gene merak ettim kaydirigubbakcemile3 zaten benim başıma ya meraktan ya meraktan gelecek bişeyler hehehehekaydirigubbakcemile3
hoşgeldin ablaaa sefa getiridn ohh iğneler bitmiş gözün aydın yasakta kalkmış oh ohh eşinde eminim korkudan öyle diyordur yakında dayanamaz atlar :) ama dikkatli olun heee bizim yasak devam ediyornapalım bekleyozzz darısı başımıza ne diyeyim akşama hemen mumları yak geceliği hazırlakaydirigubbakcemile3
sağol canım evet hamileyim inşallah darısı senin başına canım a.s.CNMMMMMM hayırlısı olsun hamişsin demek uzun zamandır giremedim geçmiş olsun çok sevindim alkisalkisalkis Allah sağsalim tamamına erdirsin doğum haberlerinide alırm inşallah:Saruboceq:ben manisadaydım bu ay boş geçti giremedim de senide takip edemedim.nasıl sevindim anlatamam.
sağol canım evet sorma başladı şimdiden işte vücut ona tepki gösteriyormuş kiminde böyle çok ağır geçiomuş ilk aylar kimi anlamazmış bile ben ağır geçenlerden oluyorum galiba ama napalım hayırlısı sağlıklı olsunda bebişim iki üç ay ne ki sonuçta geçip biticekcanımcım geçmiş olsun senin ufaklıkda rahatsız etmelere başladı demek bol bol yat dinlen evde canım bu sıkıntılı günler anca dinlenerek geçer. Doktordanda güzel haberlerle gelirsin işallah sende kendine çok iyi bak a.s.
sağol canım amin evet daha şimdiden bu kadar yaramazsa ilersini düşünemiyorum kaydirigubbakcemile3maşallahhne güzel haberler getirdin bize abla allah nazarlardan saklasın çok sevindim artık korkma ne olur herşey geride kaldı allahın izniyle amniyosentezde güzel çıkıcak baksen bıcırığa büyümüşte zıplıyomuş bence doktorunun dediklerini uygula ablacım ay çok sevindim hihoyyyt
canım çok geçmiş olsun allah şifa versin senin bıcırıkta yaramazlıklara başladı galiba ne güzel evdesin bu senin için büyük avantaj bol bol dinlen iyileşmeya bak bebişimizede kendinede dikkat et güzelim
Günaydıııııııııınnnnnnnnnnn çıtırlarrrrr nasılsınız bakalım bu sabah
umarım herkesin keyfi yerindedir ve güzel bir gün geçiririz
ablacımmm canımm bak ne güzel haberlerle gelmişsin oh oh ne güzel her kontrolde dahada güzel haberler alıcaksın allahımın izini ile. Madem amniyosentez kesin olucak dediğin gibi diğer testlerle kafanı karıştırma ablacım en garantilisi o. İnşallah onunda sonuçları güzel çıkacak hayırlısı ile. İlaç konusunda valla ablam genelde doktorlar aynı şeyleri yaparlar birbirlerine yakındır hastalarına uyguladıkları tedavi ama bende elevit hiç kullanmadım hatta o neki :uhm:
demir hapı ise uzunca bir süre kullanılması gerekiyor emzirme dönemide dahil. Doğurunca ilaçlarla olan bağımız kesilmiyor malesefNeyse sağlık olsun demiri mutlaka başla biliyorsun bana demir eksikliği neler yaptı aman haaaa :1no2:
yasemin hoş geldin güzelim çok geçmiş olsun tatlım aman diyim dikkat et kendine doktordan gelince yaz bize şeker tamam.....
Günaydın burcummm
seninde günün aydın olsun inşallaaahhhhhh
aminnnnnnnnnnn :Saruboceq:
yani burcu sabah sabah içimi açtın heeeeeee
oy oyu karınlar büyüor heee benimde karnım acayip kaşınıyor son zmanlarda ama dikkat ediyorum fazla kaşımıyorum..krem yag olarakta pek düzenli degilim akşamları işte aklıma geldikçe ..
filiz ablacım ne güzel bebişin hiç birşeyi yok maşallah...amniyosentez için hiç tasalanma..genelde 1000 de 1 risk bile görseler yapıyorlar normalde ..üstelik yaş itibariyle biraz daha dikkatliler risk görmelerine gerek yok direk istiyorlar tam olarak emin olabilmek için ..düzgün ve güvenilir bir yere yaptırısan sorun degil..hadi ondanda güzel haberler bekliyoruz.....
jasmin nasılsın demek hamileligin cilveleri başladı...baş dönmeleri normal ama gözden de sıkıntı varsa artar bu durum benimde öyle gözlük kullanıyorum baş agrımı daha tetikliyor takmadıgımda numarada degişti gibime geliyor ama bakalım gidemedim bir türlü doktora......
eee kızlar nasılsınız bakalım...neşe dualrımız seninle..burcu hadi bakalım iyisin yine patron gidiyor inşallah amip sürüleride gelmez..sabah gazetede bende okudum... hastanedeki yangını allah ölenlere rahmet eylesin yaralılarada acil şifalar...
oy oyu karınlar büyüor heee benimde karnım acayip kaşınıyor son zmanlarda ama dikkat ediyorum fazla kaşımıyorum..krem yag olarakta pek düzenli degilim akşamları işte aklıma geldikçe ..
filiz ablacım ne güzel bebişin hiç birşeyi yok maşallah...amniyosentez için hiç tasalanma..genelde 1000 de 1 risk bile görseler yapıyorlar normalde ..üstelik yaş itibariyle biraz daha dikkatliler risk görmelerine gerek yok direk istiyorlar tam olarak emin olabilmek için ..düzgün ve güvenilir bir yere yaptırısan sorun degil..hadi ondanda güzel haberler bekliyoruz.....
jasmin nasılsın demek hamileligin cilveleri başladı...baş dönmeleri normal ama gözden de sıkıntı varsa artar bu durum benimde öyle gözlük kullanıyorum baş agrımı daha tetikliyor takmadıgımda numarada degişti gibime geliyor ama bakalım gidemedim bir türlü doktora......
eee kızlar nasılsınız bakalım...neşe dualrımız seninle..burcu hadi bakalım iyisin yine patron gidiyor inşallah amip sürüleride gelmez..sabah gazetede bende okudum... hastanedeki yangını allah ölenlere rahmet eylesin yaralılarada acil şifalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?